הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

  1. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מישהו זוכר את את ההדחה של מכבי ת"א מגביע אופ"א? בכל מקרה, אם מכבי הייתה עולה לשלב הבא, היא הייתה פוגשת את אתלטיקו מדריד. כשאני מסתכל על היכולת העלובה שלנו והמצוינת של אתלטיקו, אני אומר תודה לאלוהים שחסך מאיתנו את הבושות נגד אתלטיקו. רק שאני מתחיל לחשוב כמה היינו סופגים נגד הספרדים, יש לי צמרמורת.
     
  2. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    פתטיקו נגד מכבי ת"א. - * - = +. אם לשפוט לפי המתמטיקה, היינו מקבחים תצוגת שיא משתי הקבוצות.
     
  3. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מספיק לראות מה אתלטיקו עשתה לארצ'י, שאותנו עברה די בקלות. אם לשפוט לפי המתמטיקה, היינו חוטפים.. מספיק בראש.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/07
  4. A_Conte Member

    הצטרף ב:
    ‏9/3/07
    הודעות:
    97
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לגבי סקנדינביות
    בעונת האלופות מעכבי עברה בניצחון כפול את הלסינקי.

    הפועל עשתה הישג מצויין,אני לא רוצה לחשוב לאיזה בור היינו נכנסים אם היא לא הייתה עוברת.זה היה משאיר אותנו עם 1.3 בדירוג אופ"א וסוגר את העונה מה שהיה מאוד מקשה עלינו בשנים הבאות להתקדם לאנשהו.עכשיו אנחנו עם 1.8 ואם נגיע לכיוון ה3(מעבר של שלב הבתים של הפועל)זאת לא תהיה עונת בלהות כמו שהיא נראתה בהתחלה ואולי אפילו נצליח להחזיר את הנציגה שאיבדנו מאופ"א(למרות שזה נראה די קשה)...
     
  5. RoG Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/06
    הודעות:
    5
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יאללה הפועל !
    מזל שיש מישהי שתייצג כל שנה את המדינה שלנו, ותתן לנו קצת כבוד באירופה,
    בלי הפועל אני לא יודע אם בכלל היה לנו ניקוד באופ"א =] ,
    ומי שיודע איך מודדים את הנקודות אז בבקשה שיסביר, לפחות בערך .

    * עכשיו לגבי המשחק עצמו, הפועל באמת לא שיחקה טוב ובקושי ראינו איזה סיכון אחד לשער של השבדים, אבל ככה זה שיוצאים למשחק חוץ באופ"א חייבים להסתגר ולנסות איכשהו למצוא את השער, במזל, או במקריות .
    מצד שני, סולנה שכולם פחדו ממנה בהתחלה לא הראתה מהלך אחד יפה.
    וללא ספק איש המשחק - אניימה - הרגיע את ההגנה שמר על שקט, הפועל שיחקה בדיוק כמו שצריך לשחק שאתה יוצא למשחק חוץ, התסגרו, נתנו את הגול שהם היו צריכים, ועכשיו נצטרך לראות כדורגל הרבה יותר טוב כדי לעבור את שלב הבתים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/07
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,121
    לייקים שהתקבלו:
    8,471
    בצל ההפסד להרצליה והמצב המביש בליגה, תידע מחר הפועל ת"א מעט רגעים של נחת כאשר תשתתף בהגרלת הבתים של גביע אופ"א.

    את הדירוג המדוייק תוכלו לראות כמה הודעות מעליי, כאשר להזכירכם הפועל תארח את קבוצות הדרג השני והחמישי, ותתארח אצל הראשון והשלישי.

    3 קבוצות עולות לשלב הבא אז כמו בעונה שעברה, ובלי שום קשר ליכולת בליגה, גם העונה הפועל מסוגלת להעפיל הלאה, כמובן שהגרלה קשה תעשה את המשימה יותר קלה.

     
  7. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבית של הפועל:
    אנדרלכט
    טוטנהאם
    חטאפה
    הפועל
    אלבורג

    בית סביר לגמרי. הבעיה היא שהפועל מארחת דווקא את טוטנהאם, אם מישהי תיפול מ3 הגדולות זו אנדרלכט/חטאפה, ככה שעדיף היה אם היינו מארחים אותם (אנחנו מתארחים אצל שתיהם...).
    נקוה בכל זאת שהם יפלו אחת מול השניה, לפחות אנחנו מארחים את אלבורג שבכלל לא בטוח שפחות טובה מהפועל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/10/07
  8. kfiros Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/07
    הודעות:
    1,649
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הגרלה סבירה ביותר. הקבוצה היחידה שבאמת שווה משהו בבית הזה היא אנדרלכט.

    טוטנהאם בקאנטים ותעדיף להשקיע את מרבית המאמצים בליגה כדי לא להסתבר בתחתית, בנוסף לעובדה שהמשחק יערך בבלומפילד ולא וווייט הארט ליין, דבר שהופך את הניצחון של הפועל תל אביב למעשי ביותר.
    חטאפה גם היא מסובכת עמוק עמוק בתחתית הליגה שלה וצפויים לה קרבות תחתית קשים, כך שאין לה עניין בגביע אופ"א במיוחד.
    היריבה הנוספת, אאלבורג קבוצה לא רעה אבל עצם העובדה שהמשחק בבלומפילד אז יש סיכוי יפה לסיים את המשחק עם תוצאה יפה.
     
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אה, והמצב של הפועל בליגה כל כך טוב?
    למרות כל הקשיים של טוטנהאם וחטאפה, הסיכוי של הפועל להוציא מהן נקודות הוא קלוש. אני בונה על ניצחון מול אלברוג ותוצאה טובה בבריסל.
     
  10. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההרגשה שלי שניפול מול אלבורג, אולי נוציא תיקו מול אנדרלכט או חטאפה, וזהו. נקודה.
     
  11. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    הגרלה קשה להפועל, קודם כל מבחינת היריבות. לא סתם אנדרלכט דורגה בדרג הראשון, חטאפה קבוצה טובה במיוחד בבית, קבוצה סקנדינבית נוספת ולמרות המצב של טוטנהאם(לא שהמצב של הפועל יותר טוב), היא פיבוריטית.

    בקשר לאירוח ולארח - טוטנהאם תגיע לבלומפילד ואם הפועל תצליח להוציא תיקו, היא לא צריכה להיות מאוכזבת. האוהדים של הפועל ידחפו את הקבוצה אך מה לעשות, טוטנהאם יותר טובה ופיבוריטית. בנוסף, הפועל תתארח אצל שתי קבוצות חזקות, אנדרלכט וחטאפה, ויהיה לה מאוד קשה לחזור הביתה עם שלושת הנקודות, אפילו נקודה בודדת. הקבוצה הכי חלשה בבית היא אלבורג שתגיע לארץ ואני מאמין שהפועל תנצח אותה, המשחק הזה חייב להיות של הפועל.

    אין כמעט סיכויים שהפועל תעשה את הבלתי יאומן ותעלה לשלב הבא. אם קהבוצה תסיים את הבית 4-5 נקודות, זה יהיה הישג גדול מבחינתם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/07
  12. יא יא פטי Member

    הצטרף ב:
    ‏28/9/07
    הודעות:
    170
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה הבית הכי סביר יחד עם בית 8 ו5
    כל השאר בלתי עבירים לחלוטין
    בבלגיה אפשרי לסחוט 0-0
    מול טוטנהאם פה אפשרי לסחוט 1-1
    בחטאפה גם לא בשמיים לסחוט תיקו
    אלבורג פה תשחק בסוף דצ' אחרי הליגה שלהם ואולי כבר ללא סיכוי לעלות

    אני מהמר על 5 נק ועליה לשלב הבא בגלל הפרש שערים
     
  13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    כולם מדברים על ההגנה החדירה של טוטנהאם, אבל אני שואל - איזה התקפה טובה יש להפועל, שהעובדה שההגנה של טוטנהם בינונית תעזור ?
    עד כמה שהיא בינונית, היא בינונית לליגה האנגלית, וההתקפה של הפועל חלשה עד עלובה, כך שלא צריך לבנות על יותר מדי, אולי בונקר מאופס, אם כי לטוטנהאם יש התקפה מעולה, אפשר לצפות למשחק רב שערים. אם טוטנהאם יצליחו לשים גול - זה יהיה אכן משחק כזה. אומנם הביתיות יכולה להוסיף להפועל הרבה, אך מכאן ועד להגיד שצריך לנצח וזה ממש אפשרי, זה שטויות.

    אנדרלכט ? דרג ראשון זוה מדבר בעד עצמו. אוקיי, לאחרונה בכושר ירוד וקצת חלשה העונה [הכל יחסי], אבל גם הפועל מגמגמת [מאוד !] בליגה, וכמובן שבאירופה זה שונה לגמריי.
    סה"כ, אנדרלכט הועפה במוקדמות ליגת האלופות ע"י פנרבחצ'ה, שיש שם בהחלט קבוצה מעולה השנה - קבוצה שניצחה את אינטר והוציאה תיקו מרוסיה, זה לא צחוק.
    חוץ מזה, אנדרלכט קבוצה ביתית די טובה, דבר שכמובן יקשה על התל-אביבים.

    חטאפה היא קבוצה ביתית מובהקת. היו הפתעות מעולם, אבל, לא יודע מאוד קשה. צריך לבנות על הנק' מול אלבורג, ואולי נקודה בבית מול טוטנהאם ו/או נקודה מול אנדרלכט. אולי גם פה יהיה אפשר להוציא נקודה אבל לדעתי זה יהיה אפילו יותר קשה מלהוציא נקודה בבלגיה.

    אלבורג ? וואלה לא מכיר אותם אז לא אדבר יותר מדי, אבל בכ"א אסור לזלזל לא בה וכמובן שלא באף קבוצה אחרת. בכל אופן, זהו משחק ביתי ויריבה שכמוה צריך לנצח בבית, אם רוצים לעלות.
     
  14. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז מה צריך לעשות אם לא לנצח, כל תוצאה שהיא לא הפסד תתקבל.
    הפסד, כמה שהוא יהיה צפוי, יאכזב אותי.
     
  15. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוי איזה חורף נעים הולך להיות לי.
    טוטנהאם על אף פתיחת העונה הבאמת חלשה שלה יש לה סגל טוב (עם השמות רובי קין, בארבטוב, בנט, לנון, האדלסטון, צ'ימבונדה אומרים לכם משהו), שאם לא השוער המהולל שלה פול רובינסון (החוליה החלשה בספרס) היתה נראת טוב יותר. לטוטנהאם יש חסרון אחד משמעותי מלבד עמדת השוער והוא מרכז המגרש שלה. דידייה זוקורה חלש, ג'נאס שחקן בינוני והאדלסטון? כשרון גדול אבל הוא עדיין לא מרשים ומספק את הסחורה.
    וכמובן שאסור לשכוח את אנדרלכט שהיא קבוצת פאר בבלגיה (ליגה לא רע בכלל לכל הגאונים) וחטאפה שלמרות פתיחת העונה החלשה, קבוצה מוכשרת וטובה.