הוכחנו לכל האנשים מה הקבוצה האדומה יכולה לעשות! מקום אחרון, מול חטאפה, שניצחה לפני שבועיים-שלוש את בארסה 2-0, בחוץ, בספרד, בלי מאמן קבוע, עם אבוקסיס וציבלין על הקוים, בלי שידור אפילו, הקבוצה יחידה בישראל באירופה ולא מקבלת שידור. מהמקום האחרון בישראל, ניצחנו בחוץ את חטאפה 2-1, ואיך הספרדים כבשו..מפנדל..2-0 כבר במחצית.. לא יאומן אל אל ישראל הפועל אימפריה "נסתרות הן דרכי האל"
כולם אמרו שהפועל לא תוכל לנצח שם אפילו אני אמרתי אבל הפועל הפתיעה את כל אירופה שניצחה במדריד, אני לא מבין איך חטאפה לא ניצחה את הפועל בבית שהמגרש שלה זה המגרש אחד הקשים באירופה, הפועל הדהימה את כולם וגם השתיקה את הפיות של כולם. אני מקווה שאלבורג ינצחו את חטאפה ואז שהפועל תנצח את אלבורג בשביל לעלות ועם נעלה זאת תיהיה סנציציה אמיתית לכל דבר.כנראה שאבוקסיס העיר את השחקנים ונתן להם מורעל אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי גם בליגה. סוף סוף אפשר גם להוריד את הכובע בפני השחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .אני מקווה רק שהם לא יהיו עייפים עד קריית שמונה והתעוששו כי לא צריך להרים את העף כל כך גבוה צריך פשוט להביא את זה לידי ביטוי גם בליגה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
זה לא יהיה שווה כלום בלי ניצחון של הפועל נגד ק''ש, דרך אגב, לפי מסרים אומרים שאם ניצחון אדום מול ק''ש, אבוקסיס וציבלין נשארים עד סוף העונה.
בלתי יאומן, פשוט לא יאומן, מי היה מאמין שננצח באת חטאפה בחוץ. כל הכבוד לשחקנים על הלחימה. עכשיו רואים שהבעיה הייתה לוזון, בטח עכשיו שיש לנו מאמן/ע.מאמן מוטיבטור כמו אבוקסיס. על המשחק אני לא כל כך יכול לפרט כי אני (וכל אחד כאן) לא ראיתי את המשחק. עכשיו הפנים אל שביט וק"ש. נ.ב-אנחנו לא מייצגים את ישראל, אנחנו מייצגים אך ורק אותנו.
למי ששאל אם להפועל יש סיכויי העפלה: קודם כל, הפועל צריכה לנצח כמובן את אלסבורג בבלומפילד, אבל לחטאפה יש עוד 2 משחקים נגד אנדרלכט וטוטנהאם. הפועל צריכה לקוות שאחד מהמשחקים האלה חטאפה תפסיד, ואז האדומים עולים.
ניצחון ענק של הפועל. מי היה מאמין שקבוצה הממוקמת במקום האחרון בליגה הישראלית, תנצח קבוצה מהליגה הראשונה בספרד, במגרשה הביתי, שהוא אחד המגרשים הקשים בספרד. מגיע כל הכבוד לשחקנים, אף אחד בארץ לא האמין שהם יכולים לגרום סנסציה, וזה התבטא באי שידור המשחק, אבל כל התקשורת אוכלת את הכובע. אני משוכנע שאת המשחק הבא, הערוצים יריבו ביניהם מי ישדר את המשחק, בעוד שיש להפועל סיכוי טוב להעפיל לשלב הבא. לפי מה שקראתי באתרי האינטרנט ובעיתונים השונים, הפועל נתנה מחצית ראשונה מצוינת, בה גם הבקיעה את שני השערים. במחצית השנייה, חטאפה ישבה על השער של הפועל, אך אניימה עם משחק גדול, שמר על התוצאה, מלבד שער בתוספת הזמן של חטאפה מפנדל. תצוגה גדולה של הפועל. עכשיו, כמו בכל יום שישי המגיע אחרי ניצחון של קבוצה ישראלית באירופה, מדברים על חשיבות הניצחון. אני משוכנע שכולם זכורים את ההופעות הגדולות של הקבוצות הישראליות באירופה, אך במחזור ליגה הקרוב, כולן פישלו. במצב של הפועל, הליגה הרבה יותר חשובה מאירופה. היא לא נמצאת בחוף מבטחים, אלא במקום האחרון בליגה. ביום שבת, הקבוצה פוגשת את קריית שמונה ואלימלך למשחק סופר חשוב, ואם לא תנצח, הניצחון של חטאפה לא שווה כלום.
טוב אני הגבתי אבל אני צריך להוסיף עוד לניצחון המדהים של הפועל נגד חטאפה, תיראו הניצחון של הפועל אין ספק בכלל שהוא אחד הניצחונות הגדולים שלה באירופה , אי אפשר להמעיט בערכה של קבוצה ספרדית כמו חטאפה עוד שהמשחק היה בביתה . אני חושב שלהפועל זה יעשה רק טוב אם הם לא יעלו לשלב הבא, השלב הבא באירופה יכול לעשות להם רק רע בטבלה בליגה, תיראו אירופה זה תמיד טוב אך במצבה של הפועל מוטב לה להישאר קודם כל מרוכזת ומפוקסת בליגה.
אם בתחילת הדרך הימרתי ש-5 נקודות יספיקו להפועל תל אביב לעלות מהמקום השלישי, הרי שעכשיו הפועל תל אביב חייבת לשים לעצמה כמטרה להעפיל לשלב הבא ולהציל, איכשהו, את העונה הישראלית באירופה. נצחון של המסורת האירופאית המפוארת. ישר כח. הלוואי על עוד קבוצות מהכדורגל שלנו. כל הכבוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
בהחלט מדהים, נותר רק להסיר את הכובע. לדעתי ניצחון על אלבורג יעלה את הפועל כמעט בכל סיטואציה (ממש קשה לי להאמין שלא יספיקו שש נקודות).
האפשרויות לעלייה של הפועל-לפי ONE להפועל ת"א, שמדורגת כרגע במקום הרביעי של בית 7 עם 3 נקודות מ-3 משחקים (ניצחון ושני הפסדים), נותר עוד משחק אחד מול אלבורג הדנית, שייערך בעוד כשלושה שבועות באצטדיון בלומפילד. כדי להתברג בין שלוש הראשונות בבית ולעלות לשלב 32 האחרונות במפעל, האדומים יהיו חייבים לנצח את הדנים אך, כאמור, גם זה עלול לא להספיק להם. מה שבטוח הוא שהם יידעו בדיוק לאיזה תסריט לייחל כאשר יעלו על כר הדשא בבלומפילד וזאת מאחר שהמשחק ייערך במסגרת המחזור האחרון. הבעיה היא שהפועל תהיה חופשית במחזור הבא, שבו אלבורג תארח את חטאפה, שמדורגת כרגע במקום השלישי עם 3 נקודות אך במקרה של שיוויון נקודות עם הפועל בתום שלב הבתים, היא תדורג אחריה בגלל ההפסד הביתי שלה. במשחק המקביל, אנדרלכט תארח את טוטנהאם, שתוכל לעשות את העבודה עבור הפועל ת"א. ניצחון אנגלי בבלגיה יעביר את ההכרעה לידיים של הפועל כשבמקרה כזה, ניצחון אדום על הדנים במחזור האחרון יעלה בוודאות את חניכיהם של רון ציבלין ויוסי אבוקסיס לשלב הבא. אם הבלגים ינצחו את טוטנהאם במחזור הרביעי או אפילו יסיימו איתה בתיקו וחטאפה תנצח כצפוי את אלבורג, הפועל תקווה להכרעה במשחק האחרון בין חטאפה לאנדרלכט כשתיקו יעלה את שתיהן ביחד עם טוטנהאם וישאיר את האדומים בבית. בסיטואציה מסוימת גם תיקו מול אלבורג עשוי להספיק להפועל כדי לעלות אך כדי שזה יקרה היא צריכה שאלבורג וחטאפה יסיימו ביניהן בתיקו ושאנדרלכט תנצח את חטאפה במחזור הנעילה
לא ראיתי את המשחק (צבא...), אבל ברצוני להגיד - כל הכבוד להפועל ת"א! אחת התוצאות הסנסציוניות של הכדורגל הישראלי באירופה בשנים האחרונות. לנצח קבוצה ספרדית ששווה אמצע טבלה ומלה, ועוד בחוץ... בלתי נתפס, כל הכבוד באמת! השנה חטאפה כבר הספיקה לנצח את ספרס וברסה וריאל יציאה מאלפונסו פרז ממש בשן ועין (אמנם ניצחה 1-0, אבל היו לחטאפה איזה 20 בעיטות לשער ו-4-5 קורות). עכשיו רק נשאר לנצח את השבדים, ואולי אפשר לחלום על השלב הבא.