הישראליות באירופה: המבט ל15/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. sagi4814 Member

דקה 120 פנדורי עולה ל2-0. כנראה בשלב הבא.

2. Hapoel_Tel_Aviv Member

פאנדורי מדיחים את בראגה (הפועל הייתה גרועה העונה והייתה צריכה לעבור את פאנדורי וזה אכן אכזבה אבל איך אני אוהב את התקשורת שקוראים להם דייגים)

הטבלה המעודכנת של הדרגים:

http://i.imgur.com/OEz0VAF.Xxx

3. alexshw Member

הלאקי לוזר תהיה דרג רביעי בכל מקרה?
    ומה קורה אם בשיקטש תושעה? מי יחליף אותו? איזה דרג תהיה?

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה לגבי סיטואציה בה חיפה קופצת לדרג שני? אין חיה כזאת?

5. Sarek Member

שלילי, הלאקי לוזר יכולה להיות כל אחת מהקבוצות שהפסידו, בין אם מדובר בקוקסי האלבנית או בשטוטגארט.

בנוגע לבשיקטאש, אני מניח שההחלטה תתקבל לאחר שיוחלט על עתידה במפעל.

6. alexshw Member

לא הבנת. הלאקי לוזר יהיו בטוח דרג ד' בהגרלה של שלב הבתים או שיכנסו לדרג לפי הדירוג שלה?

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

הם אמורים להכנס לפי הדירוג שלהם.

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי האתר של Bart Kassies (מאמין שהוא מדויק) הקבוצה שתוגרל מחר תיכנס לדרג ד' בכל מקרה

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

הוא לא כתב את זה, הוא רק כתב שהדירוג שלה יהיה בין 0.833 לבין 59.992 ושם אותה ב4, אבל יכול להיות שזה נכון.

10. alexshw Member

גם אני סברתי כך בהתחלה אבל אני לא משוכנע.
    בתאכלס טכנית אותה ההגרלה תתקים איזה 3-4 שעות לפני כן ובהחלט יש זמן לעדכן את הדרגים לקראת הגרלת שלב הבתים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/13
  11. Hapoel_Tel_Aviv Member

לאופא יש הרבה בעיות עם כל הקבוצות האלה,בטח לקראת עונה הבאה יעשו נהלים ברורים. זאת תהיה גם העונה האחרונה שלפני שמשנים שוב את השיטה באירופה ויהיה לישראליות מעט יותר קשה להגיע לאלופות ולאירופאית.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הגרלת חלומות יכולה להיות המנצחת בין אלקמאר שנראית נורא ואיום לאטרומיטוס שאני מעריך שהיא לא ברמה של קבוצות כמו טוטנהאם או אפילו ליאז' של לוזון (איך יספיקו עד אז?) בדרג הראשון, גנק/וויגאן בדרג השני (נראות לי הכי פחות קשות, תקנו אם אני טועה), אשטוריל/מאריבור בשלישי למכבי ולא תון, פאנדורי או וארחם ברביעי לחיפה (אני לא הכי מכיר את הקבוצות, אבל רובן נראות נוחות יחסית).

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

דרג 1 - גם חיפה וגם מכבי יכולות להשיג 4 נקודות מול ליאז', חוץ ממנה אולי תיקו ביתי/ניצחון מול אלמאקר.
    דרג 2 - גנק,זלצבורג,דינפרו האוקראינית שזכור לי שנפגשה פעם מול קבוצה מישראל (חיפה נראה לי?), זאגרב קבוצות שהישראליות צריכות לעבור עם 4 נקודות לפחות. גם שאר הקבוצות זה קבוצות שאפשר להתמודד בכבוד בישראל כמו טרנזספבור, פאוק,אנזי שמתפרקת בשבועות האחרונים ואולי גם וויגאן שאני לא יודע מה הרמה שלה בליגה השנייה באנגליה.
    דרג 3- חוץ מהגרמניות, מול כולם מכבי להשיג ניצחון בארץ ומול ה-לא פורטוגליות צריך גם להוציא ניצחון בחוץ.
    דרג 4- גם כאן חיפה (ומכבי אם תעלה ל3) צריכה להיות פייבורטית למרות שיש קבוצות שהם לא קלות - ליבריץ,פאנדורי ותון וגם לבקר ליד סין זה לא חוויה.

הליגה האירופאית העונה היא הכי חלשה בעיקר דרגים 3-4 שאני זוכר מאז שהמפעל הזה נוצר לפני כמה עונות. (פעם ראשונה מאז שהפועל לא בשלב בתים אירופאי)

בעונת 2015/2016 אמורים להכנס שינויים במפעל שלא יטיבו עם הישראליות אבל אמורים לחזק אותו

- 16 קבוצות (במקום 7 היום) יוכנסו לבתים אוטומטית. 12 מחזיקות הגביע ממדינות 1-12, ונציגה בכירה (מקום 5 מ3 הליגות הראשונות / מקום 4 מליגה דירוג 4) מהליגה. >> יגרום לצפיפות גדולה במוקדמות ויאלץ את הישראליות לעבור יותר שלבים.
    - מחזיקת הליגה האירופאית תקבל כרטיס לפליאוף האלופות (כנארה דרך מסלול האלופות?), וברוב השנים אלופת אירופה לא צריכה את הכרטיס שלה לאלופות אז זה אומר שמחזיקת האירופאית תעלה אוטומטית לבתים.
    - הורדת קבוצה למדינות מדירוג 7-9, מעכשיו מקסימום 3 קבוצות ישחקו באירופאית.

14. wings Member

חיפה אכן נפגשה עם דינפרו בעבר ועפה. ד"ש ממיכאלנקו.
    תנו לי את דינמו זאגרב בבקשה.

15. Telkiyski Member

ה"קבוצה שהפועל הייתה אמורה לעבור", פאנדורי, נצחה בבראגה אחרי הארכה והעיפה גם את הפורטוגלים. עכשיו גם רומניה, בניגוד לציפיות, נשארה עם 2 נציגות, כמונו.

רומניה נותרה עם נציגה אחת בצ'מפיונס ואחת באירופית, כנ"ל לגבי וצ'כיה
    אוסטריה עם נציגה בצ'מפיונס ו2 באירופית, כנ"ל לגבי שוויץ
    קפריסין (הם בתמונה?) נשארה עם נציגה אחת באירופית.

היתרון הוא שסטיאווה,אוסטריה וינה ופלזן לא אמורות להוציא יותר מדי נקודות בבתים שהן הוגרלו אליהן, במיוחד אוסטריה וינה. על זה שסטיאווה לא תתן לרומניה כמה נק' דירוג יפות לא הייתי ממש בונה (באזל ושאלקה לא ינצחו בבוקרשט כ"כ בקלות ואני מנחש שלפחות אחת מהן גם תפסיד שם).

מה שמעצבן זה שגם פאנדורי, גם סנט גאלן וגם ליברץ בכלל היו אמורות להיות בחוץ אבל הן הדיחו את בראגה, ספרטק ואודינזה בהתאמה. ממש נאחס, הייתה יכולה להיות פה פרצה עבור ישראל והמאבק על מקום 15.

מצב נושא:
הנושא נעול.