הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. SeRgInHo Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

רק בישראל...

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל תל אביב- אלבורג
    http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/59869.Xxx- http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/54186.Xxx

רביעי, 21:45
    שופט: יאן ווגריף (הולנד)

לפני היציאה לפגרה שתימשך 3 שבועות להפועל נותרה עוד משימה אחת קטנה, לנסות ולהעפיל לשלב הנוק אאוט של גביע אופ"א ולהעניק לעונה השחורה הזאת שלה גוון טיפ טיפה חיובי. עד לפני 3 שבועות זה היה נראה שגם באירופה הפועל נכנעת מהר מאוד ובניגוד למקרים מן העבר להפועל אין את הכוחות לעשות דברים יפים באירופה, ואז באה הנסיעה לספרד והניצחון הסנסציוני כנגד כל הסיכויים 2-1 על חטאפה מה שהשאיר להפועל ת"א סיכוי כלשהו לעלות לשלב הבא. זאת כזכור אחרי שפתחה את הופעותיה במפעל עם הפסדים לאנדרלכט ולטוטנהאם.
    הניצחון בחטאפה כאמור השאיר להפועל סיכוי לעלות, כמובן שהפועל חייבת לנצח את אלבורג ולצפות לתוצאה טובה מהמשחק שהתקיים במקביל בספרד בין חטאפה לאנדרלכט. אז קצת סדר בבית בהנחה שהפועל מנצחת את אלבורג:

- טוטנהאם, קודם כל, הבטיחה את עלייתה או מהמקום הראשון או מהמקום השני.
    - במידה וחטאפה תנצח, וזאת התוצאה שבהפועל מייחלים לה, הפועל עולה.
    - במידה והמשחק מסתיים בתיקו בספרד הפועל חייבת לנצח בניצחון של לפחות 6 שערים כדי לגבור על ההפרש שערים של אנדרלכט
    - במידה ואנדרלכט מנצחת, הפועל חייבת לנצח בתוצאה שתגרום להפרש שערים שלה להיות טוב יותר מההפרש שערים של חטאפה, נכון לעכשיו הפועל עם 3- וחטאפה עם 1+.

כפי שאפשר לראות 2 הקבוצות שישחקו בספרד יודעות שתיקו ככל הנראה יספיק לשתיהן כדי לעלות ואנחנו יודעים מה קורה בדרך כלל בגביעי אירופה שקבוצות יודעות שתיקו יספיק להן....

אלבורג, למי שמעניין אותו, נמצאת עם נקודה אחת. תיקו ביתי מול אנדרלכט, הפסד בלונדון 3-2 לטוטנהאם, והפסד ביתי 2-1 לחטאפה.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/861/069.Xxx
    גוטמן עם הקבוצה, אולי באירופה קצת יחייכו

מבחינת הסגל שיעמוד לרשותו של גוטמן, שי אבוטבול מושעה ולא ישחק, באדיר עדיין ממשיך רק באימוני ריצה ולא ישחק ככל הנראה גם הוא, עידן סרור ואבדג'י פצועים גם הם וכנראה לא ישותפו. גוטמן צפוי לעלות עם אותו הרכב (פרט לאבוטבול) שעלה בטדי, גוטמן ממשיך להעניק קרדיט לראובן עובד ומצפה ממנו לתת את הערך הטכני בקישור יחד עם ברוך דגו ולייצר מצבים לחלוצים, גוטמן יודע שבכלים המעטים שיש לו, אין לו את האלטרנטיבה לוותר על שחקן כמו ראובן עובד. לפחות לא עד שיגיע חיזוק מתאים.

אז אם אלי גוטמן והפועל רוצים קצת לפצות את האוהדים האדומים על עונה עצובה מאוד, הצלחה באירופה היא בהחלט סיבה טובה לחייך, הפועל חייבים לעשות את שלהם ולצפות לבשורות מחטאפה.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/862/117.Xxx
    ראובן עובד, יעניק לגוטמן קצת נחת?

3. Fabio Junior Member

טוב שנאתכו פותח בהרכב ולא אבוטבול.
    אני מקווה שגוטמן למד ולא יבקש מאסולין/נאתכו (מקווה שהוא ישחק חופשי באמצע ושגוטמן לא יבקש ממנו להיות קשר אחורי) או מכל שחקן התקפה אחר לעשות הגנה יותר מדי.
    אני בכל זאת אשמח אם הפועל תעלה שלב כי זה בונוס רציני של כסף שיעזור לנו בחלון העברות, נחייה ונראה.

4. MaorUFC Member

אין בכלל ספק שלא צריך לוותר על המשחק הזה.
    כל האנשים שאומרים שיעזבו כי יש צלהם צרות בליגה, זה בולשיט. אנחנו לא לוזרים ואנחנו ננסה לעלות..

בסה"כ זה גם לא בשמיים לנצח את המשחק הזה מחר. אלברוג קבוצה קטנה וההרבה יותר חלשה מהפועל בימים רגילים. קצת מאמץ ואפשר לצאת לפגרה עם ניצחון שיתן מעט טעם טוב

5. מכבי או מוות!!! Member

הפועל צריכים לעשות את זה ... גם בשביל עצמם גם אם חטאפה יפסידו לאנדרלכט ולא יהיו סיכוים הפועל צריכים לנצח פה כדי לפתוח דרך חדשה .
    אלבורג באים בלי שום אינטרסים , מאמין שהפועל יעשו את זה אבל הכל תלוי בהם .

6. beitar4ever Member

הפועל צריכה היום לנצח לא בשביל לעלות אלא בכדי לנסות עוד פעם להחזיר את המורל לשחקנים, ואולי משמה תיסלל הדרך לניצחונות גם בליגה.

מיזה בכלל הפועל?
    עם כל הכבוד להישגים שלכם באירופה ויש לי כבוד אליכם, אתם לא יכולים לזלזל באלבורג בלי לדעת מאיזה חומר הקבוצה קרוצה, מאיפה אתה יודע שהקבוצה היא לא טובה , מי אמר לך את זה, אתה רוצה נגיד לך משהו הקבוצה הזו היא במקום הראשון בליגה הדנית שהיא פי 3 יותר טובה מהליגה הישראלית, ואני אישית חוויתי את זה על בשרי, אולי הפועל שנה לפני הייתה יכולה לעשות משהו מול הדנים אך במצב שלהם היום אני בכלל לא חושב שאתם יכולים לנצח את אלבורג.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/07
  7. kfiros Member

ניצחון פה חשוב קודם כל בשביל צבירת נקודות בדרג של אופ"א.

לא הייתי מציע לבנות על עליית שלב של הפועל, אבל בכל זאת.

8. Raulito Madridista

חבל שהמשחק הזה משוחק בכלל, אני לא הולך אליו אגב, המשחק הראשון של הפועל העונה בבלומפילד שאליו אני לא מגיע. עלייה לשלב הבא של אופ"א עלולה להזיק לנו עוד יותר, ובמקרה כזה אני לא אדע אם להיות שמח או לא. מצד אחד כבוד גדול, זה הישג שנעשה אותו בפעם השנייה ברציפות. מצד שני, הקבוצה הנוכחית בקושי מחזיקה מעמד בליגה ועוד שני משחקים, 180 דקות, ייגרמו לעוד עומס.
    המשחק הכי חשוב שלנו העונה הוא נגד בני-יהודה אחרי הפגרה, אבל מצד שני ניצחון כאן ואנחנו יכולים להגיע עם מוראל קצת גבוה יותר ועם יותר אופטימיות.
    האפשרות שננצח 5-0 היא מאוד מצחיקה, נתנו כל העונה בליגה חמישה שערים ב-13 הופעות, הקבוצה ב-900 דקות לא מבקיעה חמישה שערים, אז איך בונים על זה בכלל?
    הקבוצה תשחק היום ללא קשר אחורי טבעי, מצד שני הקישור אמור להיות יצירתי ונתאכו מקבל צ'אנס להיות זה שעושה את המעבר מהגנה להתקפה. אבוטבול לא מספיק טוב, אנסומבו שיישחק היום כבלם, מחלץ המון כדורים ומבחינה דפנסיבית אולי הוא הקשר האחורי הטוב בארץ, אבל כאשר הוא בקושי נותן פס קדימה כמו שצריך, אז האיכויות שלו מתבזבזות ולכן הוא בליגת העל.
    במשחק נגד בית"ר לא עברנו את החצי וזה היה מביש, הפעם אני מצפה שהשחקנים ייצאו קדימה, אין ממי לפחד, גם נגד בית"ר לא היה צריך לשחק בונקר, היה ברור שאי-אפשר לשחק נסוג 90 דקות ולצאת עם משהו.
    הכבוד של המועדון נמצא עמוק מתחת לאדמה, לפחות שהיום לא נפסיד, ניצחון זה טוב גם אם לא נעלה.
    ליאור אסולין חייב להבקיע היום. כל ההשקעות עליו הם כמיליון דולר וראינו ממנו העונה שני גולים בכל המסגרות, בדיחה, בדיחה עצובה.

9. חל יל Member

גם ניצחון של הפועל לא יעזור לנו בדירוג כי סרביה מעלינו בכל מקרה תגמור תעונה
    עונה הבאה חוזרים ל2 נציגות

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שני ההפסדים בהתחלה, אף אחד לא ציפה מהפועל תל אביב לכלום. עכשיו, כשהיא במרחק של נצחון (ומשחק נוסף שהתוצאה בו משמעותית), אסור לה להיכשל במשימה.

אני פונה לכל האדומים - תצילו את הכבוד האבוד של הכדורגל הישראלי. :aaaprot:

11. בית"רי מלידה Member

טוב שהמשחק מאוחר, שילדים קטנים לא יראו את הבושות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. יהודה ברוך Member

פשוט ביתר הצליחה העונה בצורה מסחררת באירופה נכון? אתה מוכן להזכיר לי מתי בפעם הקודמת עברתם שלב באירופה? אה כן נכון איך אפשר לשכוח את ההישג המסחרר של לנצח את בי איי 36 (או משהו כזה) אלופת איי פארו?

13. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

קודם כל, הוא אמר בימים "רגילים", ואכן ביום טוב הפועל יותר טובה מאלבורג, קבוצה שהיא חסרת ניסיון לחלוטין באירופה, לעומת הפועל שכולם זוכרין את המסע ב-2002, את העליה לשלב 1/32 בשנה שעברה, ואת זה שהם לפני אלבורג בטבלה.

דבר שני, הליגה הדנית טובה יותר מהישראלית? ועוד בפי 3? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    חוץ מקופנהאגן לליגה הזאת אין שוב דבר להציע, ברונדבי עם כל הכבוד, נחלשה המון, אלבורג קבוצה קטנה, שקיימת רק 22 שנה

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אלבורג לא חסרת ניסיון באירופה, הם אפילו השתתפו פעם בליגת האלופות בעוד הפועל לא.

15. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

קודם כל אני רוצה לתקן את עצמי, אלבורג קייבת 122 שנה, ולא 25 כמו שכתבתי מקודם, טעתי בשנים.
    דבר שני, אלבורג הופיעה באמת בליגת האלופות, אבל זה היה לפני 11 שנים. גם ההישג של הפועל ב2002, לא תופס כ"כ, בגלל שרוב השחקנים משם בחוץ, חוץ מאנטבי ועוד אחד שניים.