איי איי תאמינו לי אני אוהד מכבי חיפה ואני מדבר עכשיו בתור אוהד של הכדורגל הישראלי אני מתגעגע לימים של חיפה באירופה אני מפחד שזאת תהיה שוב שנה כמו שהייתה עם מכבי פתח תקווה ועשינו נקודה וחצי אני חושב שרק ביתר והפועל יכולים להציל את המולדת(אני רוצה להאמין שביתר יכולה לעבור) הפועל יכול מאוד להיות תהיה מדורגת גם אם תעבור את הסיבוב השני ויש לה קבוצה טובה מאוד השנה.. שאתה מדורג לא צריך הרבה מזל בהגרלה כמו שנה שעברה שהיא עברה בקלות ביתר הלוואי שתעבור את קופנהאגן זה קשה מאוד אבל אפשרי ככה לפחות יהיה לה גם הזדמנות להכנס לצמפיונס ואם לא אז עושים עונה נחמדה באופא מכבי נתניה באמת זה לא רציני עדיף שלא נדבר ועל מכבי תל אביב אחרי איך שהם ביישו את המדינה שלנו הם עכשיו הביאו את רודי חדד אבל הקבוצה לא נראית טוב ולהפסיד לקבוצה כמו הסנטה הזאת זה קורה אחד למיליון הוא לא יוכל להציל את הקבוצה אני רואה את מכבי תל אביב מגיעה הכי הרבה אבל הכי הרבה ואני מגזים אולי לשלב הבתים אם היא תגיע אני מאמין כבר זה יהיה גדול עליה כמו מכבי פתח תקווה אני אומר את כל מה שאני חושב לא כי אני אוהד חיפה הלוואי שכולם יצליחו אבל ההרגשה בלי חיפה באירופה אם היו מחליפים את חיפה בנתניה וביתר הייתה עושה עונה יפה ולהפועל גם יש קבוצה טובה וחיפה היה אולי סיכוי קטן שנגיע ל2 קבוצות בצמפיונס חח אבל השנה נראה לי שרק נלחם על החיים שלנו שיהיה לנו זכות ל4 קבוצות באירופה ולא 3 כמו פעם
וואו... ממעקב שעשיתי כרגע עולה כי נתניה תוכל להיות מדורגת רק אם יקרה נס וליטקס לובץ' הבולגרית, מכבי תל אביב והיידוק ספליט לא יעפילו... לפחות לגבי ליטקס אין מצב, לגבי השאר הכל פתוח. ואני לא רואה שום מצב שבית"ר ונתניה עוברות... לגבי נתניה היריבות שלה הן : סמפדוריה (איטליה) עלתה מהאינטרטוטו גלאטסראיי (טורקיה) אתלטיקו מדריד (ספרד) עלתה מהאינטרטוטו צסק"א סופיה (בולגריה) ליטקס לובץ' (בולגריה) עוד משחקת בסיבוב מוקדם 1 אוניו לייריה (פורטוגל) עלתה מהאינטרטוטו אקומקס קלוי (רומניה) קבוצתם של אוגבונה ואלין מינטואן אוטלול גלאטי (רומניה) עלתה מהאינטרטוטו לוקומוטיב סופיה (בולגריה) בקיצור, נתניה לא מסוגלת לעבור אף אחת מהקבוצות הללו. לגבי בית"ר, עזבו אתכם, קופנהאגן קבוצה מצויינת, אם בית"ר עוברת זו סנסציה שאי אפשר להסביר. היא קבוצה שמסוגלת לנצח גם בטדי. אם בודו גלימט הבקיעה שם חמישייה אני לא רוצה לחשוב מה קופנהאגן תעשה. הפועל תהיה הכי קרובה להגיע לשלב הבתים, לפי הדירוג אני לא פוסל אפשרות שזה אכן יקרה, אבל לא ביכולת משכנעת. מכבי? שאלה טובה, אבל קודם נראה איך היא מסתדרת מול האנדורים בבלומפילד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx לגבי היריבות שלנו : אל תבנו יותר מדי על נפילות שלהם. לדנמרק נוספה עוד נציגה מהאינטרטוטו, אלבורג שהדיחה את גנט וגילי ורמוט. מידטיילנד צפויה לעבור את האיסלנדים וגם אודנסה מסוגלת, אבל לא יהיה לה קל. גם האוסטרים התחמשו בקבוצה מהאינטרטוטו, ראפיד וינה שעברה את קאזאן. מאטרסבורג צפויה לעלות אצלה בבית, אבל לא לזלזל בקזחים. גם ריד כנראה כבר בשלב הבא. אמנם לסרביה כבר אין את פרטיזן והיידוק קולה עפה מהאינטרטוטו, אבל לסרביה כבר יש 0.625 נקודות כבר בשלב הזה ועם קבוצות לא רעות כמו הכוכב האדום בלגרד ונוביסאד. בז'אנייה כמו נתניה היא קבוצה בתולה בעניינים האירופאיים ואותה חייבים לעבור אם היא תוגרל נגד הפועל או מכבי.
הליגה של ישראל נמצאת כיום במקום ה-19 בעולם (עם ניקוד מצטבר של 19.208), אחרי הליגות של נורבגיה (18 בעולם 19.725 נק') ושוויץ (17 בעולם 23.850 נק'), ולפני הליגות של סרביה (20 בעולם 18.958 נק') ודנמרק (21 בעולם עם 18.575 נק').
אני יותר ויותר נהייתי פסימי לגבי המשחק מחר... עושה רושם שטעיתי כאשר אחרי ההגרלה טענתי שבית"ר לא נופלת מהדנים. לצערי אני לא רואה מחר את בית"ר יוצאת עם משהו ביד. אני חותם על הסד מינימלי.
http://img113.imageshack.us/img113/875/pitchgy5.Xxx מחר בערב יפגיש סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות בין האלופה הדנית, פ.צ. קופנהאגן והאלופה הישראלית בית"ר ירושלים. נתחיל עם האלופה שלנו: http://www.fck.dk/files/billeder/klublogoer/large/beitarjerusalem.Xxx אחרי הדרך הארוכה שעברו שחקני בית"ר ירושלים מתל-אביב לקופנהאגן דרך וינה, ערכה אתמול הקבוצה את האימון הראשון על אדמת דנמרק, באחד ממתקני האימונים בקופנהאגן. ההכנה לא מקסימלית, עייפות מההמתנה בין טיסה לטיסה, כל זה עלול להשפיע על השחקנים ועל המשחק מחר. יצחק שום, שנחת כבר שלשום בקופנהאגן ואף צפה בניצחונה במסגרת הליגה, לא תרגל אתמול את ההרכב הראשון שצפוי לפתוח. רק במהלך האימון המסכם שיתקיים היום בערב הוא אמור לתרגל את 11 הפותחים. למרות זאת ההרכב של שום כבר נקבע פחות או יותר בשבועות האחרונים, ונראה שהוא יכלול את קאלה בשער, בנאדו וגרשון כבלמים, כשגם האופציה שאמסלם יתפוס את מקומו של גרשון הפצוע נלקחת בחשבון. זיו ואלבארז יהיו המגינים. בקישור אמורים לפתוח אלברמן, בואטנג וטל, ובחוד יורכב הטריו זנדברג, יצחקי ותמוז כחלוץ בודד. שני הזרים הנוספים של הקבוצה, מילובאן מירוסביץ' ואנטונלי רומולו, ערכו אימון מלא עם הקבוצה, אך עשויים להשתלב רק במחצית השנייה וזאת משום שחסר להם עדיין כושר משחק. הפעם האחרונה שבית"ר הופיעה למשחקי מוקדמות ליגת האלופות הייתה בעונת 98/99, שם ההגרלה בסיבוב הראשון זימנה לה את טורשאבן מאיי פארו. 4:1 במשחק הביתי ו-1:0 קטן בחוץ סידרו לבית"ר מפגש מול בנפיקה ליסבון. במשחק הביתי הירושלמים עוד הצליחו לנצח 4:2, אך בפורטוגל בנפיקה מחצה את בית"ר 6:0 ושלחה אותם להתמודד בסיבוב הראשון של גביע אופ"א מול ריינג'רס. תיקו 1:1 בבית, והפסד 4:2 באייברוקס שלחו את בית"ר בחזרה לישראל עם הזנב בין הרגליים. הכר את היריבה: פ.צ. קופנהאגן. http://www.fck.dk/files/billeder/klublogoer/large/FCK.Xxx הקבוצה מבירת דנמרק נוסדה בשנת 1992, אחרי איחוד של שתי הקבוצות ששיחקו בקופנהאגן:Kjøbenhavns Boldklub שלזכותה היו 15 אליפויות ויריבתה המרה Boldklubben 1903 שלזכותה 7 אליפויות. כבר בעונה הראשונה כקבוצה מאוחדת, הצליחו "האריות" לקחת את אליפות דנמרק ואת הסופר קאפ הדני. מכאן ואליך הקבוצה דישדה באירופה ובליגה המקומית עד 2003 שבה שוב זכתה באליפות לאחר מאבק עיקש עם ברונדבי על הכתר. בעונה שעברה הצליחה הקבוצה לעלות בפעם הראשונה בתולדותיה לליגת האלופות לאחר שהדיחה את אייאקס בסיבוב השלישי. הדנים נקלעו לבית עם סלטיק, בנפיקה ומנצ'סטר יונייטד. את שלב הבתים הם אומנם סיימו במקום האחרון, אך השיגה ניצחון על סלטיק והשדים האדומים. הקבוצה משחק באיצטדיון ה'פארקן' שמשמש גם את הנבחרת הדנית. לאיצטדיון שמכיל 42,358 מקומות ות, צפויים להגיע מחר בין 15,000 ל-20,000 איש, בהתבסס על כמות הכרטיסים שנרכשה עד עכשיו. הישראלים שיגיעו אמורים לשבת מאחורי אחד השערים ולא ביציעים המרכזיים. בקופנהאגן לא פתחו טוב את העונה בליגה. הקבוצה ממוקמת במקום ה-6 בסופר ליג הדנית, כשבמאזנה 4 נק' מתוך 9 אפשריות (הפסד תיקו וניצחון). שחקנים בולטים: ייספאר גרונקייאר - הקיצוני בן ה-29, ששיחק בעברו בקבוצות כמו אייאקס, צ'לסי, אתלטיקו מדריד ושטוטגרט, חזר הבייתה לדנמרק לאחר כישלון עם קבוצתו האחרונה שטוטגרט. מאז שעזב את צ'לסי עם עלייתו של אברמוביץ', גרונקייאר לא מצליח לשחזר את היכולת שהביאה אותו לאנגליה מההתחלה, והוא נכשל עד עכשיו בכל הקבוצות שעבר בהן עד שחתם בקופנהאגן. בעונה האחרונה הצליח גרונקייאר להוביל את המועדון לאליפות דנמרק וגם לליגת האלופות בפעם הראשונה בתולדות המועדון. הוא כבש את שער הצ'מפיונס ליג השני שלו בקריירה בניצחון 3-1 על סלטיק במשחק האחרון של שלב הבתים בעונה שעברה. http://www.fck.dk/files/billeder/spillere/large/jespergronkjaer_large.Xxx הופיע ב-24 משחקים, כבש 5 שערים. מרכוס אלבאק - החלוץ השבדי של קופנהאגן הצטרף אליה לפני שנתיים מהאנזה רוסטוק בגרמניה. לשבדי היה את הכבוד לכבוש את השער הראשון של קופנהאגן בליגת האלופות במשחק מול מנצ'סטר יונייטד. לאחר 20 יום הוא כבש את השני שלו מול בנפיקה בהפסד 3-1. הוא כבש גם במשחק האחרון של הדנים בשלב הבתים בניצחון 3-1 על סלטיק. http://www.fck.dk/files/billeder/spillere/large/marcusalbeck_large.Xxx המאזן של השבדי עד עכשיו בבירת דנמרק: 59 הופעות, 26 שערים. מכיוון שלבית"ר אין עדיין הרכב משוער למשחק, אני פונה אליכם. מי לדעתכם צריך לעלות בהרכב ואיך בית"ר צריכה לשחק מחר בכדי להוציא תוצאה טובה מדנמרק? (כמובן שיש צורך בנימוק) דיון מהנה.
כמה דיבורים על המשחק הזה. כבר עושים ממנו גמר ליגת האלופות. ולנושא : בית"ר צריכה לשלב כמה שיותר שחקנים בעלי ניסיון לקראת המשחק הזה. הייתי בונה על הרכב כזה : קאלה בשער, אלבארז בצד ימין, בנאדו ואמסלם באמצע, זיו בצד שמאל. בקישור בואטנג וטל קשרים אחוריים, מירוסביץ' וזנדברג באמצע. בהתקפה יצחקי ורומולו (אני מקווה שכתבתי את שמו נכון). ברוכיאן ותמוז יחכו לדקות שלהם על הספסל. הרכב שמסוגל לגנוב שער חוץ, כי לדעתי אם בית"ר לא מבקיעה בדנמרק אין לה שום סיכוי לעלות.
תקראו לי פרנואיד, אבל אני ברצינות מאמין שהתקשורת מנסה לעשות כמה שיותר בילד-אפ לקראת המפגש הזה, בשביל לקבור את בית"ר אחרי שנודח... אני לא מאמין שננצח בחוץ, אבל עדיין הלב אומר אחרת, כבר שבוע המחשבה הראשונה שעולה בראש מהרגע שהתעוררתי זה "עוד X ימים למנייאק"... סוף סוף זה חוזר, הפגרה הזאת כבר שיגעה אותי... יאלללללהה בית"ררר!!!!!!!
דווקא כן יש הרכב משוער למשחק. טברטקו קאלה, כירסטיאן אלבארז, שמעון גרשון, אריק בנאדו, יואב זיו, גל אלברמן, דרק בואטנג, עידן טל, מיכאל זנדברג, ברק יצחקי וטוטו תמוז. ואני מאוד תומך בהרכב הזה אולי הייתי עורך שינוי אחד ונותן לרומלו לשחק במקום תמוז בכדי שייתן לנו עוד מימד התקפי שיהיה חסר לנו עם תמוז, במיוחד כשמתמודדים מול האנגלנד וזילבבאואר הגבוהים והחסונים. בכל מקרה למרותש רציתי להיות בדנמרק ואיפילו הייתי בדרך על הפקלאות, אני לא אהיה שם ואחזיק את אצבעות היישר מה"אצ'ה". סוף סוף זה מתחיל: בית"ר ירושלים 2007/2008 אי אפשר כבר לישון ומי מדבר בכלל על לעבוד כמו שצריך מרוב שזה רץ בראש
כשרק שמעתי שבית"ר ירושלים תתמודד מול האלופה הדנית, פסלתי את האפשרות שהיא מסוגלת לעשות משהו. איכשהו, קרה שמיום ליום התחלתי להאמין בירושלמים יותר. יכול להיות שזה בגלל שאני שומע שהדנים מקרטעים בליגה המקומית שלהם. לדעתי, שוויון או נצחון (מן הסתם) יעמידו את בית"ר ירושלים בנקודת זינוק לעבר העלייה לשלב הבא. גם הפסד מינימלי של 1:0 לא יסגור את הסיפור. הכי חשוב זה שלא תהיה התפרקות, כי אני לא חושב שלבית"ר ירושלים יש את הנסיון האירופאי והאופי להפוך את התוצאה אחרי, אם וכאשר תספוג מפלה.
יש לדנים היתרון ברור בביתיות ובעובדה שהם משחקים כבר יותר זמן מבית"ר, הם יותר מחוברים ושיחקו כבר בליגה ולא רק במשחקי אימון. בית"ר צריכה לקוות לתוצאה טובה שתאפשר להעביר את ההכרעה לטדי. משום מה הדנים מנמיכים ציפיות והם נראו על הפנים בליגה עד עכשיו, 4 נקודות מ-9 זה פחות מ50%, קשה לי לראות את רמת המשחק שלהם עולה פתאום בכמה דרגות. בכל אופן, אני חושב שעשו מקופנהאגן יותר מדיי, היא שיחקה בליגת האלופות פעם אחת בלבד לפי מה ששמעתי, אז נכון, היא עשתה עונה לא רעה בכלל אשתקד לאחר שגברה על אייקס במוקדמות ומנצ'סטר בבית והשיגה 7 נקודות, אך היא קבוצה בינונית בסה"כ. המערך של שום הוא מערך חכם, רק אני בספק אם הוא ייפתח בו גם בטדי אם בית"ר תפסיד ותיהיה חייבת גול. שלישייה של בואטנג, אלברמן וטל אמורה לנטרל את הדנים ולהפריע להם. אני חושב ששום מנהל משחק מצויין והוא יידע להשתמש במירוסביץ במידת הצורך, למרות שלא הייתי בונה עליו ליותר מ25 דקות. זנדברג לטעמי הוא השחקן הכי חשוב בבית"ר, פשוט ככה, הוא המנייה הכי בטוחה בחלק ההתקפי. כמובן שהקבוצה חייבת לנצל כל מצב שהיא תגיע אליו. מבחינת הדנים, תהיה עבודה קשה לאלברז, גרונקיאר הוא שחקן ברמה מעל לליגה הישראלית, הוא קיצוני טוב ואלברז הוא מגן תוקף כך שהוא ייצטרך לחזור בזמן ולא להפקיר את העמדה. הכי חשוב בבית"ר שתיהיה תנועה, שהם לא ייפלו מהרגלים מבחינת הכושר ושתיהיה הצטרפות בחלק הקדמי, אי אפשר לנצח בלי הצטרפות וחילופי מקומות.
לבית"ר אין נסיון אירופאי, אך הם הביאו שחקנים וגם מאמן עם נסיון אירופאי עשיר. הכול תלוי במשחק הראשון, כי כמו שצויין יהיה לבית"ר קשה מאוד לצאת מפיגור במשחק השני.נחייה ונראה.