הישראליות באירופה: גם הפועל מודחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/08.

1. YANIROSH Member

אתה אמרת את התשובה
    "קבוצה בנונית"
    HUJ CI בנונית
    זה הכול בגלל הזילזול של המרוקאקים

מרוקאי או מרוקאקי זה לא משנה,ויסלה קראקוב היא קבוצה בינונית והיא בדרג של בית"ר מבחינת איכות[דרג שלישי או רביעי] זה שהיא פירקה את בית"ר היום זה רק מראה כמה המנטליות של השחקנים הישראלים היא על הריצפה! גם ארטמדיה פטרזלקה אלופת סלובקיה היא קבוצה בינונית ולפני 3 שנים במוקדמות ליגת האלופות [בסיבוב השני] היא פירקה את סלטיק 5-0 אז זה אומר שהיא קבוצה גדולה? היא תפסה יום מהסרטים וסלטיק הגיעו עם האף למעלה ובכושר זוועתי וקיבלו בראש[למרות שבגומלין היא ניצחה את הסלובקים 4-0 ועם קצת מזל הייתה כובשת את החמישי והשישי]. ויסלה קראקוב קבוצה בינונית ומעולם היא לא הייתה בליגת האלופות[והיא גם לא תהיה בשנה הקרובה ככל הנראה]. בית"ר היא קבוצה יותר טובה מויסלה מבחינת כשרון ואיכות אבל מבחינה מנטלית היא רחוקה שנות אור מהכדורגלן האירופי. למכבי חיפה אני מבטיח לך שזה לא היה קורה בחיים.[ולהזכירך אני מדבר כאוהד מכבי ת"א]

2. Don Joan Roman Member

בושה וחרפה, פשוט בושה וחרפה שאחריי גול אחד הקבוצה נכנסת למשבר כ"כ עמוק וסופגת חמישיה, כנראה שבית"ר בלי הקהל שלה לא שווה כלום גם עם תקציב של מליארד יורו.

3. SeRgInHo Member

אני גם כן חושב שויסלה בינונית, אבל מה זה אומר על בית"ר?
    הפועל ת"א ומכבי חיפה בחיים לא היו מרשות לעצמם להתבזות בצורה כזו. אפילו ההפסד של מכבי ת"א לאנדורים פחות משפיל, כי לפחות הם תיקנו את זה. ומה בית"ר? מובסת על ידי קבוצה עם זרים בינוניים ועם שחקן נבחרת אחד, ועוד בלי שני השחקנים המרכזיים שלהם (כולל קפטן!).
    אם בעונה שעברה היו תירוצים שהקבוצה לא מחוברת, שהקבוצה חדשה,
    מה התירוצים הפעם, אלוהים? בית"ר קיבלה את אחת ההגרלות הפחות קשות והתבזתה זה רק המעט שאני יכול להגיד על המשחק שלה.
    בקרוב מאד נתחיל את המוקדמות מהסיבוב הראשון, וצריך להתפלל שלפחות שם הקבוצות שלנו יהיו מדורגות.
    הכניסה של גאידנאק לכדורגל הרסה אותו עוד יותר, למרות שגם הוא היה הרוס. שימו לב, לפני כמה עונות הייתה עונה עם נציגות כפולה באלופות, ולפני שנתיים חיפה התחילה מהסיבוב השלישי והודחה בהפרש של פאקינג שער אחד מול פאקינג פיינאליסטית באותה עונה בליגת האלופות.
    מאז חושך מצרים...

4. Nevermore Member

זה מה שקורה לקבוצה שמשחקת עונה שלמה בליגה הישראלית הקיקיונית...פתאום עולים נגד ויסלה. קבוצה סבירה, לא משהו מדהים, אבל כזאת שמשחקת כדורגל...יודעת להתמסר, ללחוץ, להגן, שחקנים עם אחריות.
    מחר יכתבו שלא היה צריך לזלזל, שמי אנחנו בכלל, ושצריך להפיק לקחים לשנה הבאה. בינתיים בית"ר תיקח עוד אליפות משעממת בלי יריבות ראויות. הלקח כמובן לא יילמד, לא על ידי השחקנים, לא על ידי התקשורת...ושנה הבאה הכל יחזור על עצמו. קאלה יעוף אז הבעיות ייפטרו? הצחקתם אותי, ימצאו מישהו אחר להאשים.

כדורגל ישראלי. ככה זה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ויסלה קבוצה בינונית, בטח לא מפוארת, אבל זה בדיוק מראה מה שווה בית"ר. ראיתי פה משפט נכון של "דניס ברגקאמפ" (בני למי שלא מכיר, אוהד של בית"ר למי שלא יודע), "בית"ר לא ביזתה את הכדורגל הישראלי, היא שיקפה אותו" בהחלט כך. בית"ר ירושלים ביזתה את עצמה ואת האוהדים שלה, והראתה פשוט מה שווה אלופת הליגה הישראלית, לא משהו שאנחנו לא יודעים.

בית"ר היום בתבוסה מחפירה, ביזיונית, עוד עונה מבוזבזת, עוד עונה שתסתכם בלעשות שרירים על הליגה המצחיקה שלנו, יצחקי עלק.... ראיתם את ההחמצה שלו? בשביל זה החזירו אותו? בית"ר בנתה סגל כזה אך ורק לאירופה, עכשיו שאין אירופה, לבית"ר אין מה להחזיק כזה סגל, חייבים להיפטר שם ממספר שחקנים.

שבבית"ר ירושלים יעשו חשבון נפש, יצחק שום קיבל את כל השחקנים שרצה, קיבל יריבה שבהחלט יתן היה לעבור, והם פשוט לא היוו יריב, זאת בושה, זה כישלון צורב.
    עדיף להפסיד 7-0 לברצלונה כאשר אתה קבוצת תחתית בליגה הישראלית מאשר להפסיד 5-0 לקבוצה מפולין שאתה אלוף ישראל....

אני בהחלט רציתי שבית"ר תעבור שלב, אבל לפחות יש קבוצה שעשתה יותר פאדיחות מבאר שבע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Don Joan Roman Member

כל מילה שהם יוציאו מהפה שלהם, כל מי שקשור לצוות המקצועי והשחקנים ששיחקו היום תוכל לשמש רק כנגדם, היחידי שיוצא נקי מהמשחק הזה הוא דאריו פרננדס.

בנוגע למה צריך לעשות מבחינה מקצועית: עכשיו לפטר את שום ולהביא את לואיס פרננדס, להודיע חד משמעית לתומר בן יוסף, מיכאל זנדברג ויואב זיו שהם רשאיים לחפש קבוצה שתקלוט אותם וכמה שיותר מהר.

והכי חשוב: לסתום את הפה ולא לבוא ולהגיד ש"יש ימים כאלה" כי אין דבר כזה, לא אמרנו שאסור להפסיד, מותר אבל אסור להיות מושפלים, התבוסה הגדולה בתולדות בית"ר ירושלים, חד משמעית.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

המטרות שבית"ר הציבו פשוט לא היו הוגנות עם עצמם ועם האוהדים. מותר לשאוף ולנסות לעשות עוד העפלה היסטורית לליגת האלופות, אבל זה עדיין לא בליגה שלנו גם אם קבוצות ישראליות כבר עשו סנסציה כזאת פעמיים.

הבדלי הרמות עוד נראו לי בצורה הכי ברורה שאפשר כמו שאמרתי כאן היום מוקדם יותר במשחק הראשון בטדי. היום זה המשיך עם כך שהכדורגל ברגליים של שחקני קראקוב מרבית הזמן, הנעה יוצאת מן הכלל ובזמן שהם מאבדים את הכדור, הם עושים לחץ חכם שלא נותן לבית"ר לעבור את החצי. הבדלי רמות נכרים, אי אפשר להאשים את בית"ר. הם עדיין לא שם.

8. Riki Member

סלע בוא נסכים ונאמר שהם יכלו להוציא מעצמם הרבה יותר, במידה והיו מובסים ככה אחרי נסיון עצום מצידם הייתי מסכימה עם דבריך, אבל זה לא כך... לפרקים היה נראה שהם רק רוצים לעלות למטוס הביתה במקום לשחק.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סלע, מבחינת אופי השחקנים של בית,ר סמרטוטים, על זה אין ויכוח, אבל יש שם את היכולות לעבור את ויסלה, עזוב לעבור... בטח לתת פייט יותר רציני, אפשר וצריך להאשים את השחקנים של בית"ר, אין דבר כזה שהם לא אשמים.

10. oFiRzZz Member

אחח עם כל התקציב הזה הם מושפלים 5-0 ..
    עם הגנה כזאת לא הולכים לאירופה ..
    שחקני ביתר ביזו היום את הסמל של ביתר .

רק שאנחנו לא נושפל ככה ..

11. MHFC Member

מירו, יש לי שאלה אלייך ואני מקווה שתענה לי.

האם אחרי תצוגה שכזו מבזה, אתה מתכוון להגיע ולתמוך בקבוצה בגביע הטוטו בשבת?
    הכוונה היא האם אתה והשאר האוהדים שיבואו למשחק, תבואו בשביל לתמוך ולעודד את השחקנים או בשביל להוציא את התסכול כלפי השחקנים והקבוצה שזילזלו וביישו אותכם ?

בקשר למשחק, זאת אחת התצוגות המבישות ביותר של הכדורגל הישראלי.
    וזה היה יכול להיות הרבה יותר חמור, והיה מזל גדול לבית"ר שזה לא נגמר ב-7-0 או 8-0, כי זה לא היה רחוק מכך.
    אבל אני שמח, תודה ויסלה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  12. JR-Riquelme Member

ואפשר לבכות על זה שההנהלה המפגרת של בית"ר פיטרה את פרננדס. המאמן היחיד שראינו איתו כדורגל אמיתי.

אני במקום הקהל של בית"ר בא בהמוניו לגביע הטוטו, כל המשחק שורק בוז מחפיר לשחקנים. ככה צריך לעשות.

13. roeiuzan Member

אותי מה שמצחיק הוא שאני בחודש שלם התווכחתי בדיון של בית"ר על כך שהיא עדיין לא ראויה לליגת האלופות ואף רחוקה מכך, ושהשליטה שלה בישראל לא אומרת כלום לגבי אירופה. אוהדי בית"ר אפילו לא ממש התלהבו מהגעה לגביע אופ"א. על כל שאלה שנשאלה בדיון, מירו נתן תשובה בת שלושה סעיפים לפחות מדוע בית"ר, עם הנתונים שלה והשחקנים שלה, תעבור לפחות את המשחק הראשון.

14. Dimitar Berbatov Member

אני מקווה מאוד שאף אחד מהאוהדים לא מתכוון לעשות את זה. ומה יעזרו שריקות הבוז? כל הקבוצה יודעת שהיא שיחקה חרא, השחקנים מבואסים עד עמקי נשמתם. הם יודעים שהם ביזו את המדינה ויותר מזה את הסמל של בית"ר. שריקות בוז מחפירות לשום ולשחקנים לא יעזרו בכלום. אני מקווה מאוד שיגיעו כמה שיותר אוהדים לתמוך בקבוצה גם בנתב"ג וגם בחיפה (אם זה היה בשעה נורמלית יותר אולי הייתי מגיע).

15. JR-Riquelme Member

יעזרו גם יעזרו.
    צריך לגעור בשחקנים האלה עד הסוף שיבינו שאסור לשחק כמו שהם שיחקו.

ולא תגיד שהם פשוט לא ברמה, הם שיחקו בלי מאמץ. פה הבעיה.