מקבוצה שבמשך כ140 דקות דקות הבקיעה שער בודד, אפשר בכלל לצפות משחקנים מותשים להבקיע שני שערים במשך כ-20 הדקות שנותרו מול בונקר בנוי לתלפיות?
זה אחד המשפטים היותר מצחיקים ששמעתי בימים האחרונים :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: מהבאסה שאני לא אראה את בנפיקה הצלחת להוציא אותי..
אין ספק שהוא נכשל ואיכזב, וגם כל הברזילאים האחרים, אבל לקרוא להם ליצנים או הומלסים דרום אמריקאים שעושים כסף על חשבון ארקאדי אחרי ששיחקו בקבוצות גדולות בהרבה מבית"ר?
אני מסכים ששום הוא מאמן מצוין, אבל להגיד את האמת אני לא אוהב את הסוג הישן הזה של מאמנים, כמו קשטן, כמו שום, שעושה רושם שהם יודעים רק ללקק לכוכבים הגדולים שלהם. זנדברג היה היום חושך, טל חושך... מישהו מופתע שאף אחד מהם לא הוחלף? צריך להביא מאמן זר שימשוך את השמות הגדולים (בסטנדרטים של הכדורגל הישראלי) ולא ידפוק חשבון לאף אחד.
בונא איזה כישלון הכדורגל שלנו כלום לא משתנה כבר 325 שנה מול סקנדינביה אנחנו בוכים עד מתי זה יימשך?! משגע אותי השטויות האלה. ידעתי שרק בפנדלים יש לנו סיכוי לעלות, וכל השבוע הימרתי על 1-1 מסריח חבל מאד,, מה שבטוח בנפיקה תפרד את הדנים
מה הוא עשה? בא תגיד לי אתה.. כמה זה באמת מראה על זה שהוא מאמן טוב? החיפה ההיא היתה קבוצה מצוינת, יותר מביתר של היום, לפחות ללא בואטנג. פנטניקוס זאת קבוצה לא ישראלית אז זה פחות נחשב.. אתה יכול להגיד לי שעצם זה שהוא היגיע לשם זה כבר משו, נכון. אבל הליגה היוונית לא הרבה יותר טובה מהליגה הישראלית. אבל מספיק טובה בשביל שפעם ב3-4 שנים תהיה לה נציגה באירופה.
מה שלא הבנתי בשיטת המשחק של בית"ר היא למה לעזאזל לשחק על הרמות ומשחק ראש, כשיש לדנים 2 בלמים חסונים, גבוהים, ובעלי משחק ראש נהדר(בייחס לשחקני בית"ר)?[למה לא לשחק על בעיטות מרחוק, קריצות מהאגף לתוך הרחבה, ובכלל על הרצפה?
הכותרת של הדיון מזכירה לי בדיוק את התקשורת הישראלית, כל הפסד הוא כישלון, כל טעות היא מינימום הפסד במלחמה, כל תקופה קצת פחות טובה של שחקן זה משבר, איפה הכישלון פה?בית"ר שיחקה מול קבוצה עדיפה עליה, לקופנהאגן יש חומר שחקנים הרבה יותר מרשים, הרבה יותר מנוסה במעמדים האלה, שזה אספקט שת'כלס היה ההבדל היום בין שתי הקבוצות, נסו לתאר את קופנהאגן מגיעה לפארקן אחרי פיגור 1-0 מהמשחק הראשון בטדי ונותנת את התצוגה שנתנה היום בית"ר החל מהמחצית השנייה(חצי ראשון חלש, חלש מאוד), אתם מתארים מצב בו חוזר על עצמו המקרה, זאת אומרת בית"ר משווה משום מקום ל1-1? לא, נקודה. למעט היתרון של המשחק השני בבית, בכל פרמטר הגיעו הדנים כפייבוריטים. כישלון?טוב שלא כתבתם "בזיון, מחדל המאה".בית"ר הודחה מול קבוצה שהגיעה כפייבוריטית די ברורה, לא מול סנטה קולומה.
טל כזה אפס פשוט בושה, אין לו רגל ימין כל הזמן עושה אותה תנועה וחוטפים לו, שום מסירה נומאלית. אבל ביתר שיחקה טוב.
זה פחות נחשב? אתה אפילו אומר תמיד מנטליות מנטליות .. תראה עם איזה לחץ הוא התמודד ביוון !!!!!!!! אחרי שאולימפייאקוס כבר שלטה בליגה היוונית הוא בא ולקח אליפות עם פנא' .. בית'ר של היום עם חומר שחקנים הרבה יותר טוב מחיפה ההיא .. אולי היא הייתה יותר מחוברת אבל חומר השחקנים של בית'ר הרבה יותר טוב .. מה אתה רוצה 2
מסכים איתך אבל אני הייתי מפריד בין שני הדברים: ניסיון- אתה צודק, נסיון זה דבר שרק הזמן משפר, ובהחלט רואים שיפור בענין הזה, עם הזמן אנחנו נראים קרים ובטוחים יותר, הרגלים כבר לא רועדות כמו פעם. אופי/מנטליות- זה עניין של חינוך, אמרת 10 שנים, גם אם נמשיך לשחק עוד 100 שנה באירופה זה לא ישנה את זה. תראה לי תוכניות לאקדמיה אחת שתיפתח בארץ שבה יעבדו עם ילדים מגיל 10 על היסודות, על תזונה, על התמודדות. רק תבטיח לי שתיפתח כאן אקדמיה כזאת ואני מוכן לוותר על השתתפות באירופה ל-20 שנה הקרובות. אני רואה את המאמנים שיש לילדים בארץ, איזה יחס משפיל, אין להם חצי מושג בכדורגל ולמי שכבר יש מושג אין שום תנאים לעשות משהו. הכדורגל שלנו בנוי על יוזמה אישית של שחקנים, רק מי שמביא איתו מהבית את ההתמדה ואת האופי יכול להצליח. אם אנחנו רוצים להיות שם גדול אנחנו לא יכולים לסמוך על בודדים שיצליחו בכוחות עצמם, אנחנו צריכים לתת לילדים פה את כל הכלים להצליח.
לא בהרבה ?? היא לא רואה את הליגה שלנו ממטר.זה כמו ההבדל בין הליגה הישראלית לליגה ההונגרית. אה וגם אם זכרוני אינו מטעני שום זכה באליפות אחרי איזה 10 שנים של בצורת(ועוד דאבל) אז תן כבוד למי שצריך ולמי שלא צאיך לא.