הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. Patrice_Evra Member

אתה חותם על פנדלים?
    איזה מין אוהד אתה?
    שאתה לא מאמין בקבוצה שלך..
    אני מזכיר לך ששיחקנו כמעט מחצית שלמה נגדם ב10 שחקנים בלי שחקן משמעותי ביותר ועוד זה היה משחק חוץ..
    ושיחקנו טוב יותר לטעמי..אני לא חותם על אף תוצאה חוץ מניצחון בהפרש של יותר משער אנחנו מסוגלים לזה ולהרבה יותר מזה..

2. ניז Member

אני לא אוהד ביתר
    אוהד את ישראל באירופה

ולפי כל ההסטוריה שלנו במשחקים כאלה תמיד מגיע השטות שדופקת הכל, אז מראש אני חותם על פנדלים ולקוות למזל

3. Patrice_Evra Member

אז אני יכול להגיד לך שלדעתי אתה טועה ולא צריך להסתפק בפנדלים כי זאת "קבוצה שהייתה בבתים של ליגת האלופות" או "ניצחה את מנצ'סטר"
    מי שראה את המשחק שבוע שעבר ראה שהשד לא כזה נורא והצלחנו להתמודד איתם..ואפילו אני יכול להגיד שעם שיפוט מדויק יותר היינו גומרים עם תיקו !

4. King Kenny Member

אני לא רואה מצב בו בית"ר עוברים, קופנהאגן מתחילים לנצח בליגה, ז"א חוזרים לכושר.
    מה שהיה במשחק הראשון היה לדעתי מעידה שלא תקרה במשחק הקרוב.
    גול אחד ואבוד לבית"ר, חוץ מזה שלא נראה לי שבית"ר יצליחו להבקיע שני שערים מבלי לחטוף.

5. Don Joan Roman Member

אני אוהב את זה שאתם מספידים אותנו, אני מקווה שגם הדנים חושבים שהם עולים בטוח, זה יקל עלינו את המשימה.

הכי חשוב שאנחנו הקהל נהיה ממוקדים, השחקנים יהיו ממוקדים ושום יהיה ממוקד רק במשחק הזה, רק ב90 הדקות האלו ושנטרוף את המגרש ואז אני מאמין שיהיה בסדר.

יאללה בית"ר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/07
  6. itzik zohar #20 Member

מחר אני אולי אביא תמונות מהמשחק, אם אני אמצע עד אז את המצלמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    הולך להיות טירוף!!

7. flash Member

-------------קאלה-------------
    ------גרשון-------בנאדו-------
    זיו-----------------------אלברז
    ------------אלברמן-----------
    -------טל----------מילו-------
    זנדברג------------------יצחקי
    ------------רומולו------------

מן הסתם זה יראה ככה. אני הייתי פותח עם ברוכיאן במקום מילו.
    הניחוש שלי 1-0 לבית"ר, ניצחון בהארכה.

בן שושן ובן יוסף כשירים?

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/07
  8. Patrice_Evra Member

לא הם לא כשירים הם שניהם פצועים..

יאללה ביתר ניצחון ! !

9. Sergio Ramos Member

אחרי התצוגה של קופנהאגן בביתה אני די אופטימי לגבי במשחק היום. ביתר מגיעה עם הרבה מוטיבציה לעשות משהו,הדנים כמו שראינו לא הרשימו. אבל אי אפשר לדעת מהם, אני בטוח שהם לא בולכים להתבנקר 90 דקות. הם קבוצה מסודרת מאוד, ולמרות היכולת ההתקפית הלקויה במשחק הראשון, הוכיחו שיש להם הגנת ברזל ובקבוצה מסודרת ברמות. ביתר תהיה חייבת מהדקה הראשונה של המשחק, לצאת להתקפות ולהעז, ביתר חייבת גול בכדי לחזור לעיניינים. אבל זה לא הולך להיות בכלל קל, למרות הקהל שלנו. הדנים לא פראיירים. זה הולך להיות קשה ומתיש, אבל זה בהחלט אפשרי אם דבר ראשון לא נספוג שער, כי אם כן, אבדו הסיכוים.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא יודע אם אפשר להיות אופטימי, למרות המשחק הלא רע בכלל של בית"ר בקופנהאגן (ממה שהצלחתי לראות מלויין מעפן בחופשתי באיטליה) בית"ר הצליחה להפסיד או גרוע מכך - לא להבקיע שער חוץ כ"כ חשוב. אני מאמין ששער אחד בסוף נבקיע, אך צריך את ההגנה בתצוגת שיא היום, בגלל שלא הבקענו שער חוץ חשוב ויקר.

אני בטוח שהשחקנים של בית"ר ייתנו את ה-200% וינסו וישתדלו באמת, אבל זה לא מבטיח ואפילו לא מעלה את הסיכויים של בית"ר לנצח, כי אחריי הכל יש גם צד שני שלמרות התצוגה הבינונית שלו בביתו, על הנייר - טוב יותר מאיתנו.

יאללה בית"ר.

11. מכבי או מוות!!! Member

אני כימעט בטוח שבית"ר לא יצליחו לעבור את קופנאהגן,כולם כולל כל הצוות של בית"ר כבר חושבים על בנפיקה בזמן שקופנאגן באה ביתרון 1-0 {האמנם קטן} , רק בישראל יזלזלו ככה ביריבה כמו קופנאגן שהיא מועדון הרבה יותר גדול מבית"ר , אכן לאף קבוצה לא קל לשחק בטדי מול אלפי האוהדים של בית"ר והלחץ האדיר שהם עושים , אבל לטעמי קופנאהגן יעשו את זה ויעלו לסיבוב השלישי , הגישה של בית"ר גרועה ביותר , הם כבר חושבים על בניפיקה ועל זה שהם יעברו את קופנאהגן בהליכה .

12. SeRgInHo Member

13. M_T_A Member

מי זילזל בקופנהאגן? כולם דרוכים ולמשחק הזה ויודעים שהמשימה לא תהיה קלה, זה לא כזה אסון אם יש כמה שמדברים בקטנה על בנפיקה.
    ואלה שאומרים שבית"ר לא יכולה להעביר 90 דקות בלי לספוג, מאיפה הביטחון הזה?
    מהמשחק הראשון אפשר להבין שההתקפה זה לא הצד החזק של קופנהאגן, התקפה אנמית וחסרת יצירתיות שמבוססת על כדורים ארוכים קדימה. אם קאלה, גרשון ובנאדו ידעו להתמודד עם הכדורים האלה הם יוכלו לסגור את השער של בית"ר גם לאורך 120 דקות.
    הצד החזק של קופנהאגן הוא ההגנה, ובית"ר תצטרך לשבור את הראש איך להבקיע, ויש לה את הכלים ההתקפיים לעשות את זה

14. ACBenb Member

מכבי או מוות!!!, יש לך טעות חמורה ביותר, ואתה מקווה שביתר תעבור לא בגלל הסיבה הזאת.
    ביתר לא מזלזלת בקופנהאגן, אלה התקשורת. בוא נעשה הפרדה, ביתר נותנת הרבה כבוד לדנים ואם כבר יש לך טענות בוא בטענות לתקשורת, ביתר מתייחסת ברצינות ולא חשובת על השלב הבא נגד בנפיקה עד שלא יעברו את הדנים.

15. Patrice_Evra Member

זה רק התקשורת מזלזלת ומתייחסת למשחק היום כאילו כבר עברנו ואנחנו מחכים לבנפיקה..
    כל הצוות המקצועי של ביתר מתייחס בחשיבות רבה למשחק היום..

יאללה ביתר ניצחוןןןןןןןןןן