http://sport.walla.co.il/?w=/157/132376 כל מי שחושב שבצלונה כבר פה כדאי שיקרא את הכתבה הזאת. בתור מי שעוקב קצת אחרי הכדורגל הפולני, אני די בטוח שבית"ר תפסיד, כי קבוצות מפולין ובמיוחד ויסלה קראקוב הם קבוצות שנות בבית מבחוץ. הפנאטיות של האוהדים שם זה אחד הדברים הכי מפחיד שיש.
את האמת הכתבה הזאת ניראית קצת רחוקה מן המציאות, ניראה שהכתב קצת ניפח את כל הנושא בכדי למשוך קצת צופים לכתבה. אני משער שגם בפולין עשו אותה כתבה על אוהדי בית"ר כשהם הגיעו לשחק בארץ. בכל מקרה הקבוצה יותר מפחידה אותי מהקהל מכיוון שראיתי שהם לא פראיירים . נקווה ששום ליקט את כל המידע הדרוש על המשחקים של הקבוצה בבית ובסופו של דבר הוא ידע איך לנטרל אותם.
לא יודע איך הקהל שלהם בבית וזה לא מעניין אותי. אנחנו צריכים לעבור את קראקוב וזה הדבר היחיד שחשוב, זה שקשה לנצח שם אנחנו בטוחים אבל אנחנו לא רוצים בהכרח לנצח, גם תיקו טוב לנו.
תפסיקו להיות מושפעים קוראים כתבות וטורים טיפשיים וצופים בקליפים ביוטויוב וחושבים לעצמכם "וואו איזה משוגעים" יכול להיות שהם קהל שדוחף ומעודד את הקבוצה אבל "אוהדים משוגעים" הם לא... כולם יחזרו בשלום אז צאו מהסרט.
גבר אם כל מה שיש לך להגיד זה "תפסיקו להיות מושפעים" כל הזמן אז אין לך מה לחפש פה, תגיב על מה שאתה רוצה להגיב, תקרא מה שבא לך אבל תפסיק להטיף, אם אין לך משהו נורמאלי לומר אל תגיב בכלל.
א. זאת בסך הכל הפעם השניה שאני אומר "מושפע" (הפעם הראשונה הייתה לך) ב. זכותי להגיד מה שמתחשק לי כל עוד אני לא מקלל\מדבר בגזענות אם נעלבת, אני לא אגיד לך יותר שאתה מושפע, אבל רק אל תגיד לי אם להגיב או לא, אני עוד עלול להקשיב לך
א. אתה מוזמן לעבור על ההודעות שלך, אני נתקלתי בלפחות 3-4 הודעות כאלה בתקופה האחרונה, הודעות שאתה מבסס על טענה של "מושפעות" ב. זכותך להגיב לעניין ולומר את כל דעתך באותו נושא מדובר שקשור לדיון או לשיחה. אם אתה מבסס הודעות על טענה של "מושפעות" מגורם זה או אחר, זה חארטה בעליל, הכוונה מוריד מרמת הדיון, וזה לא יקרה פה. וברשותך כדי לא להפוך את הדיון הזה ללא קשור, אתה מוזמן להגיב לי בהודעה פרטית.
קרית שמונה - הפתעה נעימה. כל הכבוד! כל ההגרלות של הישראליות פרט לבית"ר הן אמנם לא הכי פשוטות(מי אנחנו שנזלזל), אבל הנציגות שלנו צריכות לעבור לפחות את השלב הזה. את ליטקס ראינו מול מכבי חיפה לפני שנתיים, ואי אפשר להגיד עליהם שהם קבוצה ברמה כל כך גבוהה.
ויסלה קראקוב- בית"ר ירושלים http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52651.Xxx- http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/59034.Xxx רביעי, 21:45 שופט: דוארטה נונו פריירה גומס (פורטוגל) Ladies And Gentelman, רגע האמת של בית"ר ירושלים מתקרב בצעדי הענק. בהחלט אחד המשחקים החשובים ביותר של קבוצה ישראלית במפעלים אירופאים. מאז בואו של ארקדי גאיידמק לקבוצה המטרות של הקבוצה ברורות, לנסות לתקוע יתד באירופה ולהפוך את בית"ר ירושלים למועדון ידוע גם ברחבי היבשת. עד כה, בעידן גאיידמק, בית"ר נחלה רק כשלונות, אבל השנה יש ריח באוויר של משהו שונה. בית"ר נראית על הנייר קבוצה מפלצתית, בטח במונחים ישראלים, בית"ר נראית קבוצה שבהחלט יכולה לעשות העונה דברים חיוביים באירופה, בית"ר ללא ספק נבנתה כך אך ורק בשביל להצליח באירופה, בבית"ר יודעים שכדי לזכות באליפות אין להם צורך בכזה סגל רחב, נוצץ ויקר, בליגה אפשר להסתדר עם משהו הרבה יותר סולידי וצנוע. אחרי המשחק הראשון בטדי, בבית"ר יצאו עם הרגשה טובה, אומנם הפולנים הצליחו לגנוב שער חוץ משום מקום, בעזרתו האדיבה של קאלה, אבל הירושלמים הצליחו להראות בגרות ויכולת וחזרו לניצחון של 2-1, אומנם ניצחון מינימלי אבל בהחלט תוצאה שנותנת הרגשה שזה אפשרי במשחק הגומלין. מבחינת ההכנות, בבית"ר נתקלו בתקלה לא צפויה אתמול כאשר הובשו כ-7 שעות בנמל התעופה, הקבוצה הייתה אמורה להמריא אתמול לפולין אבל תקלה במטוס דחתה את הטיסה להיום, בהחלט לא אידיאלי ומתסכל, אבל לא משהו שצריך להשליך על המשחק. בקבוצה מלאי מוטיבציה, כולם חולמים על הרגע שבו יעלו לשחק בקאמפ נואו... אבל בשביל כך צריך לתת את הנשמה 90 דקות.. ולעשות צעד חשוב לעבר עונה אירופית שיכולה להיות בלתי נשכחת. בבית"ר, באופן טבעי, לא מרבים לדבר על ברצלונה, בקבוצה יודעים שגם הפולנים מלאי מוטיבציה בדיוק כמוהם, לפולנים גם יש את יתרון הביתיות, כמו שהאוהדים בטדי עשו את העבודה היטב כאן בארץ- כך גם האוהדים הפולנים לא צפויים לעשות חיים קלים לירושלמים, נראה עד כמה זה ישפיע על השחקנים. אצל הפולנים צפויים להיעדר הבלם ארקדיוס גלובצקי שנפצע במהלך המשחק הראשון, והקשר מארק זיינצ'וק שהורחק באותו משחק. http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1409361/2_wa.Xxx אבירם ברוכיאן, האם יהיה שוב חלק חשוב בהצלחה? כרגע כפי שזה נראה השינוי היחיד שיהיה בהרכב של בית"ר יהיה הצבתו של מיכאל זנדברג במקומו של טוטו תמוז. טוטו תמוז פתח את המשחק הראשון די בסערה, היה דומיננטי וניסה לקחת על עצמו קצת אחריות, אבל אחר כך קצת נעלם כמו יתר חבריו. דאריו פרננדז סבל מפציעה אבל צפוי לשחק. ההגנה של בית"ר צפוייה לעבוד קשה, החלוץ הפולני, ברוז'ק, הוכיח שיש לו כדורגל, הוא מהיר מאוד, ובן יוסף ובנאדו לא ליקקו דבש איתו, בפולין העסק אמור להיות מסובך הרבה יותר, הפולנים צריכים ניצחון, והם יפתחו חזק מאוד מההתחלה כדי להשיג את היתרון כמה שיותר מהר ואולי להכניס את בית"ר להלם שיהיה לה קשה להתאושש ממנו, ההגנה, ובכלל הקבוצה, יצטרכו להיות מרוכזים מהרגע הראשון, לא לחלק מתנות, ולהוכיח שהשנה יש פה משהו שונה. דאריו פרננדס הראה לפרקים שיש בו דברים שהרבה זמן לא נראו בארץ, אבראו בלי שבלט יותר מדי נתן את הרושם שמדובר בחלוץ גדול, יש לו אופי של מנהיג, יש לו חוכמת משחק, והוא בהחלט צפוי לפרוע את השטרות, ומה נאמר... בואטנג, ברוכיאן וכל השאר חייבים לעמוד בלחץ, חייבים להיות קרי רוח ולהוביל את בית"ר להישג לא קטן. מעבר על פני ויסלה קראקוב יבטיח המשך השתתפות באירופה גם במקרה של הדחה נגד ברצלונה, וזה מה שחשוב. בית"ר רוצה להתחיל לחלום אירופה, בית"ר רוצה לפתוח פרק חדש בספריה, אלו האנשים, זה הזמן. בהצלחה.
אני מאמין שבמשחק הזה ויסלה תציב על ברוכיאן שמירה חזקה בערך כמו שהיא הציבה על בואטנג במשחק בטדי בויסלה בטוחים שברוכיאן הוא קשר ימני אם שומי יהיה חכם הוא יפתיע וישים את ברוכיאן מאחורי החלוצים אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה עידן טל לא בכושר טוב ופרננדז משחק על התפקיד שלו... לעומת זאת ברוכיאן הוא ימני ברגלו והוא אוהב לשחק מאחורי החלוצים (התפקיד שטל התלונן עליו במשחק האחרון) נקווה לטוב
גם אם אבירם ישחק באגף ימין לא יהיה קל לנטרל אותו כי שום נותן לו יד חופשית ללכת איפה שהוא רוצה בזמן התקפה.
מצטער אבל אני לא קונה את זה אבירם ברוכיאן עושה את רוב הפעולות הטובות שלו מהאמצע תראה את המשחק נגד ויסלה שוב ותעקוב אחרי המסירות שלו מהאמצע הוא יוכל להתבטא הרבה יותר בקלות ויהיה לו הרבה יותר מקום לדימיון בגלל ראיית המשחק ויכולת המסירה שלו שכמעט בלתי אפשרי לנצל אותן מצד ימין
מה יש לקנות או לא לקנות? אתה כנראה לא מבין מה אומרים לך. לא מגבילים את אבירם בפעולות שלו, ימין-שמאל-אמצע-קדימה-אחורה מה שהוא רוצה ואיך שהוא רואה לנכון לשחק בזמן התקפה שם הוא יהיה, אבל אם מאבדים כדור הוא מיד רץ לעזור לאלבארז, גם שום הבין ששחקן כזה אי אפשר להגביל לעמדה אחת, בטח לא עמדת קיצוני ימני.