לצערי אני לא אוכל להגיע מחר למשחק, אז אני אחזיק אצבעות לשחקנים מהבית. אני מאוד מקווה שפתיחת העונה הבינונית של הקבוצה לא תשפיע על בואו של הקהל. רק זה מה שחסר, שהאירוע המשמח הזה יהפוך ל'הלוויה' כמו המשחק נגד טוטנהאם בשנה שעברה, אבל אז ההנהלה רצתה לעשות קופה על חשבון האוהדים ובסופו של דבר פיספסו בגדול. אני לא רוצה להישמע ביקורתי מידי כלפי הקבוצה, כי עברו בסה"כ שני מחזורים, אבל בינתיים אין בקבוצה יותר מידי נקודות חיוביות. הפועל קבוצה רעה מאוד. אין לנו מרכז שדה טוב וגם אם ידין יפתיע הוא לא יוכל לבדו לעשות את העבודה בהגנה, ולכן הקבוצות מגיעות מהר מאוד קרוב לשער שלנו. גם הגנה טובה אין לנו. דה סילבה זה לא זה, באדיר חלש כבר הרבה זמן וטופוזאקוב מנומנם בינתיים. אבל מה שהכי חבל לי זה ההיחלשות של צד ימין, שבשנה שעברה היה האגף הדומיננטי אצלינו. טלקיסקי פתח את העונה הזו רע מאוד, הוא פשוט לא עושה כלום, וזה לא רק בליגה, אלא בכל המשחקים בגביע הטוטו ובגביע אופ"א. קנדה אומנם עובר שחקנים בקלילות, אבל חסר רגש במסירה האחרונה. למרות שהצרפתים עדיפים ללא ספק, בנוסף לעובדה שהפועל לא בשיאה, ואפשר לומר שהקבוצה היא קצת בלוף, בבלומפילד אפשר לנצח הרבה מאוד קבוצות. לפני שנתיים למשל הקבוצה שיחקה נגד ריינג'רס בבלומפילד ופשוט עשתה לה בית-ספר. ריינג'רס שהיא קבוצה הרבה יותר טובה מהצרפתים, לא עברה את החצי ושיחקה נסוג. במקום לנצח 3-0 הפועל השיגו רק 2-1, תוצאה שהיה ברור שלא תספיק לגומלין. מה שכן, הקבוצה של אז ידעה להחזיק כדור בניגוד להיום. איש המפתח שלי הוא סמואל יבואה. בינתיים אני מאוד מרוצה ממנו, רק שימשיך ככה. חבל שהקישור לא מייצר לו מספיק מצבים. בקשר לעמדה באמצע, אני מעדיף את נאתכו במקומו של זהבי, אולי הוא יהיה יותר אפקטיבי כמחליף ויעלה עם יותר מוטיבציה, כי מה שהוא סיפק נגד מכבי חיפה ונגד הכח זה לא היה מספיק טוב. יאללה הפועל!
על מה אתה מדבר בכלל? מי זה סמואל יבואה ליד גומיס? מי זה ידין ליד מאטודי? כל שחקן אצלהם היה שחקן הרכב בהפועל ת"א, אין לנו זכות לזלזל בהם, אני קונה עכשיו 1-0.
1:0 תבהיה תוצאה טובה להפועל כי היא לא תספוג ואם היא תצליח לכבוש שער ראשונה גם בצרפת אז יהיה לסט אטיין מאוד קשה להחזיר שלושה לרשת של הפועל כשוגטמן מאמן אותה כי כמה שאני שונא את גוטמן, להעמיד קובצה טאקטית על המגרש ולעשות איתה בונקר הוא יודע מצויין.
משהו קטן על השוער של הצרפתים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.youtube.com/watch?v=mIK8NAEyu0E&feature=related
אני מחכה מאד למשחק הזה והשנה לא מכיוון הפועל ת"א אלא דוקא מהצד של סנט אטיין, קבוצה שאני מאד מחבב. אז ככה לפני גומיס שעוד ידברו עליו שנים, בהפועל יצטרכו להזהר בעיקר מהקשר הגינאי פיינדיונו, שחקן מוכשר מאד עם יכולת טכנית אדירה, יכולת בישול וכיבוש מצויינת, זריז וחמקמק, שחקן שאני מאד מחזיק ממנו. כמו גם ממטווידי, השוער ג'אנוט ואחרים.. הפועל לא עולה עוד שלב...
הסיכויים של הפועל ת"א לעבור את סנט אטיין באמת נמוכים, אולי בגלל הניסיון,אולי בגלל הפיזיות והמהירות של הקבוצה הצרפתית, אולי בגלל זה שהצרפתים כבר השתפשפו כמה משחקים טובים ברמה הגבוהה של הליגה הצרפתית ולא בביבים של הכדורגל הישראלי. בכל אופן, המאבק האמיתי יהיה בסט. אטיין ולא כאן בבלומפילד,ורצוי מאוד שת"א תשמור על שער נקי היום כדי להישאר ריאלית בתמונת הסיכויים. איך רוצים להוות איום לסט. אטיין כשבחוד מתלבטים בין שחקנים כמו זהבי ואביחי ידין כשבצד השני יש את גומיס,פיינדונו ואילן. אם ת"א תצליח באיזשהו תסריט לעבור את סט. אטיין זו תהיה סנסציה לאור כל הנסיבות,אבל בשביל זה הם צריכים לתת 300 אחוז מעצמם. נ.ב יכול להיות מצב כזה שאין שידור למשחק? גם בעיתון רשום שאין שידור וגם בלוח השידורים של ספורט5 המשחק לא מופיע. האם ישראל נהייתה כזאת מעצמת כדורגל שכאשר קבוצה מצרפת מגיעה לשחק כאן אף אחד לא מוצא בנכון להעביר את השידור?
מפתיחת העונה לכל המשחקים של הפועל באירופה הודיעו על שידור בשניה האחרונה בספורט 5. . אני מניח שגם כאן זה יהיה ככה ועוד כמה שעות הם יפרסמו שהם משדרים. אבל עדיף בלומפילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני עדיין בספק אם ניצחון של הפועל, 1:0, יספיק לגומלין. כמובן שזה ישאיר סיכוי ואף סיכוי לא קטן, מכיוון שאם הפועל תבקיע בחוץ שער אז הצרפתים יצטרכו להבקיע שני שערים בלי לספוג. וכמובן שעדיף לנצח בבית 1:0 מאשר 2:1, אך למרות זאת זו תוצאה שבירה בעיניי שספק אם היא תספיק לגומלין. כנראה שאני די פסימי כרגע, אך זו המציאות, צריכים גם לחשוב על ההשלכות ... לגבי וואליד באדיר, אט אט הוא מתחיל לפתוח על הספסל ולדעתי זו החלטה נכונה מצד גוטמן.
נכון לעכשיו: אין שידור של המשחק בין הפועל ת"א לסט. אטיין המפגש בין הפועל ת"א לסט. אטיין בסיבוב הראשון של גביע אופ"א, נכון לעכשיו, לא ישודר. האדומים הודיעו היום רשמית: המו"מ עם ערוץ הספורט פוצץ, המשחק לא יועבר בשידור ישיר". בערוץ הספורט לא ממהרים להיות חד משמעיים, וטוענים כי שידור המשחק הערב מוטל בספק רב. לטענתם, הערוץ הציע להפועל ת"א 120 אלף שקל בגין זכויות השידור של המשחק בישראל על מנת לשדר את המשחק בספורט 5 הפתוח לכולם, תוך הבטחה לשידור בסטנדרטיים אירופיים הכוללים 8 מצלמות ויותר. לטענתם, נכון לרגע זה הנהלת הפועל ת"א מסרבת, וככל הנראה לא יהיה שידור. בערוץ הוסיפו כי הם כבר נערכו לשידור מבחינה טכנית והפקתית, עם ניידת שידור וצוות שכלל את יורם ארבל כשדר, שלמה שרף כפרשן ומאיה רונן ודנה דר על הקווים. מה דעתכם בעניין? האם אתם חושבים שבעקבות צוות השידור שכולל את ארבל ואת שרף בעיקר טוב שאין שידור? :aaa021:
רק 2-0 ומעלה יספיק להפועל הימור שלי הפסד 2-1 וסיום הסיפור הישראלי העונה כצפוי ועוד אין שדידור בכלל= בושה לענף
הנהלת הפועל רוצה שני דברים: 1) למשוך קהל לראות את המשחק ולפוצץ את בלומפילד ע''י כך שנכון לעכשיו אין שידור. 2)רוצה להוציא עוד כמה עשרות אלפי שקלים מערוץ הספורט. אחרי הכל 120 אלף ש''ח לא הולכים ברגל והם לא יוותרו כל כך מהר. אני משוכנע שהמשחק ישודר בסופו של דבר.