למה כתם לכדורגל הישראלי? זה הכי טוב שהיה לכדורגל הישראלי להציע. הקבוצה הזו זכתה בדאבל, מדובר בשחקנים הכי מנוסים בכדורגל הישראלי, במאמן הכי מנוסה באירופה של הכדורגל הישראלי, זה מה שיש. מנטליות של גנון. העיקר שבשנה הבאה בית"ר תזכה שוב באליפות ושוב יצאו בהצהרות של "לא צריך לזלזל, הפולנים מסוגלים להפתיע", לא לומדים פה אף פעם.
Dennis Bergkamp, מכבי חיפה קבוצה שכבר עשתה כמה דברים באירופה, בניגוד לבית"ר ירושלים יש לה מסורת. בנוסף, היא מעולם לא התפרקה כפי שבית"ר עשתה היום, ולהפסיד למאלמו ורוזנבורג גם אם זו בדרך אכזרית אך מעוררת כבוד, עדיף בהחלט על מה שהחבורה של שום עשתה היום. מלבד ההישגים הידועים של חיפה באירופה, אני אציין גם את התיקו שהיא חילצה במאסטייה נגד וולנסיה בעונת 04\2003, שנה בה וולנסיה זכתה באליפות ספרד וגביע אופ"א. כמובן שהיה לה מזל באותו משחק וגם דוידוביץ נתן תצוגה מדהימה, אבל זה בכל-זאת הישג מדהים. תעשה לי טובה ואל תנסה לגמד ולו במעט את הניצחון האדיר של חיפה על מנצ'סטר. גם ההרכב השני של יונייטד עולה על זה של מכבי חיפה. זה לא רק הניצחון 3-0, זו הדרך בה חיפה ניצחה, זה השערים המדהימים של קטן וז'וטאוטאס, חיפה של אותה עונה כבשה 12 שערים בשלב הבתים של ליגת האלופות ודבר כזה לא הולך ברגל, זה ממוצע של שני גולים למשחק. בנוסף אני אפתיע אותך, כשאספר לך שבהרכב של יונייטד באותו משחק שיחקו גם כמה שחקנים מובילים: נוויל, פרדינד, סקולס וסולשאר. גם סילבסטרה שיחק, זאת-אומרת שרוב ההגנה של יונייטד שיחקה ובכל-זאת היא ספגה שלושה שערים.
אל תשכח לתבטא ככה גם בפורום האנגלי. השם ישמור,איזה פער יש בין השחקן הפולני לישראלי והוא לא מתבטא ב9 מקומות דירוג פיפ"א ובטח לא לטובת ישראל.
טוב ציונים להיום. ברוכיאן - 1 פרננדז - 3 אבראו, עידן טל, אלברז, בואטנג, קאלה, בן יוסף, יואב זיו, משה אוחיון, זנדברג, יצחקי, בנאדו - 0 מתוך 10
יש דרך להפסיד ויש דרך להיותמודחת מאירופה , בית"ר פשוט נראתה כמו כלום ושום דבר. איזה בושות לכדורגל שלנו , נראה לי עוד כמה שנים אנחנו נתחיל בסיבוב המוקדם מאוד של מוק' הצ'מפינוס עם הקבוצות העלובות מאנדורה וסאן מארינו.
אני לא מבין למה כולם עצבניים. טוב מאד שבית"ר לא עלתה, שב"ש תהיה הקבוצה היחידה מישראל שחטפה מבארסה שביעיה. אבו - בית"ר מבחינת כדורגל שווה הרבה יותר ממה שראינו היום, אבל זו היכולת המנטלית של הקבוצה. יודעים לדבר אבל עושים במכנסיים ברגע האמת. זה לא משנה אם בית"ר חטפה חמישיה או שלישיה, העובדה שבית"ר באה בכזו גישה מתנשאת, כל כך לא מוכנה למשחק, התפרקה בצורה כזו מבזה ואפילו לאחר המחצית לא הצליחה להיראות טיפה טוב יותר... הקבוצה הזו, תיקון, הקבוצה הזו מינוס יצחקי, אבראו ופרננדס, לקחה דאבל בישראל. וזה אומר הכל.
כל אוהדי חיפה ששורצים פה-אתם עלובים. אני לא ראיתי אוהד בית"ר אחד, אחד שאמר שהם עוברים בטוח. די כבר לזרוע מלח על הפצעים של אוהדי בית"ר.
PAWEL BROZEK המלך !!!!!!! אני זוכר איך ה@#!@# המרוקאים צחקו על הכדורגל הפולני ועכשיו ת'ם אוכלים !!!! YAHOOOOOOOOOO תפסיקו עם האשמות לקאלה ...... הוא לא כזה גרוע ! מזל של ביתר שזינצ'וק לא שיחק זה היה נגמר 8 : 0 http://www.youtube.com/watch?v=6CQa-SXNzsI http://www.youtube.com/watch?v=yWtqBOQMzHE אתם תזהו ^^^^^^
כל השנה הזאת היא בושה אחת לכדורגל הישראלי. התחיל עם סכנין ובית''ר,לפחות שבאופ''א קבוצה אחת תעבור את הבתים.
למה להתאמץ כנס פה לנושאים של ביתר, כנס לפורום הרשמי שלהם, כנס לכל מיני אתרים שלהם, לא חסר תאמין לי. שימשיכו לצחוק על הקניות של קולמה וקרופניק, ושישלמו מלא כסף ללוקו שלהם, זה בסדר. ותסתכל על זה ככה, אני בטוח שיש לא מעט אנשים שלא רק שהם לא מאוכזבים מהתוצאה הזאת, הם עם חיוך גדול מאוד על הפנים. איך אפשר להסביר את זה ? עוד פעם שכולם סתם שונאים את בית"ר כרגיל ? לכל דבר יש סיבה.
אני אישית עדיין לא מאמין איך ההפסד הזה קרה. 5-0? בחיים שלי לא חשבתי שזה יקרה במשחק הזה. העונה של בית"ר נגמרה היום. את עשרות המליונים השקיעו בשביל הצלחה אירופאית בעיקר (שעד עכשיו לא הגיע). מדובר באחד ההפסדים המשפילים של קבוצה ישראלית באירופה. שומי אמר לפני המשחק הראשון שהפעם לא יהיו להם תירוצים. עכשיו כולם מחכים לשמוע את שום שבינתיים לא מגיב. והשאלה העיקרית, מה יהיה עכשיו עם בית"ר? איך גאידמק יקבל את ההפסד הזה? האם שחקנים ילכו הבייתה?