עזוב הסברים בוא אני יגיד לך משהו פשוט הפועל ת"א כיום היא הקבוצה הגרועה בישראל, אלבורג לפחות במצב הנוכחי היא הקבוצה המובילה בליגה הדנית , מי ניראה לך יותר טוב ?(שאלה רטורית). וחוץ מזה איך אני לא אוהב את המנטליות של האוהדים בישראל, הם תמיד מזלזלים בקבוצות כאילו מי אנחנו בכלל, אתם מכירים בכלל את אלבורג שאתם מזלזלים בהם, תהיו קצת הגיוניים לפני שאתם כבר נותנים להפועל את הניצחון הזה.
אוי אנסומבו... איזו עבירה פתטית. עוד בטדי ראיתי אותו כל כך מהוסס, כל כך חסר ביטחון, איך הפועל יכלה להרוס אותו כל כך חזק? נעלם לחלוטין בוולפסון, חבל. ד"א, "קאקה" :aaarofl:
אויייי המשחק כבר גמור !!! עכשיו בערך דקה 67 .. במחשבה ראשונה חשבתי שהפועל תל אביב צריכה ללכת עד הסוף ולנסות לנצח .. אבל נגיד והיא תנצח , זה לא יתן לה נקודות בליגה .. המצב של הפועל תל אביב כל כך רע .. שעשיף שהיא תודח היום מאירופה .. במצב של המועדון היום .. בליגה הם בקושי מצליחים לשרוד , אז בתור בונוס מוסיפים להם את גביע אופ"א .. אבל הפתעה , פאביו ג'וניור , הרכש הגרוע של הפועל תל אביב , לפחות הבקיע .. אולי זה ישפיע עליו בליגה ... אולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בכל אופן , בסגל הזה הם לא יוכלו לנסות ולהיאבק על ההישארות בליגה ..
ידידי, הסגל הזה הוא איכותי למדי - כל קבוצה בליגה תרצה לראות בשורותיה את אסולין, דגו, סרור, עובד, אנסומבו, אניימה ואבוטבול. פשוט כמעט לכל אחד משחקנינו יש עונה גרועה, ודווקא בעונה הזו הם התקבצו בהפועל. עם סגל כזה בהחלט אפשר להישאר בליגה (ראו סגל מכבי ת"א לצורך השוואה), אבל חייב להיות איזה משהו שידליק, שילהיב אותם - ואין את זה.
אני לא הייתיר וצה לראות בקבוצה שלי לא את סרור(ילד מוכשר אבל חוצפן), לא את דגו(פרימדונה), לא את עובד הבליין ובטח שלא את שי אבוטבול שחוץ מיכולת בעיטה שבאה לידי ביטוי פעם בעשרה משחקים אין לו כלום. גם במכבי ת"א לא היו רוצים שחקנים כאלה בעידן שהם נמצאים בו ואפילו כשהיו אצל לוני, בעצם אולי חוץ מסרור.
כל השחקנים שציינת יכולים להיות שחרנים משלימים מצויינים, אבל לא מוליכים של קבוצה. כאשר אין מנהיג ושחקן בולט בקבוצה וכולם ברמה בינונית מינוס, ככה זה נראה.