לא משנה כמה קבוצות ישראליות תהיינה טובות, מלאות בכישרון ובציפיות, עדיין, קור הרוח והעמידה בלחץ, הן הפרמטרים שחסרים לנו. ההחתמה של קאלה היא פופוליסטית. שוער לא צריך להיות פרובוקאטור עם פה גדול, שוער צריך לעשות את העבודה בשקט. כל השוערים הגדולים בהיסטוריה היו כאלה (להוציא את קמפוס והיגיטה). בנתיים הוא רק מדבר ועושה טעויות. בנוגע לעידן טל, הוא אולי שחקן טוב, הוא אולי היה מצויין, היה!! שחקן ישראלי שלרוב חימם את הספסל בבולטון, מן הסתם כושר המשחק שלו יירד. הוא בא לפה על תקן כוכב, אבל מתנהג כמו טירון. כוכב צריך להרגיע את הקבוצה, לשחק עם פאסון, במקום זה, הוא משחק מלא בעצבים ומקרין הלאה על כל הקבוצה. לסיכום, אסור לקבוצות ישראליות לקבל קבוצות סקנדינביות. הסקנדינביות אולי נטולות כל כישרון וחן במשחק שלהן, אבל יש להן עמידות וקור רוח שאצל הישראליות בכלל לא קיים. אלו שתי נקודות קיצון - ישראליות עם מזג חם וסף שיברון נמוך אל מול הקור הסקנדינבי שיכול לעקוץ אותך פתאום כשאתה לא יודע מאיפה זה בא. איך נפלנו שוב? איך?
המשחק לא ממש עניין אותי, ככה שלא היה אכפת לי אם ביתר הייתה עולה אבל ששמעתי שקאלה שוב טעה? זה עשה לי ת'יום.
ברוכיאן שחקן אדיר. מהיום אני אתחיל באמת להעריך את השחק הזה. מירוסביץ' איכזב אותי מאוד. אבל עידן טל הזה כל כך עצבן אותי! כמה כסף הוא מרוויח החרא הזה ולא עושה כלום! פשוט זבל!
אני מרחם על הקהל של בית'ר קהל שחלק ממנו עושה דרך מכל חלקי המדינה הולך ככה מאוכזב בגלל ששחקנים כמו עידן טל יורקים על הסמל של בית'ר וסופרים ת'דולרים .. זה מה שמכעיס אותי הכי הרבה
אתם יודעים מה, כשאני מסתכל שוב ושוב על הגול המטומטם הזה, אני מתחיל לחשוב שקאלה הוא האשם הבלעדי. הכדור ברחבת החמש, אבל אחד לא מפריע לו, תושיב יד, תקלוט את הכדור לעזאזל!!! אבל עזבו, זנדברג וטל קברו את בית"ר היום. הרי היה ברור שבית"ר תספוג באיזשהו שלב. אמרתי אתמול שאם זה לא 2-0 בסיום ה-90 דק' - בית"ר תודח. שלום לך אירופה. מקווה שחיפה תיקח את האליפות ותחזיר את הכבוד לכדורגל הישראלי.
שהברזל חם צריך להכות.אחרי הגול של ברק,בית"ר עוד הגיעה למצבים,אבל אני הרגשתי שגם הקהל וגם האוהדים התנהג כאילו שהם סיימו כבר את העבודה.היה איזה קטע שהייתה אפשרות לשחקן בית"ר לרוץ למתפרצת,אבל לא,אנחנו הרי תותחים אנחנו מובילים 1-0,ואז הוא מסר אחורה. אף אחד לא ציין שהגיע לבית"ר בפעם ה1000 עוד ברזילאי נגר.עכשיו כמה אנשים יקפצו פה ויגידו שהוא שיחק רק שני משחקים,אבל אני כבר קלטתי אותו.תבינו ששחקן הוא טוב רואים את זה גם שלא הולך לו,רואים שיש לו את זה,אבל פה רואים אפרוריות לשמה. גל אלברמן פירק כל מה שזז ומיעט לאבד בכדורים,שיחק ברמה אירופאית גבוהה. עכשיו צריך להרים את הראש,להתעשט,ולהתחיל להתכונן להפועל.
קאלה עוד הולך להתברר כשחקן של עונה אחת. אולי זה עונש ל2 הצדדים, קאלה שהיה אהוב הקהל במכבי ועזב בשביל הכסף, ובית"ר שזרקה את הסמל שלה בשביל איזה שוער זר שעשה עונה אחת טובה
קלטת את האפרוריות הא? מישהו זוכר את החודש הראשון של קולאוטי בחיפה? הוא היה בדיחה...אחרי זה הגיע גול מול דניפרו והשאר הסטוריה
לא נגר ולא נעליים על מה אתה מדבר אח שלי? קופנהאגן הגנה מאוד צפופה ואולי כן הוא לא טוב לאירופה .. אבל נגר ממש לא אתה תראה הוא יהיה בין מלכי השערים בליגת העל כי המשחקים שם פתוחים .. בשביל ליגת העל הוא שחקן ברמה עולמית
תאמין לי שקולאוטי שיחק ולא נתן גול חצי עונה,עדיין ראו שהוא שחקן ולא מוקיון.זה עוד שחקן אפס,לא יותר טוב משוונקי וכל הליצנים האחרים שעשו סיבוב על הכיס של ארכדי.
בית"ר ירושלים לא עשתה עד היום שום דבר באירופה, פרט מניצחון פה ותיקו שם, בניגוד להפועל ת"א שעשתה שתי ריצות יפות באופ"א, מכבי חיפה שהגיעה רחוק פעמיים באותו מפעל וגם הייתה בשלב הבתים של ליגת האלופות והעניקה לנו משחקים כמו ניצחונות עם שלישייה ללא מענה על אולימפיאקוס ומנצ'סטר יונייטד ומכבי ת"א שרשמה תיקו עם יובה, ניצחה את אייקס וגם העפילה לשלב הבתים. אני חושב שבית"ר איכזבה היום, היא הייתה צריכה לעבור את הדנים, ששיחקו מגעיל וויתרו על הנעת הכדור מראש, הם קבוצה בינונית מאוד ולא כמו שעשו מהם. היה ברור שבית"ר לא תגיע לשמונה היזדמנויות של שער בטוח, והיא הייתה צריכה להבקיע יותר משער אחד. תמוז שנכנס הוסיף המון למשחק ורק בחוסר מזל וביכולת נהדרת של שוער הדנים, בית"ר לא הובילה ביותר מגול. זנדברג היה צריך לתת היום משחק גדול, מי שקרא את הכתבה עליו בידיעות אחרונות, אז אני מסכים איתה, זנדברג נעלם והיה חייב לתת את הגול במצב הנהדר שהיה לו. טל גם לא נתן היום אפקט מסויים במשחק. ברוכיאן שנכנס ניסה מאוד, אך זה לא הספיק. בית"ר הוליכה בצדק אחרי התקפת כדורגל נהדרת. יצחקי סיים כמו גדול ואלברז הוכיח שהוא מגן אדיר, התקפית והגנתית, כמו יואב זיו משופר(השקיע המון היום זיו). אני חושב שבית"ר הבקיעה בדקה טוב מאוד והמזל שוב היה לרעתה. אני לא מסכים עם שרף שקאלה אשם בגול, לדעתי בנאדו נרדם שם בשמירה, זיו גם הוא לא אשם. תבינו, אין מצב ששחקן הגנה גומר משחק בלי שהצליחו לעבור אותו לפחות פעם אחת, בטח עבור מגן שבאים מולו במשחק המון פעמים בכידרור. החוזק בהגנה, זה שכאשר אחד טועה, השני מתקן. בית"ר גומרת את העונה האירופית, אבל הוכיחה עליונות מעל הליגה ואני בטוח שהיא תזכה באליפות בכושר הנוכחי.
משחק מצוין של בית"ר. אין ספק מי הקבוצה הטובה יותר וראו את זה היום בבירור. קופנהאגן קבוצה אפורה להחריד. חוץ מגרונקיאר(שרחוק רחוק מהשיא שלו), אין לקבוצה הזאת הרבה. כדורים ארוכים ובונקר מגעיל, פשוט גועל נפש של משחק של הדנים. בבית"ר, אלברמן ללא ספק היה אחד הטובים במגרש ביחד עם אלברז. בית"ר עשתה עסקה גדולה ברכישה של אלברז, מגן נהדר, לוחם, מהיר, עושה הגנה ועולה להתקפה רק כשצריך. פשוט נהדר. מה שהכי עיצבן אותי במשחק זה ההחמצה של זנדברג. 4 דקות לפני הסיום זנדברג במצב של אחד על אחד מול השוער הדני, ובמקום להוריד את הרשת ולהרים את טדי לשמיים הוא נותן לו פס עלוב.. פשוט פספוס ענק המשחק הזה..באמת חבל.
אני היחיד שלא מבין למה עשו מטוטו תמוז שחקן "מהיר"? הוא לא יותר מהיר מהממוצע לדעתי, אתם חושבים מה שאני חושב, שזה בגלל שהוא שחור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
זה תלוי במה הוא יותר טוב ממנו תמוז שחקן שמכניס התלהבות לקבוצה .. אבל רומולו זה מן שחקן שאפילו אם ישחק חלש הוא ידחוק בסוף את הגול כי הוא מגיע להמון מצבים שהוא יוצר ביחד עם הקשרים תמוז לא .. בפעם האחרונה שתמוז הגיע 1 על 1 זה היה לפני .. זה היה בכלל? תמוז ממש לא מהיר .. לעומת מה שעשו אותו הוא איטי