הישראליות באירופה: גם הפועל מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/08.

1. Pele Member

זה מחשבה טובה אבל זה לא מציאותי, זה בדיוק כמו הויכוח על האיצטדיונים.
    מה נראה לך שאם לא יהיה שידור יגיעו עוד 2000 צופים שלא רצו בהתחלה להגיע?

אם יהיו 200 כאלה זה יהיה הישג.

מלבד זאת יש פה היבט כספי, הפועל מרוויחה מהטלוויזיה הרבה, והיא לא חושבת על יגיעו או לא יגיעו. היא יודעת שהקהל שלה בסופו של דבר יגיע.. עוד 2000 פחות 2000 זה כבר לא משנה.

2. ISRAl Member

יש שידור של המשחק. ספורט 5 7:20

3. קובי ברייאנט Member

בהצלחה להפועל יהיה לה ממש קשה לאור זה שלהפועל יש חלוצים בינוניים לעומת סנ אטיין החזקנ.הפועל צריכה לשחק הגנתי ולא לספוג ואז יהיה לה סיכוי בגומלין כל תוצאה שהפועל סופגת ליגה היא כנראה תודח.הרבה כדורים צרכים להגיע לסמואל יבואה והא חייב להיות במשחק שיא היום אחרת יהיה קשה מאוד להפועל מול סנט אטיין.בהצלחה הפועל!

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוי ואבוי להפועל אם היא תשחק הגנתי, לא רק שהיא לא תספוג (וזה לא בטוח) היא גם לא תכבוש.
    0:0 זו אמנם לא תוצאה כזו רעה אך הפועל חייבת לכבוש מבלי לספוג, גם 1:0 לא בטוח שזה יספיק לגומלין אך בכל זאת זה ישאיר סיכוי.

בהצלחה כבר אמרתי? אני אגיד שוב, בהצלחה :aaa021:

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א חושך... הבעיה העיקרית היא שהמפתחות נמצאים בידיים של שי אבוטבול ונאתכו, הם בונים את המשחק ומה לעשות הם לא אינטליגנטים מספיק לרמות האלה ובטח לא מתאימים כדי לסחוב קבוצה לנצח ברמה הזאת, הם שקופים מדי, המוח שלהם עובד לאט הרבה יותר, זה לא זה. טלקיסקי נראה כמו עוד בלוף, ואם לא היינו יודעים מה הוא מסוגל לעשות מהעונה שעברה כולם היו כבר צולבים אותו, ורמוט לא מעורב מספיק, וגם שעשה מהלך יפה לא ידע מתי לשחרר את הכדור, יבואה לא מעורב, ערן זהבי היחיד שבאמת מנסה.

הפועל צריכה מזל.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה הקטע ששחקנים של הפועל מתחילים להיות אגואיסטים? עושים מהלך אחד יפה, עוברים שחקן,
    אז שחקן אחד קטן עליהם, הם יעברו עווווווווד שחקן ... במקום למסור הם מחליטים להמשיך לבד קדימה,

אני בטוח שגוטמן נזף בשחקנים בחדר ההלבשה, חבל שהפועל ספגו בדקה 7, כי מתחילת המשחק ועד ספיגת השער הפועל שלטה,

אבל זה לא מספיק רק לשלוט, צריך לכבוש ומקווה ששחקני הפועל ישכילו לעשות זאת במחצית השניה.

7. Sergio Ramos Member

הפועל במחצית מאוד חלשה ואני מאוד מופתע לרעה. רואים שהצרפתים עולים על האדומים כמעט בכל פרמטר, אבל הפאתטיות של הפועל בהתקפה וההגנה החדירה שלה להחריד רק מוסיפה לכך. שום דבר מיוחד בחלק הקידמי, חוסר דיוק של ממש, אין תנועה של השקחנים, הכל מתנהל בהילוך איטי ובאיבודי כדור שהופכים להתקפות נגד של סנט אטיין שעם קצת יותר חדות הייתה יכולה להרשית בקלות את השני והשלישי אל מול הגנה שברירית של האדומים.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

את השני היא כבר הרשיתה,
    איך שהפועל משחקת זה פשוט בושה, ב ו ש ה !
    אז נכון שסט. אטיין היא לא יובנס מסן מרינו, אבל היא גם לא ברצלונה,
    אני לא מזלזל בצרפתים, חלילה, אבל בבלומפילד, איך שהפועל משחקת ... ומשחקת זה עוד בלשון עדינה, זה פשוט לא זה.

דיברתי על פעולות אגואיסטיות? בבקשה, ספרתי לקנדה 3 במחצית השניה, גועל נפש ... פשוט גועל!

עריכה:

שישלחו את הקוון במנוף לדנמרק ויפה דקה אחת קודם!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/9/08
  9. Raulito Madridista

העונה האירופית שלנו הסתיימה היום, אני לא רואה מצב שנכבוש שני שערים בצרפת, בטח לא ביכולת המביישת של רוב השחקנים. העובדה שכבשנו לא ממש מעודדת אותי. איפה היו השחקנים האלו עד הדקה ה-70? אני מאוד מאוכזב מהיכולת, זו לא חוכמה להגיע לשלושה מצבים של שער בטוח כאשר המשחק גמור והצרפתים כבר מורידים את הרגל מהדוושה. הקוון פסל לנו שער חוקי לחלוטין, השופט היה צריך להוסיף קצת יותר משתי דקות תוספת זמן(איזה קמצן!! חח), אבל אין מקום לתירוצים.
    אלי גוטמן עשה היום חילופים נכונים מאוד, הבעייה שאין לו יותר מידי אופציות על הספסל, בטח לא כשלוז פצוע. הייתי מרוצה מלאלא שעשה הרבה בלאגן להגנה של הצרפתים, לפני השער שלו הוא כמעט כבש במהלך יפה יותר. מגיע לו צ'אנס לפתוח בהרכב, זה לא שזהבי כזה גדול, למרות שאני חייב לציין לטובה את הדריבל שלו במחצית הראשונה, לפחות הוא מנסה דברים. לאלא ויבואה צריכים לשחק בייחד בחוד ואז יהיה לנו יותר מחץ. גם אביחי ידין תרם למשחק שלנו היום, אני מקווה שהוא יתברר כסיפור הצלחה משום שהקישור של הקבוצה אדיש ורך מידי. גילי וורמוט היה בסדר, אליו אין לי טענות.
    יש לי בעייה עם אבוטבול, שהיום דווקא היה מהשחקנים היותר נורמאלים על המגרש, בעיקר בדקות האחרונות, אם כי הכושר הגופני שלו לא מרשים, כאשר איבדנו את הכדורים הוא וויתר דיי מהר. אבוטבול מוסר בעיקר לרוחב, אני מצפה ממנו לדברים יותר מעניינים מאשר לפתוח את המשחק לצדדים. שיאיים על השער, יינסה למסור כדורי עומק, אולי דאבל-פסים...
    יגאל אנטבי המשיך היום בכושר הגרוע שלו בתקופה האחרונה, שני השערים שהקבוצה ספגה הגיעו אך ורק בגללו. חבל שגם להתקפה הוא לא תורם שום דבר. אבל מאנטבי אני כבר פחות מצפה, אז האכזבה הגדולה יותר הגיעה מכיוונו של קנדה, שגם היום הקבוצה לא הרוויחה דבר מהעליות שלו קדימה. מזה הבעיטות העלובות האלו ברגל שמאל?;
    לגבי טלקיסקי אין לי מה לומר כבר, אני מאוד מקווה שבקרוב הוא יחזור לעצמו, חבל שדווקא כאשר הוא משחק עם שחקנים טובים יותר לצידו, אז יש ירידה גדולה בכושרו. הדבר היחיד שגוטמן יכול לעשות זה לצוות עליו, פשוט ככה, לשחק אך ורק בצד ימין, שלא יינכס לאמצע משם הוא לא תורם יותר מידי. נמאס לראות את קנדה משחק לבד באגף. אותה בעייה אגב יש עם יבואה שהוא בורח לצדדים. בכל אופן, אני מקווה שגוטמן ישוחח עם טלקיסקי או משהו אחר, זה לא יכול להימשך ככה.
    אם איכזבנו באירופה אז זה אומר שסוף סוף ננצח בליגה? - אני מקווה שכן.
    יאללה הפועל!

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פסילת השער הייתה במקום, הכדור הגיע לפני כן לאיזור של ללה, ללה ניסה לגעת בכדור והשפיע על המהלך, וברגע זה יבואה כבר נכנס לעמדת נבדל, זה אופסייד.

בלי קשר למקרה הזה, השופט היה אנטי הפועל, בכל מיני שריקות קטנות נתן יותר מדי כבוד לצרפתים, 2 דקות תוספת זמן היה חוצפה.... מה זה 2 דקות? ע"פ החוק 4 חילופים זה 2 דקות והיו 6 חילופים... שיפוט מרגיז.

הפועל התעוררה מאוחר, בגארבג' טיים, שסנט. אטיין כבר הייתה בחדר הלבשה, בגדול הפועל הייתה רעה מאוד, חלשה, לא מדוייקת. קנדה היה עלוב, אגואיסט, קבלת החלטות איומה, משחק נוראי שלו.

11. חל יל Member

פשוט חיזוי מדהים!
    גם במהלך המשחק אמרתי שהם יובילו 2-0 והפועל תקזז לקראת הסוף
    חבל לא שלחתי מאץ על זה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. איגור .פ. Member

ובזה נגמרה לה העונה האירופאית של הקבוצות הישראליות...

ואם עוד חשבנו שהכדורגל הישראלי רק עולה ומתקדם באים 2 העונות האחרונות ומוכיחות שאנחנו בדרך אחורה,בעיקר העונה הנוכחית הבזיון של בית"ר ,וכל השאר וגם בנבחרת,במקום להתקדם עושים 3 צעדים אחורה.
    בושה וחרפה...
    הכדורגל הישראלי ב"מיטבו"...

לדעתי צריך שמכבי חיפה תייצג את ישראל באירופה

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/08
  13. שגיא Guest

אין לנו מה להתלונן על הפועל תל אביב, כי בסך הכל היא הפסידה לקבוצה טובה ממנה. התלונות על חוסר ההצלחה צריכות לבוא קודם כל לקבוצות שלא ניצחו קבוצות שלא בהכרח טובות מהן, כמו נתניה את צ'רנו מורה ורנה, וכמובן בית"ר את ויסלה. ככה היינו בשלב הזה עם שלוש נציגות ישראליות, וסביר שאחת מהן גם הייתה מקבלת הרגלה סבירה שהייתה מאפשרת העפלה לשלב הבתים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/9/08
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אתם מצפים שנצליח אם שאריק בנאדו קופץ שהוא שומע שבית"ר קיבלה את ויסלה ואז במגרש הוא נראה כמו ילד וברוז'ק חוגג עליו חמישיה .
    שבית"ר מביאה כל קיץ חלוץ אחר ועד שהיא מביאה חלוץ נורמלי שגדול פי כמה מידות על הליגה שלנו , היא משחררת אותו מבלי ששיחק משחק ליגה אחד!
    בתקופת גאידמק עברו בבית"ר 8 חלוצים זרים:טוטואנה , אגנסו , פינטו , פביאני , שוונקי , טוטו , רומולו , אבראו .
    מכבי נתניה מודחת על ידי קבוצה שלא נראה לי שמתיאוס אפילו יכול לבטא את השם שלה נכון , וסופגת שער ממגרש שלם .
    הפועל ת"א וקריית שמונה פשוט לא מספיק טובות .
    הכל נעשה בלחץ , בלי חשיבה עתידית , זילזול ואי - הערכה כלפי היריב .

15. Number 8 Member

סנט. אטיין - הפועל ת"א
    http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/50022.Xxx - http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/59869.Xxx

חמישי, 20:00.
    שופט: קריסטין יקובסון.

הפועל ת"א תתארח אצל סנט. אטיין במטרה למחוק את התוצאה 2:1 לטובת הצרפתים במשחק הראשון ולעלות לשלב הבתים של גביע אופ"א בפעם השלישית ברציפות. הקבוצה של אלי גוטמן התחילה ברגל שמאל את המסע כאשר הטיסה שלה התעכבה מספר שעות. בצד השני, הצרפתים מאמינים שהניצחון לפני שבועיים ישמור עליהם והם יצליחו לעשות היסטוריה ולחזור לבמה המרכזית של גביע אופ"א אחרי 24 שנים של העדרות.

הקבוצה האדומה מגיעה במצב רוח די מרומם אחרי שהשיגה את הניצחון הראשון שלה בליגה ביום שבת האחרון. למרות זאת, השחקנים יודעים שהפועל פ"ת זו לא סנט אטיין, במיוחד לא בצרפת פלוס שני שערי חוץ. כאמור, שתי הקבוצות נפגשו לפני שבועיים והצרפתים חזרו הביתה עם ידם על העליונה כאשר ניצחו 1:2 ולמעשה גמרו את הסיפור, אבל אם מביטים אחורה, הפועל כבר עשתה את הבלתי יאומן בצרפת - זה קרה לפני שנתיים כאשר הפועל התארחה במסגרת שלב הבתים אצל פאריס סן ז'רמן בעלת ההיסטוריה המפוארת, ובניגוד לכל הציפיות והסיכויים, היא ניצחה 2:4 מצמד של טועמה ושערים נוספים של באדיר וברדה. הנתון הזה מראה שאסור להרים ידיים, גם אם המצב כמעט חסר סיכוי. אלי גוטמן יודע שאם הקבוצה שלו תראה את אותה יכולת במשחק הראשון עד סביבות הדקה השבעים, היא לא תצליח להעפיל, אבל יחד עם זאת אם השחקנים יציגו את היכולת של העשרים הדקות האחרונות שבהם מהראן לה-לה כבש גם את השער היחיד שלהם, הכל אפשרי.
    למרות התוצאה במשחק הקודם והידיעה שהפועל חייבת להבקיע לפחות שני שערים, אלי גוטמן יפתח עם שלוש בלמים - טופוזאקוב, וואליד באדיר ודאגלס דה סילבה. אביחי ידין בספק גדול למשחק, בעוד שגילי ורמוט חולה ולא טס עם הקבוצה לצרפת, וביבראס נאתכו יתפוס את מקומו בהרכב.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1111982/IMG_1385-(Large)_wa.Xxx
    גילי ורמוט. הפועל תחסר את השחקן הכי טוב שלה.

סנט. אטיין כאמור ניצחה בישראל משערים של פאייה ופיינדונו, והשיגה לעצמה יתרון עצום לקראת הגומלין. בנוסף ליתרון מהמשחק הראשון, וליותר משלושים אלף אוהדים שידחפו את השחקנים שלהם, הקבוצה הצרפתית מגיעה למשחק עם הרגשה די חיובית לאחר שהשיגה ארבע נקודות מתוך שש אפשריות בליגה והתרחקה שלוש נקודות מהקו האדום אחרי שבע מחזורים. למרות היתרון המשמעותי, סנט. אטיין לא מזלזלת בהפועל ומבחינתה, שום דבר עדיין לא סגור. בלמה היווני של הקבוצה, סטאיס טאבלארידיס, לא מקל ראש בקבוצה הישראלית, בעיקר בזכות הניצחון שלה על פאריס סן ז'רמן, אך הוא משוכנע שהקבוצה תעשה את העבודה שלה ותעלה לשלב הבתים.
    ככל הנראה, סנט. אטיין תחסר את סילבן מונסוראו אשר פצוע באכילס. מי שחוזר לסגל הוא דאיסוק מאצוי היפני.

http://www.fcsochaux.fr/fr/images/actu/tavlaridis.Xxx
    סטאיס טאבלארידיס. לא מזלזל בהפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/08