וואי וואי מצד אחד זו אכזבה לקבל הגרלה כזו כי מראש אנו יודעים שגם אם נעבור את ויסלה את השלב שאחרי לא נעבור ,אך מצד שני חוויה כי לא כל יום משחקים נגד ברסה. אני אישית תמיד מאמין בקבוצה שלי ובעזרת ה' יהיה בסדר!
וואו אם וכאשר (ואנשים שוכחים שבדרך לברצלונה יש משחק סופר קשה בקארקוב, ומדברים כאילו בית"ר כבר בסיבוב השלישי) זה יהיה אדיר. לראות שחקנים כמו צ'אבי, אינייסטה, מסי והנרי בטדי, מול העיניים שלך, באמת מדהים. ואם זה יקרה אני סומך על אלברז שמסי לא יחזור שלם הביתה.
אל תשכחו שגם ויסלה קראקוב מתים לשחק מול ברצלונה, ואם עוד לפני ההגרלה הם היו צריכים לנצח בגומלין, עכשיו הם יעלו עם אובר-מוטיבציה... אני כבר מדמיין את אופירע אסייג מראיינת כל שחקן של בית"ר לגבי קאמפ-נואו והם יבואו לקראקוב מנופחים מגאווה לקראת "המשחק הצפוי" ויקבלו בראש... וחוץ מזה, גם אם בית"ר תעבור את הפולנים, המשחק נגד ברצלונה לא יתקיים בישראל. יהיה פיגוע, או שיפול טיל איראני, או שתפרוץ מלחמה, או שאופ"א ישעו את בית"ר בגלל פקס, או שברצלונה לא ירצו לבוא לישראל. או שיכול לקרות דבר יותר גרוע...
לראשונה אני אוהד את בית"ר במשחק כלשהו. אם הם לא יעברו את ויסלה זה פשוט יהיה פשע. אסור לפספס כזאת הזדמנות. הדבר היחיד שעומד להיות המעצבן זה החגיגה התקשורתית שתעלה מאוד מהר על העצבים. אבל למי אכפת?! henry is coming!
מסי באולימפיאדה ולא ישחק נגד בית"ר, לפחות במשחק הראשון. אבל אין מה לדבר על ברצלונה, יש מה להגיד, אבל נחכה קודם כל שבית"ר תעבור את ויסלה קראקוב.
אם בית"ר תעבור את ויסלה... אז זה אומר שבארסה תבוא לארץ וזה אומר שכל מני אנשים שבכלל לא אוהדים את בית"ר יבואו לטדי בבית"ר חייבים למכור כרטיסים רק למי שקנה למשחק נגד ויסלה ככה לא יבואו כל מני טרמפיסטים כמו אלה שכותבים כאן
בטדי יש יציע של 2000 איש לקבוצה האורחת וזה לא מספיק אם בית"ר לא תעשה את מה שאמרתי כל טדי יהיה מלא בטרמפיסטים שלא אוהדים את בית"ר
אם בית"ר עוברת ויסלה קרקוב המשחק מול ברצלונה פשוט חייב להיות בר"ג. כמות האוהדים שתרצה להגיע בגלל ברצלונה היא ענקית,וכדי שבית"ר גם תרוויח מבחינה כספית היא חייבת לעשות את זה בר"ג. יהיו הרבה ישראלים שיעודדו את ברצלונה אם ברצלונה תהיה בארץ. אני מקנא בשחקנים בשבילם לשחק בקאמפ נואו זה חלום. אני מקווה שבית,ר לא תאכזב,שהשחקנים לא יחשבו במשחק השני יותר מידי על ברצלונה,אלא על איך לעבור את ויסלה.