הישראליות באירופה: גם הפועל מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/08.

1. Pele Member

אנשים חושבים שהקבוצה הסרבית זו קבוצה תת-רמה. רק כדי לסדר את האוזן קצת, הפועל קיבלה את הקבוצה הכי קשה שיכלה לקבל מבין האופציות שהיו.
    זו קבוצה לא קלה, שבטח במשחק החוץ הפועל היא לא פייבוריטית. (הוכחה לכך תוכלו למצוא בWINNER ושאר הימורי הספורט בעולם.. הסרבים פייבוריטים בסוכניות ההימורים בפער לא קטן).

עדיין הפועל צריכה ויכולה לעבור את הסרבים, נקווה לתוצאה טובה היום שתעזור לנו אחר כך בבלומפילד.
    אגב, לפותח האשכול - דה סילבה כשיר וישחק.
    דבר אחד שדי מלחיץ היום זה הטמפ' בסרביה שלא כל כך רוצה לצנוח..

וצודק, לא יתקבלו תירוצים! זאת לא ויסלה קראקוב האימתנית שמולנו.
    בתור אוהד בית"ר, שהקבוצה שלו עברה בכל ההיסטוריה רק 5 סיבובים בכל המפעלים .. לא הייתי כותב דבר כזה.

יאללה הפועל מלחמה

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/08
  2. beitar4ever Member

עדיין עם זאת שהפועל קיבלה את ההגרלה הכי קשה מבין כל השאר, אני חושב שאתם חייבים לעבור אותם בסיכום הכללי.
    הקבוצה הזאת היא קבוצה לא קלה בחוץ, אך היא בטח לא מאריות המפעל. ואם היא לא, אז אתם בהחלט צריכים לעבור אותם, וכן שום תירוץ לא יתקבל.
    עוד דבר, לא הבנתי מה רצית להגיד פה: "זאת לא ויסלה קראקוב האימתנית שמולנו."
    ואם אתה רצית להגיד שאני תירצתי במשחק נגד ויסלה, אז תרשה לי להגיד לך שאתה טועה.
    אני בהחלט חושב שהיינו חייבים לעבור אותם כי הם קבוצה ברמתנו, אך השחקנים שלנו נכשלו ורעדו להם הרגליים שהם שיחקו מחוץ לישראל.

מה קשור ,אם הקבוצה שלי לא עברה 5 סיבובים ,אז אני צריך לשתוק?
    אני ריאלי, ולכן אני חושב שהפועל חייבים לעבור.
    בכל זאת , אני מחזיק אצבעות לסרבים!

3. שגיא Guest

אני בהחלט חושב ומאמין שלפחות שתי קבוצות צריכות לעבור את היריבות שלהן בשלב הזה. ללא ספק הבולטת ביותר היא הפועל תל אביב. לדעתי יש להם סגל טוב מאוד, ובלי שום ספק הם הפייבוריטים. גם נתניה טובה יותר מיריבתה, אבל בנתניה לא מעט בעיות עם תחילת העונה הזו ועדיין לא ברור איך הם יופיעו הערב. מבחינה פוטנציאלית, אין לי ספק שהם צריכים לעבור.

לגבי קריית שמונה, האמת שאני לא מצפה מהם גם ליותר מידי. אם הם יעברו זו בהחלט תהיה הפתעה נעימה. אני רק מקווה שההכרעה תעבור למשחק הבא ואז הכל אפשרי.

יהיה מעניין.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציפיה למשחק גרמה לימים האחרונים להראות כמו נצח. אני כבר לא יכול לחכות. ליום השחרור מהכלא בצריפין לא חיכיתי כמו שחיכיתי למשחק הזה. אני מחכה לרגע שבו אפגוש אוהדים נוספים על הכבישים ונתחיל לצרוח כמו משוגעים, לצפור כמו דפוקים ולשיר כמו שיכורים. אני מחכה לרגע שבו אני אעבור את השער ואראה את האוהדים שכבר הספיקו להתמקם מחממים את הגרון. אני מחכה לרגע שבו השחקנים יצאו מהחדרים ויעלו למגרש ואנחנו נריע להם.

אם רק תאמינו!http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx

5. Raulito Madridista

האמת שעדיין אין בי התרגשות יוצאת דופן בניגוד למשחקים של הקבוצה באירופה בדר"כ, קצת קשה לי להסביר למה. בכל-אופן, הפועל קבוצה הרבה יותר טובה מהסרבים ואנחנו חייבים לנצח גם שם כדי לא ליצור בעיות. גוטמן רוצה ניצחון עם שער נקי, אני בספק אם זה מה שהוא ייקבל. ההגנה שלנו לא הרשימה בכלל במשחק האחרון נגד ק"ש, בעיקר באדיר. בנוסף, הקישור האחורי לא חוטף מספיק כדורים: אבוטבול דואג יותר לחלק ההתקפי ודה סילבה לא מוצא את עצמו כל-כך בעמדה הזו. עוד נקודה שאני רוצה לציין בהפועל - אני מחכה לראות את טלקיסקי של העונה שעברה. עד עכשיו הוא היה מאוד בינוני בכל המשחקים. שיהיה בהצלחה לקבוצה כמובן.

אני לא אתפלא בכלל אם נתניה לא תשיג תוצאה טובה היום. החלק האחרוי שלה יהיה מעובה, וסביר להניח שבושות כמו במשחקי ההכנה לא נראה, על אף העובדה שמארין חסר, אבל בכל הקשור להתקפה: המצב רע מאוד. שלו מנשה הוא השחקן היחיד של נתניה שאפשר לצפות ממנו למשהו. לא ברור לי בכלל מדוע דגו לא משחק, גם צאגאי חסר. גם איתם נתניה קבוצה לא מספיק מבריקה, ובלעדיהם המצב הולך להיראות לא טוב בכלל. אני חושב שנתניה גם מגיעה למשחק הזה במצב רוח לא כל-כך טוב, קראתי בעיתון היום שאלמוג כהן ביקש לעזוב את הקבוצה משום שנראה שמתיאוס בונה על גזל במקומו(מדוע?). אולי לטווח הקצר הוויתור על אלמוג כהן לא נראה כטרגדייה, אבל לטווח הארוך זו יכולה להיות שגיאה גדולה.

אם הקשר של קריית שמונה, סספאדס, יהיה פחות או יותר כמו במשחק נגד הפועל בגביע הטוטו, אין לקבוצה מה לדאוג. עושה רושם שק"ש השיגה יהלום. גם יובל אבידור ממשיך את הכושר הטוב שלו מהעונה שעברה, ועם סואן במרכז השדה אני לא צופה טיילת של הבולגרים.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק איום ונורא של הפועל ת"א, שום הנעת כדור, שום יצירתיות.. הפועל הראו בעיקר כבדות, וחוסר תיאום. יש להפועל ת"א מזל שמולה עומדת יריבה חלשה מאוד, שלא מסוגלת לנצל את החולשה של הפועל ת"א, הפועל משחקת על תיקו, לא כל כך חכם, היא לא נגד יריבה איכותית, אבל משחק על 0-0 עוד יכול להתנקם בה.

7. Don Joan Roman Member

משחק משעמם פצצות, כמעט ונרדמתי מול המסך.
    הפועל רנאית גרועה אבל אני גם מבין למה, בגלל המאמן שלה שלא רוצה להעיז אפילו טיפה, במשחק חוץ כזה נגד קבוצה כזו הוא יכול לפתוח עם קצת יותר מחץ התקפי, לתת גול ולסגור את הסיפור לגמריי.

8. Dimitar Berbatov Member

אין מה להאשים את גוטמן בהרכב שהוא העלה. הוא עלה עם הרבה שחקנים עם אורנטצייה התקפית כמו זהבי, יבואה, טלקיסקי וורמוט. מה רצית, שהוא יעלה עם באדיר חלוץ? זה ההרכב הכי טוב שהוא יכל להעמיד. להאשים אותו בהרכב הגנתי זה לא לעניין. צורת המשחק זה כבר משהו אחר, ולדעתי השחקנים הם האשמים ולא גוטמן במחצית הזוועתית הזאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/08
  9. Don Joan Roman Member

גם אני יכול לזרוק כמה שחקנים התקפיים על הנייר, לבקש מהם לא לעבור את החצי ולהגיד " מה אתם רוצים העלתי חמישה שחקנים עם אוריינטציה התקפית".
    הגישה של גוטמן במשחק הזה היא שיטה שגויה, בעיקר משום שהסרבים לא קבוצה שמקרבת אפילו לרמתה של הפועל ולכן צריך להיות טיפה של אומץ ונסיון להכריע את ההתמודדות כבר במפגש הראשון.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א במשחק באמת מזעזע, 0-0 זה לא כל כך בטוח, ויבודינה יכולה לעקוץ את הפועל בבלומפילד ואז גוטמן יבכה על המשחק ההגנתי והמזעזע היום, הפועל העבירה זמן, חיכתה מהדקה ה-5 לשמוע את שריקת הסיום. אניימה הציל פעם או פעמיים את הפועל ת"א, מהצד השני באמת שום איום רציני של הקבוצה, בשורה התחתונה- 0-0, הפועל אם הייתה חכמה מוציאה יותר, גוטמן רצה 0-0, קיבל.

11. King Kenny Member

משחק לא טוב, שיחקנו ללא כל יצרתיות בהתקפה, משחק מאוד אנמי.
    גוטמן לא אשם, כי בחלק מהמשחק השחקנים באמת מנסים אבל פשוט לא הצליח להם, בלי שום יצירתיות, שיחקו בלי לזוז יותר מדי. שתי נקודות אור יש במשחק הזה, אניימה ובן לוז, אניימה הציל את הפול מספר פעמים היום ובן לוז באמת שניסה ועשה הרבה פעולות חיוביות היום, רק שאף אחד לא שיחק איתו.
    עידן סרור, מה יהיה איתו? בדיוק שכבר חשבתי שעומדים לראות שינוי מנטלי אצל הבנאדם, מסתבר שטעיתי, וסרור לא הצליח להיפטר מהרגלים משנה ששעברה. פעם ילד זין, תמיד ילד זין.

נ.ב-מי שימצא את הנעדר דאגלאס דה-סילבה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. הפועל_23 Member

סרור?!?!? מכל המשחק הזה סרור זה הבעיה שלך?!

13. King Kenny Member

כן, סרור זאת הבעיה שלי. הוא חוזר להרגלים ישנים (את האמת לא כל כך ישנים, מהעונה שעברה), שם זין על הכל, עושה הצגות, עושה טובה שהוא משחק (מסירות שאלוהים יודע לאן).
    כמו שאמרתי, פעם ילד זין, תמיד ילד זין.

14. beitar4ever Member

מבין הישראליות ראיתי את המשחק של הפועל ת"א נגד וידובינה ומאוד השתעממתי מהמשחק.
    במידה ולסרבים הייתה התקפה קצת יותר טובה , קצת יותר חדה, הפועל הייתה יוצאת במצב גרוע מבית"ר בשבוע שעבר.
    להפועל לא הייתה שום פעילות חיובית במשחק, לא הנעת כדור, מצב אחד בלבד, פשוט משחק זוועה. עכשיו זה לא שהסרבים הם קבוצה טובה יותר מהפועל, זה ניראה שהפועל לא רצו לנצח את המשחק הזה, פשוט ככה.
    אני לא יאשים את גוטמן על משחקו מכיוון שכניראה זו הייתה המטרה שלו , להביא את ההכרעה לבלומפילד. בכל מקרה, היריבה של הפועל היא לא יריבה קשה כמו שראינו. אין לה התקפה מסוכנת ואין לה משהו מיוחד במשחקה .
    היא קבוצה שהרבה מן הקבוצות בליגה שלנו היו יכולות לנצח אותה.
    עם קצת ריכוז והתקפות מסודרות ועם התמיכה של הקהל, הפועל יעברו לשלב הבא.
    בכל מקרה, נקווה שהחיזויים שלי יתגלו כמוטעים, והסרבים יעיפו את הפועל.
    יאללה, עפתי לראות את נתניה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/08
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קרית שמונה בהופעה בהחלט מכובדת, 0-0, לא מבטיח שום דבר כמובן, ליטקס קבוצה מספיק טובה (וקרית שמונה לא כזאת חזקה) כדי לנצח גם בקרית אליעזר, הפערים בין הקבוצות לא גדולים.
    תענוג לראות את גיא צרפתי משחק, הבן אדם מנוסה, חכם, יצירתי, הוא כל כך חשוב לקרית שמונה, והוא היה היום בהחלט טוב, קרית שמונה הייתה יכולה להוציא יותר, אבל 0-0 זה בסדר גמור. סספדאס ומייקון נראים שחקנים לא רעים בכלל.
    בנתיים נתניה מפשלת וסופגת שער חוץ... 1-1 בבלומפילד.