הפועל נמצאת במקום הראשון בדירוג הרביעי (לא שזה עוזר לה) והיו חסרים לה רק 2.5 נקודות כדי לעבור את ראן שנמצאת אחרונה בדירוג השלישי.
זה פחות מ-2.5 נק'. להפועל יש 19.338, ולראן יש 20.706, מה שאומר שהפועל היתה רחוקה מדרג שלישי רק ב-1.358 נק'. אבל צריך לציין שהפועל בדרג הרביעי רק בגלל ההפתעות הרבות שהיו אתמול (הדחת אייאקס, סראגוסה, סמפדוריה, פאלרמו, ואמפולי, גם דינמו וראפיד בוקשרט, וברוז', תרמו לעליה של הפועל).
כל הכבוד להפועל ת"א. הם עשו את העבודה כמו גדולים בשבדיה ועלו בזכות. ראובן עובד עשה שער גדול ואולי יצליח לנצל את המומנטום ולעשות משהו עם הקריירה המדשדשת שלו. חבל רק על כל ההתחזויות המכוערות האלה לאורך המשחק, במיוחד של רמי דואני במחצית השנייה. למה לשחק בצורה דוחה שכזו, שחקו כדורגל. כשזה קורה נגד קבוצות ישראליות אנחנו יודעים להתעצבן ולהתבכיין, אבל כשקבוצות "שלנו" עושות את זה, אז דממה. זה היה פשוט מעליב לראות את כל הנפילות האלה על הדשא אחרי כל נגיעה קלה.
על אילו התחזויות אתה מדבר? ראית מה קרה לאסולין ובאדיר? חוץ מזה, אוהדי סולנה הניפו דגל פלשתין וניסו לתקוף את אוהדי הפועל, אני לא רואה שאנחנו כ"כ מתבכיינים.
חייב לציין שהפועל הפתיעו אותי. לא חשבתי שבמצבה הנוכחי היא יכולה לעבור את השבדים. בהפועל שמו את כל הבעיות המקומיות בצד ועלו נחושים למשחק. נכון, לא היה משחק גדול בכלל, ואם השבדים היו יותר מרוכזים במחצית הראשונה סביר להניח שהמשחק היה נסגר כבר אז, אבל הם לא, והפועל ידעו לנצל את זה ולשמור על התוצאה המצויינת עד לסיום. העונה האירופאית של הישראליות ניצלה ואם הפועל תל אביב לא הייתה עולה, זה היה עשוי לפגוע בכולן. עכשיו נקווה שהיא תוציא כמה נקודות בבתים.
אסולין ובאדיר נפצעו, זה לא קשור, לא עליהם דיברתי. פציעות יש כל הזמן בכדורגל ותמיד יש עיכובים ונפילות, אבל אתמול זה היה בצורה מוגזמת. מה תגיד על רמי דואני, שנפל כמה פעמים וברגע שבאו לקרוא לצוות הרפואי קם כמו נמר? גם ברוך דגו נפל ובזבז זמן והיו עוד כמה מקרים לא מכובדים. אם זה היה קורה הפוך, כולם היו מדברים על זה, אבל זה מובן. בדיוק כמו שאחרי ההצגה שאוואט העלה על בימות דאבלין התקשורת היללה אותו והתעלמה (ברובה) מבזבוזי הזמן וההתחזויות שלו. ובקשר לאוהדי הפועל: כבר ראינו כמה פרובקציות הם מייצרים ככה שאי אפשר להגיד שזה לא צפוי שיתגרו בהם. הם מחפשים את זה.
לא שיש לי משהו אישי נגדך, אבל תאמין לי שאם אתה או כל אחד אחר בפורום כאן היה מקבל את מספר התיקולים שקיבל אתמול דגו או את המכות שהוא קיבל מאלבארז מול בית"ר, לא היית נשאר אדיש.
יש לי שאלה,שנה שעברה שאנחנו היינו באירופה גם אנחנו השתחצנו ככה[אני מדבר על השחקנים והמועדון בכלל ולא אוהדים מסויימים] כמו שבהפועל משתחצנים?
השד לא היה בכלל נורא. סולנה בוצה בינונית מאוד והפועל לא נופלת מהם בכלל. לא היה משחק גדול ואחוזי השליטה היו שווים. מה שקצת הרגיז שהסולנה לעומת הפועל הצליחה להגיע קרוב לשער ואנחנו לא. אך למרות זאת, לא נפלנו מהם בהרבה. ראובן עובד, באדיר ואניימה היו מצוינים. עובד גם מוכיח ללוזון מה הוא שווה ומעלה אתל הפועל לשלב הבתים. כל הכבוד.
כל הכבוד לשחקנים של גיא לוזון, עשו את העבודה בשבדיה למרות תוצאה די מאכזבת בבית ועל כך מגיעות להם כל המחמאות. שתי הקבוצות היו בינוניות אך הפועל הייתה פחות בינונית ומגיע לה לעלות לשלב הבא. עונה שניה ברציפות שהפועל ת"א בשלב הבתים של אופ"א והעונה היא הקבוצה היחידה שמייצגת את מדינת ישראל באירופה. אני בעיקר התאכזבתי מסולנה השבדית. דקה לאחר ההגרלה, שגיא כהן החמיא בלי הפסקה לסולנה, קראתי רק דברים טובים על הקבוצה השבדית ושהיא נמצאת בכושר נהדר, עם מספר נצחונות רצופים.. בקיצור, קיוויתי לראות הרבה כדורגל מהקבוצה, אך בשני המשחקים לא ראיתי אפילו קמצוץ של יכולת גדולה מצידם. אתמול הפועל ת"א הייתה בינונית אבל סולנה הייתה בינונית יותר. מצפים מקבוצה שמארחת את המשחק שתנצח, אבל היא אפילו לא הגיעה להזדמנויות רציניות. חשבתי שיהיו להפועל חיים קשים אבל ראיתי בדיוק ההפך. קבוצה בינונית מאוד שלא היוותה יריב קשה להפועל. די שמחתי שהפועל עלתה לשלב הבא. קודם כל, יש לנו ייצוג באירופה, ודבר שני העיקרי זה שהפועל תשא את עינייה למשחקים קשים באופ"א נגד יריבות חזקות. הפועל תשחק ביום חמישי, תשקיע את כל מאמצייה כדי להשיג תוצאה טובה, תשקיע את התחת ולאחר ארבע ימים במחזור ליגה, הקבוצה תראה יכולת הפוכה לגמרי, וראינו זאת בעונה שעברה. ניצחון גדול באופ"א והפסד ליגה לאשדוד. הפועל יכולה לגנוב ניצחון פה ושם כדוגמאת העונה שעברה אבל לא יתרה מזאת. עדיף לי כאוהד מכבי ולאוהדי שאר הקבוצות, שהפועל תצליח באירופה כדי שתיכשל בליגה.