הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. ERIC_CANTONA Member

לא

לנבחרות יש דירוג משלהם

2. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לא מסכים איתך. בואטנג היה המצטיין לדעתי בשורות בית"ר, אפשר להוסיף גם את בנאדו, שסוף סוף לא עשתה טעויות והייתי מרוצה ממנו מאוד. אני לא חושב שהוא עשה את זה בכוונה, כי אם הוא לא היה עושה את העבירה, השחקן הדני היה פורץ על הקו, אבל הייתי מעדיף אם הוא לא היה עושה את זה. ואחרי שחשבתי על זה, הגיע לו צהוב שני, זאת עבירה מאחורה שמחייבת כרטיס.

טוטו תמוז באמת היה חלש אתמול, חבל שרומולו לא באה לפני המחנה באוסטריה. אני לא חושב שהוא יפתח, הוא יעלה במחצית השניה לדעתי אם תמוז ימשיך להיות חלש.

וזה שאמר שקופנהאגן במקום ה-15 באירופה..... :aaarofl:

3. שער 7 Member

:aaa021:

4. כפר סבא בנשמה! Member

אני אהבתי מאוד את המשחק של אלבארז וברק יצחקי גם בנאדו הפגין שקט ובטחון רב.
    בכלל לדעתי ביתר הולכת לאכול את הליגה בלי מלח כדורגל מהיר עם נגיעה בכדור ודמיון.
    אולי מול קונהאגן היה הוא מעט טקטי אך בליגה אין לי ספק שחומר השחקנים הקיים יפגין עליונות מוחלטת וגם אם לא יהיה כיף לצפות במשחקי ביתר השנה הודות למשחק ההתקפי של שום שממש תפור על ביתר

5. *הפועל-רעננה* Member

צודק אחי אני מסכים איתך.
    גם אני הייתי מופתע ממהמסירות בנגיעה אחת והמשחק המהיר. כל הכבוד!
    אני רק מקווה שבשבוע הבא לא נשאר רק עם המחמאות, אלא גם עם הכרטיס לשלב הבא, כי אנחנו טובים מהם.
    כמה שהמצב יכל להיות שונה אם השער שנפסל, לא היה נפסל. ממש חבל...

6. בית"רי מלידה Member

איזה יופי זה להגיע למסקנות לפי משחק אחד.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.צ. קופנהאגן אמנם שיחקה רע להפליא, אבל זה לא צריך לקחת מבית"ר ירושלים. אני הופתעתי מצורת המשחק של הצהובים שחורים. רק חוסר מזל גרם להפסד הירושלמי. טעות אומללה של השוער, שער חוקי שנפסל, צהוב שני ומיותר של אחד השחקנים. ועם כל זה, הירושלמים עדיין נראו מצוין.
    למרות זאת, אני לא חושב שיש סיבה לאופטימיות. למרות היכולת הטובה, המשחק הזה כבר שייך להסטוריה וצריכים לראות מה מחכה בהמשך. העובדות הן כאלה: בית"ר ירושלים צריכה להבקיע שני שערים בכדי למנוע הארכה, תוך כדי שהיא צריכה להיזהר שלא לספוג. קל זה לא הולך להיות.

8. Don Joan Roman Member

קופנהאגן שיחקה רע להפליא כי בית"ר ירושלים גרמה לה לשחק רע באמצעות הנסיון ללחוץ עליהם ובזכות זה שהיה לנו יתרון של 3 על 2 במרכז השדה

ברור שלא הולך להיות קל, להפך הולך להיות קשה מאוד גם כי הדנים יעשו הגנה אגרסיבית יותר משום שהם לא צריכים להבקיע אבל אם לפניי המשחק הזה רוח הדברים של רוב גולשי הפורום בכיוון של תבוסה בית"רית, הרי שבמשחק אתמול זה התבדה ובית"ר בהחלט נתנה משחק טוב בקופנהאגן.

בקשר לאדום של דרק: היה אדום ועוד איך היה אדום כי היה לו צהוב והוא עצר מתפרצת שיכלה בקלות להסתיים בשער דני, זו הייתה עבירה חכמה, עם זאת כמה דקות לפניי זה הוא שעה עבירה טיפשית מאוד שכן הכדור לא היה באיזור מסוכן בכלל והרמת רגל לראש של שחקן זו שגיאה, אבל אני בכל זאת מוצא נקודה אופטימית בהרחקה של בואטנג והיא שבהרחקה הזאת ובמה שקרה לאחריה, הוכח שבית"ר ירושלים קבוצה טובה גם בלי דרק בואטנג וזהב החלט מעודד כי אשתקד היינו מאוד תלויים בו וביכולתו.

9. Patrice_Evra Member

שטויות ! ! ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

איזו סיבה יש לבואטנג לרצות ולפגוע בביתר?
    הוא תרם כל כך הרבה שנה שעברה והוא אמר כמה וכמה פעמים שהוא אוהב להיות בביתר ..
    וכל משחק רואים שהוא נותן את כל כולו למשחק..
    אם לא שמת לב אתמול במשחק בדקות של הצהוב הראשון והשני שלו הוא זה שהחזיק את ביתר..בלעדיו היינו מתפרקים לגמרי והנה קיבל אדום ויצא..ואז השחקנים לקחו את עצמם בידיים..נכון זה חוסר אחריות להשאיר קבוצה בעשרה שחקנים בתחילת מחצית שניה במשחק חוץ אבל עדיין מפה ולהגיד שהוא עושה דווקא לביתר קיימת עוד דרך ארוכה ! !

10. Patrice_Evra Member

אפשר להגיד הרבה דברים על העבירה הזאת..אבל חכמה היא לא !!!

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/07
  11. Don Joan Roman Member

חכמה היא כן כי 2:0 סוגר לנו את הסיפור.
    ובאותו רגע כשאתה רואה את האטצ'ינסון רץ כמו איילה ויש לו 30 מטר פתוחים אתה אל יכול לךחשוב על שום דבר אחר חוץ מלהוריד אותו.
    העבירה המטופשת הייתה הראשונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07
  12. Patrice_Evra Member

בוא תסביר לי מה חכם בעבירה הראשונה שהייתה על קו החצי..
    ואם הוא היה עושה את העבירה שהובילה לאדום קודם אז זה היה נקרא חכם במצב כזה שיש לו כבר צהוב הוא היה צריך להמשיך לנסות לסגור אותו..ובכלל לדעתי האדום הזה לא מוצדק..כאילו הצהוב השני..אבל לא ניכנס לזה דיברנו על זה כבר מקודם...

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/07
  13. ERIC_CANTONA Member

זה תלוי למה אתה קורה חכם?

אני זוכר מקרה דומה של סקולס ברבע גמר ליגת האלופות בין יונייטד לרומא.

סקולס כבר סחב כרטיס צהוב ונתן את הקטנה הזאת לטוטי כשהוא ידע שהוא יקבל אדום ולא ישחק בגומלין, אבל הוא בכל זאת, הוא עצר מתפרצת מסוכנת של רומא שיכלה בקלות להיגמר בגול.

אני חושב שזה החלטה נכונה. כשחקן נתון ברגע כזה הוא צריך קודם כל לחשוב על טובת הקבוצה, גם אם הוא משאיר את הקבוצה שלו עם עשרה שחקנים הוא עדיין הציל מצב מסוכן.

זאת בדיוק הסיבה ששחקן יוציא את הכדור מהשער עם היד אם יוכל, למרות שהוא יודע שהוא יקבל על זה אדום, וזאת בדיוק הסיבה שבלם יעצור חלוץ בדרך על השער, למרות שהוא שחקן אחרון והוא יודע שהוא יקבל אדום.

לדעתי זאת כן החלטה נכונה.

14. Patrice_Evra Member

עמרי אתה משווה את ביתר למנצ'סטר ואת קופנהאגן לרומא..
    שהמצב בדיוק הפוך..לפי רוב הדעות קופנהאגן היא הטובה יותר מבין השניים..ואם אחרי האדום ביתר הייתה מקבלת עוד 2-3 גולים אתה לא היית מדבר ככה..
    להשאיר קבוצה בעשרה שחקנים בתחילת של המחצית השניה שאתה במשחק חוץ נגד קבוצה שיותר טובה ממך(כך אומרים) זה חוסר אחריות ואין מה להגיד בסוגייה הזאת יותר..
    זה שביתר הצליחה לקחת את עצמה בידיים ולא לקבל גולים ואפילו לשחק טוב יותר זה לא אומר שמותר לשחקן לעשות דבר כזה..איך שזה נגמר ככה באותו מידה זה יכל להיגמר בתבוסה..

15. itzik zohar #20 Member

זה לא קשור בכלל, אם הם מקבלים גול הלך להם הסיכוי לעבור כמעט, עדיף אדום לבואטנג בדקה ה- 60 בערך (?) במקום שער שסוגר סיפור של המפגש הכפול. בואטנג עשה מעשה חכם מאוד
    ועדיין לא הבנתי מה הקשר לזה שקופנהאגן יותר טובה ושמנצ'סטר יותר טובה מרומא...אתה מוכן להסביר אולי

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07