הישראליות באירופה: המבט ל15/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/6/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

מה אכפת לי מה מאמן אומר בתקשורת.

2. EuropeGuy Member

צודק. לא איכפת מה אומר, אבל מקרין ביטחון ואנרגיות טובות לקבוצה עם שחקנים שצריכים מאמן עירני.
    ובנתיים חיפה גם לא נראית רעה עד כדי כך. בתקופת אלישע למשל היה ברור שאין למה לצפות, עם בנאדו אני כן חושב שיש.

3. alexshw Member

מכל מאמן מכבי חיפה יש ציפיות גבוהות ומכל מאמן אני מצפה להגיון ושיקולים מקצועיים.

4. הרצליה Member

אז צפית רק במחצית השנייה ולא ראית שתי החמצות שלו בראשונה. החמצות שכמוהן ראיתי במשך עונה שלמה. שחקן חלש, אדיש, איטי ומסורבל שכל קשר בינו לבין המשחק מקרי בהחלט.

ממה התרשמת ממנו במחצית השנייה? לא זכורה לי נגיעה חיובית אחת שלו בכדור.

5. Sarek Member

ככל הנראה יש לו גם אזרחות איטלקית וגם ברזילאית, אך באופ"א הוא מופיע כאיטלקי.

עריכה: אכן כך-
    http://www.transfermarkt.de/de/sasha/profi...ler_121986.html

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/13
  6. EuropeGuy Member

היה נראה שאין ברמת גן שחקנים שיודעים להחזיק בכדור.
    כשצפיתי, הדבר הראשון שקרה זה פעולה נהדרת שלו ברחבה והשארת כדור לגול לבוזגלו.
    אחרי האירוע הזה היתה כבר רק קבוצה אחת על המגרש, אשטוריל,
    וברגעים הדלים שהכדור כן הגיע לדיאמנט היה נראה שהוא מסוגל להשתלט על כדורים שלשחקנים אחרים ישר נשמטו מהרגליים. מחזיק טוב יחסית בכדור, נייד, ובעיקר נראה שהוא יכול להיות מסוכן, בעוד שהשחקנים האחרים בעיקר נלחמו וזהו (עדיין שאפו).

7. הרצליה Member

התגובה שלי אחרי המשחק הראשון שלו בהרצליה הייתה, סוף סוף יש פה חלוץ שגם מבין את המשחק ויש לו כדורגל. אחרי שבועיים כבר לא יכולתי לראות אותו.
    כתבת שנראה שהוא יכול להיות מסוכן? אולי הוא נראה כי מסוכן הוא לא.
    יש לי ניסיון עם הבחור, אין לו כדורגל, יש לו אבא עשיר בגלל זה הוא משחק.

8. EuropeGuy Member

אני מסתמך אך ורק על המחצית השנייה שראיתי,
    אין לי ידע עליו מהעבר, ובכנות אני חושב שבמחצית שראיתי הוא היה מהטובים בר"ג.
    יכול להיות שאתה "סוחב עליו" מה שנקרא, אבל במעמד הזה שבו ר"ג בעיקר נלחמה והעיפה כדורים, הוא היה נראה די טוב.

9. wings Member

תודה רבה, סוף סוף *אוהד* נורמלי.

כל מילה כמובן. למעט השורה האחרונה על גבאי שאותו אני לא מכיר.

10. Love Is Red Member

מה אמרתי לכם?
    הכדורגל הפורטוגלי לא יותר טוב מהכדורגל הישראלי, אולי חוץ מספורטינג ליסבון וגם היא כבר לא מה שהייתה פעם.
    קבוצה מהליגה הנשייה בישראל עומדת בכבוד מול קבוצה מהליגה הראשונה בפורטוגל ובמשחק חוץ.
    הם חייבים לשחק באצטדיון קטן הייתי במקומם הולך לשחק בראשון לציון, זה אצטדיון מושלם בשבילם למשחקים באירופה, או לשחק בראש הזהב (המושבה).

11. תומס מולר Member

''סוף סוף אוהד נורמלי''
    משומר לא שחקן כדורגל.
    שיחזור להפועל כפר סבא.

12. Sarek Member

אני חושב שהאמירה הזו קצת בעייתית, הליגה הפורטוגלית מדורגת חמישית באירופה, בעוד הליגה הישראלית מדורגת במקום ה-17. הפער הוא עצום.

בשנה שעברה היו להם שלוש קבוצות בליגת האלופות, כאשר פורטו הגיעה לשמינית הגמר ובנפיקה סיימה במקום השלישי בבתים (בין השאר סיימה ב-0-0 בקמפ נואו) שהוביל אותה לליגה האירופית - שם הפסידה רק בגמר לצ'לסי (2-1).

הכדורגל הפורטוגלי הרבה יותר מהכדורגל הישראלי (עם כל הצער שבדבר), אך בהחלט ראוי לציין את רוח הלחימה של שחקני הפועל ר"ג שהצליחו להחזיק מעמד - למרות שסיום המשחק היה במעמד צד אחד לטעמי.
    ראוי לציין שאשטוריל גם היא נרגשת מהמעמד - הופעת הבכורה שלה באירופה, כך שסביר להניח שהיכולת שהציגה אתמול לא מאפיינת אותה.

13. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם צפיתי הפסד מינימלי לר"ג אך בסופו של דבר אפשר להגיד שהם עמדו בכבוד מול הקבוצה הפורטוגלית.
    עם איך שזה נראה יש מצב להפתעה בבית והמשך הקסם האירופאי של ר"ג.

14. Sarek Member

הקרב על המקום ה-15 - עדכון:
    צ'כיה וישראל מחליפות מקומות, כך שישראל יורדת למקום ה-17 וצ'כיה מעפילה למקום ה-16.
    14. http://img.uefa.com/imgml/flags/18x18/AUT.Xxx אוסטריה - 23.625 נק' (4/5 נציגות - אוסטריה וינה מנצחת את FH האיסלנדית וזלצבורג מסיימת בתיקו עם פנרבחצ'ה בליגת האלופות. בליגה האירופית - ראפיד וינה מסיימת בתיקו עם טריפולי היוונית).
    15. http://img.uefa.com/imgml/flags/18x18/ROU.Xxx רומניה - 23.382 נק' (4/4 נציגות - בליגת האלופות סטיאווה מנצחת את דינמו טביליסי, בליגה האירופית ג'ורג'יו מנצחת את טרנצ'ין, פלוישט מסיימת בתיקו עם ויטסה ופאנדוריי מסיימת בתיקו עם הפועל ת"א).
    16. http://img.uefa.com/imgml/flags/18x18/CZE.Xxx צ'כיה - 22.975 נק' (3/4 נציגות - ויקטוריה פילזן מנצחת את נומה קאליו האסטונית בליגת האלופות. בליגה האירופית - ליברץ מנצחת את ציריך ויאבלונץ מנצחת את סטרומגודסט הנורבגית).
    17. http://img.uefa.com/imgml/flags/18x18/ISR.Xxx ישראל - 22.875 נק' (4/4 נציגות - מכבי חיפה, הפועל ר"ג והפועל ת"א מסיימות בתיקו).

15. Hapoel_Tel_Aviv Member

לצערי הסיכוי שלנו להיות מקום 15 יורד. לא רואה את ישראל עוברת את רומניה. הסיכוי היחיד זה שישראל תתן קמפיין מוצלח באירופית בשילוב קמפיין נורא של אוסטריה וכמו שנראה עם רומניה הם יהיו מקום 14 ואז לישראל יהיה סיכוי לעקוף את אוסטריה, אבל לאוסטריה יש את אוסטריה וינה שתעלה לאלופות, וזלצבורג שתהיה באיזה שלב בתים (אולי אלופות אולי אירופית), אם ראפיד תודח והקבוצה מהליגה השלישית באוסטריה לא תעשה משהו מיוחד יש על מה לדבר.

אלא אם כן מכבי תעבור את באזל..

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/13
מצב נושא:
הנושא נעול.