לשמחתי לא ראיתי את המשחק,אבל באתי עכשיו הביתה והייתי פשו בהלם שראיתי את התוצאה.חבל יל נורא עבור מכבי. ביזיון ענק למכבי,הפסידה לקבוצה מבחינתי לקבוצה סוג ז',וחבל חבל נורא.מכבי לצערה תצטרך לחכות לשנה הבאה.
הרצף של 17 משחקים של מכבי ללא הפסד בעונה שעברה נמחק במשחק אחד? מצפה לאוהדי מכבי ת"א השנה מכבי אפורה ומשעממת במיוחד.. אין יצירתיות בקישור.. קבוצה שלא יודעת ליצור לעצמה מצבים, אפילו לא מקרנות.. שולחת את כל הכדורים לקאמאנן שימצא דרך להבקיע.. וקאמאנן זה לא לוקה טוני לצערי
עוד מוקדם מדי להסיק מסקנות לגבי כל העונה של מכבי. הקישור היה חסר את שבחון ואת הקשר הזר שאמור להגיע, ואני ממש מקווה שאיתם הוא יהיה קצת יותר יצירתי. בכל מקרה אני ממש לא מבין את שליחת הכדורים הזאת לקאמנן. בדיוק בשביל זה יש חלוץ שני, ששני החלוצים יקבלו כדורים ויעזרו אחד לשני. אבל דודו ביטון בכלל לא הורגש וכל הכדורים נשלחו לקאמנן בתקווה שיסתדר לבד. זה מזכיר לי את מכבי של 00\99 עם הכדורים הארוכים לקוביקה. כמובן שזה לא תירוץ, אבל צריך לדבר גם על זה שהעונה של מכבי מתחילה הפעם באמצע יולי, שזה בהחלט מעיק. בתקופה הזאת היינו אמורים לשמוע עכשיו על משחקי אימון, לא על משחקי גביע אופ"א.
היום ירדתי לשחק עם חברים שלי, אמרתי להם אני חוזר מוקדם כי אני רוצה לראות את מכבי מפסידה (אחד מהם אוהד מכבי) אפילו הוא הבין שאני אומר את זה בצחוק כי פשוט אין סיכוי (כך חשבתי לפחות) שחבורת הפועלים/דייגים/נהגי מוניות (משום מה, אני חושב שהשופט הוא אחד כזה)/וואטאבר יכולים להפסיד לכזאת חבורה (כן, כן חבורה. נראה לי שפשוט אמרו להם להתאסף על מנת לשחק קצת נגד קבוצה כלשהי). משום, יש לי ההרגשה שהבושה לא נגמרה, ואנחנו נראה את האנדורים בסיבוב הבא, הרבה בגלל השאננות של העיתונאים (במיוחד שגיא "הרי זה ברור שהם יעלו" כהן) ושל הקבוצה כמובן. יורם ארבל, שירן ייני וכמובן שיי שטרית עשו את המשחק הזה מצחיק, כי אם לא היה צחוקים, הייתי נרדם כשאני נוטף זיעה. יורם ארבל עם הרבה מאוד משפטים מצחיקים כגון "כזה טראש בחיים שלי לא שידרתי" וכו' וכו', שיר ייני בגלל שהוא לא יודע לזרוק כדור חוץ פשוט ובגלל שהוא לא יודע לעצור כדור פשוט ושיי שטרית בגלל שהוא צוער לנהג המונית..אהה סליחה שופט ארמני "יד, יד".
לא לימדו אותכם לא לעשות סיכומים לאחר משחק אחד? אני רואה פה משתמשים שכבר חורצים גורלות, טוענים כי כל השנה מכבי תהיה קבוצה אפורה, שתהיה בתחתית הטבלה. תסלחו לי זה פאטתי. למכבי צפויים להגיע עוד קשר אחורי, קשר יצירתי וחלוץ. להגיד עכשיו שהקבוצה הזו תהיה אפורה? קצת מוזר לי שאני צריך להגן על אוהדי מכבי (ואני חייב לציין שאני מאוד לא נהנה) אבל קצת פופורציות. נכון, מכבי נראת איום ונורא, גרמה לבושות לכדורגל הישראלי בכלל ולה בפרט, אך מכאן ועד להשליך את המיקום שלה בסיום העונה בליגה? לאן הגענו?
בגומלין , על משטח דשא יותר נורמלי , ומגרש יותר פתוח אני מאמין שזה יגמר בתבוסה . אבל ההפסד היום לא ישכח.
מכבי ת"א תעבור את האנדורים, אבל המשחק הזה יהיה לנצח בהיסטוריה של המועדון כאחד הימים המבזים אי-פעם של המועדון, שני אולי רק לעשירייה שחטפו ממכבי חיפה.
קודם כל זה היה 20 משחקים ללא הפסד, אבל בחייאת תגיד לי איזה רצף זה, מילא לבוא לטדי לעשות בונקר, אבל לעשות בונקר או לשחק הגנתי נגד קבוצות כמו בני יהודה או הרצליה לא עושה עליי רושם. אני זוכר שקראתי שגם במדי בית"ר אלי כהן עשה אותו דבר שהגיע לרצף דומה. ומה שהכי דפוק פה הוא שהם לא הפסידו 20 משחקים ובכל זאת לא לקחו מקום ראשון או את המקום השני, זה מוכיח כמה הם היו חלשים השנה. אני עצמי לא סיכמתי עדיין את העונה של מכבי ואני גם מאמין שהיא תעלה בסופו של דבר לסיבוב השני, אבל היום זה שבר כל גבול. להפסיד לקבוצה שהתקציב שלה הוא 200 אלף שקל לעומת קבוצה שהתקציב שלה הוא 35 מיליון זה ביזיון שלא ראיתי מלא זמן. להפסיד לקבוצה שהשחקנים שלה והמאמן שלה עובדים בחקלאות בבנקים ובעוד דברים כאלה, ואף הם הצהירו בעצמם שהם לא מקצוענים, זה השפלה למכבי, ולכדורגל הישראלי.
לא מסוגלים לרשום שחקנים בזמן למשחק, מפסידים לקבוצה עם תקציב של 36 אלף יורו, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
אם כל הכבוד לספורטליין שמתיימר להיות אתר חדשות , הוא בעצם אתר אוהדים לא רשמי של מכבי חיפה. העורך שם הוא מקורב למכבי חיפה ובכל הזדמנות שיש לו הוא עוקץ את מכבי ת"א. נכון מכבי שיחקה ביזיון היום , הפסידה לקבוצה של דייגים / קופאים / מוכרי כסאות בים או כל דבר אחר אבל אין לקחת מהאתר הזה כלום. זה בערך כמו שתקרא ידיעה "בלעדית" על מנצ'סטר יונייטד באתר של וואלה.מכון שזה לא רציני?
אף אחד לא מקשיב לכל הידיעות של האתרים הישראלים,התקשורת כרגיל,סטנית ומנסה ומחפשת סיבות לקבור.יש הרבה שמסיקים מסקנות מהמשחק לגבי העונה של הבאה של מכבי ,אבל לא נראה שההפסד הזה יטול השלכות לגבי בעונה הקרובה.מכבי קבוצה חדשה,עוד צריכה להתחבר,היא עברה מהפכה עם המון שחקני רכש.אבל נכון זו לא סיבה להפיד לקבוצה כזו,אבל אין מה לעשות גם זה קורה וחבל מכבי,שקיבלה את ההגרלה הכי הכי קלה שיכלה לבקש ולא ניצלה זאת.עכשיו נשאר לה רק לחכות לעונה הבאה.