הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

1. Raulito Madridista

מה יפה ב-6000 בידיוק? זה 40% מהאיצטדיון ואני חושב שגם האוהדים של טוטהנאם כלולים בתוך המספר הזה, במשחקים רגילים אמורים להיות 6000 איש(נגד אשדוד נדמה לי היו 5000), נגד אימפרייה כמו טוטנהאם אמור להיות בלומפילד מלא וצבוע באדום, אבל ההנהלה המטופשת שלנו עשתה את האירוע מפסטיבל לשום דבר.
    אגב, חאלאס לזרוק פה מספרים, המחיר הכי זול הוא 150 שקל ולא 200 ויש גם את המנויים כמונים שקנו כרטיסים במחירים של פחות מ-100 שקל.
    קראתי בעיתון ידיעות שההנהלה סוטרת את עצמה וכדי להביא עוד צופים יעשו פעולה מעניינת:
    " את השורות יימלאו ילדים ממפעלות החינוך ומיישובי קו העימות, כך שבבלומפילד עשויים להיות הערב כ-8000 צופים".

טבלת בית 7 בגביע אופ"א:

1. אנדרלכט - 3 נקודות, משחק אחד;
    2. חטאפה - 3 נקודות, משחק אחד;
    3. אלבורג - 0 נקודות, לא שיחקה עדיין;
    4. טוטהנאם - 0 נקודות, משחק אחד
    5. הפועל ת"א - 0 נקודות, משחק אחד;
    היום תשחק אלבורג נגד אנדרלכט והקבוצה שתנוח היא חטאפה.

* לוזון רמז היום שאבוטבול ודגו צפויים לנוח במחצית כדי לא להעמיס עליהם לקראת הדרבי. אני לא אתפלא אם עובד יישחק היום, הוא חזר לסגל, גם אנטבי או דואני יכולים להשתלב.

2. Mehmet Member

כשהתקשרתי לברר כמה עולה, אמרו לי שהכי זול 200...
    אולי הורידו את המחירים כשראו שלא קונים...

3. Joshua Member

מדהים אותי כמה שמשחק של הפועל נגד טוטנהאם הגדולה לא יוצר עניין, אפילו יותר מזה - התקשורת כמעט ולא מסקרת ומדברת על זה.

4. Don Joan Roman Member

כשצריכים לבוא בתלונות ולנסות להכניס לבית"ר עץ אלון בתוך התחת, אז מניחים קצת בצד את הפועל.

5. King Kenny Member

אני אחד מהילדים האלה.
    עוטף עזה...

Mehmet, למנויים עולה 90 שקל לשער 4-5.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/11/07
  6. colorpencils Member

אני בספק רב אם הפועל יצליחו להוציא ניצחון מהמשחק הזה.
    למרות שלכו תדעו. לפעמים קורים דברים הזויים בעולם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    עם כל הצער שבדבר אני גם מקווה שלא תהיה נוכחות גדולה של אוהדי הפועל במגרש.
    עם כל האהבה לקבוצה יש גבול לכל דבר. אי אפשר לגבות כל מחיר שמתחשק להם ולצפות שנשלם הכל כמו ילדים טובים.
    למרות הכל אני מקווה לניצחון של הפועל. הפועל זקוקה לעידוד איזה שהוא כדי להצליח גם בליגה.

7. בית"רי מלידה Member

המשחק של הפועל ללא קהל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שדיברתי לפני המשחק לא לקחתי בחשבון בצורה רצינית עד כמה להפועל אין כלים....

טוטנהאם היא קבוצה יחסית לאירופה מאוד חלשה, אבל הפועל היא שיא העליבות.. לכן אין שום מקום להשוואות. מאוד מעציב לראות איך הפועל נראית, אין בהתקפה שום יצירתיות, שחקנים פשוט עומדים.
    להפועל אין מה למכור בליגה, אז באירופה...?

9. beitar4ever Member

טוב מה אפשר להגיד, הספרס כמו שציפינו מכתיבה את קצב המשחק ולמרות שהפועל פתחו לא רע אני לא רואה מישהו מהחלוצים העלובים של הפועל היום(ג'וניור ובאדיר) שיכולים להבקיע איזה שער .
    בנוסף לכך ההגנה של הפועל ת"א על הפנים והיא בכלל לא יכולה להתמודד עם שחקנים כמו לנון , שעושה ביצפר לשיש באגף שמאל, ובקשר למגן הימני בקשי פתח לא טוב את המשחק היום ובנוסף כשראה את מנצור מתחמם איבד לגמרי את הביטחון העצמי שלו, והתחיל לאבד כדורים בלי שום סיבה, מה שיגרום ללוזון כניראה להחליפו.
    טוב מה אני מצפה מהפועל במחצית ה-2 שיציגו רק יכולת יותר טובה מהמחצית ה-1 כי כבר לנצח הם לא יוכלו.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה הפועל מביאה את כל הליצנים האלה מהנוער ? מה זה השיש הזה , מה זה הדביליות של הכרטיס האדום הזה .

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

משחק חלש מאוד של 2 הקבוצות, ולטוטנהאם יש חלק התקפי מרשים מאוד, שהספיק כד לעלות ליתרון 2:0. מי שחשב על התאוששות דווקא מול טוטנהאם יכול להמשיך לחלום. בעודי כותב, הפועל ת"א ספגה כרטיס אדון (גל שיש).

ואיזה מסכנים האוהדים ששילמו 250 ¤ לכרטיס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Fergie's Legend Member

הפועל אנמית, לא עושה כלום, הגנה רפויה, התקפה רפויה, קישור לא קיים, וקהל מסכן.
    העיקר שנצגינו מהפורום האנגלי נהנים!

13. beitar4ever Member

פה אני הפסקתי לראות את המשחק שלה, סתם משחק כפי שאמרתי הפועל לא פקטור היום במשחק, וטוטנהאם אפילו לא התאמצו יותר מידי ליתרון הזה, ההגנה מצחיקה וההתקפה של הפועל עוד יותר.

14. colorpencils Member

וואו איזו הפתעה.
    מי היה מנחש....
    2-0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    יאללה לדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

שימו לב - כרגע כל ישראל חייבת להתפלל שאריס סלוניקי תנצח את הכוכב האדום.
    למי שלא יודע - אם הכוכב האדום תעבור שלב אחד מעל הפועל ת"א, אז בשנה הבאה תהיה לנו נציגה אחת בליגת האלופות ו2 בגביע אופ"א - מקום שני ומחזיקת גביע.
    המקום השלישי באינטרטוטו.