הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. SeRgInHo Member

לצערי הרב אני ממש פסימי. אני לא רואה שום סרט בעולם שבית"ר תנצח בהפרש שני שערים את הדנים.

2. hapoelj Member

אבל לפי הידוע לי בנבדל מה שקובע זה החזה, ולא הרגליים. כך שאפילו לפי הזווית האחורית, אפשר לראות שלא היה נבדל, כי הם היו עם החזה בקו אחד.
    ורק תדע שאני סופר אובייקטיבי, אני אוהד הפועל ירושלים.

3. אלי מתחן Member

הרבה פחות משל גילי לנדאו...
    ואל תבין דברים לא נכונים, היד הייתה צמודה לגוף והכדור נבעט עליה.

4. New Comer Member

אפשר לנצח גם 1-0 קטן זה לא בשמים. אם בית"ר תכבוש שער מוקדם הכל יראה אפשרי.

5. ניז Member

עם כל הרצון הטוב-זה גמור!
    ביתר תוליך 1-0 פה כולם יהיו באופוריה נקבל גול מעצבן דקה 60 בסוף אולי ננצח איזה 2-1 ותם החלום כמו תמיד בכדורגל שלנו עם הכמעטים, אם הסתריט ההגיוני הזה יתממש אפשר לברך את ביתר על אליפות שניה ברצף...

6. הרצליה Member

אחרי ההרחקה של בוטאנג התפללתי שזה יגמר 1-0, אחרי שראיתי את התקציר של המשחק אפשר לומר שצריך להיות מועדדים,בית"ר ירושלים יצאה עם תוצאה סבירה ממשחק חוץ קשה ביותר ועם שחקן פחות במשך מחצית.

הסיכויים 50-50.

7. SeRgInHo Member

להגיד את האמת, האני די בטוח שבית"ר תפסוג בטדי.
    הארכה תהיה אפשרות גרועה, כי בסופו של דבר זה יוביל לניצחון דני, או לפנדלים, שזה הגרלה נטו...
    ההתקפה של בית"ר תצטרך להיות ביום טוב, כי ההרגשה שלי היא שהיא תצטרך להבקיע לפחות שלושה שערים...
    +1. רק שזה לא יהיה בדקה ה-60, אלא בדקה ה-90, כמו תמיד. 1-1 והביתה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/07
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא היתה יד של בנאדו, היא הייתה צמודה.
    אבל אלו הן טעויות השיפוט, לכאן או לכאן. כמו שחלק מהאוהדים אומרים שהשופט היה יכול להתעלם מהצהוב השני בשל כך שהוא היה ממש סמוך לראשון, כך גם היה המקרה עם שלומי ארבייטמן ומאלמו. גם אלבארז היה צריך לראות צהוב אחד לפחות על שתי עבירות גסות, ונגיעה מכוונת עם היד.
    אלו הן טעויות שיפוט, לשני הצדדים יש כאלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/07
  9. ניז Member

עכשיו אני קונה פנדלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. ManUtd Fan Member

האמת שבית"ר שיחקה מעולה במשחק הזה, מה לעשות שטעות מסכנה של שוער מובילה לתוצאת משחק. אותו שוער אגב, מנע לא פעם ולא פעמיים שערים נוספים של הדנים, ככה להגיד שהוא אפס זה שטות גמורה. השופט אידיוט, אני מסכים שמגיע לבואטנג צהוב שני על העבירה הזאת, אבל למה לא להיות אחיד עם השריקות שלך? היו הרבה עבירות הרבה הרבה יותר גסות שהוא אפילו לא הזהיר את שחקני היריבה. באשר לנבדל, אני ממש לא בטוח, אם תמוז נגע אז זה נבדל, אם לא נפסל כאן שער חוקי.

באשר לשחקנים עצמם, בנאדו בפאקינג משחק מצוין ויחד עם בואטנג (עד ההרחקה) היה הכי הטוב על המגרש. גרשון גם כן במשחק טוב, זיו משקיע ואלברז פתח רע, אבל עם הזמן נכנס לעניינים (בעיקר אחרי השער שנפסל לו). עידן טל היה נהדר, אלברמן היה בסדר גמור, בואטנג היה פנטסטי, זנדברג היה טוב (חבל שהפצצה שלו לא נכנסה לרשת...), זיו פשוט היה נהדר. תמוז לא הצליח להראות מה הוא יודע לעשות מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכל לעשות את זה עם בלמים כה גבוהים וכה חסונים.

עם אמונה, בית"ר יכולה לעבור אותם, על אף שאני פאסימי לגבי זה.

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מעודד מהמשחק של בית"ר נגד קופנהאגן. בית"ר עדיין לא ערכה משחק אחד רשמי בעוד קופנהאגן כבר שיחקו 3 משחקי ליגה, בית"ר עברה למערך שונה, שיחקנו בחוץ נגד קבוצה לא קלה שכבר מנוסה, ובכל זאת לא נפלנו מהם ואולי אף עלינו עליהם בדקות רבות של המשחק. חבל לי על הטעות של קאלה ועוד יותר על זה של בואטנג, כי עד ההרחקה הוא היה הכי טוב של בית"ר ואולי גם הכי טוב על המגרש, וההרחקה שלו היא מכה לא פשוטה לבית"ר.

רואים שהגנים מסוכנים במצבים נייחים, ולשמחתי, בית"ר הגיעה כמעט לכל כדור ראשון בהגנה, אבל לשחק על הגבהות ברחבה של קופנהאגן זה דבר לא חכם. גם יצחקי וגם תמוז לא גבוהים בניגוד לדנים, מה שמקשה עליהם להגיע לכדורים. תמוז היה חסר לי היום, לא היה פעיל לדעתי, לא בעט מרחוק חוץ מפעם אחת, במשחק כזה אני מצטער שחלוץ כמו רומולו לא פתח למרות שעדיין לא ראיתי איך הוא משחק, אבל הוא היה מסתדר איתם לדעתי.

כל אלה שאומרים שהיה נבדל, חבל שאי אפשר לצלם תמונה מהתקציר ולהעלות, כי אלברז היה ועוד איך היה באותו קו עם השחקן הדני, וגם על הצהוב השני של בואטנג זה ספק צהוב.

כרגע אני יותר פסימי מתחילת המשחק, אנחנו גם בפיגור של שער, ונצטרך לפחות להכניס שער אחד כדי להגיע להארכה, וגם השחקן הכי טוב של בית"ר לא ישחק. נקווה שהקבל של בית"ר יעודד רוב המשחק (אני יודע שהקבל לא מעודד כל המשחק אז אין לי צפייה), אני הולך להיות בין האוהדים שם, ונקווה לטוב.

12. אבו Member

היד של בנדו לא שווה שריקה.

בית"ר שלטה אבל לא הגיעה ליותר מידי מצבים, כמעט כלום. 55-45 לדנים לטעמי, הכול פתוח.

נ.ב- ניז
    http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?showtopic=17636

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני המשחק חשבתי שקופנהאגן באמת קבוצה חזקה כמו שבישראל עשו ממנה, אבל רק בגלל המזל הם יצאו מנצחים היום, ואפילו כשבית"ר הייתה עם 10 שחקנים שיחקה הרבה יותר טוב מהדנים, בגומלין הכל תלוי בשחקנים ואני מקווה שהם ינצחו ויעפילו לשלב הבא, שיהיה בהצלחה.

14. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא מרוצה מהמשחק למרות ההפסד.
    אחרי השער של אלבאק והטעות הנוראית של קאלה הייתי בטוח שהנה, בית"ר מתחילה להתפרק ועוד בושה ומבוכה באירופה מגיע. אבל בניגוד להיסטוריה, דווקא אחרי השער והטעות הפתאלית של קאלה בית"ר שלטה במשחק, הניעה כדור יפה מאוד, כבשה שער שנפסל שלא בצדק ועשתה עבודה הגנתית מצוינת.
    בכלל ההגנה היום היתה נהדרת, גרשון ובנאדו הראו שהם בלמים ברמה בינלאומית, התיאום בינהם יוצא מן הכלל, והניסיון שלהם וחכמת המשחק. רק מוסיפות לאכויות שלהם. גם אלברז הרכש הצ'ילאני היה מצוין, נלחם המון, עשה עבודה טובה מאוד על גרונקיאר וגם עלה למעלה ועשה עבודה טובה.

נורא אהבתי את האופי שבית"ר הראתה אחרי השער של הדנים, ראו שיש טביעת עין של שומי ושפיגל בקבוצה, השחקנים עמדו נכון על המגרש, ושומי הכין את הקבוצה מצוין לקראת המשחק הזה. אבל כרגיל בית"ר זאת בית"ר ומישהו חייב לעשות את השטות ובואטנג שזאת לא פעם ראשונה שהוא מקבל אדום (שהיה מוצדק אגב) עושה את השטות התורנית. כל-כך מרתיח אותי השחקן הזה, לא רציני במחנה אימונים, ותמיד חוטף את הקריזה.
    לטעמי אם לא האדום של בואטנג הטיפש, השוויון היה מגיע. בית"ר היתה במומנטום והחסרון של בואטנג נתן לדנים את השליטה במרכז המגרש ואחרי כניסתו של מילו והיציאה של תמוז, יצחקי המצוין נשאר לבד מול כל ההגנה של הדנים (אגב זנדברג מאוד איכזב אותי במשחק היום, כנראה שהוא לא מתאים לרמות האלה, גם בנבחרת הוא מאכזב). אפרופו יצחקי, משחק מצוין של הילד מאשקלון, אדיר פשוט אדיר. המון טכניקה, הביך הרבה פעמים את ההגנה של קופנהאגן והיה נהדר. רק שימשיך ככה!

סך-הכל אני אופטימי לקראת הגומלין, יהיה טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/07
  15. SeRgInHo Member

שימו לב: גם בפעמיים הקודמות שיחקנו את המשחק הראשון בחוץ מול הסקנדינביות (רוזנבורג, מאלמה), ולמרות שהעברנו את ההכרעה הביתה, נכשלנו במטרה. בשני המקרים הקודמים שיחקנו יותר טוב מהיריב והפסדנו בשער אחד (עד היום אני לא מבים איך חיפה הפסידה למאלמה בשבדיה), גם היום. כבשנו שערי חוץ, ובכל זאת נשארנו עם הזין ביד.
    מה הסיכוי שהפעם נוריד את הקוף מהגב שלנו וסוף סוך נעבור הלאה? לא גדול לדעתי, במיוחד בלי שער(י) חוץ.