לא נראה לי, כמו שאמרתי המשחק לא מהיר וחיפה לא מותשת כמו מול באיירן...ההגנה שלה תשחק באותו קצב להערכתי. בקשר להתקפה זה אולי סיפור אחר. אגב אני עדיין מחפש 74 דקות בעיטה מסוכנת למסגרת, נאדה. לא חיפה ולא בורדו. ודוידוביץ' פעם שלישית עם כמעט "אוי דוידוביץ'" נו מה יהיה איתך כבר?! אתה לא רוצה ללמוד?! וגולסה עם הבעיטה הראשונה...איזה יופי של דריבל...כמעט בן 18, אין ספק ש-3 שנים עד אחרי צה"ל הוא יהיה שחקן אחר לגמרי, וטוב הרבה יותר, אני לא רואה אותו משלים מעבר ל-21 בארץ. מכבי חיפה הרבה. הרבה יותר רעננה עם כוחות מאשר בורדו, מי פה אלופת צרפת ומי פה אלופת ישראל?
עומר הנאחס שלך הצליח שוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx שוב, מכלום. חיפה שיחקה דווקא בסדר גמור, אפילו הגיעה למצבים ויכלה להבקיע... והנה... קרן נגיחה והלך המשחק ונשאר רק קצת כבוד, כרגיל.
כל כך מתסכל, כל כך מרגיז. בורדו פשוט צריכה מזל ועייפות של הקבוצה הישראלית בשביל לכבוש. זה כל כך מתסתכל וכל כך לא מגיע כשרואים את הדקות שבהן הגענו להזדמנויות.
לא ניחסתי אפילו פעם אחת אני מבקש...והיום אני נותן תשבוחות למכבי חיפה! (כן אני! כשמגיע אני נותן...כמו שנתתי להפועל שבוע שעבר) באמת מכלום...אבל מי שיראה את המשחק כמו ביובנטוס לדוגמא יחשוב שבורדו ישבה על השער של חיפה גלים גלים והחמיצה החמצות מסמרות שיער... אגב זה אלישע צועק כל הזמן הוראות לשחקנים? או שזה אוהד?
איזה צרחות של שגיא כהן בגול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אבל אחרי ההחמצות של גולסה ורפאלוב אין למכבי חיפה לבוא בטענות לאף אחד, היא הייתה חייבת לתת גול מאחד משני המצבים המצוינים האלו. והנה עכשיו כיאל הטיפש מורחק...
והנה כיאל.. עם הטמטום היומי.. שחקן כזה טיפש לא רואים כל יום, כל פעם מחדש הוא יביא את העבירה הכל כך מטומטת ומיותרת.
והנה שחקני חיפה מאבדים את הראש וכיאל שנתן משחק מצויין הגנתית יחד עם קולמה במרכז השדה מקבל אדום ולא ישחק מול יובה באיטליה... חבל מאד, השניים האלה צמד מצויין בהגנה.
יניב קטן ממשיך להרגיז, האיטיות והמגלוניות שלו פשוט מחרידים, אף פעם לא אהבתי את השחקן הזה, לליגה שלנו זה טוב, אבל לאירופה זה פשוט לא יכול להצליח. חוץ מיזה, אני כל כך אופטימי למצב של הכדורגל שלנו, כמו שמעולם לא הייתי.
אני רואה את זה כיתרון לקראת המשחק מול יובה... ולא צריך להגזים, לא הגיע לחיפה לנצח, כמו שלא מגיע לבורדו לנצח...תיקו 0:0 שיקף את המשחק. וחבל כי חיפה לעולם לא תתפוס את בורדו ביום כל כך גרוע וחלש שלה, ועוד אצלה בבית. אין ספק שברמת גן חיפה יכולה להוציא תיקו ולנצח.
אנשים פה הורגים אותי עם התגובות על כיאל כל שבוע, אפשר לחשוב שהוא איזה מרגל של הערבים פה. טיפש, מטומטם, הזוי, אפס, "הרס את המונדיאל"(לא ויצחקי התותח ממש נתן לנו מומנטום אדיר עם ההחמצה מול השוער מול יוון) ומה לא. אני צריך עוד לחזור בעמ' אחורה כדי לראות עוד כמה מהתגובות המגוחכות האלה. תירגעו קצת. וזה על אחד שעוד נתן משחק טוב היום ובסך הכל עשה עבירת תסכול דקה 90, אומנם גלש עם 2 רגליים ופגע ברגל של השחקן(ולפני זה בכדור אבל זה לא רלוונטי), אבל זו לא הייתה עבירה של שחקן "טיפש הזוי ומטומטם" אלא עבירה שכל שחקן במצב שנוצר היה יכול בטעות לעשות מהסתכול.
אני עוד בהלם איך רפאלוב לא הצליח להרחיק ולמנוע את ה1-0... בהתחלה חשבתי שלא הגיע לכיאל אדום,אבל מזווית שונה אפשר לראות איך כיאל נכנס בו בפראיות.
לא יאמן, אפילו שאתה רוצה להיות אוביקטיבי אתה לא יכול להיות, אתה רושם פה כבר 2 עמודים על המשחקים של חיפה, ומת פשוט מת שתקבל גול, זה כל כך שקוף. כל קבוצה שחיפה פוגשת אתה טוען שהיא פגשה קבוצה בכושר גרוע, משחק גרוע, אבל פשוט מתעלם מהעבודה שחיפה פשוט גרמה לבורדו, מוליכת הליגה הצרפתית, אלופת צרפת להראות רע, שלוראן בלאן משנה מערכים כל 10 דקות!!!!! כבוד, כבוד, לא הגיע הגול הזה מקרן מסכנה, הכשרונות של חיפה בעוד שנתיים יהיו מהטובים שיש.