הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. Igi Member

דור, אם תשים לב אפילו ציינתי בהודעה שלי שאני יודע שסטליק קבוצה יותר טובה מהאוסטרים, אבל דיברתי בעיקר על הזלזול המגוחך של אנשים פה בזלצבורג בעקבות משחק אחד לא טוב שלהם בבית,שזה בא לדעתי מההפתעה שלהם מהמשחק הפנטסטי של חיפה בהתקפה, שגם בנוסף הוביל למשחק זוועתי בחוץ אחרי שכבר איבדו את התקווה. לא באתי להשוות את סלטיק אליהם, פשוט רציתי לציין פה כמה שגוי לזלזל בהישג של חיפה ולשפוט קבוצה על פי משחק אחד לא טוב שלה, במיוחד כשהקבוצה הזו היא אלופת אוסטריה, מובילה כרגע את הליגה וניצחה אתמול את לאציו בחוץ. לכל קבוצה יש ימים רעים.

לגבי המשחק אתמול, אנשים פה מציינים כל הזמן את ורמוט שהגיע בעיקר לסוף ואני רוצה לציין דווקא את ידין. הוא היה אתמול ענק, לא ספר את הסקוטים ממטר. מעניין איך יהיה השילוב עם אבוטובול אם יפתחו יחדיו. לדעתי במצב הגרוע שיש לנבחרת עם הקשרים האחוריים, אחד מהם או אפילו שניהם חייבים לקבל זימון.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/09
  2. kfiros Member

פ.צ זלצבורג הוא מועדון גדול, תקציבית הוא לא סתם "משתווה" למכבי חיפה אלא קצת מעליה. מבחינת אוהדים - גם פה יש למועדון הזה הרבה כבוד, מדובר פה על סדרי גודל של 15,000 עד 24,000 אוהדים למשחק שזה משתווה לכמות המצטברת של האוהדים שמכבי פתח תקווה שולחת למשחקי החוץ שלה לאורך כל העונה. ועוד לא דיברנו על ההיסטוריה המפוארת של המועדון הזה (שקצת נפגעה עם כניסתה של רד בול אבל זה לא משנה). אל תזלזלו סתם, זה ממש לא לעניין.
    נכון שעל הנייר סלטיק גדולה ומפוארת יותר מהקבוצה האוסטרית אבל ההשוואה לא לעניין.

3. ofiry15 Member

אם זה מה שאתה אומר, אז תפסיקו גם אתם להתגאות בזה שניצחתם את מנצ'סטר יונייטד 3-0 שבעצם שיחקתם נגד ילדים בני 16. ויותר מזה מרוב הזלזול של סר אלכס הוא קרא למכבי חיפה הפועל ת"א.. יותר מזה?

4. Igi Member

ד"א, מה עם שי אבוטבול? למה הוא לא פתח אתמול לצד ידין?
    הבנתי שהוא כבר חזר מהפציעה...

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך בדיוק הבנת את זה?

6. Igi Member

חשבתי שראיתי אותו מתאמן כרגיל בהפועל בחדשות הספורט לפני כמה ימים, כנראה שלא. מתי הוא צפוי לחזור?

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אימון ריצה לא נקרא להתאמן כרגיל, יש לו עוד שבועיים-שלוש עד לאימונים מלאים ואז הוא יצטרך לחזור לכושר ונראה אם בכלל יחזור להרכב אחרי היכולת המעולה של מנטאש אתמול ומתחילת השנה של ידין.

8. לב ישראל Member

אני מאמין שתוך חודש לאחר שיחלים סופית ויתחיל להתאמן הוא יחזור לכושר של תחילת העונה שעברה

9. Igi Member

מצטרף לאיחולים שלך, שחקן שחשוב מאד להפועל שיחזור לכושר שלו ולדעתי גם לנבחרת.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שהוא לא יחזור לכושר טוב,בכל זאת,אם זה יקרה זה יהיה רע לנו מאוד.

מה שכן,לא נעים לקרוא את העיתונים הסקוטיים,גם הם יוצאים קצת קטנים..ראיתי את המחצית הראשונה שכביכול הייתה הטובה של הסקוטים והפועל לא נפלה מהסקוטים בכלל,איפה קצת פירגון לשחקנים של הפועל?הם רק נפלו על שחקני סלטיק ועל מזג האוויר כאילו שהשחקנים של הפועל לא עשו כלום,קצת יהירים מידי.

11. SeRgInHo Member

עזבו את זה, ראתם אתמול את היריבה של הפועל בבית רומסת את המבורג? לפי הדיווחים המבורג עוד יצאו בזול.
    ראיתי את חמש הדק' האחרונות והשחקנים של ראפיד דפקו ספרינטים כאילו הם על סמי מרץ (בדק' האחרונות! ב 3-0!). ואני תוהה איך את הקבוצה הזאת הקדימה פאקינג רד בולבול בליגה?

בקשר למשחק של הפועל, כמו תמיד היא מגיעה לעבודה. התוצאה עשתה חסד עם סלטיק שהיו צריכים לקבל שלושה או ארבעה כדורים ברשת. שני פנדלים שלא נשרקו (בשביל מה 87568957 שופטים אם הם לא רואים פנדלים כ"כ ברורים?!) ועוד שניים-שלושה מצבים מצוינים. סלטיק קבוצה כ"כ אפורה ומוגבלת שזה מדהים. לא שציפיתי ליותר, אבל בכל זאת, משהו... הבזבוזי הזמן שלהם בדקה ה 50 פשוט הצחיקו אותי.
    איך שאני רואה את הז, ראפיד או הפועל ייצטרפו בסוף להמבורג ויעלו מהבית הזה.

נ.ב
    ורמוט שחקן שלא ישאר פה יותר מעונה או שתיים. איך הוא לא בנבחרת לעזאזל?!

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אולי רד בול לא כאלה גרועים כמו שאתה חושב...

בקשר לרמונט,הבחור לא היה עד עכשיו בנבחרת כי עד העונה שעברה הוא רק היה בגדר פוטנציאל,בעצם גם שנה שעברה הוא לא עשה כזה הרבה ורק השנה הוא מתחיל לאט לאט לפרוע שטרות.

13. SeRgInHo Member

כן, כי הם לא נראו נגד חיפה יותר גרוע מהפועל בת ים? וזה לא חיפהש העלימה אותם.
    עכשיו כל החכמולוגים יצאו מהחורים ויכתבו: "אבל היא ניצחה את לאציו באולימפיקו!111111"
    איטלקיות שמות זין על המפעל הזה. טעות מבחינתם (הם עוד יאבדו את המקום הרביעי באלופות לגרמניה), אבל זאת עובדה.

14. riquelme1 Member

כי זלצבורג מובילה גם השנה את הליגה האוסטרית אחרי 9 מחזורים, וכן חיפה העלימו אותם.

15. אפי 19 Member

SeRgInHo,

תפסיק לעשות צחוק מעצמך יא בדיחה מהלכת.
    אתה יודע, יש אנשים שמבינים עניין ולא קונים את החרטות שלך.

עוד אוהד הפועל מתוסכל.

ראבק, שיקחו כבר אליפות.
    אולי ככה הם יפסיקו עם הקנאה שלהם.