הישראליות באירופה - עונת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

צריך לשים את הדברים על השולחן ולא 'לוותר' לבאר-שבע: זה היה קמפיין אירופי כושל, כישלון גדול ראשון של ברק בכר בקריירה לדעתי. במשחקים הרציניים באר-שבע ספגה סה"כ 12 שערים ולא ניצחה אף משחק אפילו לא בטרנר. וזה מעבר לכך שיש שוער חלש וגם היום הגולים שבאר-שבע ספגה היו 'רכים מדי' וסליחה שאני משתמש במילה שאהובה על בוני. באר-שבע מפסידה כסף והיא צריכה לחשוב איך היא תהיה עם סגל אובר-עמוס כרגע.
    לא המצב של חן עזרא צריך להיות זה שקובע אם באר-שבע תהיה בשלב הבא או לא ומכאן הכישלון העצום שלה, אבל בכל-זאת מילה על חן. הוא לא יהיה ווינר וחבל. זהבי שם את זה - זה ברור. אבל גם בוזגלו, וטב"ח החלוץ לדעתי ואפילו מליקסון שהוא לא סקורר. איזה צ'אנס הוא קיבל, אלוהים, הוא בטח בשיחת נפש עכשיו כי הוא בטח לא יירדם. וחבל שכך נראה משחק הפרידה של וואקמה.

2. Telkiyski Member

אני חושב שלב"ש "מותר" לתפוס עונה כושלת כזו באירופה אחרי שהעיפה קבוצות כמו אולימפיאקוס ולדוגורץ ועשתה פעמיים שלב בתים באירופית.

הם בכל זאת לא מדורגים ואי אפשר לצפות שכל שנה הם יעיפו קבוצות בסדר גודל של דינמו זאגרב, אפואל או לודוגורץ.

כל זה לא אומר שהם לא עשו קיץ הזוי.

גלץ אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Member

אם מכבי היו מבקיעים גול מכזה נבדל מטורף כמו של הארמנים היית בוכה פה שני עמודים.
    ואם סרפסבורג העיפו את רייקה הם כנראה טובים יותר, יריבה לא פשוטה בכלל.

"מזל", ויקטוריה פלזן ובאזל זה הגרלות קשות. לב"ש יש מזל חרא בהגרלות, מה לעשות. מכבי הרוויחה את הדירוג שלה וזה מקנה לה אופציות יותר נוחות יחסית.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

oFiRzZz ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  4. Telkiyski Member

המזל שלהם הוא לא בהכרח רק בהגרלות.
    גם כשהם מקבלים הגרלה קשה הם איכשהו יעברו בפנדלים (היידוק), עם גול דרדלה דקה 90 (קאירט ופרנצווארוש) או סתם ניצחון טכני (פאוק).

אבל לקבל את פיוניק סיבוב שלישי ואת הנורבגים האלה בפליאוף זה הזיה, גם אם אתה מדורג.
    שנה שעברה קיבלו קבוצה מהליגה השניה באלבניה ומקום 10 באיסלנד. בחיאת.
    מבין 4 הקבוצות שהם קיבלו בוא נגיד שהאוהד ישראלי הממוצע לא שמע על 3.5 מהן. זה אומר הכל.

גם את זה שהם מדורגים בפליאוף הם השיגו במזל כמובן כי ספרטה פראג הצליחו לעוף לסובוטיצ'ה מסרביה.

אה, נגד באזל לא היה להם מזל? אוקיי.

לי אישית היה ברור איך שהם הגרילו את המנצחת בין רייקה לנורבגיה שהנורבגים יעלו. זה אומר הכל.

5. גלץ Member

לקבוצה מדורגת אגב זה לא קל לעלות לבתים בכל שנה.
    רק דוגמאות משנה שעברה:
    ההדחה של פנרבחצ'ה לורדאר סקופיה,
    של דינמו זאגרב לסקדרבאו האלבנית,
    של בורדו לוידאוטון,
    של פאוק סלוניקי לאוסטרדונס,
    של לגיה ורשה לשריף,
    של קרסנודר לכוכב האדום,
    של גנט לאלטאך העקשנית
    ועוד

מכבי הייתה יכולה לקבל בהגרלה הקודמת את בקשהאשיר, לייפציג וברנלי ככה שהעניין של מדורגת היה יכול אפילו להזיק.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/18
  6. Telkiyski Member

לגיה עפו עכשיו לדודלאנג' הלוקסמבורגית אגב.

בשיקטאש היו רחוקים בערך דקה מלעוף ללינץ האוסטרית (עיר הולדתו של היטלר) אבל נצלו בזכות שער של נגרדו דקה 90.

בכל מקרה, אין שום סרט שעדיף להיות לא מדורג על פני להיות כן מדורג.

כשאתה מדורג הסיכוי שלך לקבל הגרלה סבירה הוא גבוה מאוד.
    כשאתה לא מדורג הסיכוי שלך לקבל משהו עביר הוא נמוך מאוד.

ברור שיש יוצא מהכלל. אז מה.

גם הפועל הייתה מדורגת פעם וקיבלה סנט אטיין. אבל גם קיבלנו אקראנס (פוקס), ואדוז (וויוודינה מכרו להם) ודודלאנג' (העיפו את רד בול זלצבורג בצ'מפיונס).

7. אצטדיון למכבי Member

בנתיים האירנים משחקים מול קבוצות אחרות כמו ב"ש.

מההתחלה אמרתי שרייקה לא יותר חזקים מהנורבגים.
    זה שניפחתם קבוצה שפונצ'ץ משחק בה זו בעיה שלכם, וזה לא הופך את מכבי לבעלת מזל.

אבל היי, אתה תמשיך לבכות ומכבי תשתדל להמשיך לשחק כדורגל. גם בסגל הנוכחי.

8. Telkiyski Member

חחח.
    קח את כל ה-8 קבוצות שיכולתם לפגוש אחרי הצמצום של הפליאוף.
    קיבלתם את הכי חלשה מבין ה-8.
    אולי האוקראינים שעפו לבורדו יותר חלשים מהנורבגים אבל גם הם היו מעיפים את בורדו אם הייתם מגרילים את המפגש הזה.

בכל מקרה לדעתי השיא זה לקבל סיבוב שלישי ארמנים.
    אם אני זוכר נכון, יכולתם לקבל את בשקשהיר, את אאאק לרנקה (נתנו היום 5 לשטורם) ועוד איזה משהו די קשה ומה קיבלתם? את המנצחת בין קזחים לארמנים.
    מדהים.

הנאחס היחיד שלכם היה לקבל פרנצווארוש סיבוב ראשון. זה ממש מסריח. אבל גם שם היה איזה דרדלה בדיפלקשן של עטר דקה 90 שסידר את העניין. כמו בניון באלמטי.

אגב יש סיפור דומה למה שקורה עם מכבי כל שנה - בצ'מפיונס.

הכוכב האדום הוגרלה מול המנצחת בין אפואל לליטאים - קיבלה ליטאים.
    סיבוב אחר כך הוגרלה מול המנצחת בין לגיה ורשה לטרנבה הסלובקית - קיבלו סלובקים.
    עכשיו הם נגד רד בול זלצבורג שתמיד נופלת במוק' הצ'מפיונס.

אה ואיך שכחתי את פנדורי שהייתה בשיאה נגד הפועל אבל נגד מכבי הייתה קבוצה בפירוק שגם ירדה ליגה באותה עונה (היום הם עדיין ליגה שניה ברומניה).
    קלאסי.

קיצר נקווה להדחה ארית.

9. גלץ Member

אני זוכר. אקרנס הדיחה את באטה בוריסוב.
    בליטא אני זוכר שהחמצתם מלא וספגתם שער בדקה ה80 ומשהו. ראיתי את המשחק ונהנתי, בארץ כבר היה חד צדדי מדי.
    את ואדוז ניצחתם בקלות בארץ אבל בליכטנשטיין הפסדתם והם היו גם יותר טובים. אני זוכר שביקרתי בפורום של הסרבים והם הופתעו לטובה מהיכולת של הפועל אחרי ה4:0 שלכם ואחד מהם אפילו כתב "טוב שלא עברנו את ואדוז, הפועל הייתה משפילה אותנו".
    את דודלאנג' ניצחתם פעמיים לפני שעומר דמארי הפך למחמיצן כרוני.

פעם אתם הייתם מביאים הכי הרבה כבוד, היום באופן יחסי לשאר הישראליות זו מכבי תל אביב.
    לעלות כל שנה זה לא קל גם אם מקבלים קבוצות מלטביה וליטא, אז בטח אם היידוק ספליט ופרנצווארוש.
    נראה אם יעלו גם השנה, משוכה שקבוצות ישראליות לא אוהבות. קבוצות סקנדינביות עם שחקנים שופעים שיער בלונדיני ומנתרים גבוה ושום דבר לא רע להם מרוב חיים משעממים של שלווה ומראה פסטורלי.

10. Telkiyski Member

לא.
    אקראנס עברו סיבוב שני במוק' הצ'מפיונס ואז עפו לבאטה בסיבוב השלישי, נשרו לפליאוף האירופית וקיבלנו אותם. פוקס ענק אין ספק.

היום אגב הקבוצה הזו לא קיימת.

פרט בונוס : זובאס עמד בשער שלהם בשני המשחקים נגדינו.

Drama2 ו-גלץ אוהבים את זה.
  11. קשר ימני Member

איזה זבל זה כדורגל ישראלי

ייא, Civil ו-גלץ אוהבים את זה.
  12. אצטדיון למכבי Member

בניגוד אליך אני לא עוקב אחרי כל האופציות באדיקות.
    מבחינתי, מה שבא ברוך הבא. אבל אני בטוח שהיו גם אופציות נוספות קלות יותר.
    ומתי לרנקה הפכה למפלצת?
    וזלצבורג תעיף את רד בול.
    ומוזר שאתה מזלזל בזלצבורג ומחזיק משטורם.

13. Telkiyski Member

אני לא מזלזל בזלצבורג.
    אני חושב שהם אמורים לעבור את הכוכב. רק ציינתי שהם כל שנה נופלים במוק' הצ'פמפינוס אז אולי יש תקווה לכוכב האדום.

בכל מקרה, אתה באמת חושב שיש מצב כלשהו שאאק לרנקה לא קבוצה טובה יותר מפיוניק האלה?
    מה אתה מנסה להגיד יעני? שלא היה לכם בהכרח מזל שקיבלתם את המנצחת שבין קזחים לארמנים?

אתה מוזמן לחזור לצמצום של ההגרלה שסידרה לכם את המנצחת שבין קזחים לארמנים.
    אם אתה מוצא משהו קל יותר ממה שנפל לכם (פיוניק) - שאפו.

כנל כמובן לגבי שלב הפליאוף.
    יכולתם לקבל את פרטיזן (עברו בקלות את נורדסלנד), בורדו, אולמוץ (צ'כיה) או סרפסבורג - קיבלתם סרפסבורג.

14. אצטדיון למכבי Member

הגרלה קלה ללא ספק. בדיעבד אני יודע שכל ההגרלות השנה היו קלות.
    אז על הנייר יכולנו גם לקבל את לייפציג, אבל היו עוד הרבה אופציות קלות. אולי גם לרנקה.

וחוץ מזה, מי אנחנו שנזלזל בארמנים? גם משם יכולה לצאת קבוצה טובה.

15. גלץ Member

הצמצום של מכבי בפלייאוף לא בא לטובתה כל כך.
    סיגמה אולמוץ שהיא הקבוצה הכי נוחה כביכול בצמצום ברוב שלבי העונה בליגה הצ'כית הייתה מקום שני, ספארסבורג סיימה במקום השלישי בנורבגיה וקבוצה קטלנית במצבים נייחים לפי משחקי המוקדמות (תראו ביוטיוב), בורדו..
    היו יכולות להיות בצמצום ראפיד וינה, שטרום גראץ, ספרטק סובוטיקה.
    מכבי ניצלו הכי הרבה בהגרלה הקודמת. היו שם צמצום של לייפיצג ובקשהאשיר (2 ל5 לקבל אחת מהן!), אבל מוציא הכדורים הארור הרס אותנו עם ההגרלה של אפואל ניקוסיה לפני זה.

בכל מקרה זה לא בעיה שלהם כבר.
    הרגו אותם עם 3 הגרלות של באזל עד שהיה נמאס להם מהשוויצרים והעיפו אותם והגרלה של ויקטוריה פילזן קוטלת הישראליות. הדחות מדהימות שצפיתי בהם 100 פעם ביוטיוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.