הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. בית"רי מלידה Member

לפי איך שהפועל נראתה היום, בדרבי היא תחטוף מנה כפולה.

2. Mehmet Member

אז כמה צופים היו בסוף?

אני מקווה שלפחות נהנו מטוטנהאם...

3. מכבי או מוות!!! Member

היו 6,000 צופים אם היה מחירים סבירים בטח בלומפילד היה מלא .
    הפועל בדרך למטה,צריך לעשות בה שינוי היא נראת כ"כ רע כ"כ רע , הבעיה שלה זה לא החומר של השחקנים או ההנהלה לטעמי הבעיה היחידה היא המאמן : גיא לוזון .
    פשוט מאמן לא טוב במילה אחת אפס .

4. oFiRzZz Member

כמה כמה כרגע?

5. A_Conte Member

עוד שנתיים-אלא אם כן הפועל ת"א מנצחת את שני המשחקים הקרובים ועולה שלב...יש לנו לעונה אחת 2 נציגות באופ"א ו1 באלופות(נו מזה משנה?גם ככה הנציגה השלישית תמיד נופלת מוקדם...)

6. יא יא פטי Member

מזל שלא נכנסתי למשחק הזה
    מכרתי 2 כרטיסים לשער כבוד ב250 שקל וגם זה אחרי מאבק עיקש
    ביום רגיל של הפועל באירופה היתי מעיף אותם ב1000

7. TheGame Member

זה היה משחק ממש משעמם ולא טוטנאם
    נראו טוב אבל עם הפועל לא טובה בליגה
    היא גם לא טובה באירופה

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/07
  8. M_T_A Member

הפועל ת"א בגביע אופ"א השנה נראית בדיוק כמו מכבי פ"ת שהיתה בשלב הבתים לפני שנתיים.

קבוצה שהגיעה לשם בטעות, ולמרות שהדרך לשלב הבתים היתה מרשימה, היא לא עושה שם כלום חוץ מבושות. 2 הקבוצות היו באותו זמן בתקופה גרועה בליגה ונראה שב2 המקרים לא היו לקבוצות עצבים לאירופה כשבליגה המצב כ"כ עגום.
    הפועל שיחקה אתמול בחוסר מוטיבציה, היה נראה שהם עשו טובה שבאו בכלל למשחק הזה. ראיתי את המחצית הראשונה והיתה שם קבוצה אחת שבקושי זזה ועשתה כמה מהלכים טובים שהבטיחו את הניצחון, ועוד קבוצה שפשוט לא היתה שם.
    אחד המשחקים היותר משמימים שיצא לי לראות.

9. אלי אוחנה ג'וניור Member

רק חוסר-כבוד הפועל ת"א מביאה לישראל דרך אירופה, רק. חבל.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/07
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל תל אביב הייתה צריכה לעשות את כל המאמצים כדי לצאת עם נקודה במשחק הזה, אפילו במחיר של התבצרות כבר מהתחילתו של המשחק. טוטנהאם בעצמה לא האמינה שזה ילך לה כל כך קל. עכשיו הפועל תל אביב צריכה לנצח את שני המשחקים שנותרו לה וזה לא נראה כמו משהו שיכול לקרות.

11. colorpencils Member

הייתה תחושה שהפועל לקחה כמובן מאליו שהיא תפסיד במשחק הזה..
    אבל זה היה ברור. כל המוראל של השחקנים ברצפה ואם הם לא מנצחים אפילו קבוצת תחתית בליגה שלהם איזה סיכוי כביכול יש להם מול קבוצה מאירופה.
    שלא לדבר על מספר האוהדים המצומצם בגלל השטויות של ההנהלה והשירה מהיציע של "דרבי מעל הכל"
    לא היה להם שום תמריץ להתאמץ להשיג נקודה.

12. Raulito Madridista

הפועל פתחה לא רעה והגיעה למצב מרגלי בירבראס נתאכו ועוד בעיטונת שלו למרכז השער. התמודדנו יפה עם האנגלים עד שליאור בקשי התחיל לעשות שטויות, המשחק הזה גדול עליו, אבל עמאר מנצור שנכנס היה אפילו גרוע ממנו(זה לא שאני בא אליו בטענות שהקשרים עוברים אותו כל הזמן, שהכדור כבר ברגל שלו הוא מוסר ליריב). את השער הראשון היה אפשר בקלות למנוע אם המגן הצעיר היה מרחיק ולא מתחכם, גם את השער השני, אבל טוטהנאם ניצחו בצדק. חבל שלא הצלחנו לגנוב גול בחצאי מצבים שהיו לנו ואני שמח שלוזון החליף את דגו אחרי 57 דקות. גל שיש הוא חסר אחריות, שתי עבירות מטופשות שלו והוא בחוץ, באותן דקות חששתי שהקבוצה תתפרק, אבל 'אפשר להיות מרוצים שזה רק 2-0'.
    פאביו ג'וניור קיבל צ'אנס לא רע לצמק את התוצאה ולפחות לתת לנו גול, והוא לא עשה את זה, הוא עמד כל המשחק ואיכזב, את בירבראס נתאכו אני מעריך, אבל הואלא ה-שחקן שיוציא אותנו מהבוץ, הרבה זמן לא גדל בהפועל שחקן ברמה של טועמה או בלילי וחבל שהנוער של הקבוצה בינוני לעומת השחקנים שיוצאים מהנוער של בית"ר לדוגמא.
    טל-חן ודוס-סאנטוס היו יציבים בחלק האחורי פחות או יותר ושמולם יעמדו קמאנן ועזרן יהיה פחות קשה מאשר נגד רובי קין וברבאטוב שאי-אפשר לקחת לו את הכדור מהרגל, אבל אני בגדול חושש מהדרבי.
    המשחק היה ממש מזעזע מבחינת התפאורה והכל, אוהדי האולטראס באמת החרימו את המשחק והיה יחסית ריק.

13. spurs Member

איך בדיוק התמודדתם יפה?
    טוטנהאם שיחקו בקצב הליכה לא בקצב של משחק ליגה תקני
    שמו 2 גולים והלכו לישון (עם שמיניות בחצי שלכם כל המחצית השנייה) קצת השקעה והיו נכנסות עוד כמה חתיכות לרשת

מילה טובה:
    נאתכו (שחקן גדול) ואבוטבול

14. beitar4ever Member

דור, לא התמודדתם איתם בכלל ולא היוותם להם יריב, אומנם פתחתם יפה שלטתם איזה 5-10 דק', ואז הספרס ניכנסו למשחק והתחילו להכתיב את קצב המשחק, אבל בסדר זה יותר טוב לכם אתה צריך לצאת מעודד מהמשחק אולי שאתם תצאו מאירופה אתם תתחילו לנצח בליגה.

15. Raulito Madridista

עד לשער הראשון שלהם שבא לאחר 20 ומשהו דקות, טוטנהאם לא איימו בכלל על השער ונראינו לא רע בכלל, אך לי היה ברור שהגול שלהם יבוא מתישהו. בכל אופן, אתם הבנתם את התגובה שלי טוב מאוד, לא רשמתי שלא הגיע לנו להפסיד או משהו כזה, בכלליות בכל המשחק נראינו רע, אבל הפתיחת הייתה לא רעה.
    Spurs, כמה שהיינו עלובים, טוטנהאם גם היו חלשים, משחקנים כמו ברבאטוב, קין ולנון(בלט בחולשתו), מצפים ליותר. עשיתם שמיניות בחצי שלנו לאחר ההרחקה שתרמה לעניין, מה שכן שמתי לב זה שהשחקנים שלכם התקשו מאוד נגד אנסומבו שהראה שהוא זר ברמה גבוהה מאוד.

תגובות מהפועל ת"א לאחר ההפסד -

שחקן בהפועל ת"א לאחר ההופעה של ליאור בקשי:"הוא לא ידע מה הוא עושה על המגרש, רץ כמו טווס".
    וואליד באדיר אמר לליאור בקשי במחצית:" אתה מפחד מהכדור?!", המגן שהיה אשם בצמד השערים והוחלף במחצית, בכה בחדר ההלבשה לפי דיווחים שונים. בנוסף נאמר כי לוזון רצה להחליף אותו כבר מהגול הראשון אבל לא רוצה לרסק את הילד והעדיף לתת לו לגמור את המחצית.
    לוזון התייחס למקרה של בקשי:"הוא עשה טעות, אבל לא צריך לתלות אותו אלא ההיפך, לחבק אותו"

לטעמי זה בושה וחרפה מה שבאדיר עשה, טינופת, זה לא קפטן, בחייאת, בקשי צעיר, בן 17, במקום להגיד לו 'לא נוראה, יהיה בסדר' ולנחם, הוא בא ויורד עליו, מתבייש שבאדיר עונד את סרט הקפטן של הקבוצה שלי, הגישה של לוזון לעומת זאת נכונה.
    המשחק היה גדול על בקשי אבל היינו מפסידים גם ללא הטעויות שלו, אני בטוח בזה, מקווה שהילד יתאושש, לא קרה כלום.

כמה דברים ששמעתי מהקהל שלנו במשחק -
    אחד האוהדים צעק:"לוזון, ליאור אסולין מהמר באיזה מחזור אתה עף מכאן".
    אוהד אחר צעק:"דואני, אתה מהמר, אתה ילד מנייאק".
    אוהד שלישי קילל את ההנהלה ומלבד 'הנהלה זונה' היו עוד קללות:"מוני מת, מוני מת, ומוני מת ומוני מת ומוני מת"(בדקה ה-73 בידיוק מוני קם והקהל שם לב), עוד דבר שנאמר:"מוות לגנבים, מוות לגנבים".

קראתי בעיתון שהיו 11,000 איש, אבל היה ממש שקט ועצוב ללא האולטראס.