שלמה דיבר הרבה שטויות אבל אני מסכים איתו לגבי אלברמן, משחק ענק עד עכשיו. אני מאמין שזה יגיע ונלך להארכה.
כל סוללת הכוכבים של בית"ר, ו-135 דקות ללא שער.. אני בספק אם בית"ר תכבוש במשחק הזה.. בסוף, כרגיל, כל ההגנה של בית"ר תצא לתקוף ואז נספוג והסיפור יגמר.. הדנים משחקים חלש מאוד, לא ברור למה בית"ר לא מסוגלת לכבוש נגדם.. ההתקפה חלודה מאוד ועדיין לא התחברה, ועד שהיא תתחבר זה יהיה מאוחר מידי בשביל אירופה.
משחק דל של ביתר, אין הרבה מה להוסיף, הדנים גם לא מי יודע מה כמה. מתבנקרים ומשחקים על כדורים ארוכים. יצחקי הפגין שתי מהלכים יפים אך פישל כמה פעמיים. ההגנה של הדנים נוקשת וחזקה נורא. ביתר עם משחק התקפה לא טוב, אין תנועה של שחקנים. חוץ מ5-6 דקות טובות ביתר לא הרשימה בכלל בהתקפה וחבל. עידן טל ומיכאל זנדברג גם כן חלשים, עידן טל די חלש אם הרבה כדורים חלשים וזנדברג שלא ראינו ממנו הרבה. נקווה שמחצית השנייה ביתר תעלה עם יותר מוטיבציה נראה יותר תנועה והגעה למצבים נייחים.
אם הייתי שום הייתי מוציא את עידן טל ומכניס אבירם ברוכיאן שיוסיף קצת יצירתיות למשחק,מסירה חכמה שלו ובית"ר יכולה להיות ביתרון.
אין הרבה מה להוסיף על המשחק עד כה. אני בהחלט חייב להגיד שאפו ענק לקהל של בית"ר, ללא ספק מלבד השירה האדירה גם התפאורה והדגלים היו בהחלט מרשימים עד מאוד. בנוגע למשחק, בית"ר צריכה לשחק טוב יותר, מהר יותר וכמובן לבצע חילוף כלשהו על מנת לשנות את המשחק. אני רואה שברוכיאן עולה לשחק, בהחלט חילוף נכון.
איזה משחק התקפי גרוע של בית"ר..אני יכול להשתגע שאני רואה שמתחילים התקפה מהאמצע ופשוט אין הצטרפות....2 שחקנים מקסימום בחצי של קופנהאגן וזה משגע אותי!!
יש מצב שטל מחר את המשחק לקופנהאגן? כזה דבר עוד לא ראיתי... שום בינתיים מאכזב אותי, ציפיתי שהוא יוציא אותו עוד בדקה ה-30.
שיואו לא צרחתי ככה אפילו בגולים של הפועל...יאללה ביתר! עריכה: אולי זה בלהט הרגע אבל לא אכפת לי: יצחקי שחקן ענק! גדול!! עריכה 2: תמוזזזזזזזזזזזזז בוא להפועל!!!!!!!!!!!!!!!!
שמח שהתרגיל הצליח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני לא מי יודע מה אופטימי הקשר להארכה. אני מפחד שהשחקנים שלנו יפלו מהרגליים, והדנים ידועים בכושר הגופני המצוין שלהם...