כולם אומרים שזה לא יספיק נכון כי עלו עם הרכב חלש מאוד כל שחקני הרכש כמעט לא עלו שלב הבא יהיו יניב עזרן , רודי ועוד שחקני רכש והרמה אני מאמין תשתדרג ויעברו גם לשלב השלישי כי מכבי מדורגת ותקבל קבוצה יחסית חלשה
הרשו לי לחזק את Boateng. אני לא רואה מה חסר לדרק בואטנג כדי לשחק ברמות הגבוהות ביותר. הוא לא פחות חזק, לא פחות מהיר ולא פחות טכני. הדבר היחידי שמשחק לרעתו זה שבינתיים הוא 'נתקע' בכדורגל הישראלי, בזמן שהוא יכול להתחשל ולהתקדם מול שחקנים ברמה גבוהה יותר.
תמיד אמרתי על בואטנג שזה רק עניין של זמן עד שהוא ישחק בפריימרליג. הוא שחקן חזק וכשרוני, הוא יכול בקלות לשחק בקבוצה טובה פי כמה מבית"ר. הוא עדיין צעיר ואם בית"ר תגיע לצ'מפיונס הפריצה שלו תגיע. גם יעקובו עשה את הפריצה בצ'מפיונס וקיבל אדום במוקדמות ב2003 נגד שטרום גראץ ואמרו שהוא יחסר במשחק הראשון נגד היונייטד, בואטנג יחסר נגד קופנהאגן אבל לא לדאוג הוא ימשיך לשחק באירופה העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אווירה מצוינת היתה היום בבלומפילד, אבל לא הרבה יותר מזה. מכבי עשתה את העבודה אבל היכולת היתה מאוד דלה. מכבי היתה לא מדויקת ולא חדה מול השער, ולא שטפה את המגרש כמו שאפשר לצפות מול קבוצה כזאת. אבל מי אנחנו שנתלונן אחרי החרפה של לפני שבועיים. כמו שמשחקים כאלה הם לא אינדיקציה גם אם מכבי היתה נותנת עשירייה, זה גם לא אינדיקציה לזה ש"היכולת הזאת לא תספיק" כי מכבי נגררה לרמה של האנדורים בהרבה מאוד חלקים במשחק ואפשר להרגיע קצת עם כל הביקורת. ואני מקווה שאלי כהן יבין שקמאנן יכול לשחק רק באמצע
ברור שמכבי ת"א לא נראתה היום טוב היא שיחקה מול קבוצת דייגים שלא הוציאה ממנה את כל היכולת שלה ובגלל זה מכבי לא התאמצה בכלל אם מכבי היתה מתמודדת מול קבוצה יותר טובה אז מכבי היתה מתאמצת יותר ואז היינו רואים את מכבי ביכולת יותר טובה
בואטנג במשחק נגד קופנהאגן הרתיח אותי. הייתי בטוח שהשנה הוא כבר הרגע עם הכרטיסים האדומים והעצבים והפיוזים שבואטנג חוטף כמו מרוקאי מהקטמונים, אבל בואטנג נשאר אותו שחקן ילדותי, עצבני ולא אחראי. אין ספק שבואטנג הוא אחד מהזרים היותר טובים שנחתו בארץ, יש לו הכל, הוא חזק, יש לו מבנה גוף מצוין, מהירות, תיקול מצוין וגם שליטה מצוינת בכדור ואין שום סיבה שהוא ישחק בקבוצת תחתית-מרכז טבלה באנגליה. אבל בואטנג כמו שאמר טוטי צריך להיות יותר משקיען, פחות לסמוך על הכשרון שלו ולהיות יותר רציני, זה טוב ויפה שהוא עושה צחוקים באימונים אבל צריך גם להשקיע כדי להגיע לטופ.
מכבי ת"א עם משחק טוב, אמנם לא "דרסנו" אבל זה מספיק לי ואני בטוח גם לאוהדים. קאמאנן עם צמד בכורה, שירן ייני עם עבודה טהורה בקישור, ואיך לא יוסי שבחון עם שני בישולים ושער נהדר(את המשחק הוא לא פתח טוב אבל השתפר במהלכו). ברור שהיכולת הזאת לא תספיק, אבל בסיבוב הבא נשחק עם עזרן, חדד וכנראה שני הזרים שיגיעו בקרוב. בכל מקרה, אני לא מסתכל בדייקנות על היכולת כי מה שהיינו צריכים זה ניצחון בהפרש של שני שערים ועשינו זאת בארבעה. האווירה בבלומפילד הייתה מחשמלת, איזה קהל יש לנו. אף פעם לא הייתי בבלומפילד מלא עד אפס מקום והיום זה קרה. בגדול ניצחנו והלאה לשלב הבא.
בסה"כ המטרה הושג,וזה שיש לנו שלוש נציגות מחר בהגרלה. בשאר החזיתות ערב לא מוצלח במיוחד לישראל אחרי שכמה קבוצות פולניות,נורבגיות ודניות הצליחו לחזור מפיגורים לניצחון ולעבור שלב. יש סיכוי שאיזה קבוצה מפולין תודח עכשיו 0-0 משחק ראשון,0-0 גם עכשיו,דקה 60. אבל בשלבים האלה שהדירוג הוא חצי זה לא כל כך משמעותי,המטרה היא להעביר את הנציגות שלנו,והחשובה מכל בית"ר שאם תעבור תשפוך הרבה אופטימיות על העונה הזאת...
לא משחק גדול של מכבי אבל הכי חשוב זה כמובן שמכבי עברה את סנטה קולומה וגם נתנה על הדרך רביעיה שתתן לשחקנים מוטיבציה ובטחון עצמי, במיוחד לקאמנן שמאוד חשוב לשחקן רכש לכבוש 2 שערים ב-2 משחקים. כמובן שמעל כולם היה יוסי שבחון, שפשוט היה תענוג לראות אותו משחק, הוא נתן תצוגה של אומן, כבש שער יפה מאוד, היה פעלתן, בישל פעמים והראה למה הביאו אותו תמורת 400 מיליון שקל (?!) מהפועל פ"ת. נכון שזאת רק קולומה אבל שבחון היה אדיר. כולם אומרים שזה לא יספיק לליגה ולא יספיק לסיבוב השני אבל צריך לזכור שכאן מכבי משחקת ללא יניב עזרן, מלך השערים של הליגה, רודי חדד הרכש מפריס סן ז'רמן, דן רומן מהכח, עוז יפרח והשוער החדש. איתם מכבי תראה הרבה יותר טוב.
לא יודע למה, אבל הלכתי למשחק. פעם אחרונה שהייתי בבלומפילד - לפחות שנה וחצי, כמעט נרדמתי, אבל מילה טובה לקהל הנפלא שלנו, חוץ מזה - איזה כיף להיות במגרש כזה, יושבים ממש בתוך המגרש, והדשא, אוי הדשא.
כמובן שמכבי ת"א הפחיתה את הבושה האדירה מההפסד באנדורה עם ההעפלה הצפויה הזו, ונקווה שבשלב הבא יקבלו הגרלה דומה ולא יחזרו על הבושות מול האנדורים. וזה כולל את כל הישראליות... דרך אגב, "יכלנו לתת הכל ולנצח גם במשחק הקודם, אבל העדפנו שזה לא יבוא על חשבון ההכנות לעונה" אוי כמה שמר אלי כהן צודק, אחלה של משפט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx האדישות והחוסר קשר שלו למציאות גוברות מראיון לראיון.. פשוט לא יאומן.
גיגסי, אני לא ממש מסכים איתך. נכון שמכבי עוד צריכה להתחבר ונכון שהשוער יבריץ' ביחד עם 3 השחקנים שלא נרשמו בזמן עוד לא שיחקו עם מכבי במשחק רשמי, אבל תענוג היה לראות את כל הכשרונות הצעירים משחקים ביחד, את שיבחון עם הדריבלים, 2 הבישולים והשער היפהפה, את אוראל אדרי שהוא העתיד של מכבי, את ליאור ז'אן שאותו כבר אנחנו די מכירים, את אביב חדד שזכור לנו מגמר הגביע כקפטן הפועל אשקלון ועוד. לטעמי אמנם מכבי נחותה מבית"ר מבחינת סגל שחקנים וחילופי רוטצייה, אבל נכון תעשה מכבי אם תשלב כמה שיותר שחקנים צעירים (ואני אוהד הפועל אבל ממה שראיתי היום מכבי יכולה לבנות לכמה שנים טובות סגל צעיר ובריא). גם להפועל יש מספר שחקנים שצריכים קצת יותר להשתפשף בזירה המקצוענית (כמו איתי אלקסלסי, גל שיש, עידן סרור, רמי דואני, ביברס נאתכו, דני בונדר וכו'). נכון שלגבי שלושת האחרונים זה לא ממש רלוונטי, מאחר והם שיחקו בבוגרים של הפועל גם בשנה שעברה וקצת השתפשפו בזירה האירופאית, אבל עדיין הם לא הגיעו למעמד של שחקני הרכב ראשון, ולגבי רמי דואני זה הוכח כאשר גיא לוזון הביא את דוס סאנטוס ולגבי בונדר את תומר חליבה, למרות שהאחרון בסוף לא חתם וטוב שכך. אם נחזור לנושא מכבי : קמאנאן שחקן מצויין, אין ספק בכך, אך הוא חייב לשמור קצת יותר על רסן ולא להיגרר לכל תיקול או פרובוקציה של שחקן יריב (שמעתי במהלך השידור אוהד של מכבי צועק לעברו "תן לו בראש", טוב שקמאנאן לא הקשיב, כי אם הוא היה מקשיב לכל אוהד שהיה צועק לו כך הוא היה מקבל 50 אדומים). סיומת טובה ברחבה, אבל בתחילת המשחק הוא היה קצת הססן, זכר למשחק המביש באנדורה אך כיפר על כך. אורי שטרית חסר אחריות, ואני מסכים עם נדב יעקובי : לא עושים דברים כאלו באירופה. זה יישמע אידיוטי לאור תוצאת המשחק, אבל מכבי די קופחה עם 2 פנדלים ראויים שלא נשרקו, אחד בכל מחצית, שער פסול שלא בצדק של עומר פרץ, אך הצדק יצא לאור והקבוצה הטובה יותר (אם אפשר לקרוא לקבוצה שמנגד קבוצה, והגדיל לעשות איציק זוהר שקרא להם "קבוצת קאנטרי" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) בשלב הבא. אגב, זה רק אני או שבמהלך השידור הקללה בספרדית "פוטה" (או משהו בסגנון) נשמעה יותר מדי פעמים?
אוף מה הפורום הזה עשה מהשחקן הזה ?! אז מה אם הוא שיחק עם אסיין.. לא חסרים שחקים ששיחקו עם רונאלדיניו ועם רוביניו עם כריסטאנו רונאלדו ועם מארדונה .. כדי שתקלטו אסיין שיפר את עצמו בקח שהוא ביגר את עצמו ולמד לקחת אחריות וכנראה שגם השקיעה יותר , היום אין מה להגיד אסיין יותר טוב מבואטנג וגם אם היום בואטנג יקח את עצמו היום בידיים הוא לא יגיע לרמה של אסיין . אין מה לעשות היה לבואטנג הזדמנות להיות כמו אסיין אבל הוא איבד אותה ,אין מה לעשות , והיום הוא לא מתקרב לאסיין וגם אם בית"ר תעלה לשלב הבתים חס וחלילה , לא בטוח שקבוצות מהדרג העליון ירצו אותו!
קודם כל, השם הוא יניב. ואני מסכים איתך ב-100% ולא מבין איך זה סותר את מה שאמרתי. M_T_A, לדעתי ההרחקה היתה מוצדקת לחלוטין. השחקן האנדורי אמנם עשה הצגה אבל שיטרית לא היה צריך לשלוט בעצמו. כל המשחק אותו שחקן אנדורי התגרה בו וחיפש את ההרחקה.
איציק זוהר הרג אותי עכשיו בחדשות הספורט. "קבוצת קאנטרי" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ואם כבר מדברים על השופט, מישהו יכול להגיד מה קרה בהרחקה של אורי שטרית? היה מוצדק?