הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. Gaudi Member

" הבעיה שהקונוסים זזים ולא נותנים למכבי לשחק" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה עלובים , אם ה10-0 של ב"ש מול רודה היה שיא הבושה של הכדורגל הישראלי באירופה , אז כאן מכבי ת"א קובעת שיא שלילי חדש .

3. תומר22 Member

אחד המשחקים המשעשעים שראיתי בחיי. :aaarofl: :aaarofl:

ועכשיו ברצינות: אמרתי היום לאוהדי מכבי שאין להם מה לדאוג כי הם משחקים מול ארגון המורים האנדורי, אז כנראה שאוהדי מכבי ידעו טוב ממני. יש להם הרבה מה לדאוג. פשוט ביזיון איך שהקבוצה הזו נראתה היום(ראיתי רק את המחצית השנייה, יכול להיות שבראשונה פיספסתי אימפריה). זה אחד המחדלים הספורטיביים הגדולים בתולדות הספורט הישראלי. יחד עם ורד בורוכובסקי והמשקפת, סיון ז'אן עם הפטיש על הצלם, בביקין באולימפיאדה וכל השאר, עכשיו גם מכבי ת"א מצטרפת.

מצאתי לי קבוצה לאהוד באירופה. לעולם לא תצעדי לבד, סנטה קולומה.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הספאם חוגג פה.

אם אתה לא רוצים לראות את ההודעות שלכם נמחקות, תתחילו לכתוב הודעות רציניות, ולא הודעה עם 10 סמיילים צוחקים.

5. Don Joan Roman Member

חחחחחחחחחחחחח זה היה נדיר.
    אני אהבתי כששגיא כהן אמר "מעניין מי פה הקבוצה המקצוענית"

ושניידר איזה הודעות רציניות כבר אפשר לכתוב אחריי הבדיחה הזאת שהייתה היום.

עריכת הנהלה: איזה הודעות רציניות? כל הודעה שעולה על שורה אחת/מילה אחת ו-10 סמיילים צוחקים, פשוט מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/07
  6. ori76 Member

אנחנו היינו עדים לרגע היסטורי של הכדורגל האנדורי:
    ניצחון ראשון של קבוצה אנדורית אי פעם באירופה..

7. Tony Adams Member

אפשר לפתוח אשכול של ציטוטים רק מהמשחק הזה.

8. George Best Member

אם זה לא היה עצוב ברמות בלתי הגיוניות, אז זה היה מצחיק..
    השופט - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

9. Gaudi Member

טוב, תגובה רצינית.

איך לעזאזל הקבוצת נגרי קרטון האלה נחשבת מתמודדת על האליפות בישראל?

10. ניז Member

רגע רגע
    מה אני אמרתי לכם רק לפני 24 שעות? העונה הולכת להיות הגרועה ביותר של ישראל בכל הזמנים באירופה והיום היתה יריית הפתיחה של החרפה הזאת

אני במקום מכבי - לא חוזר לישראל, גם 8-0 לנו בוגמלין לא יכפה על הבושה, את כולם אני מעיף הביתה!
    ב-י-ז-י-ו-ן!

11. city Member

די עם ההודעות שמחה לאיד שלכם. גם אני התפוצצתי מצחוק כל המשחק, וגם אני חושב שמכבי ת"א היא קבוצה ביזיון, אבל תתחילו לכתוב הודעות רציניות. בסה"כ אני מאמין שמכבי תצא מהשוק שלה ובמשחק בארץ היא תיתן לאנדורים בראש. אם לא, אז כבר נוכל להתחיל לצחוק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

12. Don Joan Roman Member

גם אם היא תיתן לאנדורים בראש בארץ(ורוב הסיכויים שזה יקרה) את ההישג של להיות קהבוצה הראשונה שמפסידה לקבוצה אנדורית במסגרת אירופאית אף אחד לא ייקח ממנה ואת הביזיון הזה אף אחד לא יוכל למחוק כי מכבי עשתה פה היסטוריה רעה מאוד מבחינתה ומבחינת הכדורגל שלנו.

13. תומר22 Member

רוני מאנה הוא לא הטיפוס שיעבור על זה בשקט. אני צופה עריפת ראשים ברגע שהקבוצה חוזרת לארץ או לפחות כמה קנסות רציניים כמו שמאנה יודע לתת. עכשיו בטח יתחילו התירוצים על המגרש, הפאולים והשופט, נראה מה יהיה לנמני להגיד אחרי ההשפלה הזו.

אני מאמין שבארץ, עם איצטדיון מלא ותמיכת הקהל, מכבי תוכל להגיע לפחות להארכה ואולי אף להתגבר על המשוכה הזו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נ.ב.

סיפור שהיה באמת: רציתי לשלוח ווינר היום ולשים תיקו במשחק של מכבי, אבל בתחנה הסבירו לי שהתוצאה כל כך ברורה ולכן המשחק בכלל לא מופיע בטופס. יכלו לעשות קופה על המשחק הזה.

14. Love Is Red Member

טוב אחריי שתפוצצתי מצחוק במשך חצי שעה אני ירשום משהו רציני וזה: מכבי תל אביב נראו רע מאוד מול נגרים, צבעים ועוד כל מיני אנשים בעבודות שונות ומשונות, וזה אמור להדליק נורת הזהרה אדומה בגודל של מגרש כדורגל גם בשביל הכדורגל הישראלי וגם בשביל מכבי תל אביב, ולגבי המשחק בארץ לדעתי מכבי תל אביב תנצח את האנדורים לפחות 1-0 ואם זה לא יקרה אני מציע למכבי תל אביב לפטר את אלי כהן ולהיפטר מהשחקנים שאולי עתידיים לגרום לביזיון הגדול בתולדות הכדורגל הישראלי.

15. ניז Member

איזה איצטדיון מלא בארץ
    נראה לך יבוא קהל אחרי החרפה הזאת?! לא יותר מ2000 איש וגם זה בהגזמה