הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. Number 8 Member

שטרית הרים עליו יד אך לא נגע בו, על כזה דבר מגיע רק כרטיס צהוב, טעות נוראית של השופט. חוץ מזה, אותו שחקן שהתחזה, התגרה בשטרית מתחילת המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/07
  2. itzik zohar #20 Member

אני לא חושב שמישהו נורמלי חושב שבואטנג יותר טוב מאסיין. כנראה לא הבנת למה התכוונו...שהוא יכל להגיע רחוק אבל הוא לא הגיע רחוק

3. הרצליה Member

זה די חדש, אף פעם לא ראיתי אותו ככה בהרצליה.
    אבל זה לא מפתיע כי כנראה בעצם המעבר שלו למכבי תל אביב הבנאדם התהפך 180 מעלות, תראו את ההתחנפות הזו,ההשתחויות והנשיקות לקהל שרק לפני שלושה חודשים גרם לו ליילל כמו תינוק ולבכות ,"גזענים גזענים",אל תתפלאו אם תראו אותו שנה הבאה בהפועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx.

עם כמה שהוא שחקן ענק ותרם רבות למכבי הרצליה בעונה שעברה הוא עושה לי בחילה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/07
  4. ACBenb Member

זו לא טעות של השופט כמו שהרבה כולל איציק זוהר חושבים, הוא הרים עליו יד כאילו לתת לו בוקס ובמידה והשופט שורק על זה זה חוקי לגמרי. זה ששופטים לא רואים או לא מגיבים על זה לפעמים זה פשוט טעות שיפוט שלהם, על כזה דבר מוציאים אדום.
    מה זאת אומרת הרים יד אבל לא נגע בו? למה אז הוא הרים את היד עם אגרוף?

5. Igi Member

כן.
    שטרית בא לאגרף את השחקן האנדורי ועצר את עצמו ברגע האחרון(ולמרות הכל השחקן האנדורי נפל על הרצפה...). בקיצור, אדום מובהק.

6. Number 8 Member

למה הוא הרים את היד? צריך לשאול אותו. מה שבאמת חשוב זה מה ששטרית עשה ולא מה אנשים חושבים שהוא רצה לעשות. אני ראיתי הרבה מקרים של הרמת יד ובאף מקרה השופט לא הרחיק את השחקן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/07
  7. ACBenb Member

לכן זאת טעות של שופט פחדן. להרים יד זה סוג של אלימות.

8. reda Member

התכוונת לאמר 400 אלף כן? חחחח...

בכל מקרה המשחק לא ממש התעלה לרמה גבוהה ומצאתי את עצמי מאלץ את עצמי לראות אותו...יפה למכבי שהם הצליחו להבקיע 4 שערים אבל איך מול קבוצה כזו הם לא שטפו את המגרש? הם לא הגיעו לכל כך הרבה מצבים כמו שחשבתי שיגיעו

בקשר לאוראל אדרי הזה אנלא יודע אם הוא יהיה טוב אבל לא יודע הוא לא נראה לי הכי הכי..הולך יותר מידי לבד...את זה אומנם אפשר לשפר אבל בכל זאת...והוא גם לא ממש השכיל לעבור את האנדורים שהם לא בדיוק ריו פרדיננד כל אחד...

יודעים מה, לא משנה, ניתן לו את הזמן שלו להתפתח..אבל מישהו חייב להכניס לו לראש שאסור להיות כזה אגואיסט :| יותר מ3 פעמים יצא לי לשמוע את יעקבי אומר "X צועק על אדרי שלא מסר לו"

9. c_web Member

איזה קבוצות אפשרות לקבל מחר?

10. SeRgInHo Member

מכבי והפועל יקבלו את אחת מהבאות: לוקומוטיב (בולגריה), ארג'יאספור (טורקיה), היידוק (קרואטיה), וויוודינה (סרביה), אנורטוסיס (קפריסין), סלאבן (קרואטיה), אומוניה (קפריסין), שירוקי ברייג (בוסניה), רבוטניצ'קי (מקדוניה), בסה (אלבניה).

נתניה צקבל את אחת הבאות: פרטיזן (סרביה), סמדוריה (איטליה), צסק"א (בולגריה), אתלטיקו מדריד (ספרד), גלטאסריי (טורקיה), ליירה (פורטוגל), ליטקס (בולגריה), קלוז', אוצלול (שתיהן רומניה).

11. M_T_A Member

תנו לי הכל, רק לא קבוצה מקפריסין.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

12. Patrice_Evra Member

בוא אני יסביר לך מה הפורום הזה עשה מהשחקן הזה..זה פורום של כדורגל ישראלי..ובואטנג השחקן הכי טוב בכדורגל הישראלי..ושאומרים שבואטנג היה ברמה של אסיין..מתכוונים בעבר..ברור שעכשיו בואטנג לא טוב יותר או ברמה של אסיין..ועוד דבר שאמרת ש"אם ביתר תעלה לבתים חס וחלילה" הוכחת שאתה סתם עוד אוהד חיפה מתוסכל שלא מבין שביתר שולטת בכדורגל הישראלי ובמקום שתפרגן קצת אתה רוצה את הכישלון של ביתר אבל לא משנה כמה תגיד או כמה תרצה ביתר זה המועדון הטוב בארץ היום..ולא מספיק מה שקיבלתם מביתר בשנה שעברה זה כלום לעומת מה שמחכה לכם השנה..החיזוק שלכם זה שחקן בן 35 ושחקן שבילה את כל העונה על הספסל של ביתר ועוד איזה פולני שלא שמעו עליו..

עוד אוהד..

13. refaelov26 Member

אולי אני שונא בית"ר אבל תאמין לי שאני יודע להעריך שחקנים טובים .. ובואטנג שחקן מצוין אבל בשנה שהוא היה פה אי אפשר להכתיר אותו לשחקן הכי טוב בליגה ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נכון שהיום בית"ר הקבוצה הכי טובה בליגה ואני מודה בזה אחרת היא לא הייתה לוקחת אליפות אבל יש לה הרבה כדי להגיע לרמה של חיפה והפועל באירופה .. ומה שבטוח השנה הם לא יעלו לא אחרי שתראה מה היא תקבל בסיבוב השלישי ..

בואטנג שחקן טוב אבל לא הכי טוב בליגה .. יש עוד הרבה שחקנים שאולי לא משתווים אליו בהגנה אבל מצוינים בהתקפה!

14. number 1 Member

במסגרת החלוקה לבתים לפני ההגרלה, האפשרויות של היריבות הצטמצמו:
    מכבי נתניה יכולה לקבל את פרטיזן(סרביה), גלטסראיי(טורקיה), ליירה(פורטוגל), קלוז'(רומניה) ואוצלול(רומניה).
    מכבי והפועל ת"א יכולים לקבל את ארג'יאספור(טורקיה), היידוק(קרואטיה), וויוודינה(סרביה), שירוקי(בוסניה), אומוניה(קפריסין) ובסה(אלבניה).

15. אלי מתחן Member

מה שאתם לא מבינים זה שבואטנג בשום מצב שהיה קורה לא היה הופך לשחקן ברמה של אסיין.
    זה שהם שיחקו יחד בילדים והיו באותה רמה, לא אומר כלום.
    השתפרות של שחקן כדורגל זה לא דבר לינארי, לדוגמא פרנק למפארד שעד שעבר לצ'לסי אף אחד בכלל לא היה חושב שיהפוך למה שהוא היום.