הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. M_T_A Member

הקבוצה הטורקית חלשה מאוד, לשחקנים שלה אין טכניקה בסיסית והם לא מצליחים לחבר שום מהלך נורמלי של כדורגל.
    והקבוצה הזאת עושה צחוק ממכבי.
    אין לי מילים לתאר את גודל הביזיון.

2. שגיא Guest

אגב, המשחק הזה עשוי לגמור את הקריירה של שחקנים צעירים כמו אביב חדד וניסו קפילוטו ולהעלים לחלוטין מעל פני האדמה שחקנים קצת יותר מנוסים כמו מסיקה.

אתם יודעים מה, עם היכולת הזאת עדיף שמכבי לא עלתה לשלב הבא, אין לדעת כמה היא הייתה חוטפת מול קבוצה מהאחת הליגות היותר חזקות באירופה.

3. Number 8 Member

תחשוב מה שאתה רוצה, אם מסתכלים על המשחק בכיוון החיובי(לא שיש הרבה כאלה), צריך להתרכז בליגה. אירופה זה רק בונוס, וכפי שאנחנו נראים, עדיף שלא נהיה שם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/07
  4. ACBenb Member

די מכבי כזאת גרועה באירופה, איפה היא ואיפה הקבוצות הישראליות שבאמת הצליחו. בית"ר הייתה נותנת חמישייה לאפסים האלה, למכבי חסר משהו אולי אפילו תקציב.
    מכבי קבוצה גרועה לאירופה, אחרי ניצחון 4-0 על סנטה קולומה כולם התלהבו ואני רק חיכיתי שתבוא קבוצה קצת יותר חזקה ותעיף את מכבי. הרבה לשפר יש להם.
    אם קבוצה אפסית כזאת הם לא מנצחים, מה היה קורה נגד ריינג'רס, אוקזר, אולי צסקא מוסקבה?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל תאשים את הבלמים, חדד וניסו הם שחקנים צעירים, ניסו עוד לא בן 18, האשמים הם רק במכבי שזרקו את המסכנים האלה לבריכה עמוקה. על הפציעה של יחיאל ומרטינוביץ' ידעו מזמן והיו יכולים להיערך אחרת. במכבי היו חייבים להביא בלם שלישי על הרמה ובמקום זה הביאו נגר כמו עוז יפרח. מי שמחליט על רכש במכבי (כנראה אבי נמני) הוא האשם המרכזי.

6. בועז Member

לא לא לא.
    הם שחקני כדורגל מקצוענים, אם לא מתאים להם- שלא ישחקו כדורגל.
    מה ז"א לא להאשים אותם?אני מקווה שאתה לא אומר את הדברים אחרי ששמעת את שגיא כהן המקרר האנושי אומר את זה.
    איזה שחקן מקוצען שנותן כזו תצוגת נפל רשאי לא לשאת באחריות?רק ברפובליקת הבננות שלנו שפה הכל מותר והחוק היחידי הוא שאין חוקים.

עכשיו מכבי תל אביב, בדיוק כמו מכבי חיפה , יכולה להתרכז בליגה. הכי חשוב .אירופה זה בונוס. פרמיה.

7. OR Member

זה אותה קבוצה השם המלא שלה זה
    קייסרי ארצי'יאספור או הפוך אני לא זוכר.

ופשוט בושה הייתה היום מכבי ת"א קבוצה שהיא ליגה שנייה של טורקיה .. כמה חבל.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא אומר שהשחקנים האלה נקיים, כי בסך הכל מי שעשה את הטעויות בשטח זה אך ורק הם.

אבל אני בוחר להאשים את מי שהרכיב אותם, את מי שהביא את מכבי למצב שאלו הבלמים שלהם, את מי שמהלך קיץ שלם לא הצליח להביא בלם מחליף ראוי למכבי תל אביב.
    ושגיא כהן יכול לחפש, מי זה בכלל?

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שאני מתאר לעצמי שלירן ניסה לומר הוא שאין ספק שהתוצאה הזו מבישה ומביישת את הכדורגל הישראלי, אך אם תסתכל על השחקנים אשר כן שיחקו (כמו חוליית ההגנה) תראה, שגם אם השחקנים האלו היו בכושר שיא לא היית רואה מהם יותר מידי מהסיבה הפשוטה שזוהי היכולת שלהם.
    אי אפשר לצפות מיפרח שהיה בלם בליגה הלאומית, להיות ברמה של בנאדו וגרשון גם אם ייתן את משחק חייו, הוא פשוט לא ברמה הזו.

10. George Best Member

מצוין בשביל מכבי.
    גם ככה סגל בינוני במקרה הטוב, וללא שלושת הבלמים ועומס של אופ"א ואנחנו מועמדים לירידה.
    עכשיו העומס ירד.
    שלא ידברו במכבי על נזק כספי, כאילו שהיו עושים רכש עם ההכנסות, גם כן.
    8 תיירים מחוזקים באבי נמני, יאניק קאמנאן(עם מי הוא ישחק?עם הביצים שלו?) ויבריץ'(נפלא).
    פשוט קבוצה מגוחכת.
    הטורקים בקישו הזיעו, רק שלחו כדורים ארוכים, וכמה מפתיע זה מספיק ל3 בניצול מצבים רע.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק חלש בקרית אליעזר, נתניה לא מצליחים לפתח משחק, נראה שהמעמד מאוד מרגש אותם, הם לא רגילים לשחק מול 9,000 צופים (אגב המספר הזה מאוד מאכזב אותי) ולא יודע...
    ציפיתי מנתניה קצת יותר כדורגל, איתי שכטר הוא היחיד שנראה מאיים וגם הוא לא עושה יותר מדי. נקווה לחצי שני יותר מעודד מבחינת נתניה.

12. בועז Member

עוד פעם מנוחה? עוד פעם ירידה בעומס?
    למה רק במחוזותינו נשמעים דיבורים כאלה?
    בכל העולם זה טבעי ורק כאן זה עומס.
    כנל לגבי המחזור שנדחה ע"י חבורת השלומפרים בראשות לוזון הפתאטי.
    בכל אירופה משחקים משוחקים כרגיל, אבל כאן דוחים מחזור.

די כבר עם החובבנות.
    מכבי הייתה צריכה לעבור.
    ולא, זה לא לטובתה שהיא לא עברה, כי יכול מאוד להיות שזה המשחק המשמעותי האחרון שהיה לה העונה.

13. George Best Member

זה לא משנה למה רק בארץ יש את הקטע של עומס ומנוחות, מה שמשנה זה שזה משפיע, ועוד איך משפיע.
    להזכיר לך מה עשו הישראליות בליגה בעונה שהן עשו חייל באירופה?
    חובבני, לא רציני וכל מה שתגיד - אתה צודק, אבל זו לא הנקודה.זו עובדה, תרצה או לא תרצה.

14. הרצליה Member

זה דבר שאני זועק כבר 3 שנים, ארז מסיקה הוא הבנאדם הכי אנטי כדורגל שיצא לי לראות, איכס איכס איכס.
    ציפתי ממכבי להרבה הרבה יותר, בלי קשר למשחק הזה בכלל ציפתי מהם להיות קבוצה טוב העונה.

ההגנה החזקה משנה שעברה נשארה,הקישור וההתקפה חוזקו אבל הסגל הוא דל,דל מאוד העומק של מכבי תל אביב זה דן רומן שירד ליגה,אביב חדד שירד לליגה ארצית,שחקן בן 18 שפותח כבר בפעם השלישית ברציפות בהרכב.

אני חושב שזה לא כל כך בעייתי לשכנע בלם לגיטמי בליגת העל להגיע למכבי תל אביב בתור בלם שלישי, לא להביא 2 בלמים מהליגה הלאומית ועוד אחד שירד ליגה ולקוות לטוב.

יניב עזרן לא מספק את הסחורה,יאניק קאמנן לא משחק בעמדה שבה הוא יכול להביא את התועלת הגבוהה ביותר למכבי.
    מזל שיש אבי נמני(כשחקן).

15. Giallorossi Member

בושה של תצוגה, מכבי נראו כמו כלום.
    עדיף כבר שיתמקדו בליגה, לא שיש מה לחפש שם כמו שהיא נראית כרגע.