הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. aviran780 Member

חחח מה רצית שהם יהיו בעד קופנהאגן?

הם לא חייבים להיות אוהדי ביתר כדי להיות בעדם מכיוון שהצלחה של כל קבוצה ישראלית באירופה גם משפרת את התדמית והכבוד שלנו וגם נותנת לנו ניקוד וככה תהיה (אולי בעתיד) עוד קבוצה בצ'מפיונס

2. Don Joan Roman Member

הצלחנו לתרגם את זה לשער ועוד דווקא בכדור גובה, אבל השופט והקוון החליטו שזה לא מתאים שנשיג תיקו בקופנהאגן.

3. שער 7 Member

מהדקות שראיתי, בית"ר קופחה כאן בצורה שערורייתית. זה התחיל עם הגול החוקי של אלבארז (נו באמת, מישהו באמת ראה כאן נבדל? אפילו לא קו אחד!), נמשך בהרחקה המטומטמת של בואטנג (הצהוב הראשון אולי מוצדק, אבל השני? פשוט ביזיון. בואטנג בכלל לא נגע בו וגם אם כן, זו לא עבירה שמחייבת צהוב כי זו לא עבירה מאחור אלא מהצד). טעות אומללה של קאלה, הייתי בטוח שסוף סוף כשאין לנו שוער ישראלי שעושה במכנסיים אלא שוער עם מנטליות אירופאית הוא לא יקרוס, אבל השריטה של קאלה הגיעה גם לאירופה. אם עד עכשיו היו לי ספקות במאבק בין קאלה לאניימה, עכשיו אין לי שום ספק. אניימה הוא השוער הכי טוב בליגה שלנו (ואמרתי את זה בתקופת בני יהודה עוד לפני שנה, לא עכשיו כשהוא בא להפועל).
    לגבי הגומלין : זה יהיה מיותר אם אגיד שטדי יצטרך להיות מפוצץ. זה גם יהיה מפדח וטיפשי אם בית"ר לא תפוצץ את האיצטדיון. בערך אותה כמות של אוהדים שהיו אתמול בקופנהאגן יהיו בטדי, רק שטדי יהיה מלא עד אפס מקום. בית"ר לא צריכה להתבסס על משחק הגנתי. שום לא יודע לשחק על תיקו, והוא צריך לשחק אך ורק על ניצחון, כי קופנהאגן תבקיע בטדי, השאלה מה בית"ר תעשה. במידה וקופנהאגן אכן מבקיעה, עדיף שזה יהיה כשבית"ר תוביל 0:2 לפחות, כי אז לבית"ר יהיה מספיק זמן לנסות להבקיע עוד אחד מאשר 3 על ההתחלה. אבל מי אני שאקבע בכדורגל. שום צריך לעשות חילופי רוטצייה בין רומולו ותמוז כי את יצחקי אסור להוציא. הכושר שהוא נמצא בו בחצי שנה האחרונה פשוט מטורף. רואים שקופנהאגן עוד חלודה ורק עכשיו פתחה את העונה, בניגוד ליתר הקבוצות הסקנדינביות שמצויות בשיא של העונה מבחינתן (אני לא מבין למה דנמרק לא משחקת בתקופות החורף ביחד עם פינלנד, שוודיה, נורבגיה ואיסלנד, מה היא לא קרה מספיק?)

4. ManUtd Fan Member

נו באמת, אם זה לא צהוב אז מה כן? אל תקשיב לשגיא כהן הקשקשן, זה עבירה מאחור, שם לא רגל שמנע מהשחקן הדני להמשיך לרוץ, עבירה מטופשת שבהחלט מחייבת צהוב. אבל, זה עדיין לא סותר את העובדה שהשופט הזה הוא פשוט שופט חרא (כמעט כמו כל השופטים בעולם) מפני שהוא פשוט לא היה אחיד עם ההחלטות שלו. למשל לבואטנג הוא הוציא צהוב שני מוצדק, ולשחק דני הוא לא הוציא צהוב על עבירה יותר חמורה.

5. Spanish Weapon Member

איפה ? הוא פה
    אז כן הם שיחקו אתמול בצורה נוראית ושערורייתית,אז מה? גם לקבוצות הגדולות ביותר יש ימים רעים.
    שום דבר שתגיד לא יצליח לתקן את השם הטיפשי שנוצר לך מהשפה והיכולת התבטאות שלך, תלמד
    לדבר ולהתייחס לאנשים אחרי זה אני אחשוב אם להתייחס אליך.

6. Rudess Member

תודה לך קאלה!

7. תומר22 Member

תתכוננו לעונה שלמה של משחקים כאלה עם קאלה. זה בדיוק מה שהולך להיות. יש לו הברקות(כמו ההצלה הגדולה אתמול) ולצידן שטויות של שוער מהליגה הרביעית בקרואטיה. תראו את סוף העונה שלו במכבי(מהרגע שהתחילו הדיבורים על חוזה) ותבינו הכל. במכבי הוא שיחק בשביל עצמו ובשביל החוזה שלו, הוא הצטיין על חשבון ההגנה שלו עם חגיגות שחצניות אחרי כל הצלה. העונה הפלופ יתגלה, לא סתם במכבי ויתרו עליו.

לבית"ר יש הרבה סיבות לאופטימיות עפ"י היכולת, כך אני מבין(לא ראיתי). אבל התסריט כבר ידוע מראש: בית"ר ישלטו בעזרת הקהל ואולי אף יצליחו לעלות ליתרון, אלא שאז יגיע איזה גול במצב נייח והסיפור יגמר. חבל שהם לא השכילו להשיג שער חוץ. 1-0 זו לא תוצאה כזו טובה.

8. SeRgInHo Member

תגיד, השתגעת או משהו? לתת לך בשליפה 50 קבוצות יותר טובות מקופנהאגן? מה זאת היציאה הזאת שהיא בין ה-15 הקבוצות הטובות באירופה? אם כך, אז בית"ר אלופת אירופה.

9. guyholl Member

בית"ר יכולה להרגיש מקופחת מאוד ולא רק בגלל השער שנפסל לה.היא שחיקה הרבה יותר טוב מקופנגן,הנעיה את הכדורבצורה יפה ומהירה,היא הגיעה להרבה הזדמנויות והצליחה לנטרל לגמרי את הקישור הדני.אך למרות זאת היא לא הצליחה להשיג שער ועד שהיא השיגה הוא נפסל למרות שלא היה נבדל.אני מאמין שיחד עם הקהל הביתי בטדי היא מסוגלת לעבור את הדנים אך בלי בואטנג זה יהיה הרבה יותר קשה.אני מקווה בשביל הדנים שהמשחק הגרוע אתמול נבע בגלל שהיה להם יום רע אחרת אני לא מאמין שבית"ר לא תעבור אותם.

10. Sergio Ramos Member

יש הרבה שנגד ביתר כאן, מאינטרסים אישיים שאני לא מבין למה לא להיות אופטימי?כל אלו שפיארו את הדנים כאילו הם אימריית כדורגל לשמה אכלו את הקובע, בסך הכל ביתר עשתה להם בצפר. הם שיחקו רע מאוד ומגול שטותי של שוער שחסר לו בורג במוח קיבלנ גול. אבל אם הדנים ימשיכו ביכולת כזו אנחנו בארת יכולים לעשות את זה. ועוד בעיקר שזה בבית שלנו ונכון שביתר לפעמיים דווקא מול הקהל הענק שלה נלחצת, אך זה בכלל לא מדאיג אותי. אני נשאר אופטימי אחרי שראיתי את תצוגת הזוועה של הדנים שגנבו את הניצחון הזה.

11. Spanish Weapon Member

אני פשוט בהלם עד כמה אפשר לפתח דיון ושיחה על אמרה כל כך שולית שאמרתי
    אולי הגזמתי באמירה שהיא ב15 הטובות של אירופה,אבל רבאק תתעסקו בעיקר ולא בשולי
    מהפעם הבאה אני אולי אדגיש את הקטעים החשובים,כדי שתתעלמו מהשולי

12. refaelov26 Member

בשורה התחתונה בית"ר הפסידה !
    ואני לא מבין מה כל הפרשנים אומרים שזו תוצאה טובה לבית"ר .. וחוץ מזה בטדי לבית"ר יהיה גם קשה , כי האוהדים של בית"ר לא דוחפים את הקבוצה ,הם סתם מלחיצים !

גם כשחיפה הפסידה 2-1 נגד ליברפול אז כולם אמרו שזה תוצאה טובה ... מה טוב בזה ?! הפסד זה הפסד !

13. תומר22 Member

יש הבדל בין הפסד מינימלי עם שער חוץ לבין הפסד כזה של 1-0. שער אחד של הדנים והסיפור סגור. במצב כמו שהיה לחיפה, ניצחון 0-1 בגומלין היה מעלה אותנו.

14. Sarek Member

ישראל, ליכטנשטיין ומלטה הן המדינות היחידות שלא צברו כלל נקודות עד עכשיו. מקווה שכבר מחר מכבי תתחיל לצבור נקודות עבורנו.

15. itzik zohar #20 Member

באירופה לא נראה לי שהוא ישרוק בוז לדוגמא בדקה 20 אחרי 0-0 ומשחק מגעיל כי הם יודעים שזאת קופנהאגן ולא מכבי הרצליה, לפחות נקווה שהם ידעו.
    ומה זה עוד פעם בשורה התחתונה הם הפסידו? עוד מעט תגיד ש4-0 ו1-0 זה בשורה התחתונה הם הפסידו, לא משנה מה התוצאה. חביבי זה לא ליגה זה מפגש כפול. כל שינוי קטן בתוצאה חשוב.