הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. SeRgInHo Member

אה, ואם הם היו שורפים את כל האצטדיון, רק אז היה צריך לעשות מזה מה שזה באמת?

חבל שבגלל כמה ערסים שחונכו בג'ונגל, קבוצה חזקה כמו הפועל תסיים את דרכה באירופה...

2. King Kenny Member

עידן, אני יכול להבטיח לך שמי ששיחרר את האבוקות לא חשב על זה שתפרוץ שריפה, למען האמת, הם לא חשבו בכלל.

סרגיי,בכלל לא בטוח שהעונש שהפועל תקבל יהיה הרחקה מאירופה. תזכור, זה תמיד טוב להיות אופטימי.

3. Number 8 Member

סרג'יניו,
    תהיה בטוח שאם האוהדים היו מדליקים רק חזיזים ולא גורמים לנזק, אף אחד לא היה מעלה את האפשרות של הרחקה מאירופה.

תומר,
    אני אף פעם לא הדלקתי אבוקה וגם לא אדליק, אבל אחת הסכנות שמדליקים היא שאולי תפרוץ שריפה, זה חומר דליק ובקלות יכול לגרום לנזק, וזה מה שאכן קרה. אני בטוח שהכוונה של האוהדים לא הייתה להדליק שריפה, אבל זה מה שקרה.

עוד דבר שאני לא מבין, למה בכלל האוהדים הדליקו אבוקה? לעזאזל, אתם לא בליגה שלנו, אתם באירופה. תחשבו על ההשלכות למען השם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/07
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

פה יש את 3 ההרחקות האחרונות של קבוצות מהמהפעלים באירופה בעקבות התפערות אוהדים. הקבוצות הם: פיינורד שאוהדיה התפרעו שנה שעברה נגד נאנסי, פרטיזן בלגרד שאוהדיה התפרעו השנה נגד זרינסקי, ואת לגיה ורשה הפולנית שהתפרעה שאוהדיה התפרעו באינטרטוטו השנה נגד לגיה וטרה.

5. f-side Member

ככה !!! אני נתתי לך דוגמא ולא השוותי ביניהם בשבילי זה אותו הדבר וכמו שכבר אמרתי!! הם התחילו אם עוד לפני האירוע... הכרזה עם מילים 14/88 (למי שלא יודע משמעותם Adolf Hitler ו Hail Hitler)
    הייתה שם מהתחלה!!!

ולגבי הבוסנים יש להם אנטישמיות מוסלמית ! אם אתה זוכר את משחק הנבחרת בסרייבו אז כל האצטדיון היה מלא דגלי פלסטין וכל המשחק שרו שירים אנטי-יהודיים. עוד שיעור קטן מההיסטוריה ככה להבנה כללית: קרואתים ובוסנים נלחמו עם הגרמנים וסרבים נגד... במהלך כל ההסטוריה היהודית בבלקן יהודים היו בקרבת סרבים וגם נטבחו איתם ביחד... אז בבקשה לפני שאומרים משהו צריך להבין את האיזור...

6. Sergio Ramos Member

מה שאוהדי הפועל עשו, זו בושה לשמה וחילול האוהדים הישראלים כולם. אני לא מאחל להם שיתנו להם עונש של הרחקה מהמפעל. אבל אני בהחלט מקווה(ולא מאינטרסים מנוגדים)שהפועל יקבלו את העונוש ובמיוחד במיוחד אותם אוהדים מתלהבים שהיו אחריים למעשה הזה, שיתנו להם עונש של הרחקה מהמגרשים ב2-3 הקרובות. הם לא פגעו רק בעצמם אלה בקהילת כל אוהדי הקבוצות בארץ שלנו.

7. Patrice_Evra Member

צודק אני איתך..
    משחקים באירופה זה לא כמו משחקים בארץ!
    ועוד במשחק חוץ..
    רק בגלל מעשה טיפשי שכזה אני רוצה שהם יקבלו הרחקה מאופ"א לשנה הזאת..הם פגעו באיש המשק של שירוקי..

8. King Kenny Member

פתאום כולכם יפי נפש, זה ממש מעצבן אותי.

"הם פגעו באיש משק של שירוקי".
    כשנמני הביא כאפה להרשקוביץ', איפה היית? כשהאוהדים של בית"ר הרביצו לאוהדים הדנים של קופנהאגן שמתנדבים פה בארץ, איפה היית? ויש עוד הרבה דוגמאות.

לא מגיע לשירוקי איזשהו עונש על ההייל היטלר שהם עשו? למה הסדרן זרק את האבוקה בחזרה ליציע של הפועל?
    אני חושב שהעונש שאתה רוצה שהפועל תקבל נובע משנאתך אליה.

9. Apu Member

אני חושב שהתגובה הזאת הייתה בול במקום.
    אתם עושים הגזמות פראיות על סמך טימטום ושנאה להפועל.
    חלאס, לא באמת קרה משהו.
    אגב, שנה שערה מול פ.ס.ז מישהו אמר משהו על זה שאוהדי הפועל הדליקו אבוקות וזרקו אחת ליציע של הצרפתים?

מה?! אש זה דליק?!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. Number 8 Member

מתי תבין שמה שקורה בישראל שונה ממה שקורה במפעלים האירופאים? שההתאחדות לכדורגל שונה מאופ"א? העונשים שונים?
    תרשה לי לשאול אותך שאלה, למה האוהדים בכלל חשב להכניס אבוקה? אתם לא בישראל למען השם!

11. Fabio Junior Member

אם אני לא טועה, קופנהאגן לא נמצאת בארץ, אלא היא בירת דנמרק, כך שאם באמת אוהדי בית"ר הרביצו לאוהדי קופנהאגן, היה מקום לעונש מצד אופ"א..
    נכון שהעונשים של אופ"א יותר כבדים, ונכון שקבוצה ישראלית באה למשחק בגביע אופ"א היא מייצגת את ישראל. אבל לפי ההודעות שלך, אפשר להבין שבאופ"א צריך לשתוק ובארץ אפשר לשחוט אנשים במגרש..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/07
  12. Sergio Ramos Member

אתה כנראה לא הבנת אותו נכון. הכוונה שבישראל להכניס אבוקה אז זה עוד נורמלי, נגיד ועכשיו הפועל תשחק ול שירוקי בארץ וידליקו אבוקה, אז החומרה הרבה הרבה פחות חמורה. אבל במשחק אירפאי שזה לא בביתנו, לעשות דבר כזה?זה בושה להם ולכל הכדורגל שלנו , זה דבר שמבזה המונים.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Fabio Junior Member

אם זה היה בארץ התקשרות כאן הייתה מגיבה פחות בחומרה (שכן גם האוהדים היריבים לא היו נפגעים כי כמעט ואין בד"כ מקבוצות כמו שירוקי אוהדים במשחקי חוץ, במדינה זרה להם) אך אם התוצאות היו יוצאות אותו דבר, העונש מאופ"א היה אותו עונש. לדוגמא - שריפת כיסאות.

15. Number 8 Member

בישראל מבליגים על המון מקרים עם אבוקות, מרשים להכניס אבוקות, לזרוק אחד מהם על שחקן ולא להטיל עונש כבד, ישנם עוד המון מקרים. בניגוד לאופ"א שזה אירופה, מתייחסים למקרים מהסוג הזה בצורה שונה ואם האוהדים לא ידעו זאת, תסלחו לי, הם מטומטמים.

מאתמול, האוהדים של הפועל ת"א נכנסו לרשימה השחורה של אופ"א עם אוהדי ורשה ופיינורד, בקיצור חוליגנים. מה שבטוח, זה לא הביא כבוד לישראל ולהפועל.

מתי המקרה קרה בדיוק? כי לא זכור לי זה מקרה. אשמח אם תשלח לי קישור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/07