הישראליות באירופה - עונת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזרא נהדר בכל משחק ששיחק עד כה, אתמול לא הורגש והחמיץ מצב שהיה משנה תמונה, קורה. טוב שהוא איתנו, אין ישראלים כאלה בשוק. הבעיה שלנו היא אך ורק זרים, כשאתה בא לשחק נגד קבוצות עדיפות שיש לך 2 זרים, זר וחצי, אתה תעוף. אנחנו לא שווים את הרמה בגלל הזרים. הישראלים שלנו בסדר גמור.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשהוא מול שוער רוב הפעמים זה יגמר בניסיון הריגה.

3. עידן444 Member

לליגה של אוכלי חומוס, נגרים ושהכוכב שלה זה ערן לוי אמור להיות מאוד קל להביא זרים משדרגים, לא?

תסתכלו קצת על מה שאתם כותבים.
    אתם מגוחכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. עידן444 Member

תנשום.
    סך הכל הגבתי על זה שלא הגיוני לפגוע בבת אחת ב 5 או 6 שזה ממש לא המצב.
    עושה רושם שבכר צריך להודות מאוד לאלישע שהשאיר לו זרים טובים. בתקופה שלו עם תקציב פי כמה הוא מביא שחקנים שלא משתלבים.

5. DRORIKO Member

וגם אלישע עצמו לא פגע ב-5/6.

6. עידן444 Member

למה צריך לפגוע ב 5 או 6 זרים?
    למה לגבי ניקוסיה אתה מספר לנו על זרים שמגיעים במהלך השנים ובארץ צריך להחליף את כולם כל שנה?
    אתה באמת לא מבין את הצביעות שיש בדברים שלך?
    ויטור, אוגו, נוואקמה, קורהוט, לוסיו, פקהארט, סוארס, הובאן, וקוואנקה הגיעו כולם באותה עונה?

7. DRORIKO Member

בניקוסיה אתה יכול לבחור 20 שחקנים מאיזה לאום שאתה רוצה. אתה לא מחוייב לשלם סכומים מופרכים על המקומיים רק כי הם תופסים אותך בביצים. תחשוב לצורך הדוגמא שאת אותו הכסף שב"ש שילמה על איבינדר היא היתה משלמת על קשר צ'כי שטוב ממנו בהרבה. המרחב תמרון שלה היה הרבה יותר גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/18
  8. אצטדיון למכבי Member

לא נראים נגרים בליגה? לא יודע באיזה ליגה אתה צופה.
    גם את המשחקים של מכבי קשה לי לראות בשנתיים האחרונות.

9. אצטדיון למכבי Member

באופן כללי, זה נראה כאילו ההגרלות של מכבי באירופה הולכות ונהיות קלות יותר מעונה לעונה, אבל הציפיה שלי לעבור אותם נמוכה יותר מעונה לעונה.

גלץ אוהב/ת את זה.
  10. גלץ Member

תומר, אני כבר לפחות 3 שנים לא רואה ליגה ישראלית מרוב שהיא חלשה כל כך ואני אוהד מכבי נתניה, אבל המשימה הזאת כמעט בלתי אפשרית בשבילי. רק עוקב אחרי תוצאות ולפעמים תקצירים.
    לא צריך לצפות בנבחרת כדי להיזכר כמה שחקנים ישראלים הם מוגבלים , תאמין לי.

11. yedidel Member

כשמדובר במשחק חשוב זה אבוד. זה בדיוק למה זאת החתמה מיותרת

12. yedidel Member

הקיץ אין לנו מה להתלונן על ההגבלת זרים...קודם שנביא אחד חדש נורמלי.

בקבוצה של 16/17 לעומת זאת, היה לנו 6 זרים טובים ואז ויטור נפצע, ובשביל להחליף אותו היינו חייבים לשחרר את לוסיו (שעזבו את הדיונים על הרמה שלו - לנו הוא התאים אז מצוין) ואז זה פגע בנו.

להביא זרים טובים זה לא קל אבל זה לא מדע חלל. קודם כל שיהיו פה קבוצות עם מערך סקאוטינג נורמלי (ולא, מנהל מקצועי וסקאוט זה לא מערך). אם לודוגורץ יכולה לדוג שחקנים ברמה של וונדרסון וקאפו גם בארץ יכולים

13. Telkiyski Member

הדיבורים של אוהדי בש על הקבוצה של 16/17 מתחילים להזכיר לי את הדיבורים של אוהדי הפועל על הפועל של הדאבל.

לקבוצה טובה יש אורך חיים של בערך 3 שנים.
    לקחתם 3 אליפויות.אחרי 3 שנים, בדרכ, צריך להתחיל מחדש פחות או יותר.

14. South Boy Member

כל פעם כל דיון על באר שבע איתך מגיעה לאותה מנטרה לעוסה על אלישע והזרים, כל פעם מסבירים לך למה היא לא נכונה, ואתה מתבצר בעמדתך.
    אין לי כבר מה להגיד חוץ ממה שאני אומר לך כל פעם כשאתה טוען את זה, אף אחד לא צריך להגיד תודה לאלישע שהביא את הזרים שברק קיבל כי לא הוא זה שהביא אותם.
    איך אני יודע? כי את אוגו אלישע לא הביא אלא בחן אותו במשחק גביע הטוטו כשהוא מצהיר שהסגל שלו סגור והוא לא צריך חיזוקים ואם לא תשואות הקהל הוא גם לא היה מחתים אותו. אוסיף למי שלא ידע שמי שהפך את אוגו לגרזן זה ברק כי אלישע שיחק איתו כהתקפי בשלישיית הקישור. כן, הוא עד כדי כך חסר מושג.
    את הובאן שלא התלהב ממנו יותר מדי אלישע הסכים לצרף אחרי שהמועמדים הראשונים שלו מרקו קליגיורי לא הגיע בגלל מחלוקות כספיות אם אני לא טועה, והמועמד הבכיר שלו רומאריו פירס הגדול למזלנו הרב נכשל בבדיקות לב שעשו לו. מרגש לראות את האיחוד המלבב בפתח תקווה.
    זה שברק עד עכשיו לא חתום על זר שהותיר כאן חותם (חוץ מויטור אבל הפציעות גורמות לאנשים לשכוח) זה נכון, אבל זה לא אומר בשום צורה שאלישע לוי בעל הבחנה יותר טובה ממנו כי הפרטים הקטנים האלה שאתה לא יודע ואוהדי באר שבע כן יודעים מעידים על כך.
    גם אוהדי חיפה ואפילו כפר סבא יוכלו לספר לך הרבה על מעללי אלישע והזרים שהביא מול אלה שויתר עליהם, אבל מה הטעם אתה בשלך.

15. סמואל אטו Member

אין סבלנות בארץ לשחקנים כאלה.
    כמה זמן לקח לדגלאס דה סילבה להפוך לזר בכיר? אם לא גוטמן כנראה שהוא היה מסיים כזר בכיר הלאומית.
    כשיש לך הגבלת זרים אז אתה לרוב הולך עם זרים שיכולים "לשדרג" ולא עם זרים שצריך לטפח.

מצב נושא:
הנושא נעול.