אני לא חושב שלהפועל יש סיכוי יותר מדי גדול נגד חטאפה. זה לא שזה חטאפה כזאת טובה, אבל הפועל משחקת רע, ועכשיו בכלל שגיא לוזון התפטר ומונו אבוקסיס וציבלין שהם בכלל לא מאמנים. (ציבלין מאמן כושר). בכל מקרה, הפועל חייבת ניצחון, אחרת לא נראה לי שיהיה לה סיכוי להעפיל לשלב הבא.
דיברתי בתור אוהד כדורגל..לא בתור אוהד מכבי..ואני יודע שהפועל ניחו את מכבי..אם תוכל לסתכל שניה בטבלה ולהגיד לי מי באיזה מקום אני ישמח..
אני לא מאמין שיש סיכוי להפועל לנצח אולי להוציא תקו כי הפועל היא קבוצה חלשה מאוד גם בהגנה ודגםם בהתקפה לא כובשת וסופםגת בקלות וחטאפה משתפרת ממשחק למשחק לכן לא נראה לי שהפועל תנצח!
יותר טוב שאנחנו לא משודרים היום, פשוט ככה. אני לא חיי באשליות, הסיכויים שניקח אפילו נקודה אחת הם אפסיים. ששמעתי בהתחלה שהגרלנו את חטאפה, בהחלט שלא פחדתי, הפועל של שנה שעברה הייתה מסוגלת לקחת נקודות בספרד, אבל הפועל של אשתקד זו היסטוריה, מה שנשאר זה רק השם 'הפועל'. הקבוצה הנוכחית בנויה מ-11 שחקנים שרובם לא ראויים ללבוש את החולצה שלנו. אני רק מקווה שהיום לא נקבל בראש. מקווה שנבקיע ולא נגמור את שלב הבתים עם אפס שערים, זה יהיה שיא שלילי עבור מועדון כמו הפועל שעשה הישגים כבר בגביע אופ"א. חבל שאי-אפשר להפסיד טכני במשחק ולשמור את הכוחות לקראת המשחק שלנו נגד ק"ש ביום שני, גביע אופ"א מפריע בצורה מסויימת, משום שכל הקבוצות(קבוצות התחתית כרגע מעניינות), משחקות לפנינו, השחקנים נכנסים ללחץ גדול עוד יותר. ההרכב - שלושה קשרים אחוריים, ליאור אסולין בחוץ http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg783954.Xxx בחדשות הספורט דיווחו לפני דקות אחדות על ההרכב שייעלה הערב נגד חטאפה. רון ציבלין ויוסי אבוקסיס, המושכים בחוטים כרגע בהפועל, מעלים הרכב הגנתי. שלושה קשרים אחוריים: אבוטבול, באדיר ואבדי, וחלוץ אחד בודד - פאביו ג'וניור. אנטבי ודואני חוזרים להרכב בגלל היעדרותם של חן ושיש. ההרכב מלא: אניימה; בונדר, דוס-סאנטוס, דואני, אנטבי; אבוטבול, באדיר, אבדי, סרור, דגו; ג'וניור
ערוץ 10 כבר לא משדר את משחקי גביע אופ"א, הוא רכש את הזכויות של משחקי מכבי עלית שיוצאים פחות או יותר על אותם שעות בימי חמישי. מעבר לזה, בהחלט בושה וחרפה.