הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. King Kenny Member

ישששששששששששששששששש!!!!!
    יצאנו ממש בזול, לאחר כל האופציות שעלו כמו הפסד טכני, הרחקה מגביע אופ"א ומשחקים ללא קהל יצאני ממש בזול.

עוד פרט חשוב, ההנהלה מתכוונת לתבוע את האוהדים שזרקו את האבוקות בסכום כסף הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07
  2. f-side Member

לכל הצעקנים שהיו פה ואמרו שאופ"א תעיף את הפועל... אוכלים את הכובע.
    אם אופ"א על שטות כזאת תתחיל להעיף קבוצות לא ישארו קבוצות!!!! אוהדי הפועל הם ילדים לעומת האלימות שקיימת בקבוצות אחרות באירופה...

3. spiderman18 Member

מזל גדול, הקבוצה היחידה שמסוגלת לעשות השנה משהו.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל היא הקבוצה שיכולה להגיע הכי רחוק, ואני מאמין שהפועל תגיע רחוק כי ראינו שאת הפוטנציאל והאיכות יש. אבל לא הייתי מספיק את נתניה שעליה עדיף לדבר רק אחרי המשחק של יום חמישי. לנתניה יש מבחן אופי רציני ביותר בחמישי, האמת אני מצפה למשחק הזה בקוצר רוח. זה ה-משחק של יום חמישי. שמכבי יחפשו את החברים שלהם העיקר שנתניה בערוץ פתוח (פתוח יחסית ל5 פלוס לייב)

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יום חמישי הגורלי מגיע.

גורלי ל-2 קבוצות כמובן, הפועל ת"א כבר 99 אחוז בשלב הבא, אבל מכבי ת"א ונתניה יעלו למשחקים שלהם למלחמה אמיתית על הכרטיס לשלב הבא.

מכבי תל אביב

חמישי, 19:00, נגד ארצ'יאספור

אלי כהן המריאה לטורקיה ללא משה מישאלוף ואבי יחיאל הפצועים וללא אורי שטרית המורחק. במכבי יודעים שמצפה להם ערב מאוד לא סימפטי עם 30,000 טורקים פנאטיים ביציע והרבה מאוד שנאה, במחנה הטורקי יש דריכות גבוהה לקראת המשחק ומכבי הופתעו מהרבה כלי תקשורת שחיכו להם ברגע הנחיתה בטורקיה. ויקי פרץ יעמוד על הקווים באמצע כל המהומה סביב עמדת המאמן במכבי, ויקי פרץ הודה שהוא מאוד ישמח לקבל את המשרה באופן קבוע אבל יודע שהסיכויים לכך הם קטנים והוא לא יותר מברירת מחדל כרגע. מכבי כזכור מגיעה עם 1-1 מבלומפילד מה שאומר שמכבי תהיה חייבת להבקיע על מנת להותיר לעצמה סיכויים להעפיל. מבחינת ההרכב עוז יפרח החלש ירד ככל הנראה לספסל ואת מקומו יתפוס אביב חדד על יד ניסו קפילוטו. בחלק ההתקפי ויקי פרץ מתלבט בין יוסי שבחון לרודי חדד.
    אז ברור לכולם שמכבי עוברת סערה בתקופה האחרונה, ניצחון וההעפלה יתנו הרבה שקט ותקווה להמשך, הדחה רק תוסיף לרף הלחץ ותכניס את הקבוצה לעוד משברים לא נעימים.

הפועל תל אביב

חמישי, 20:50, נגד שירוקי

הפועל ת"א מגיעה רגועה מאוד, אומנם עדיין מאוכזבת מיום ראשון, אבל רגועה עם יתרון מבטיח של 3-0 והרבה שקט נפשי אחרי שהתברר העונש הקליל שקיבלה מאופ"א. למרות העלייה הכמעט בטוחה גיא לוזון לא נוטה לתת מנוחה לשחקניו המובילים וזאת כמובן בזכות המאמן הלאומי שסידר לכולם גביע הטוטו בסוף השבוע. המשחק באופן טבעי לא מעורר יותר מדי עניין בקרב האוהדים האדומים ובשביל למנוע בלומפילד ריק הנהלת הקבוצה החליטה לאפשר כניסה חופשית לכל בעלי המנויים.
    אז גיא לוזון יעלה עם הרכב חזק, ועם יתרון של 3-0 אני לא רואה שום תסריט להפתעה מביכה.

מכבי נתניה

חמישי, 20:30, נגד לירייה

אז הנה, לדעתי ובשבילי המשחק הכי מעניין של היום, הכי חשוב ואני מקווה שיהיה הכי משמח. מכבי נתניה תארח בקרית אליעזר את לירייה למשחק הגומלין אחרי 0-0 מעודד משהו בפורטוגל. עבור נתניה וראובן עטר מדובר ברגע מרגש, רגע היסטורי וכמובן יום חג לכל דבר שבתקווה שלא יסתיים באכזבה. נכון לשעות אלו נחכרו כ-6,500 כרטיסים וכמובן שהציפייה שמחר הרבה אוהדים יקנו כרטיסים נוספים והציפייה שלי מאוהדי נתניה היא לראות לא פחות מ- 13,000 אוהדים. אז כזכור נתניה הגיעה למשחק הראשון חוששת במקצת, נגד יריבה עדיפה על הנייר, אבל אט אט התברר שהשד הוא לא כזה נורא ונתניה אפילו לא הייתה רחוקה מלנצח את המשחק, אבל 0-0 השאיר את אנשי נתניה מאוד גאים ומלאי אמונה בעצמם שזה יתכן וזה מאוד אפשרי.
    אם כן, קרית אליעזר ילבש יום חג, צהוב, בתקווה שנתניה תצליח לרשום פרק קטן בספרי ההיסטוריה שלה ושהעונה האירופית שלה תמשיך לסיבוב הבא.

שיהיה בהצלחה לכולן.

6. שגיא Guest

על הפועל תל אביב אין יותר מידי מה לדון. הם קיבלו מתנה מאופ"א ומן הסתם יעלו לשלב הבא על חשבון שירוקי החלשים.

שני המשחקים הנוספים מעניינים הרבה יותר. נתניה מגיעה אחרי תיקו מאופס בפורטוגל, תיקו שמשאיר אותה חזק בתמונה. החבורה של עטר תצטרך לדעתי, קודם כל, לדעת לא לספוג, כיוון ששער של לירייה יהיה שער שלא יהיה פשוט לחזור ממנו. הפורטוגלים עדיין פייבוריטים לדעתי, אבל נתניה בהחלט מסוגלת להפתיע ולנצח אותם, ולהעפיל לשלב הבא.

אצל הצהובים מתל אביב המצב הרבה יותר מסובך. אחרי השוק הגדול שחטפו במשחק הראשון בארץ, היכולת הירודה המשיכה גם בליגה ובמכבי החליטו לערוף את ראשו של אלי כהן, והנה הם יוצאים למשחק גומלין בגביע אופ"א בלי מאמן ראשי על הקווים, אלא עם עוזר מאמן שכנראה לא יקבע יותר מידי, כיוון שנימני עדיין זה שמחליט, ועושה רושם שפרץ ישמש רק כתפאורה במשחק הזה. עדיין, ולמרות כל הבעיות, מכבי תל אביב פשוט חייבים לעבור את הטורקים החלשים. בסיבוב הקודם הם הצליחו לעבור אחרי תוצאה גרועה במשחק הראשון, אך האם יצליחו גם הפעם?

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לקבוצות.

7. REAL MADRID Member

מכבי ת"א
    כל הבלגן שנערך במכבי ת"א בשבוע האחרון יכול ללכת לשני כיוונים, האופציה הראשונה שזה יפרק אותם ונראה אותם מודחים מגביע האופ"א, האופציה השנייה היא שנראה אותם מלוכדים יותר מתמיד, מנצחים ועולים לשלב הבא. אני רוצה להאמין שהם יסתדרו ויעלו לשלב הבא אבל בשביל זה הם צחריכים אופי ממש ממש חזק. הקהל הביתי יעודד בטירוף את הקבוצה הטורקית ומכבי צריכים מנטליות חזקה, מה שבדרך כלל נשבר אחרי שמאמן עוזב.

הפועל ת"א
    אחרי שקיבלו הרבה מחמאות, יצאו בזול מאופ"א הם כבר בשלב הבא. הפועל ת"א רק צריכה להגיע לליגת האלופות ואז היא תוכתר בתור הקבוצה הישראלית המצליחה ביותר באירופה. לוזון חייב לשחק עם אסולין ולתת לו את הביטחון, אני מאמין שהקהל האדום יתמוך בו. אין יותר מידי מה להגיד, הפועל ת"א בשלב הבא, סוף סיפור.

מכבי נתניה
    המשחק המורכב ביותר מבין השלושה, נתניה מצד אחד מגיעים מרוצים מאוד ארי התיקו בחוץ, אבל גם הם יודעים ששער אחד שהם סופגים יכול לשנות את כל התמונה. 0:0 זאת תוצאה לא רע בחוץ..

פאק, אני רוצה לסיים את ההודעה אבל בדקות אלה שמעתי שהשחקן של באר-שבע נפטר.. ינוח על משכבו בשלום.

8. Patrice_Evra Member

הפועל כבר בשלב הבא.
    נתניה צריכים שער אחד בלבד והם שם.
    מכבי לדעתי תהיה היחידה שתיפול היום.
    המשחק יסתיים בתוצאה שתעלה את הטורקים לשלב הבא,לדעתי הם ינצחו 2-0 את מכבי וכך למעשה תסיים את העונה האירופית שלה כמו ביתר ומכבי חיפה.
    בכל זאת בהצלחה נתניה ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. flash Member

כל ה3 עולות לדעתי.
    למה? לדעתך אין סיכוי שהפורטוגלים יבקיעו? 1-1 והם עולים. לנתניה אסור ללכת אחורה אם היא תבקיע את הראשון, היא צריכה לחפש את השני. 0-0 בחוץ זו תוצאה קצת בעייתית (כמובן שזו תוצאה מצוינת מול קבוצה ברמה של לריה) כי זה נראה כמו תיקו רגיל, אבל בעצם אתה חייב לנצח בבית.

10. ניז Member

הפועל תעלה כי אין מצב אחר פה...מקרה גרוע יגמר 1-1
    מכבי זה הפלופ הגדול של היום...הכי אופטימי שאני רואה אותם זה 0-0 שלא יסייע לכלום, מכבי בחוץ היום סופית, הקרקס שם אומר הכל..
    נתניה זה סימן שאלה גדול..תנו לי עכשיו פנדלים ואני שמח..בכל זאת קבוצה נטולת ניסיון אירופי במשחק מכריע תמיד עושה בתחתונים ברגע אמת מה עוד שזאת קבוצה ישראלית וכולנו מודעים למנטליות...הימור שלי הפסד 1-0 לצערי הרב..

אל אל ישראל!

11. reda Member

אם מכבי לא עוברת היום היא הלוזרית הכי גדולה שיש לנו בארץ..אפשר להשתגע מה קורה איתה מאז פאוק סלוניקי וליגת האלופות ב03\04?!
    מאז היא כל הזמן ממשיכה לאכזב...גם האמת שלפני כן היא לא ממש הייתה כזו טובה באירופה...
    בעונה של הפועל הגדולה מכבי הייתה מול רודה שהיתה אז מקום אחרון בליגה בהולנד ופירקה את מכבי..
    גם מול הקפריסאים מכבי פישלו והשנה עם סנטה קולומה זה לא נראה לי הולך להיות טוב היום...אני מאוד מקווה שייצא משהו מהמאפיה של נמני

ד.א. סלביה פראג עלתה על חשבונה של אייאקס הלוזרים, חבל כל כך, צ'כיה קיבלה עכשיו עוד נקודות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/07
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מכבי נתניה תעוף לדעתי, הם עדיין לא מספיק חזקים מנטאלית ולייריה עדיין יותר טובים.
    הקבוצה הצהובה המוזרה שתשחק בטורקיה תעלה, בטח מאיזה 1-0 מעצבן כמו תמיד.
    הפועל תעלה, אין פה שאלה בכלל. במחשבה שנייה, זאת הפועל.

בהצלחה לנתניה וכמובן להפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/07
  13. ניז Member

אני חושב שצכיה בכלל לא קרובה אלינו בדירוג. היא לא אמורה להדאיג אותנו כמו האוסטריות למשל

14. Fabio Junior Member

קודם כל חשוב היה לי לציין שאלי כהן כבר לא במכבי..
    אם הזכרנו את מכבי אז נתחיל איתה.
    מכבי באה אחרי תיקו 1-1 בארץ, תוצאה המחייבת יתרון ומול משחק הגנתי (כנראה) של הטורקים וקהל ביתי עויין יהיה למכבי מאוד מאוד קשה. נראה גם את ויקי פרץ על הקווים בהופעת בכורה כמאמן מכבי ומשחק ראשון שלו כמאמן בוגרים אם אינני טועה.
    נתניה, לעומת מכבי, במצב הרבה יותר טוב.
    0-0 מול לירייה בחוץ בפורטוגל זו תוצאה מצוינת, מה שמביא את ההכרעה לקריית אליעזר.
    נתניה לא פחות טובים מלירייה (לפי מה שהבנתי) וסביר להניח שהרבה יהיה תלוי בכמות הקהל ובהשפעתו על המשחק. אנגלוביץ', שלא יכול לשחק בשלב הזה של גביע אופ"א, לא ישחק ובמקומו יפתח טגה המוכשר לצד תמיר כהן. יהיה משחק מעניין.
    המשחק של הפועל יהיה משחק טוב לטעמי, כי למרות שלוזון החליט לפתוח בהרכב הרגיל שלו ולא בהרכב התפקי מעט יותר כמו שרציתי, (הייתי שמח לראות את נאתכו משחק יותר) המשחק יהיה יותר משוחרר וכיפי מבחינת הפועל, כי אני לא חושב שהםועל ישחקו הגנתי מדי בכדי לשמור על התוצאה, כי הסיכוים ששירוקי ינצחו 4-0 ומעלה קלושים.
    שיהיה בהצלחה..

15. reda Member

אני חושב שקראתי היום שהמאמן של שירוקי אומר שהשחקנים שלו ישתדלו לנצח 4-1 :| כאילו שזה תלוי בהם והם משחקים מול קונוסים חח