הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jun 29, 2007.

1. TariboWest Member

זה קורה לעיתים תכופות מדי, ובואטנג אוברייטד. עשו ממנו הזר הכי גדול שאי-פעם נחת פה, שחקן שעוד שנה-שנתיים יוצא מפה לברצלונה... חאלס כבר, כולה שחקן אדיוט שביתר יכלה להביא טוב ממנו בהרבה פחות כסף.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שאתה קצת מגזים.
    נכון בואטנג עושה לא מעט שטויות, ובהחלט אפשר לומר כי אם היה מתנהג בצורה בוגרת הרבה יותר, אז היינו בהחלט צופים בשחקן ענק. אך למרות זאת, מדובר מבחינה מקצועית לפחות בשחקן בכל טכניקה וראיית משחק שהרבה מאוד זמן לא הייתה לנו כאן. אמרת שבהרבה פחות כסף היה ניתן להביא שחקן טוב ממנו, אני לא רואה בכל הליגה שלנו קשר אחורי טוב ממנו.

3. Sergio Ramos Member

אתה באמת קצת מגזים, וכן, בואטנג הוא אחד הזרים הטובים שנחתו בארץ. הרבה זמן לא היה פה קשר אחורי כה טוב.חזק, מהיר בעל יכולות הגנה פשוט מדהימות. נכון שלבואטנד יש את הילדותיות ואת חוסר האחריות לפעמיים. וגם מידי פעם יש משחקים שהוא מביע ביטחון מופרז מידי, שגורם לו לאבד כדורים קריטיים. אך למרות זאת צריך להסתכל על הדברים החיובים בבואטנג, כל היכולות הפנטסטיות מחפות על הטעיות השטויות לפעמיים והחיובי אצלו הוא הבולט מאשר השלילי אצלו.

4. itzik zohar #20 Member

והם צודקים. שחקן שמפוצץ בכישרון, אין לו משחקים שבהם הוא נעלם, עושה בית ספר לכדורגל לכל אחד פה ואת זה אפשר לראות רק על פי כמה משחקים שלו. שחקן ענק, אין לך שום דבר להגיד בנושא בואטנג. לא אוברייטד ולא נעליים, החוסר מזל שלו זה שהוא הגיע לכאן במקום לפריימרליג כי שם זה המקום האמיתי שלו
    וזה שהוא ילדותי, הוא ממש לא ילדותי. באימונים הוא עושה צחוקים והכל, וזה גם מה שצריך לעשות כי הוא היחיד שנותן רוח חיים בקבוצה הזאת. אבל במגרש, הוא הכי רע שאפשר, קורה לו לפעמים שטויות אבל אין שחקן בעולם שלא קורים לו כאלה דברים.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2007
  5. TariboWest Member

מבחינה מקצועית מדובר בקשר אחורי (התפקיד הכי חשוב על המגרש יחד עם השוער אולי) חסר אחריות. לא אמרתי מילה על היכולות שלו כשחקן טכני וכו' כי הן באמת ברמה גבוהה, אבל היכולות המנטליות שלו הורסות לא מעט ושחקן כדורגל לא מורכב רק מיכולות טכניות.
    בואטנג עלה בסביבות המיליון דולר, במחצית מזה אפשר היה להביא קשר אחורי טוב יותר. זה שאין בארץ יותר טובים ממנו (לדעתי יש אחד טוב יותר אבל זה לא משנה), זה בגלל יכולות כספיות של הקבוצות.

G'iallo Totti, אל תגיד לי שאין לי מה לדבר בנושא כאילו אתה ז'וז'ה מוריניו, תרגיע

Last edited: Aug 2, 2007
  6. itzik zohar #20 Member

תן לי קשר אחורי במיליון דולר שיותר טוב ממנו. את מי תביא את דווידס במיליון דולר? צא מהסרט שלך, אין שחקן שעולה במחיר כזה והוא קשר אחורי כל כך טוב כמו בואטנג, זה מחיר ממש זול יחסית לשחקן הזה

7. TariboWest Member

צודק, ממש מחיר מציאה, היום שחקן בליגה השבדית השנייה שווה מינימום 10 מיליון דולר. אתה קצת עיוור לגביו...
    מכבי חיפה הביאה את דירסאו בפחות מ-400 אלף דולר (אני לא זוכר בדיוק כמה, אבל זה היה משהו כזה). לא קוראים לי דודו דהאן ואני לא סקאוט של ארסן ונגר, אז שמות אני לא יכול להביא לך - בשביל זה יש אנשי מקצוע בביתר.
    דרך אגב בואטנג הגיע לביתר בתקופה ששקלאר השתולל עם הכסף של גאידמק, פינטו ושוונקי הגיעו לפה בסכומים גבוהים יחסית לרמה שלהם.

8. itzik zohar #20 Member

ואתה כאילו משווה את דירסאו לבואטנג? בואטנג בהרבה יותר טוב ויותר יעיל מדירסאו, ובטח שהוא יהיה שווה לפחות פי 2 מדירסאו אם לא פי 4. אתה משווה בכלל בין השחקנים האלה?
    שמת לב שאולי אתה היחיד שאומר דבר כזה? כל הפרשנים, כל העולם אומר לך שבואטנג זה מציאה אבל אתה בטח אוהב להיות שונה ואני לא יודע למה. זה עושה אותך למישהו מיוחד?

9. TariboWest Member

לא, פי 20.
    אם זה מה שאתה אומר אז אין מה לדבר איתך בכלל, עוד מעט גם תגיד שנוד של בואטנג הוא הנוד הכי נעים שיש.

10. itzik zohar #20 Member

חחח עלק דירסאו, איך אתה יכול להשוות בכלל? דירסאו שחקן שיש לו 5 משחקים טובים מתוך 10. בואטנג שחקן שיש לו 20 משחקים טובים מתוך 21 והאחד הזה הוא משחק בינוני
    ותסביר לי למה מתלהבים מבואטנג? סתם מתלהבים ממנו? בגלל שהוא חתיך?

11. TariboWest Member

כי זה הכי מגניב להיות שונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Sergio Ramos Member

זה וויכוח מטופש, זה הרי ברור שבואטנג טוב מדירסאו זה שטות לריב על דבר כזה והוא לא טוב ממנו בפי 10 ולא בפי 4 ולא בפי עמה. הוא פשוט טוב מדירסאו וזה ברור כאן לכולם.

13. TariboWest Member

זה כן משנה, כי אם בנאדם אומר שבואטנג טוב מדירסאו פי 4, אז זה מראה על האבייקטיביות שלו...בעצם על הסובייקטיביות. העניין פה הוא לא מי יותר טוב, העניין הוא בואטנג בלבד ואין מה לדבר עם בנאדם שהוא סובייקטיבי עד עיוור בכל מה שקשור אליו.

14. itzik zohar #20 Member

בסדר. אני סובקייטיבי. דירסאו לא משתווה לרמה של בואטנג מבחינת כישרון נטו והוא לא משתווה אליו בהגנה על השער ולא בשליטה בכדור. דירסאו שחקן טוב, אבל בואטנג טוב בכל דבר ולדירסאו יש ממש קצת מכל דבר
    אני עיוור בקשר לבואטנג? אני דווקא אומר את האמת בכל מה שקשור אליו. אני אומר שלדעתי זה טוב יותר לבית"ר שבמשחק הבא הוא לא ישחק, ואני גם אומר שיש לו הרבה איבודים (אבל אחרי כל איבוד הוא ישר חוטף את הכדור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ). הוא לא שחקן מושלם יש לו חסרונות, אבל בינו לבין דירסאו, עבור שאלה. אין בכלל מה להשוות

15. refaelov26 Member

אני יודע אני לא אובייקטיבי בגלל שאני אוהד חיפה .. אבל שכחתם מי היה הקשר האחוי הכי טוב בליגה בשנה לפני שבואטנג בא , אתם סתם מספידים את דירסאו בגלל שהייתה לא עונה לא מוצלחת . אם השנה הוא יהיה עדיי פחות טוב מבואטנג אז אני יודה בזה שבואטנג יותר טוב . אבל אתם לא יכולים לשפוט שחקן לפי כסף או לפי שנה אחת . ואם אתם שואלים אותי אז אני מעדיף שחקן שיהיה אולי קצת פחות טוב מבואטנג אבל יהיה בעל נסיון ושיהיה בוגר, ולא יפקיר את הקבוצה שלו במשחקים חשובים !