לא יעשו דבר כזה. אוהדי בית"ר יצטרכו לקנות הכי מהר שאפשר ואני מקווה שטדי יהיה מלא רק באוהדי בית"ר. בקשר להעברה לרמת גן, אני מקווה שזה לא יקרה. לא שווה לבית"ר להחליף את טדי בעד שום הוןן שבעולם, אבל המשחק הראשון יהיה בקאמפ נואו.. לכו תדעו אם המשחק השני יהיה רלוונטי בכלל. הנה גרמתם לי להגיב על ברצלונה.. עדיין מוקדם, בית"ר צריכה לעבוד קשה בשביל להגיע לשם.
מה זה השטויות האלה שאתה זורק פה? אני בטוח שכאשר הפועל שיחקה נגד צ'לסי בבלומפילד, אז גם היו אוהדים של קבוצות אחרות בארץ שבאו לראות את הכוכבים של צ'לסי מקרוב, אותו דבר לגבי פארמה והאימרה הזו הייתה יכולה להיות נכונה גם בקשר למשחק של הפועל השנה נגד טוטנהאם, אם ההנהלה המטופשת שלנו לא הייתה מעלה את המחירים בצורה מוגזמת, הרי יש המון אוהדים של טוטנהאם בארץ שכדורגל ישראלי לא מזיז להם. עוד דוגמאות - הקמפיין של מכבי בליגת האלופות. חבר שלי שהוא אוהד בית"ר בכלל היה במשחק נגד יובנטוס. רק משום שאני לא אוהד בית"ר הקבוצה לא צריכה למכור לי כרטיסים ולי אסור לראות מקרוב את חלק מהשחקנים הכי טובים בליגה הספרדית?, אתה מקשיב לעצמך?; אני בטוח שהנהלת בית"ר תחשוב על משהו כדי לתת אופצייה ראשונית לאוהדים מסויימים, אני גם לא פוסל אפשרות של העברת המשחק לאיצטדיון רמת-גן, בית"ר תוכל לעשות ימבה כסף. אני חושב שדווקא אם הסיפור של המשחק ייגמר כבר בספרד, א בית"ר כן תעביר את המשחק לרמת-גן, משום שהם יירצו להרוויח כמה שיותר כסף ויהיה להם שווה לאבד את הביתיות(באופן חלקי, עדיין יהיה רוב בית"רי והם ייקבלו דחיפה)המורגשת בטדי כדי להוציא את המקסימום השיווקי מהמפגש נגד ברצלונה.
RAULITO, אני מצטער אבל באמת שזה לא מעניין אותי לאוהדי בית"ר צריכה להיות עדיפות על פני השאר אם ישארו כרטיסים (ולא נראה לי שישארו) אז אין לי בעיה שימכרו לכל מי שירצה
טדי איצטדיון כדורגל מכובד בהרבה מרמת גן וגדול מספיק. לא צריך שוב לשחק באיצטדיון עם מסלולי ריצה וגאידמק לא צריך הכנסות מעבר למה שהוא יעשה בטדי עם מחירי כרטיסים קצת גבוהים יותר מהרגיל. אה רגע, זה לטעמי בכלל יהיה הבעיות של הפולנים, לא של בית"ר.
אני ינסה להשיג כרטיס אם וכאשר יהיה משחק אבל אני חושב שעדיף בהחלט שטדי יהיה מלא באוהדי בית"ר. בוא נגיד שאם וכאשר בית"ר עוברת את קראקוב, ואם וכאשר בית"ר מפסידה בשער אחד בקמאפ נואו(לא שזה יקרה אבל סתם תסריט יותר מדי אופטימי), אז אין מצב שבעולם שיעבירו את המשחק לר"ג, כי אולי עם הכוח של טדי והקהל שיעשה אווירה מטורפת עם המוטיבציה של השחקנים+זה שברסה לא שיחקה במגרשים כאלה בזמן האחרון אז אולי אולי אולי יהיה אפשר להשיג הארכה. אבל זה לבטח לא יקרה. ד"א, אל תתרגשו מזה שאתם מדמיינים כבר את ברסה, אני בטוח שגם החברה בפולין חושבים על ברסה ועל הקאמפ נואו לא פחות מאיתנו.
אולי די כבר לדבר על ברצלונה? צריך להיות מונח רק שם אחד על כף המאזניים. ויסלה קראקוב!!! ואני ממש נגד ההגרלה הזאת, פחות משבוע לפני משחק הגומלין. שחקנים לא יהיו מרוכזים במשימה המוטלת עליהם, וגם אם ההגרלה הזאת לא הייתה נערכת, הסיכוי שבית"ר הייתה מוציאה תיקו בגומלין היה קלוש, אז עכשיו הוא אפסי. ולמי שיענה לי על המשפט האחרון, אומר 2 מילים : מנטליות ישראלית.
ממש הגזימו עם האופוריה..כאילו איזו שער לקרקוב או אפילו פנדל או שער בנבדל אלו תסריטים לא הגיוניים,וגם בישראל ראינו שקרקוב שווה פחות או יותר למכבי חיפה של שנה שעברה או משהו ..
בדיוק. ברצלונה מגיעה לארץ, מתחילים לחשוב האם כדאי להעביר את המשחק לרמת גן, מנויים חמנויים - כנראה ששכחתם שבית"ר לא מובילה 0:3 מהמשחק הראשון וצריכה עוד לשחק בפולין עם יתרון מינימלי. שום דבר לא בטוח, קראקוב תרצה לשחק נגד ברצלונה בדיוק כמו בית"ר. ואם כבר לומר מילה על ברצלונה - אין ספק חוויה, השחקנים הגדולים בעולם מגיעים לישראל, אבל צריך להסתכל על כל התמונה, והיא מראה שבית"ר ירושלים לא תעלה לשלב הבתים של ליגת האלופות, שזו הייתה המטרה שלה מלכתחילה.
חבר'ה המשחק של ברסה הוא חלום מתוק או שמבחינתי לפחות הוא סיוט כי קיוויתי לקבל הגרלה נוחה יותר במידה ונעבור. בכל מקרה אנשים תתעוררו, קודם כל המשוכה הבאה היא קרקוב ויהיה קשה מאוד לעבור אותם אם נחשוב שאנחנו כבר בקאמפ נואו. השחקנים צריכים לחשוב אך ורק על משחק אחד- יום רביעי, ויסלה קרקוב נגד בית"ר. ובקשר לעניין האצטדיון, אני חושב שבמידה ונעבור הוא יהיה בטדי כי היתרון הקטנטן שיש לנו לעשות תוצאה טובה הוא בטדי, ואם נעביר את המשחק זה יהיה כמו משחק חוץ.