למה לחכות לעונה הבאה? הגומלין סה"כ עוד שבועיים וזאת הזדמנות מצוינת להתאושש הביזיון של היום ולתת לאנדורים בראש בבלומפילד ולהתחיל להתחבר.. מיותר להסביר למה הגומלין צריך להיות הרבה יותר קל. אם גם זה לא יקרה, באמת שאפשר לקבור
הרגע ראיתי.. ואני בהלםםםם חחחחחחחחחחחחחח איך אפשר איךךךך חחחחחח זה בלתי נתפס! יאללה בשביל מדינת ישראל אני מקווה שבסופו של דבר הצהובים יעברו.
האמת שגם חיפה הפסידה פעם לקבוצה מאיי פארו, אז אולי זה לא התוצאה הכי מבזה של הכדורגל הישראלי בכל הזמנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
האמת שזאת כן...בושה להפסיד לקבוצה מאנדורה, אבל מכבי הייתה יכולה להמנע מהבושה אם הייתה מנצלת את המצבים שהיו לה.
לא יאומן, לאן הכדורגל שלנו ידרדר... כשקראתי באינטרנט שעזרן, רומן, יחיאל (פציעה) והשוער החדש, יאריץ' (?) לא ישחקו נגד קולומה, לא ייחסתי לזה שום חשיבות, הרי זאת קולומה, מחזיקת גביע הטוטו האנדורי (או משהו בסגנון), משהו כמו ליגה רביעית בארץ. גם המילואים של מכבי צריכים לנצח את האנדורים. אין שום תירוצים על ההפסד הזה, לא העדרות של עזרן (גם עם עומר פרץ ומשה ביטון בחוד הם צריכים לכבוש בצרורות), לא ההתעסקות המוגזמת בפרשה ולא המגרש הרע כמיטב המסורת האנדורית. אחרי המשחק חייבים לעשות במכבי שינויים. זה לא נורמאלי שלא הובא עדיין קשר שמכבי חייבת. אם כל הכבוד לאבי נימני, מכבי צריכה להביא קשר התקפי. נימני בעונה הבאה ישחק 15 משחקים במקרה הטוב ומכבי לא יכולה לסמוך עליו. אני בכל זאת בטוח שמכבי תעבור את האנדורים ותתן להם לפחות 3 בראש אבל זה לא ימחוק את הבושה.
אחרי שצחקתם, ירדתם, דיברתם, מה לא, ארשה לעצמי להגיב תגובה רצינית. נכון שמכבי ת"א הפסידה לחובבנים ונכון שזה בושה, ביזיון, שיא השפל או כל מילה שתרצו, אבל צריך לחזור לקרקע כמה שיותר מהר ולהסתכל קדימה. אני יודע שלא ישכחו זאת לקבוצה אף פעם אבל אותי זה לא מעניין, צריך לשכוח מזה, אחרת זה יפגע בעונה ההולכת וקרבה. עוד שבועיים אנחנו פוגשים שוב את האנדורים במטרה לעלות שלב(אני לא רוצה לחשוב על אי העפלה לשלב הבא) ולנצח. אני אסתפק בניצחון קליל, לא צריך משהו דרמטי, העיקר לעלות לסיבוב הבא ולעניק קצת שקט למועדון, אחרת זה ירדוף אותו במהלך העונה. לפי מה שהבנתי לפני כמה ימים, הרבה אוהדים יחסית צפויים להגיע לגומלין בבית וצריך לקוות שאחרי התצוגה המשפילה היום, האוהדים לא יוותרו על הקבוצה, השחקנים צריכים אותנו לצידם. אם האוהדים יגיעו למשחק השחקנים יראו שלמרות הכל אנחנו תומכים בהם ואם המגרש יהיה ריק, זה רק יוריד את הביטחון של השחקנים, שגם ככה לא מי יודע מה גבוה. הרי מעל הכל, אין קבוצה בלי אוהדים.
בבלומפילד אין סיכוי שמכבי לא מנצחת ועוברת, אפילו עם 2,000 איש. אני הבנתי שמכבי עולה בהרכב חסר בגלל שלא הספיקו לרשום את כל השחקנים, זה אומר שצריכים להסתדר עם מה שיש. רק לא לעלות עם עומר פרץ, אני לא אתפלא אם הוא עושה בכוונה.
בלומפילד שמבלומפילד... בשורה התחתונה מכבי תעבור שלב, אין בכלל ספקות. אבל גם אין ספקות שבשלב המוקדמות השני תהיה יריבה לא מאנדורה, אלא ממדינה כמו פינלנד או משהו בסגנון, ואיך שמכבי נראתה היום זה ייגמר בחמישייה לרשת שלה... שתי שאלות יש לי, 1. מכבי תהיה מדורגת בסיבוב השני? 2. מתי ההגרלה של הסיבוב השני?
מכבי תהיה מדורגת בסיבוב השני. ההגרלה צריכה להיות יום אחרי הגומלין כלומר ב3.8 ואני מאמין שנעבור גם אותו. בסה"כ אחרי שנרגעים קצת וחושבים על זה, אין הרבה מה להסיק מהמשחק היום. נכון שזה נשמע כמו תירוצים עלובים אבל קבוצה חדשה, תחילת עונה ומגרש שאפשר מקסימום לעשות בו סקי בוץ, כל אלה תנאים שלא יחזרו על עצמם בסיבוב הבא. לפי מה שקרה היום מכבי תחטוף חמישיות גם מכל הליגה ותפסיד לכל אוסף רנדומלי של שחקנים מהשכונה אבל זה לא יחזור על עצמו(ככה אני רוצה להאמין לפחות...)
אני בתור אוהד מכבי ת"א מתבייש במה שראיתי היום , מתבייש בקבוצה העלובה הזאת , שערוריה,ביזיון , פשוט אין מילים. צריך לנצח אותם עם ההרכב השני של הנוער , אבל לפי מה שאני רואה הבוגרים משחקים יותר גרוע מילדים בשכונה , אני לא בטוח שאנחנו עוברים , הם ילחמו על כל כדור וירצו לעשות עוד היסטוריה , אל תהיו כבר בטוחים שעברנו , כמו שהיינו בטוחים שננצח את המשחק הזה 6-0..
השחקנים צריכים לראות תמיכה מלאה מהאוהדים כדי שיראו שתומכים בהם למרות ההפסד המשפיל. כאשר השחקנים יראו זאת, הם יתנו הכל על המגרש. הלוואי שהייתי צודק, אבל זה לא נכון אפילו לחשוב על כך. אם במקרה אלי כהן חשב להוציא את פרץ מההרכב(שהדבר הנ"ל יתקיים חסר סיכוי), הוא לא יעשה זאת כי אין לקבוצה ימני חוץ מפרץ. לשמור על פרופורציות. שיחקנו ללא יבריץ, יחיאל, עזרן ושבחון. אני לא רוצה להתייחס לזה כתירוצים וזה גם גם נכון, אבל אני משוכנע שעם אותם השחקנים, הקבוצה תיראה הרבה יותר טוב. מה שכן, האנדורים יגיעו למשחק ויתנו את האימ-אימא של הבונקרים ולזה צריך להתכונן ולא להילחץ.
אחח, כמה שאני מתגעגע לחיפה... בעונה שעברה השגנו 6 נק' בדירוג הליגות שזה המון, כאשר ארבע מדינות שמעלינו (נורבגיה, שוויץ, בולגריה, יוון) השיגו הרבה פחות, מה שאיפשר לנו לצמצם פערים. הדבר שאני חושש ממנו יותר מכל הוא שהחרפה מעונת 2005/6 תחזור (עונה בה השגנו נקודה וחצי). כשחיפה כבר לא בשטח, כשמכבי נראת כמו כלום, כשנתניה בסה"כ עוד קבוצה בתולה בזירה האירופית (עם קיץ לא מרשים כלל וכלל) וכשבית"ר בכלל לא מרשימה עד עתה, אני חושש שזה אכן מה שעומד להיות.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx התקווה היחידה זאת הפועל, למרות הכל...
מכבי תתפוצץ בבומפילד,זה בטוח.וגם תעברו את האנדורים.לגבי הסיבוב השני,ברור שלמכבי תהיה יריבה קשה יותר.אבל היא גם לא תשחק כמו ששיחקה היום,היא פשוט הייתה זוועה.וקשה לי להאמין שבשלב הבא היא תשחק ככה.מכבי עוד קבוצה חדשה ולא מחוברת,המון רכשים חדשים ותוך כמה משחקים מכבי בוודאי תראה שונה לגמרי. אך למרות זאת זו גם לא תירוץ לביזיון שעבר על מכבי היום. בשלב הבאה[שמכבי תגיע אליו כמובן]נקווה לראות את מכבי שונה לגמרי,עם כל שאר השחקנים שלא שיחקו היום עקב כל הסיבות.