אפילו אם בית"ר תעבור את הפולנים, מה היא כבר תעשה נגד ברצלונה?!? הפעם האלופה הישראלית אכלה אותה ובגדול. בית"ר קיבלה בשנה שעברה מתנה בדמות קופנהאגן, הפסידה, ועכשיו תוכל להתבזות מול ברצלונה אלא אם כן הקטלונים יעשו לה הנחות. בשביל הנקודות חשוב שבית"ר תעבור את הפולנים ואח"כ היא פשוט צריכה להנות מהקבוצה שתשחק נגדה. עזבו אותי סיכויים, שילכו להנות. כבר קראתי כמה ידיעות על זה שבית"ר עוד באמת מאמינה שהיא יכולה בשני משחקים לעבור... אם היא תעבור את ברצלונה היא גם תוכל לזכות בליגת האלופות...
גם אין לנו סיכוי מול השילוב קולמה את כיאל בקישור, ההגנה שלנו לא תתמודד עם יניב קטן וההתקפה לא מסוגלת על השילוב של שי מימון ודקל קינן.
אני לא מבין איך כולם מזלזלים בקבוצה שהפועל קיבלה סרביה זאת לא ארץ של דייגים.. היא מדורגת והיא הייתה צריכה לקבל משהו הרבה יותר קל באתר הימורים bwin.com הוציאו את היחסים למשחקים האלה ולפי היחסים הפועל מכל שלושת הישראליות הכי פייבוריטית לעוף לקבוצה מסרביה נותנים 1.72 לעבור ולהפועל 2 לליטסק לובץ נותנים 1.80 ולקריית שמונה 1.90 ונתניה שאני לא מבין איך נתנו לה כזה יחס טוב לקבוצה שבחיים לא עברה שלב באירופה.. אני מאמין שהשמועות שמתיאוס מאמן עשו את שלהם.. נונתים לנתניה 1.55 שתעבור ולוארנה 2.30 מכל ההגרלות זאת ההגרלה הכי קשה שהפועל יכלה לקבל
שמע, בית"ר רוצה הצלחה באירופה, הצלחה באירופה זה לאו דווקא ליגת האלופות, קמפיין מוצלח בגביע אופ"א זה בהחלט יהיה מכובד עבור בית"ר, אם הפועל ת"א ומכבי חיפה הצליחו להגיע לחודש מרץ ועדיין להיות באירופה... בית"ר חייבת לנחול שם הצלחה. בית"ר כשלה עונה אחר עונה באירופה מאז בואו של גאיידמק, השנה יש באמת קבוצה איכותית ביותר. ליגת האלופות כנראה לא תהיה, אבל אם בית"ר עפים מהסיבוב הבא, לא נורא, צפוי, ויורדים לגביע אופ"א ושם בית"ר יכולה לעשות דברים יפים, ואז העונה האירופית לא בטוח תהיה כישלון, אפשר לעשות דברים גם באופ"א, אם הירושלמים לא עוברים את הפולנים.. זה סרט אחר לגמרי.. אין אופ"א ויש עוד כישלון ענק.
מחזק את לירן.ועוד משהו חשוב: אנחנו חייבים לצאת מצמד המשחקים האלה נגד בארסה בכבוד,ושאני אומר כבוד אני מתכוון להפסד סביר.אם הם יביסו אותנו זה יהיה כתם לכל הדורות לביית"ר וגם לכדורגל הישראלי.לתת את הכל בשביל הפסד מינימלי כמה שאפשר. ***במידה שעוברים את הפולנים מה שלא יהיה קל***
בטח לא כתם לכל הדורות... גם ככה אם בית"ר תעבור כולם מתייחסים לזה כאל חוויה ולא כאל משחק באמת תחרותי, אז כתם זה לא ממש יעשה.
יותר חשוב לי הצלחה באירופה מאשר עלייה לצ'מפיונס שם לא נעשה כדבר מה. אגב במידה ועוברים את קראקוב ואת ברצלונה [http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx] אנחנו נהיה מדורגים במקום הראשון בצ'מפיונס באיזה בית שנצא כל הקבוצות יתחננו להיות שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הקבוצה שהפועל קיבלה ניצחה רק 2-1 את באקו האזרית בסיבוב ה1 וזאת הופעה ראשונה שלה אי פעם באופא הימור שלי הפועל 1-1 בחוץ ו3-1 בבית
תמיד אפשר לחלום. לא צריך לפקפק בחלומות של אנשים. בידיוק כמו שאתה מאמין שליברפול יכולה לקחת אליפות(או שאתה לא?)
איך אתה מעז? עם כל הכבוד, ההפרש בין ההרכב השני של ברצלונה לבית"ר הוא עצום. ודבר שני, ההרכב הראשון של ליברפול השנה עם עוד ווינגר יכול להספיק לאליפות (כן אני מאמין!). פשוט תחשוב על מה שאמרת דרך ההפרש ברמת השחקנים. תמוז או מסי? ברוכיאן או אינייסטה? קאלה או ואלדס? צ'אבי(להזכירך זכה בMVP של היורו) או עידן טל? ודוגמת ליברפול-מנצ'סטר: קראגר-וידיץ': וידיץ' משראנו - הארגריבס: משראנו ג'רארד-סקולס: ג'רארד באבל או רונאלדו: טוב נו... טורס מול טבז או רוני: טורס ולהזכירך, בעונה שעברה הפסדנו פחות משחקים מיונייטד ואם וורונין או קאוט היו נזכרים לכבוש (בכללי, וגם-)עוד שער אחד ב-7 משחקים שהסתיימו בתיקו, היינו זוכים. אז השנה הצטרף גם קין שהוא שחקן חד מאוד ומוכח מאוד באנגליה שאמור לספק עוד גולים שיהפכו תיקו לניצחונות. עוד ווינגר בדמות סילבה, יאנג (קשה לי להאמין), דאונינג או שחקן כלשהו טוב אחר, יש אליפות! עריכה: סליחה שהפכתי את זה לפורום של ליברפול...חח.. ולא פקפקתי בחלום של אף אחד, הלוואי שבית"ר יעברו את ברצלונה. אבל בכל זאת, קצת מציאותיות..
לםעמים חלומות מתגשמים, אבל החלום שלך אני בספק רב אם יתגשם. ראית מה עשה בניטז עם 20 מיליון פאונד? במקום להביא את דויד ויאה שיש לו חיבור נהדר עם טורס, הלך וקנה את רובי קין. שחקן טוב אבל ב20 מיליון פאונד אפשר לצפות ליותר מאשר רובי קין. ליברפול צריכה עכשיו דחוף, אבל דחוף, ווינגר ימני(יוסי שלנו לא באמת מספיק טוב כדי לרוץ בהרכב של קבוצה שרוצה אליפות בפרמיירליג.) בקיצור, מה שאני אומר, זה שבניטז הוא לא כזאת מציאה גדולה. יודע מדי טקטיקן, מחושב ומרובע.
א. את דוד וייה ולנסיה לא היו משחררים בפחות מ35 מליון פאונד, במיוחד שעוד ריאל וצ'לסי היו מעוניינות.. ב. נכון ש20M פאונד על קין זה מחיר כמעט מופקע, אבל הוא היה הקפטן והיו לו עוד שנים בחוזה.. ככה זה. ג. ולחשוב שהיו עוד אופציות מוכחות בפרמיירליג יותר טובות במחירים סבירים. ד. קשה לי לשמוע תגובות של אנשים שמגיבים על משהו שהם לא בקיאים בו. רובי קין הוא סקורר רשמי של הפרמיירליג ושחקן טוב מאוד, גם אוהד של ליברפול. וכיוון שלא היו אופציות מוכחות יותר טובות, הוא חתם, ואני לא מצטער לרגע! ה. וגם, טורס יותר טוב כחלוץ יחיד, וזה הוכח כנכון ביורו כשהוא שיחק לבד : ועם וייה.
אוי די ,כמה קישקושים! חכו קודם כל שנעבור את ויסלה ואז תתחילו לחלום על עלייה לשלב הבא על חשבונה של ברסה.