שוב חזרנו למצב הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx כבר בסיבוב השני בית"ר פוגשת קבוצה גדולה כמו קופנהאגן? עכשיו ישנה סיבה נוספת שלפיה אני רוצה שבית"ר תעבור. קודם כל, קבוצה ישראלית מתקדמת לשלב שרק הוא מפריד בין הקבוצה לבין הבתים של ליגת האלופות, ושנית האפשרות שארסנל תגיע לארץ הקודש.
דיברתי על מכבי ת"א מול הדייגים,לא על בית"ר. ועם כל הכבוד, יש הבדל בין לעוף מול אלופת שבדיה ללעוף מול קבוצה שגם הנוער של הפועל חיפה יעבור אותה ללא קשיים. וממש לא צריך להתחיל לבלבל במוח שזו הגרלה מטעה ולא צריך לזלזל בהם.. מכבי ת"א צריכה לעבור ותעבור לשלב הבא בקלות.
כן, בגלל שאנחנו לא מדורגים באירופה(והכי מרגיז שההבדל בין להיות מדורגים לבין לא להיות מדורגים זה אותו גול עצמי של שמעון גרשון).
בטח כישלון. לשום יש תקציב בלתי מוגבל בקנה מידה ישראלי, הוא יכול להביא זרים יקרים בלי לחשוב פעמיים, כסף יש. הבעיה אצל בית"ר כנראה זה הסקאוטינג או אני לא יודע מה כי הם לא מצליחים למצוא שחקן מתאים בינתיים. אז אם בית"ר לא תעלה זה כי היא לא חזקה מספיק וזה בהחלט כישלון של בית"ר שבדיעבד לא ידעה מה לעשות עם הכסף. זה במקרה של אי העפלה כמובן, אבל יש עוד זמן בואו ניתן קרדיט לשום ולבית"ר ואני מקווה ששום יצליח לחזק את הקבוצה בצורה שהיא צריכה כדי להעפיל לליגת האלופות או לפחות לסיבוב הבא.
לא רק זה. לפי הסגנון שלפיו מתנהלים הדברים בבית"ר ירושלים בעידן ארקדי גאידמק,לפי איך שאני רואה את זה,במקרה של הדחה מול קופנהאגן הצמד שום את שפיגל יושבים בבית עם מדור "דרושים" כבר באוגוסט. ואני לא חושב שאני מגזים
לבית"ר יש 3 בעיות. 1. אין לה מישהו עם שם באירופה כמו פרננדז שיוכל להביא זרים איכותיים. 2.היא לא מוכנה להוציא כספים מופרזים על חלוצים ושחקנים אחרים בגלל הנסיון הכושל של אשתקד בה קנו את פינטו במליון דולר(שזה ואמר ששחקן ששווה 500 אלף דולר לא יקבל מליון וחצי) 3. אלי ארזי אמר לשפיגל כשהאחרון ביקש סקאוט את האמרה הבאה: "אני רוצה לחסוך וסקאוט זו הוצאה מיותרת" שתבינו איך כדורגל ישראלי מתנהל.
כמובן, אף אחד נראה לי לא באמת חושב שבית"ר מתנהלת בצורה נכונה. שיש לך במערכת בן אדם כמו אלי ארזי שאין לו מושג בכדורגל, אל תתפלא שהקבוצה לא תגיע רחוק.
התקווה שלי היא שאיציק קורנפיין יחליף אותו בתום העונה וייתן לשפיגל כלים לבסס את הידע שלו והיכולות שלו בכדי לעזור לבית"ר ירושלים להתקדם, כי שפיגל מסוגל אבל מישהו כובל אותו.
אז אם לא יהיה סקאוט שפיגל יסע בעצמו לראות שחקנים והוא גם אדם שמקושר לסוכנים ולאנשים הנכונים. הזרים ששפיגל מביא הם לא פלופ. הבעיה היא אם המערכת תתן לו גיבוי בהחלטותיו. שפיגל הוא בהחלט גאון כדורגל. השטויות שיוסי מזרחי עשה תחת לחץ בבית"ר בינואר,לא יחזרו עם שפיגל. שוב, הכל תלוי במפגש של בית"ר עם קופנהאגן. כישלון-והוא הולך הביתה לדעתי. אפילו שזה לטעמי יהיה צעד טפשי. אבל אין מה לעשות ככה ארקדי אוהב.
אז זהו, ששפיגל כבר הביא לשום קלטות שחלקן הוא ערך של מספר שחקנים בכל העמדות במגרש, מבניהם שום החליט ללכת על כמה שחקנים ויש שם מישהו שמונע ממנו לשים סכום כזה וכזה על השולחן, בגלל זה התדרדרנו ממילוסביץ' שנעשתה אליו פנייה למנדוסה.
אני שמח בשביל בית"ר שמילוסביץ' לא הגיע. הוא יחסית כבד (באופי שלו), זקן. בית"ר ממש לא צריכה חלוץ כזה. נכון שהוא סקורר מצויין אבל בית"ר צריכה מישהו רעב, דינאמי שיש לו מה להוכיח ולא סוס זקן שדי שבע וברור שהיא מגיע לבית"ר אך ורק בשביל הכסף.
ברור שאתה צודק וגם אני שמח שהוא לא יחתום אבל זה רק לשם המחשה לאן שפיגל כיוון בהתחלה ולאן הוא מכוון עכשיו, למרות שמנדוסה הפרואני הוא בהחלט חיזוק מעניין וטוב אם וכאשר.