אני חושב גם משהו בסגנון של פירוטכניקה ולדעתי גם בלאגן ביציעים כגון התעמתות עם שוטרים וכאלה... אני לא זוכר אם המשחקים של פיינורד ופרטיזן הסתיימו ואז הרחיקו אותם...
אם הפועל יושעו,חלום ה2 נציגות נגמר...סופית...גם אם פלטיני ישנה את השיטה. והעונה כבר באמצע ספטמבר לא יהיו לנו יותר נציגות(אני עדיין מאמין שנתניה/תל אביב יעברו)
פיינורד הדליקו גז באיזה מש , הוא חודש הם עלו ואז עפו..זה מה שיקרה להפועל לדעתי בבלרגד אני חושב שהתפרעות היתה אחרי המשחק..וגם העיפו אותם קיצר, תם חלום אירופה, המשחק הזה הוא לפרוטוקל
אני לא חושב שהפועל יושעו, מה שכן מבחינה מקצועית הפועל משחקת טוב אבל היריבה שלה פשוט כלום, פחות מ3-0 זה כישלון.
רק אני מאמין שכל ה3 עוברות? עטר ווינר. הליגה הפורטוגלית לא כזאת טובה חוץ מ3 הגדולות, בית"ר למשל לא נופלת מקבוצה פורטוגלית שהיא לא מ3 הגדולות. המאמן של לריה בעצמו אמר שהסיכויים 50-50. מכבי ת"א צריכה להבקיע שתי שערים בגומלין והיא מסודרת, משימה לא קשה בכלל לפי איך שהטורקים נראו. ומכבי כבראה תביא קשר אחורי וחלוץ זרים עד הגומלין (עוד שבועיים? שבוע הבא?). הפועל תעבור בתקווה שלא תפסיד טכני..
מכבי תל אביב שיחקה לא רע במשחק שלה, אבל היא לא הצליחה לעשות יותר מלהגביה כדורים מהאגפים. אם אלי כהן היה מתרגל מהלכים מהירים על הקרקע, הוא היה אוכל את הטורקים בלי מלח. הרעיון להשתמש באגפים הוא מצוין, אבל ציפיתי לראות מסירות כפולות ולא הגבהות. עומר פרץ נתן משחק ענק. כולם כבר נפלו מהרגליים אחרי מחצית אחת והוא המשיך לרוץ יותר מכולם ויצר לעצמו מצבים. רודי חדד ויאניק קמאנן הראו איך מפקיעים שער בסגנון צרפתי. מסירה קצרה ומהירה שחותכת הגנה שלמה. רודי חדד מזכיר לי מאוד את איברהים ראזאק בסגנון משחק שלו. יש לו מסירות עומק נהדרות וכיף לראות אותו מטפל בכדור. ההגנה של מכבי תל אביב הייתה קטסטרופאלית ואם הערעור בדבר הרחקתו של אורי שטרית ידחה, אז אני מנבא שחורות להמשך הדרך של הצהובים כחולים באירופה. אני אפילו לא מדבר על השער האומלל או על הדקות ההזויות בסוף, אלא על חוסר בטחון מוחלט שההגנה שידרה לאורך כל המשחק. הקהל של הפועל תל אביב צריך להענש בצורה הכי חריפה שיש. חבל שאין דרך לפגוע בהם, מבלי לפגוע בהמשך עתידה של הפועל תל אביב באירופה. ואני שואל בפעם המי יודע כמה: למה לתת לאותם רברבנים שטוענים שהכדורגל הוא משחק מטומטם של 20 שחקנים שרצים אחרי כדור את הסיפוק הזה מצפות בטלויזיה ולהחזיק את הבן מצחוק? מטומטמים. שישארו בבוסניה. flash - אני חושב ש-2 קבוצות לפחות מתוך השלוש תעברנה. הפועל תל אביב כנראה כבר עברה לשלב הבא ואסור להספיד את מכבי תל אביב. צריכים לראות מה תעשה מכבי נתניה במחצית השנייה.
טוב חלאס להגזים, הפועל לא יושעו, מקסימום משחק בלי קהל וקנס, אין מצב שמישהו רואה את זה ואומר "צריך להפסיק את המשחק", סתם משקיף נאצי. אגב מה בדיוק הסמכויות של המשקיף?
מה אוהדי הפועל עשו שגרם להפסקת המשחק? רק עכשיו חזרתי הביתה. **עריכה- לא משנה, ראיתי בספורט 5. אוהדים מטומטמים.
הדליקו אבוקות ושיחררו אותם ליציעים של אוהדי שירוקי ולכיוון המגרש, שרפו כיסאות... בינתיים הפועל נחלשת מעט במחצית השנייה, נתניה עם 0:0 במחצית בפורטוגל...
אין לי הרבה מה להגיד על המשחק. פתחנו את המשחק רע, אף אחד לא ידע מאיפה הגול הגיע, וכרגיל טעות טירונית של ההגנה. מאותו רגע, הקהל של מכבי לא הפסיק לדחוף, הגענו למספר הזדמנויות אבל החמצנו. השוער הטורקי תפס יום טוב ואם לא הוא, היינו יורדים ביתרון במחצית ואז הגיע השער של קאמאנן, מי אם לא יאניק שמבקיע את השער הרביעי שלו העונה והליגה עוד לא התחילה. בתחילת המחצית השנייה המשכנו עם אותה מגמה, תוך שתי דקות הגענו לשלושה הזדמנויות כולל משקוף, ואז נמני ביקש לצאת וגם קאמאנן מתח את השריר ויצא, ומאז פשוט הפסקנו לשחק. שבחון נכנס במקום נמני והיה חושך, עזרן נכנס במקום חדד שלמעשה במהלך הזה ידעתי שלא נבקיע עוד גול. במקום להוציא את דן רומן, שחקן הגנתי בטבעו, להכניס את עזרן להתקפה, וחדד לימין, אבל למה שאלי כהן יעשה זאת, הרי הוא לא מאמן בונקריסט. זיבולי שכל של כהן, שיתחיל להראות על המגרש שהוא יכול גם לתמוך בהתקפה כי יש לו סגל שחקנים ברמה גבוהה אבל הוא לא יודע איך להשתמש בהם. האוהדים קרא לאלי כהן להתפטר ואני חושב שהם מגזימים, אסור לשכוח מה המאמן הזה עשה איתנו בעונה שעברה, אבל בהחלט צריך לדבר איתו שישחק יותר התקפי כי יש למכבי את הכלים כדי לעשות זאת. ההגנה עם משחק קטסטרופה. עוז יפרח לא יודע לקפוץ לכדור גובה בלי לעשות עבירה, מרטינוביץ נראה מאוד מבולבל שזה דבר שלא מתאים לו עם שלושה טעויות שכמעט הובילו לשערים של הטורקים אבל יבריץ עם הצלות בטוחות, ומסיקה לא יודע להיות מגן שמאלי! דור מלול שנכנס כדי להיות בעמדה הזאת, נתן דווקא משחק טוב בזמן שהיה על המגרש והייתי מציע לאלי כהן לפתוח איתו בגומלין כמגן כי מסיקה פשוט לא יודע לתפקד. ובכל זאת, כמה מילים טובות. שירן ייני ממשיך להראות שגדל בקריית שלום כישרון גדול עם המון שקט וחוכמה, אבי נמני במשחק די טוב למרות כמה שטויות שהוא לא היה צריך לעשות, חדד לא לא הורגש בהתחלה אבל עם מסירה אחת גאונית בישל את הגול ונכנס למשחק, קאמאנן עם משחק טוב ושער, והכי חשוב עומר פרץ עם משחק מצוין, אולי המשחר הכי טוב שלו במכבי, המון מרץ, השתדל, מהירות, לא חשב רק על עצמו, בקיצור השחקן המצטיין במשחק. עם כל זאת, אני חושב שיש לנו סיכוי די טוב לעבור. הקבוצה הטורקית לא קבוצה כזאת חזקה והיום היה חסר לנו קצת מזל. אלי כהן צריך להפיק מסקנות מהמשחק היום ולעלות יותר התקפי כי חייבים להבקיע שער חוץ. צריך אופטימיות ואמונה ונוכל לעשות זאת.
אם המשיכו להפועל תל אביב את המשחק אז נראה לי שיתנו להם להמשיך השנה באירופה, אבל בשנה/שנתיים היא הבאות מורחקת מאירופה. (אני יודע שזה נשמע מפגר אבל ככה נראה לי)
הפועל עולה ל-3:0, דגו מגביה וגבריאל נוגח/מכתיף (מלשון כתף) לרשת... הפועל בשלב הבא, רק שלא יעיפו אותם... לא נשמע מפגר, אני חושב בדיוק כמוך ואנחנו לא היחידים...
עוד משהו שרציתי להגיד, השיפוט היום היה בזיוני. מתחילת המשחק כיסחו לקאמאנן את הרגל והשופט לא הוציא אף כרטיס צהוב, ושייני עשה עבירה קטנה הוא רץ להוציא צהוב. בנוסף, הטורקים היו עסוקים יותר בלשכב על הרצפה, הגיד שיביאו אלונקה אבל אז לקום כאילו לא קרה כלום, זה פשוט מרתיח.
גם אם המשחק התחדש זה עדיין לא אומר כלום. בדרבי המילאנזי שרבע גמר ליגת האלופות ב2005 המשחק הופסק להרבה יותר זמן ואז חודש בגלל חזיזים של אוהדי אינטר, וזה לא מנע מאינטר לקבל את העונש. הרחקה לכמה שנים זה כבר הגזמה פראית וזה לא יקרה. אוהדי אינטר פגעו בדידה וקיבלו הפסד טכני, אוהדי רומא פגעו בשופט פריסק וקיבלו משחקי רדיוס, וזה כנראה יהיה אחד מהעונשים גם הפעם.
נכון, צודק, אבל מאז החליפו את הראשיים של אופ"א, וגם לפי מה שהבנתי גם הם מחמירים עכשיו יותר קשה מאז, מקווה שהפועל תחטוף את העונש הראוי, ושזה ילמד אותם לקח.