הישראליות באירופה: המבט ל15/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

אם כבר אחת משלוש רומניות, חיפה נפלה על הנוחה ביותר לדעתי (הם העיפו קבוצה סלובקית סיבוב קודם).

בכל מקרה ליברץ ותון היה נשמע יותר קשה עבור חיפה.
    לחיפה בסיבוב הקודם היה את הפוקס לתפוס קבוצה מלטביה, היום זה לא עבד להם והאסטונים לא יגיעו לחיפה.

2. EuropeGuy Member

וואן מדווחים שמשחק הגומלין מול פאוק יהיה ללא קהל
    יש דברים בגו? אני מבין שהקבוצה נענשה עקב התפרעויות של האוהדים שלהם,
    השאלה היא האם משחק ללא קהל יהיה תקף גם במשחק מול מכבי, כי זה יתרון חשוב מאוד.

3. Sarek Member

כל המשחקים של אסטרה בסיבובי המוקדמות נערכו בארנה נציונלה, כך שאני מאמין שזה יהיה המצב גם בשלב הפלייאוף.

התוצאות של אסטרה עד עתה:
    סיבוב המוקדמות הראשון:
    משחק חוץ - ניצחון 1-0 על דומז'אלה (סלובניה, מקום 3 בליגה)
    משחק בית - ניצחון 2-0 על דומז'אלה

סיבוב המוקדמות השני:
    משחק בית - תיקו 1-1 עם אומוניה (קפריסין, מקום 3 בליגה)
    משחק חוץ - ניצחון 2-1 על אומוניה

סיבוב המוקדמות השלישי:
    משחק חוץ - ניצחון 3-1 על טרנצ'ין (סלובקיה, מקום 3 בליגה)
    משחק בית - תיקו 2-2 עם טרנצ'ין

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות למכבי:

המשחק ביוון יהיה ללא קהל
    פאוק סוחבת 3 משחקים ללא קהל

5. EuropeGuy Member

רישמי?
    כשחושבים על פאוק הדבר הראשון שעולה לראש לפני סלפינגידיס, זה הקהל המטורף שלהם.
    בונוס אדיר.

6. danielone Member

ויכול להיות שזה לא טוב לנו, אם חיפה תודח, כמו הפועל, מה שכן, הבנתי שהתחרות שלנו היא יותר, אם אוסטריה, וצ'כיה, מאשר אם רומניה,

בכל מקרה קודם כל 2 הקבוצות שלנו, צריכות לעלות לבתים.

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

אחרי האכזבה של אתמול והעצבים אפשר סוף סוף להגיב כאן.
    אני מקווה שמה עידו חגג' אמר נכון והתקציב לא קשור, אחרת באמת יהיה כאן בלאגן. לפחות הדירוג של הפועל שזה הנכס הכי גדול לא ניזוק משמעותית, בסוף העונה נזרוק את 08/09 שזאת שנה שזהה לשנה הנוכחית מבחינת דירוג - ובעונה הבאה נהיה מדורגים בכל סיבובי המוקדמות של הליגה האירופאית אם נגיע אליה. (לגבי אלופות אם תקרה סנצסיה - כל הסיבובים חוץ מהפליאוף)
    פעם ראשונה מאז 06/07 (אז חיפה הגיעה לשמינית והפועל ל1/32) שהפועל לא מסיימת את העונה האירופאית אחרונה מבין הישראליות.

גרזי'ציץ וההגנה נראים די רעים, שכטר & דמארי לא מחוברים, לדעתי אם טב"ח היה עוד בהפועל. היינו גומרים את זהבמחצית הראשונה ברומניה.
    אני מאוד מקווה שלא יפטרו את בן שמעון אחרי הפסדים בפתיחת העונה.

לגבי מכבי וחיפה:
    אני חושב ששתי הקבוצות לא עוברות. למכבי יש סיכוי במיוחד שהמשחק של פאוק יערך בלי קהל ולמכבי יש היסטוריה עם יווניות, והקבוצות הרומניות מעולות.

לגבי מטאליסט:
    אם הם יודחו כנארה ששאלקה תעלה אוטומטית לבתים של האלופות.. (על סמך מה שקרה עם הטורקיות - אבל באמת לא יודע)

לגבי העדכון שלי עם הדירוג:

ההדחה של הפועל וגם ההעפלה המדהימה של פילושטי די סגרה הכל (וגם אם היינו עולים זה עדיין היה עם סיכוי נמוך), למרות שגם הקבוצות מהמדינות האחרות קיבלו הגרלה קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/13
  8. Leoforos Member

מבחינה מקצועית:

לפאוק סלוניקי יש המון כלים בהתקפה את'אנסיידיס הצעיר נחשב כישרון גדול והוא מלך השערים של הקבוצה כבר שנתיים לידו משחק דימיטריס סאלפינגידיס המוכר לכל חובב כדורגל ישראלי, וגיאורגיאדיס עוד ווינגר טכני שסטיבנס מאוד אוהב.

אל 3 היוונים שציינתי יצטרפו הזרים המרשימים שאיוון סאבידיס (האוליגרך הרוסי יווני) הצליח להנחית בסלוניקי:

סקו אוליסה ותומאש נסיד הגיעו מצסק"א
    מירוסלאב סטוך- שחקן שאני מאוד אוהב הגיע מפנרבחצ'ה
    לוקאס הספרדי שכיכב בליגה האוקראינית ולא מצא את עצמו בדינאמו קייב הגיע מקרפאטי לבוב.

ההגנה והשוער הם החלק הפחות איכותי והמתפרצות של מכבי חייבות לנצל זאת.

מי שראת את צמד המשחקים מול מטאליסט(שהיא קבוצה מצויינת) ראה שתוצאה די משקרת ויחסי הכוחות היו שווים ואפילו התרשמתי מפאוק למרות ההדחה

המזל הגדול של מכבי שכמו בעבר מול אולימפיאקוס כנראה פאוק תשחק את המשחק הביתי שלה ללא קהל

9. מרקו ואן באסטן Member

יש נטייה בארץ לזלזל בקבוצות רומניות,ובליגה הרומנית בכלל. זאת הגרלה לא פשוטה בכלל ובכלל לא טיול. אחרי המשחק בשווארמה ליד המגרש מישהו אמר"איך הפועל הליצנים עפו נגד הרומנים הדייגים האלה"הליגה הרומנית טובה מהישראלית,קלוז וסטיאווה טובות ממכבי תל אביב ומכבי חיפה,ושאר הליגה טובה מהישראלית בהרבה. לא הופתעתי בכלל שפאנדורי העיפה את הפועל, והם ממש לא קבוצת דייגים.
    אנחנו אמורים לעבור את אסטרה, אבל יש לנו בקבוצה בעיות שנצטרך לטפל בהם עד המשחק כדי לא לעוף מאירופה(חלוץ זר!) זאת קבוצה שיכולה לסבך אותנו בגדול וממש לא טיול בפארק.

גם למכבי תל אביב זאת אמנם הגרלה סבירה שהיא אמורה לעבור,אבל אסור להם להקל ראש בפאוק. הם אמנם לא באזל אבל בטח שלא גיורי.

10. Hapoel_Tel_Aviv Member

המשחק של פאוק ללא קהל. קיבלו 3 משחקים ועברו רק אחד.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

סטוך שחקן מצוין. לא ידעתי שהוא בפאוק. קשר איכותי מאוד. גם תומאש נסיד מעולה. בנו שם אחלה קבוצה!

אגב,

12. danielone Member

אם באמת הפרסום שהמשחק ביוון יהיה ללא קהל, אז זה יתרון אדיר למכבי, יתרון כזה שהופך את האחוזים, לטובת מכבי,

שמעתי גם שיכול להיות שבכלל, פאוק יחזרו לפלייאוף של האלופות בגלל קבוצה אוקראינית. האם יש אימות לפרטים האלה?

13. EuropeGuy Member

Leoforos. נשמע שאתה מכיר את הליגה היוונית (סמל של פאו?)
    איך אתה רואה את יחסי הכוחות מכבי-פאוק?
    יתרונות, חסרונות.

14. Telkiyski Member

אני חושב שזה יותר שלפאוק אסור להקל ראש במכבי, עם כל הכבוד.

15. מרקו ואן באסטן Member

אני חושב שמכבי קבוצה טובה מפאוק. הליגה היוונית בירידה גדולה בשנים האחרונות,והכוכבים הזרים עוזבים,ולא מגיעים זרים טובים אחרים.

מצב נושא:
הנושא נעול.