עצוב , עצוב שכמה פרחחים מחליטים לעשות ככל העולם על רוחם ולהרוס לקבוצה שלמה ולעשרות אלפי אוהדים. אני מקווה שבאופ"א "ירחמו" על הפועל ת"א ויביאו להם רק עונש כספי ואולי משחקי רדיוס. הרחקה של הפועל ת"א מגביע אופ"א לעונה הקרובה תפגע גם בכיס הכלכלי של הקבוצה ובעיקר בדירוג הקבוצות הישראליות באירופה. חוץ מזה,גם המשטרה הבוסנית צריכה לתת את הדין על כך שאפשרה הכנסת אבוקות לאיצטדיון ללא כל בדיקות בטחוניות מקיפות.
כאחד שביקר בעבר בבוסניה ויש לו לא מעט מכרים בוסנים אני מצטער להגיד לך - אתה מדבר פשוט שטויות. בוא נתחיל לשבור את כל המיתוסים שגדלת עליהם: כמו בכל מדינה באירופה שבא מגיעה קבוצה/נבחרת ישראלית למשחק, גם כאן קיבלו אותנו בדרך הידועה. אז? זה שקומץ של מאות אנשים במקרה הטוב קילל, שרובו, אני מבטיח לך - לא מבין בכלל את המשמעות של הקללות, אומר שכל הבוסנים הם האנטישמים? האנטישמיות בבוסניה היא מהנמוכות באירופה, ואולי אפילו הנמוכה ביותר בחבל הבאלקן כולו. בבוסניה חיים כמה אלפי יהודים, כמעט כולם בסראייבו, לך אליהם ותשאל אותם מה הם מרגישים. אחוזים אפסיים של תקריות אנטישמיות או התקלויות לא נעימות, יחס חם מצד האוכלוסיה המוסלמית(החילונית ברובה) המקומית, והכי חשוב - סובלונות דתית. אני לא אומר שבבוסניה אין אנטישמיות - כמו בכל אירופה, יש. אבל זה מהאחוזים הנמוכים ביותר שיש באירופה, וזה על בטוח. ב. בבוסניה יש באיזורים מסויימים השפעה קרואטית חזקה מאוד. הקרואטים, האנטישמים בעמי הבלקן ביחד עם הסרבים הם אלו שמתסיסים את השנאה כלפינו - סביר להניח שכמו שאתמול הרבה מהם היו בשירוקי, גם ככה במשחק נגד נבחרת ישראל. א. זה קרואטים, לא קרואתים. ב. הבוסנים נשלטו לחלוטין על גבי קרואטיה. בוסניה הייתה "מדינה בובה" של קרואטיה, שטבחה בכל הבא ליד. ב. מה שהלך שמה היה יותר מלחמות פנימיות מאשר מטרה מוצהרת נגד היהודים, וההוכחה לכך היא שגם שאירגוני המחתרת ה"מטוהרים" לכאורה עשו טבח בבוסנים המוסלמים במהלך מלחמת העולם השנייה. ג. היו בוסנים רבים שהצטרפו לפרטיזנים ד. כמו בכל אירופה, חוץ מדנמרק, כל אירופה אשמה בטבח היהודים. אף אחד לא יוצא כאן נקי, אז להביא את זה כדוגמא... ? בקיצור, זה אוף טופיק מטורף. וזאת הודעתי האחרונה בנושא, אבל הייתי חייב קצת להבהיר לגבי השטויות המבישות שנכתבו פה. זה הכל.
זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא, כי זה לא מוביל לשום מקום. זה היה מקסימום עשר כיסאות ולא עשרות כיסאות כפי שאתה אומר. כולכם נהייתם יפי נפש פתאום, איפה הייתם כשהקהל/קבוצה שלכם עשו מעשים מגעילים, נמני מביא כאפה ומקלל את להרשקוביץ' ויוצא נקי (כרגיל), אוהדי בית"ר, שאני אתחיל? בכל המקרים האלו (ויש עוד הרבה) איפה הייתם בשביל לגנות את המעשים, אבל עכשיו כשקורה משהו קטן (סה"כ אבוקות, תקחו את זה בפרופורציות) שהקהל של הפועל עושה העיקר לקפוץ ולהאשים. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מצדיק את המעשה.
אפשר בכלל להשוות בזמן האחרון את מה שהקהל שלכם עושה למה שהקהל שבית"ר עושה? יאללה תתחיל להביא איך אוהדי הפועל פתאום מרגישים מקופחים אני לא יודע...שום עונש על הרימון הלם הם לא קיבלו. שם עונש !!! טוב מאוד שאופ"א לא עושים חשבון אני מקווה שירחיקו את הקבוצה
שוב בפעם המאה, גם כל יתר הקהלים בארץ מגיבים כמו שאוהדי הפועל הגיבו, אך בליגה ואך ורק בליגה! כן גם אוהדי מכבי קיללו קריאות גנאי, גם אוהדי מכבי חיפה הדליקו אבוקות, אך עשו זאת רק בליגה! כמו שבבית"ר ידעו להתנהג בהתאם במשחק מול קופנהגאן, אוהדי חיפה בהתאם כאשר שיחקנו בעונה החולפת מול כל כך הרבה קבוצות אירופאיות, כך צופה גם מכם. הרי כל אוהד יודע כי אופ"א היא לא ההתאחדות שלנו בארץ, ועם קצת שיקול דעת הייתם יכולים למנוע זאת. כעת, תקווה לנס מאופ"א כי טוב, זה לא נראה.
Apu - אתה מנסה להראות לנו שלא רק הקהל של הפועל תל אביב מופרע וזה לא מעניין אף אחד. עכשיו הרבה יותר קל להתמקד על האדומים, אז מתמקדים בהם. מחר קהל אחר יעשה את הפאשלה התורנית ואז יבוא אוהד כמוך שיגן על הקבוצה שלו ויתן את המקרה שאנחנו מדברים עליו כדוגמא. בשורה התחתונה, הקהל של הפועל תל אביב התנהג באופן הכי שלילי שהוא רק יכל. גם בחלומות הכי שחורים שלו, מוני הראל לא חשב שאתם תצליחו לגרום כזאת כמות של נזק. עכשיו נשאר רק להתפלל שאופ"א לא תדיח את הפועל תל אביב.
עכשיו אני עוד יותר מבולבל. לאן אתה מנסה לחתור? גם עכשיו וגם מול פאריס סן ז'רמן הייתם צריכים להיות מודחים מאירופה. אשתקד היה לכם מזל גדול שלא ניפחו את זה. אני בעצמי שומע על זה בפעם הראשונה רק עכשיו. מול שירוקי הבוסנית לא היה לכם את אותו המזל. והסרטון מראה פרסומת שמופיעה בכל פעם בצבע אחר.
הפורום שלך עילג, הקישור יותר למעלה עובד. אתה אמרת את זה בעצמך, "ניפחו", סתם מנפחים את מה שקרה, שנה שעברה לא הייתה על זה מילה אחת בעיתונים, אחת, וכל יפי הנפש האלה, פשוט מגעיל אותי.
אל תדאג יעיפו אותם..לא אכפת לי מהפועל אכפת לי רק מזה שהדירוג של הקבוצות באופ"א עכשיו ירד בגלל כמה פרחחים שהיו ועשו את אותם מעשים..ואני לא נהיה יפה נפש..אבל יש דברים שפשוט לא עושים.
נתניה אומנם עשתה תוצאת תיקו לא רעה בפורטוגל, אך הפועל צפויה לעונש כבד וחבל שהאוהדים הרסו לה את החגיגה.
לישראל ירד הניקוד בגלל שהפועל יכולה (או יכלה תחליטו אתם, אני אופטימי) להמשיך להתקדם ולנצח וככה להשיג עוד נקודות לישראל.
הפועל יצאה בזול: אופ"א חסה על הפועל ת"א ולא הרחיקה אותה מאופ"א, למרות ההתנהגות המבישה של האוהדים במשחק בבוסניה מול שירוקי. היא תספוג קנס כספי בלבד שנאמד ב-170,000 אלף שקל. גם תוצאת המשחק הראשון בין הקבוצות נשארה בעינה.