הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. הרצליה Member

כמה חבל, נתניה סופגת שער בדקה 84 ובדרך החוצה, כואב.

לפחות הפועל בשלב הבא אבל זה היה ברור כבר מיום שני.

2. REAL MADRID Member

כמה חבל על נתניה. אני יכול להכריז על השנה הזאה שהיא תהיה ככל הנראה השנה הגרועה ביותר של הכדורגל הישראלי, אלופה כבר יש, הנבחרת כרגיל תצא עם מחמאות אבל לא יותר מזה, נשארנו עם נציגה אחת באירופה וגם היא לא תחזיק יותר מידי.. חבל, פשוט חבל.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למה הפועל לא תחזיק יותר מדי? בסיבוב הבא אנחנו מדורגים כך שעלייה לשלב הבתים היא אופצייה סבירה ביותר. את שלב הבתים אפשר לעבור, הסיכויים לא מזהירים אבל אפשר. קצת אופטימיות, אנחנו קבוצה חזקה, רצינית ומכובדת. כל מה שמכבי לא.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/07
  4. המפציץ בווינר Member

איזה ביאוס תמיד היינו הפאייארים בכדור רגל תמיד ברגעי באמת אנחנו מפשלים ונופלים .

5. George Best Member

מסכים עם אורי,
    אם הפועל תגיע לשלב הבתים, היא בהחלט עשויה למצוא את עצמה אפילו פייבוריטית לעלות, הרבה בגלל השיטה המגוכחת של אופ"א ש3 מתוך 5 עולות.

6. ניז Member

ושוב, לצערי אני צודק
    אבל זה הגיע להם...שכבו עליהם על החצי השני היה רק מזל עד שבא הגול
    כל הישראליות בושה וחרפה, רק הפועל מותירה שביב של סיכוי לא להדרדר למקום25

7. Patrice_Evra Member

יום עצוב לכדורגל הישראלי,דווקא מנתניה ציפיתי שתעלה.
    הפועל זה היה ברור שתעלה,ומכבי תל אביב,טוב זאת מכבי תל אביב,ועם כל מה שעבר עליה השנה זה לא הפתעה.

8. המפציץ בווינר Member

מכבי תל אביב חלשה הקבוצה בלי מאמן במועדון כל השבוע מדברים על עמדת המאמן והשחקנים באופריה ההגנה חלשה ולא תיפקדה ,הפועל תל אביב היה צפוי שתעפיל לשלב הבא,רק ממכבי נתניה אני מופתע אחרי ההישג בפורטוגל יחד עם 90000 הצופים קיויתי לניצחון אך זה לא קרה .

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נתניה איכזבה אותי. נתניה פגשה קבוצה אומנם שרואים שהיא טובה יותר אבל לא ברמה כזאת שנתניה לא הייתה צריכה לעבור בבית. לירייה הייתה מאוד אנמית, הגיעה למצבים מסוכנים ולמזלה של נתניה לא היה לפורטוגזים חלוץ איכותי כי אחרת המשחק היה נגמר לפני הדקה ה-84.
    נתניה הייתה מאוד רעה בחלק ההתקפי, שכטר ואוקוצ'ה ישנו כל החצי השני, בונדיאה גם, טגה איכזב אותי בהרבה פעולות לא מוצלחות, הרבה אי ריכוז ופשוט משחק לא טוב. החלק ההגנתי אבל כרגיל בנתניה היה מצויין. סטרול היה יוצא מן הכלל, מארין כהרגלו טוב, ושטראובר עשה את שלו. חבל על השער, היה אפשר להימנע ממנו אבל הקבוצה האיכותית יותר עלתה למרות שלא שיחקה טוב בכלל. השחקן שהבקיע את השער היה פנטסטי, ברמה אחת מעל כל מי שהיה על כר הדשא.

בגדול, למרות האכזבה מהשחקנים, נתניה ייצגה בכבוד. מילה טובה לקהל שלמרות שלא באו בכמות שציפיתי, היה טוב ברוב חלקי המשחק, ומחא כפיים בסיום.

ואיזה מזל שיש את הפועל ת"א... התקווה היחידה והאחרונה של הכדורגל הישראלי. בעונה שבית"ר שוב נכשלה, חיפה ומכבי ת"א מבזות, נתניה לא מסוגלת ליותר מדי יש את הפועל שנראית נהדר, ויכולה להגיע רחוק, מאוד רחוק במפעל.

10. הגבר באדום Member

הפועל שוב מצילה את הכבוד של הכדורגל הישראלי. היא מראה לכולם בדיוק איך צריך לשחק מול ה"לא קבוצות".

וכמו תמיד, אין גביע לצהוב (לא של ת"א, לא של ירושלים ולא של נתניה)! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. המפציץ בווינר Member

לירן בוא נקוה לפחות שהפועל אחרת המצב של הכדור רגל הישראלי באירופה לא יהיה טוב מבחינת הדירוג.

12. flash Member

כמה חבל על נתניה.. השקיעו הרבה, במיוחד בהגנה תמיד הגיעו להפריע כל פעם ששחקן לרייה הגיע קרוב לשער. נתניה לא היתה מרוכזת בהתקפה ובכלל היא נחלשה בחלק הזה בפגרה (זה שהם לא הבקיעו שער אחד בהתמודדות מראה על זה..). ההגנה של הפורטוגלים גם היתה טובה.
    עטר טעה שלא פתח עם רוזנטל (או לפחות להכניס אותו מוקדם יותר, עם כל הכבוד לימפולסקי) שהיה מצוין בדקות ששיחק.

לגבי מכבי ת"א, למשהו פה יש ספק שהם היו עוברים את הטורקים אם לא היו חסרים להם 4 הבלמים המובילים? כל השערים של הטורקים הגיעו ישירות מטעויות בהגנה, אני לא מצליח להזכר במצב אחד שלא הגיע מטעות בהגנה. ככה שאני לא מצליח להבין מה הביזיון הגדול...

13. Igi Member

לא צריך להגזים לירן. כגודל הציפייה כך גודל ה...
    כל כך נדוש אבל כל כך נכון. הפועל פגשה קבוצה שכמו שאמר אחד הפרשנים, לא הייתה מסיימת בצמרת הליגה הלאומית שלנו. כל הכבוד לאדומים על השישייה הכוללת שהביאו לבוסניה, אבל קודם נראה אותם מול קבוצה רצינית באירופה ואז נוכל לדבר. כך שזה עדיין רחוק מלהגיד שהם נראים נהדר ויכולים להגיע רחוק במפעל.

14. Maccabi_Haifa Member

קבוצות מסריחות ועלובות נמאססס נמאסס כמה אנשים אוהבים פה כדורגל וכל שנה אותו דברר
    מתיי יתחיל כבר השינוי בכדורגל פה מתי?? זה ברור שככה נמשיך אז איזה קבוצה או נבחרת תתעלה פעם ב ותכניס אותנו לאשליות.. אני אוהד חיפה אבל כואב הלבבב תראו לנורווגיה יש את רוזנבורג בליגת האלופות לצכיה יש את סלביה פראג לסקוטלנט יש את ריינגרס וסלטיק לאוקראינה יש שתיים.. וזה ליגת אלופות.. אנחנו משחקים אותה נציגה אחת שמרה על הכבוד הלאומי איזה כבוד איזהה מי בכלל מסתכל על סיבוב שני מוקדם בגביע אופא.. כמה חבל שביתר לא עברה אפילו הייתה יורדת לאופא שתהיה שנה כמו שנה שעברה עם חיפה שירדה..
    אין לנו נקודות ואין כלום הפועל רק קבוצה אחת היא צריכה שתי נצחונות בשביל להביא לנו נקודה.. בקיצור אנחנו אבודים..
    אפשר לסגור את כל הפורומים של הספורט פה.. אין ספורט בארץ כדורסל יש בקושי רק וזהוו
    בלי להרוג את ההתאחדות הזאתת לכל המדינות כמו רומניה יוון נורווגיה צכיה סקוטלנד ועוד הרבה יש כמה נציכות באלופות ופה בקושי מצליחים לעבור קבוצות מליגה שנייה בטורקיה
    נמאס מהכדורגל פה.. אני ימשיך ללכת למשחקים של חיפה רק היא מעניינת אותי.. הלוואי שמכבי תרד ליגההה הלוואייייי.. תאמת אני חושב שזה גם יכול להיות..
    אחרי מה שהם עשו לכדורגל שלנו

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דבר ראשון בקשר לבוסנים, היו עוברים את מכבי, במאה אחוז. גם קבוצה חלשה צריך לדעת לעבור, תשאלו את מכבי האפסים.

דבר שני, אני מדבר מבחינת הפוטנציאל. אין מה להתחבא ולפחד לפרוס את הדבים על השולחן. הפועל נראית טוב, גיא לוזון חיבר קבוצה נהדרת, שיכולה לעמוד יפה מול כל קבוצה טובה במפעל הזה (אולי פרט לחזקות באמת) וזהו... כן אני מצפה מהפועל להגיע רחוק (כמובן כמובן תלוי בהגרלות) ואם זה לא יקרה אז פשוט אכזבה.. אין מה להתבייש להגיד את האמת. אם הפועל של העונה שעברה עשתה דברים יפים באירופה, גם הפועל הנוכחית מסוגלת. אם זה לא יקרה- נדבר בהתאם (כשלון, אכזבה וכדומה...)