חאלס אם הילדותיות הזאת חאלס, נו אז הוא עשה טעות מה קרה. זה אומר עכשיו אתה צריך לקבור אותו??? אה לא אולי נביא את מאיר כהן מסכנין. יהיה יותר טוב נכון?מה לעשות טעות זה טעות. אל תתחיל ישר לקבור שחקנים על טעות אחת.
איזו חוסר אחריות של בואטנג ובכלל של שחקני בית"ר, יהיה פה עוד אדום בקצב הזה. רק שלא יחטפו עוד אחד עכשיו.
אדום לבואטנג. השחקן היחיד בבית"ר שמכיר את הכדורגל הסקנדינבי (בואטנג שיחק ב- AIK סולנה משוודיה) לא ישחק בגומלין. צהוב גם לגרשון. צריך לקוות שזה לא יסתיים עכשיו במפלה.
מבחינת הדירוג : בסיבובי המוקדמות של ליגת האלופות וגביע אופ"א מרוויחים על כל ניצחון 1 נקודות ועל תיקו 0.5 נקודות. החל משלב הבתים של ליגת האלופות ומסיבוב 1 בגביע אופ"א מרוויחים על כל ניצחון 2 נקודות ועל תיקו 1 נקודות. על עלייה לשלב הבתים בליגת האלופות כל קבוצה מקבלת 3 נקודות. משמינית גמר ליגת האלופות כל קבוצה מקבלת עוד 1 נקודות בונוס, כך גם ברבע הגמר, חצי הגמר והגמר.
אפשר אולי לינק לפרטי? כי שלי עבד מצוין בהתחלה, אבל עכשיו בקושי אפשר לראות.. אין לי חברים כאן בפורום, אז לא נראה לי שמישהו ישלח.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
בונא זה לא יאמן במחצית אמרתי לאחי היום יהיה אדום לביתר גם, וגם זה קורה חבל לא שלחתי ווינר מאץ או משהו הערב. הכדורגל הישראלי - הפלופ מתגלה בפעם מי יודע כמה. רק הנבחרת נשארה לנו עכשיו
תכף דקה 70 , בית"ר עומדת על המגרש בסה"כ באופן סביר, לא לשכוח שבית"ר ב-10 שחקנים. 1-0 תהיה תוצאה מצוינת.
משחק מעולה של בית"ר ירושלים היום לפי דעתי. המערך של שום היה מצויין והקישור החזק של בית"ר שכלל את שלושת הגרזנים, הצליח להתמודד עם הקישור הבינוני של קופנהאגן, שניצחה במזל לטעמי. נכון, הייתה לקאלה הצלה אחת טובה והיו לקבוצה מספר חצאי מצבים לא רעים והסיומת הייתה טובה, אך בכלל, המשחק היה שווה כוחות ולבית"ר נפסל גול חוקי לטעמי. עוד טעות שיפוט שהייתה היא לטעמי עם נגיעת יד של אריק בנאדו. בית"ר הראתה אופי ויחסית לשלב הזה של העונה היא נראית טוב, הרבה יותר טוב מאשר לפני שנה בתקופת ארדילס. קופנהאגן נראתה כמו קבוצה שלא שיחקה בייחד יותר מדיי, גרונקיאר לא עשה שום דבר והם כבשו מטעות גדולה של קאלה. גם בעשרה שחקנים בית"ר התמודדה יפה מאוד ולא הייתה רחוקה כל-כך מלהשוות. הקבוצה התמודדה יפה מאוד עם משחק הראש של הדנים בזכות העובדה שבמצבים הנייחים פרט לשלישייה הקדמית, כולם היו בתוך הרחבה. גרשון ובנאדו היו מצויינים וגם יואב זיו נלחם כרגיל, גם המגן אלברז היה לא רע בכלל. ליצחקי הגיע היום גול על המשחק הנהדר שלו ועל ההשקעה. זנדברג בחלק הקדמי יכל לתרום יותר, טל ובואטנג היו צריכים לדחוף קצת יותר קדימה, זנדברג ויצחקי מסוכנים שהם מקבלים את הכדור 30 מטר מהשער ולא בחצי שלהם. לטעמי בית"ר יכולה להיות מאוד מרוצה ולהיות אופטימית לקראת הגומלין, הדנים בינוניים מאוד והם קבוצה שאפשר בהחלט לעבור ואני חושב שלבית"ר יש סיכוי לא רע בכלל לעשות את זה, אך בשלב הבא היא תקבל הגרלה קשה יותר.
ראיתי רק את המחצית השנייה, והמשחק התנהל רוב הזמן בחצי המגרש של קופנהאגן, ולא מאמין שבית"ר לא הצליחה לכבוש אפילו שער אחד, האם בית"ר מודל 07/08 לוזרית??!!
ראיתי רק את התקציר. לפי התקציר זה נראה שזה שבית"ר לא הכניסה גול, זה יותר עניין של מזל, ופחות עניין של שכל. אבל זה רק לפי התקציר, אז אני לא יודע עד כמה זה אינדיקציה כדי לקבוע זאת.