הישראליות באירופה: גם הפועל מודחת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Jun 30, 2008.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על היריבה של הפועל ת"א אין מה לדבר.

נתניה קיבלה את היריבה הכי נוחה שיכלה לבקש, וקרית שמונה... יחסית לבלגראד, אאק אתונה, דפורטיבו ונאפולי גם כן קיבלה הגרלה נוחה יחסית אבל קרית שמונה לא פייבוריטית.

הפועל צריכה לעבור, גם נתניה (בעצם מי זאת נתניה...? נתניה במבחן אופי רציני), ק"ש יכולה להפתיע..

Last edited: Aug 1, 2008
  2. oFiRzZz Member

יש יש יש יש יש ..
    חדתי שנקבל את נאפולי ונעשה פאדיחות אבל שראיתי שקיבלנו את צ'רנהה מורנה ירדה לי אבן מהלב ..
    עכשיו אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו ולא לקבל גול דקה 84 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד ברצלונה, שיכולה להגיע לטדי אם וכאשר בית"ר ירושלים תשכיל לעבור את ויסלה קראקוב, יתר הקבוצות הישראליות באירופה קיבלו קבוצות שאפשרי לעבור. הפועל תל אביב, עם כל הנסיון והעובדה שהם קיבלו קבוצה לא מוכרת, אמורה לעבור. מכבי נתניה מגיעה בלי יותר מדי נסיון אירופאי, אבל ביחס ליתר הקבוצות שהיה ניתן להגריל, ישנה אפשרות לשמוח. חשוב לזכור שכמו שהם הגרלה טובה למכבי נתניה, ככה היהלומים הגרלה טובה בשבילם. עירוני קריית שמונה גם קיבלה קבוצה סבירה, אבל גם היא בלי נסיון באירופה ולכן לא ניתן להעריך.

4. beitar4ever Member

הפועל ת"א קיבלה הגרלה קלה מאוד לסיבוב הבא ואני חושב שהיא צריכה לעבור שלב , כנ"ל לגבי נתניה שנפלה על הגרלה נוחה. אולי ההגרלה הכי סבירה הייתה של ק"ש שהוגרלה מול ליטקס לובץ'(קבוצתו של שום בעבר ).
    ק"ש מגיעה למשחק ללא ניסיון אירופאי לעומת הקבוצה שאיתה היא מתמודדת, אך נקווה שהיא תפתיע ותעבור לשלב הבא.
    בכל מקרה בהצלחה לכל הקבוצות הישראליות באירופה!

Last edited: Aug 1, 2008
  5. Don Joan Roman Member

ס'אחתק, אין מזל בהגרלות, פשוט אין מזל.
    קיבלנו את הקבוצה הכי קשה שיכולנו להגריל ושאר הקבוצות הישראליות קיבלו קבוצות סבירות ואפילו אפשר לומר קלות, כ"כ קיוויתי לקבל את המנצחת בין בוריסוב לאנדרלכט וכ"כ התאכזבתי למשמע ההגרלה.

אבל עדיין לא עברנו בכלל את ויסלה וזה יהיה קשה מאוד שם ואני שמח שהשחקנים של בית"ר מבינים את זה ולא נותנים לזה להשפיע עליהם לפניי המשחק הסופר קשה מול קראקוב.

6. Diablito Member

אחלה, אני שם איפה שזה לא יהיה

7. חל יל Member

הימור שלי, אם ביתר בכלל תעבור את ויסלה ואני לא רואה את זה קורה
    5-0 לברסה שם
    וכאן ביתר תנמצח איזה 2-1 כי ברסה תשחק בהרכב שלישי
    יהיה מש סטייל ביתר-ליסבון מ98..תבוסה כואבת בחוץ וניצחון כבוד בבית רק כי היריבה תשחק חלש
    וזה טוב לניקוד שלנו באירופה

8. RubberSoul Member

אל תשכחו שבית"ר יכולה להרשות לעצמה להפסיד,בתנאי שזה בהפרש של שער,והיא מבקיעה.
    2-1 להארכה,3-2 והלאה,בית"ר בגלל שערי חוץ.
    ואז,אם בארסה מנצחת בנוק-אאוט בקאמפ,במשחק השני בטדי לא יהיו הרבה אוהדים כמו שציפו,תחשבו על זה.
    ואז יהיה סיכוי ליותר מקום.

אבל,נקווה שקאלה יהיה השוער של הגמר של הגביע.יאללה קאלה!יאללה רב שחקני חיפה לשעבר!

9. adir383 Member

אני מציע לכל מי שחושב אם לבקש ממסי חתימה או מהנרי שקודם יחשוב איך עוברים את ויסלה קראקוב בחוץ, משחק קשה מאוד, אבל שער חוץ בפולין יטרוף את כל הקלפים לגבי קראקוב ואז הכל יהיה שונה.
    אסור לשחק על 0-0, חייבים לתת גול.

10. חל יל Member

תיהיה בטוח שביתר תמכוחר כרטיסים יום אחרי ויסלה רק כדי למלא תמגרש וגם אם ייגמר 10-0 לברסה יהיה מגרש מלא פה בגומלין

11. Maccabi_Haifa Member

למרות שאני אוהד חיפה לא אכפת לי שביתר תעבור את ויסלה
    זה נכון שהיא עדיין לא עברה אבל ההגרלה הזאת כל כך מאיישת
    ברצלונה הייתה חייבת לסיים מקום 3 שנה שעברה?!
    זאת לא ההגרלה הכי קשה שביתר יכלה לקבל זאת ההגרלה הכי קשה שקבוצה ישראלית או ברמה שלה ב10 שנים האחרונות יכלה לקבל בסיבוב הזה..
    בדרך כלל בליגות האלה יש שתי קבוצות שהם ברמה הכי גבוהה ועוד שתיים שאחריהם
    גם שחיפה קיבלה את ליברפול זאת לא הייתה קבוצה ברמה של ברצלונה
    אם זאת הייתה אפילו אתלתיקו מדריד שאלקה או משהו היה אפשר לחלום אולי אבל ברצלונה זה גמר את כל החלומות לכל אוהדי ביתר זה ברור שאין אחוז אחד של סיכוי.. זה לא פייר..
    ביתר משחקת בעצם עם ויסלה על העלייה לסיבוב הראשון של uefa ועוד איזה משחק ידידותי עם בארסה להכניס קצת כסף על הדרך...

12. CapSLoCK Member

בתור אוהד חיפה אני מבסוט שברצלונה באה לפה.
    קודם תעברו את ויסלה קראקוב אל תעשו פדיחות באמא שלכם באלי לראות את מסי,הנרי,אלבס,קייטה,חלב,פויול,בוז'אן,ז'פרן (ראיתי אותו במשחקי הכנה הוא תותח),אמן יתנו לגיא אסולין לשחק.
    תעשו טובה בכל מקרה אם תעברו את קראקוב לא תעברו את ברצלונה אז תעבירו את זה לר"ג.

13. Don Joan Roman Member

קודם שנעבור את קראקוב, אח"כ תקשקשו לנו במוח על החלפת ביתיות ועל זה שאתם רוצים לתפוס מקום של אוהד בית"ר ביציע.

14. Messinho Member

אתה מדבר עם המשתמשים כאן כאילו הם השחקנים והמנהלים של בית"ר
    "תעשו טובה"
    "אל תעשו פאדיחות"
    "אם תעברו אז תעבירו את המשחק"

תעשה טובה צא מהסרט שלך

Last edited: Aug 2, 2008
  15. gustavo_broccoli Member

אין לבית"ר שום סיכוי לעבור את ויסלה, וברצלונה זה חלום הזוי.

זו הגרלה לפרוטוקול.