אני דווקא אהבתי מה שגוטמן מתכנן. הוא מתכנן להניע הרבה את הכדור וככה להשיג שני דברים: 1 - השחקנים שלו לא יתעייפו כמו שהשחקנים שלנו התעייפו מול באיירן 2 - השחקנים של סלטיק יצטרכו להיות יותר בהגנה שזה יותר מעייף,ביחד הם החום שלנו שכל האירופאים חוששים ממנו כל כך,יהיה אפשר לגנוב איזה ניצחון. כמובן שכל הדברים האלה זה בתנאי שאחזקת הכדור תצליח.
שחצנים, כן. הרי ממש היו פה אוהדי עשרות אוהדי חיפה שהשתחצנו ודחפו למישהו לפנים את העובדה שהקבוצה עלתה לאלופות... על כל פנים, אין לי שום דבר נגד הפועל ת"א וזו קבוצה שתמיד הערכתי את התעוזה והמשחק שלהם באירופה. תנצח היום או לא, אני מקווה שתביא לנו עוד קצת גאווה. תמיד כיף לראות משחקים שלהם מאירופה בבלומפילד.
הפועל תל אביב הנוכחית נראית די אמידה באירופה ולכן אני חושב שיש לה סיכוי לשחק כשווה מול שווה במפגש מול סלטיק. בטח מול בלומפילד שצפוי להיות ברובו אדום. מעניין יהיה לראות את הזר החדש של הפועל תל אביב, שרבים משבחים אותו ומציינים לחיוב. לדעתי, גם יהיה שווה לעקוב אחרי גילי ורמוט ולראות האם הוא מתפתח לשחקן שיכול להתבלט גם במסגרת אירופית.
אלי גוטמן מצוין בלשחק על תוצאה,אני חושב שהוא ינסה להוציא כאן תיקו,סלטיק קבוצה יותר פיזית וטקטית ולכן גוטמן יכול לשחק על הטכניקה של ורמוט ועל המהירות של יבואה במתפרצות. יהיה קשה מאוד לאדומים להתמודד עם הגובה של סאמארס בהגנה אם ישחק.
הפורום הזה ממש לא מייצג את רוב האוהדים של אף קבוצה כמעט, לא של חיפה, לא של מכבי ולא של בית"ר. באמת נראה לך שכשהוא אמר שחצנים הוא התכוון אליך, אל זיו, אל שי וכו'?
זה עדיין לדעתי די מוזר לרצות בכשלונה של קבוצה ישראלית בגלל כמה אוהדים שחצנים שהוא מכיר. כמו שאני לא שונא את בית"ר ולא רוצה בכשלונה בגלל שיש להם את האוהדים המתפרעים.
זה לא רק כמה אוהדים, זה הרוב. דווקא יש לי לא מעט חברים אוהדי חיפה, שהם ממש לא שחצנים או משהו כזה(למרות שיש כאלה שכן, אבל זה לא העניין).
לא הבנתי, על איזה רוב דיברת? רוב של אוהדי חיפה שחצנים או אוהדי בית"ר שהם מתפרעים? בכל מקרה כדי לא לצאת מהדיון, אני ממש מקווה ורוצה בהצלחתה של הפועל להציג משחק יפה היום ומחכה כבר שיתחיל. אני לא מכיר את המנטשווילי הזה ולא יודע אם הוא שחקן טוב בכלל, אבל למה לדוגמא שכטר לא פותח היום?
זה הולך להיות בדיחה מצחיקה השישה שופטים הזו או שפשוט זה יהיה הצלחה ומסתבר כיעיל. אבל בינתיים זה כבר נראה מצחיק יש לציין.
שערים 2, 13, 7 ו-8 מלאים לגמרי (הגוש של הפועל יושב ב-8). שער 5 ריק וסגור כמובן בגלל עניין הכיסאות שאם אתם שואלים אותי מדובר בביזיון גדול. סך הכל אני מאמין שיש 10,000 צופים קצת יותר.
שגיא כהן בעוד רגע של חרטטנות: "כמה הגול של ידין בראשון היה חשוב, זה נותן לו היום לעלות להתקפה בלי חשש ולא תוקע אותו מאחור"(לא מדויק אבל בערך). Igi, בדיון שלכם מול באיירן היו תגובות כמו "אתם גם עוד 50 שנה לא תגיעו לליגת האלופות כמונו" "כבר 15 שנה אתם פח ושום דבר" "אתם לא בלבל שלנו". זה כמובן לא מכוון אליך ואל שאר האוהדים הרציניים של מכבי חיפה כאן אבל יש כאן לא מעט אוהדי חיפה שהעלייה לליגת האלופות סינוורה אותם יותר מדי. ווצ'יצ'ביץ' שחקן ענק, איזה שחקן חכם, אם הפועל ת"א חיפשה מחליף לטלקיסקי אז היא מצאה וגם ב-2 רמות מעל הבולגרי.