הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. flash Member

האמת כן.
    וואלה אחרי בדיקה, אתה צודק...

ולכל אלו שאמרו שזה לא כשלון, זה כן כשלון, כי שומי אמר שאחת המטרות היא להתקדם באירופה, ומי שלא עומד במטרות נכשל. חוץ מזה, גם אם השחקנים של קופנהאגן איכותיים יותר, זה לא תירוץ לבית"ר כי היה לה את התקציב לבנות סגל הרבה יותר טוב (לפחות מבחינת זרים).

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אוי תעשה טובה, לכמה דקות לא היה עידוד כי כולם היו בהלם והבינו שהודחנו.
    אב אם תשים לב ותראה שוב את המשחק, תראה שאחרי הכמה דקות האלו הקהל של בית"ר חזר לעודד את השחקנים.

להשוות את מה שהיה עם חיפה בבלומפילד ? למה מה כבר היה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

3. flash Member

ההבדל בין אלרבמן לטל זה חצי נקודה?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    מבחינתי טל באיזור ה2.5 אם יש דבר כזה, הרבה זמן לא ראיתי משחק גרוע כל כך של שחקן בודד. ו2.5 רק בגלל המסירה שהובילה לשער. אלברמן- 6.5. אפילו 7. מהמשחקים הטובים שלו מאז שהגיע לבית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/07
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נתתי כבר את דעתי על המשחק, אך בדבר אחד עדיין לא נגעתי והוא מיכאל זנדברג.
    קשטן לא זימן את מיכאל למשחקי הנבחרת בטענה שבמשחקים הללו הוא פשוט נעלם, לא מורגש. כמובן שכל כלי התקשורת יצאו כנגד קשטן, אך אתמול קיבלנו הוכחה ניצחת לטענה הזו. אז זנדברג ללא ספק בליגה אחד מהקשרים הקיצוניים הטובים שיש לנו, אך כאשר מגיעים המשחקים באירופה הוא פשוט הולך לאיבוד.
    רק לשם השוואה, טועמה במדי הפועל תל אביב כיכב ברוב המשחקים האירופאים, ואם אני צריך לבחור בינו לבין מיכאל התשובה ברורה ללא ספק.

5. צ'רלי קוקושווילי Member

דיי כבר על מי אתה בא לעבוד?
    הקהל שלכם שתק כמו קרפיונים במחזור
    היו כמה בודדים בצפוני שניסו להעיר אבל כשהם רואים שחקנים כמו עידן טל או זנדברג שאין להם אוויר לנשום ולא זזים-קשה להם לעודד.

"מה היה בבלומפילד?"אתה היית בארץ לפני שנה או שאתם עב"ם?
    תכנס ליוטוב,תלמד איך פורסים שלטים,דגלים,איך זורקים קונפטי בזמן,איך הקהל מרוכז באיש גדר אחד שמכתיב את העידוד לכל האיצטדיון בניגוד אליכם שיש לכם 80 אנשי גדר וכל יציע שר שיר אחר.

ושום מילה על הקהל האלים והגזעני שלכם שהרביץ לאוהדים דנים תמימים שמתנדבים בארץ,פשוט גועל נפש...

אז נסיים עם שיר ישן שחיברנו לו מילים חדשות בשבילכם..."הצהובים בושות עושים כי ליגת אלופות זה לא לבבונים"

6. flash Member

מילו נכנס לרגליים של אחרים, לא נכנסו לשלו. פעמיים רב עם שחקני בית"ר (זיו ורומולו) על כדורים וגרם לאיבוד. הוא לא זז מספיק לקבל כדור, ברוכיאן שחקן טוב ממנו כרגע.

7. itzik zohar #20 Member

:aaagath: הקהל של הפועל תל אביב ? בחייאת ראבאק, זה הקהל הכי מעפן שיש בארץ. חח עלק קהל, אני עדיין זוכר שהם היו מול מכבי חיפה בקרית אליעזר ושחיפה נתנה להם 3 בראש הקהל המושפע הזה עוד המשיך לעודד, ובכלל, כמעט כל הקהל של הפועל ת"א לא מסתכל על המשחק בכלל.....כולם לעבר היציע. אז בשביל מה הם באים למשחק כדורגל??? הם לא מבינים שום דבר בכדורגל !
    שאתה בפיגור 3-0 אתה צריך להעיר את השחקנים עם שריקות בוז לתת להם להבין שזה לא יכול לעבור בשתיקה...במקום זה הם עוד נותנים להם לחשוב שזו הייתה הופעה טובה. קהל מגעיל. נכון, אין דבר כזה קהל טוב בארץ. אבל, בספרד יש קהל טוב? הקהל של ריאל מדריד גם אם משחק לפני זה הקבוצה שלו נותנת 10-0 לברסה, משחק אחרי זה המשחק חלש ונגמר 0-0 במחצית, שריקות בוז ששומעים עד אוסטרליה. זה הסוג של הקהל בארץ, ווואלה אני רוצה שישאר ככה. שיעיר את השחקנים מתי שהם לא טובים. לא סתם משלמים כרטיס בשביל לראות את השחקנים מפסידים שישחקו בשביל האוהדים, השחקנים של אותה קבוצה בכלל צריכים להגיד תודה שאנחנו באים לראות אותם, אנחנו משלמים בשבילם על כרטיס כל שבוע ואנחנו עושים גם הכנסו למועדון. רוצים לראות מלחמה על המגרש, שחקנים כמו יואב זיו וטוטו תמוז, זה שחקנים שאוהבים לראות. לא עידן טל ועומרי אפק.

טוב...אחחח איזו אווירה הייתה אתמול...אני כבר צרוד. זה התחיל לפני המשחק, שכשחבר שלי הסיע אותי הוא לא יודע איפה אני יושב, אז פתאום הוא רואה שעל הכרטיס כתוב שער 13...ישר הוא אמר לי שזה שער בדיחה ושאף אחד לא מעודד משם ושאני אחליף. החלפתי כרטיס לצפוני...וממש ממש לא הצטערתי. בחיים שלי לא ראיתי עידוד כזה. נחבר את כל המשחקים של בית"ר מהעונה שעברה, זה לא יגיע לרמה הזאת. זה היה פשוט אירופה. אין....פשוט הר געש היה שם, האצטדיון פשוט רעד כשהשחקנים עלו על המגרש...אני אוהב אותך בית"ר וכל השירים האלה, ואז כבר לאט לאט המשחק היה רדום שמתי לב, אבל עדיין היו כמה חברה מהצפוני שמגיע להם ח"ח על העידוד כי היה שם איזה 1000 איש שלא הפסיקו לשיר לרגע ! בגול, השמחה הכי גדולה שהייתה ביציעים של בית"ר !!!!! אני כבר ראיתי את הכדור בחוץ חולף על פני השער, פתאום אני רואה את הרשת זזה, היה פשוט דבר עננננננננק! קפצתי בגול והיו כמה אנשים שחיבקו אותי והפילו אותי...בהזדמנות של תמוז שהוא בעט מרחוק, כבר חשבתי שזה גול (שפגע ברשת החיצונית), ואז אני רואה כדור שוער...וב 1 על 1 של זנדברג מול כריסטיאן הזה, כל היציע האצטדיון כבל רצה להתחיל לחגוג, אבל הטמבלללללל הזה בועט כמו בחורה. במקום שיתן לו טיייל לפינה הוא בועט לו פס לידיים. אז כבר חשבתי על מי שלא כובש סופג. בכל התקפה של קופנהאגן כולם פחדו אי אפשר להגיד שלא, בכל זאת, קבוצה עם ניסיון. בגול של קופנהאגן, אף אחד לא העז לדבר. היה שקט מוזר כזה בטדי, הלם, אף אחד לא דיבר עם אף אחד...כמה אנשים אומרים סעמק וכל זה אבל היה פשוט...שקט. ולא יכלנו לצאת מההלם הזה. עד ש....הבנו שכל אירופה על הזין !!! כל אירופה על הזין! אנחנו אוהביםםם אותכם!! כבר התחלנו לעשות אולה בפסים של בית"ר בסוף....בסיום המשחק כל הקהל עמד על הרגליים ומחא כפיים לשחקנים...זנדברג עבר כזה...כולם אומרים לו לא נורא מיכאלל! איזה אחד צועק לו: "לא נורא יבן זונה!! הייתה פשוט אפס בשני המשחקים! אפס!". וקאלה גם בא לעשות לנו אולה, לא היה ממש חשק...אני בטוח שבהמשך הליגה יהיה חשק לעשות עם קאלה את האולה שלו.

השחקן המצטיין בבית"ר היה אלבארז, יצחקי היה פשוט מצוין, וכמובן זיו....איזה מצוין זיו שיחק, המשחק היחידי עד עכשיו שבאמת תפסתי ממנו....בנאדו וגרשון כמו המשחק שעבר היו מצויינים, ואני אוכל את הכובע על זה שאמרתי שהם לא מתאימים לרמות האלה עם בית"ר. נתראה בשנה הבאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

8. צ'רלי קוקושווילי Member

זיו היה מצוין?
    עד עכשיו הוא מחפש את גרונקיאר בגול

9. itzik zohar #20 Member

נכון הוא אשם בגול, אבל כל המשחק הוא עשה עבודה פשוט מצויינת. היה מצויין בהתקפה למרות כמה איבודי כדור וגם בהגנה לא היה חסר לו...קורה שהוא עשה טעויות...הטעות בסופו של דבר הייתה של קאלה לא של זיו

10. A. Arshavin Member

שמע אחי, אתה טועה, אתה חייב להראות לשחקנים שאתה 200% מאחוריהם, בכל מצב, בכל הפסד, בכל תבוסה, וכמובן בניצחונות. הקהל של הפועל הוא קהל נהדר, שדוחף ללא הרף, מעודד גם כשקשה, ולא שורק בוז אחרי 25 דקות. הקהל של בית"ר הראה אתמול שהוא קהל עם פוטנציאל אדיר, אם רק יפסיק עם שריקות הבוז, הנהמות הגזענות.

11. flash Member

כמה שטויות אתה מדבר.
    שוונקי - מלך השערים בברזיל. פינטו-מלך השערים בפורטוגל. רומולו- עבר במיינץ ובקבוצות צמרת בברזיל. אם הם הומלסים, מה השחקנים שלנו שווים?? תן זמן לרומולו, שהיה יותר טוב מזנדברג וטל לפחות, זה למה החלוצים האלו לא מצליחים פה. לא נותנים להם זמן. אפילו שער במשחק בכורה לא הספיק לך.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/07
  12. itzik zohar #20 Member

לא לא זה...השיר שהכי אהבתי זה כל אירופה על הזין!
    גם אתם אהבתם אותו כמוני? קנאים....אף קהל בארץ לא יכול להגיע לעוצמות עידוד כאלה

13. Dimitar Berbatov Member

חיים, לצערנו המשחק הזה לא יקנה לברוכיאן את המקום בהרכב. צריך לזכור שהיום בואטנג לא שיחק, מה שפינה עמדה נוספת בקישור לברוכיאן. כשבואטנג יחזור ובמידה ועידן טל ואלברמן יהיו כשירים, השלושה האלה יפתחו בקישור וברוכיאן לצערי בקושי יקבל דקות משחק...

מסכים עם הגרוזיני לגבי זיו. זיו היה מצוין ב-90 הדקות, נתן ספרינטים אדירים. תרם המון להתקפה ועשה עבודה טובה על גרונקיאר. אבל בהארכה, זיו האנרג'ייזר נחלש, הוא הלך לבד עם הראש בקיר בצד שמאל במקום למסור כשצריך והכי חשוב, איבד את גרונקיאר פעם אחת שהספיקה לו לבשל את השער לאלבאק.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

החשיבה הישראלית הטיפוסית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

15. itzik zohar #20 Member

ואתה יודע איזה תקציב יש בכלל לקופנהאגן שאתה מדבר? הם עולים עלינו בכל פרמטר