חזרתי רק היום מחופשה באילת (שהיתה מצוינת, בין היתר בגלל הילד שמעטר את הכינוי שלי), ולא יצא לי להגיב על המשחק אתמול. קודם כל, התוצאה לפחות לדעתי לא טובה ולא מספיקה. השער חוץ של הפולנים נותן להם יתרון גדול מאוד לקראת הגומלין ויהיה מאכזב מאוד אם בגלל טעות של קאלה שוב נעוף. התקשורת נוטת להמעיט בערכה של קארקוב, מקשקשת שהיינו צריכים לתת לה לפחות רביעיה בארץ ושזאת קבוצה שבית"ר, עם התקציב הגדול חייבת לעבור. וזה בולשיט טהור. ראינו אתמול בטדי קבוצה טקטית, פיזית, שמשחקת על הגנה חזקה ומתפרצות, בדיוק כמו שצריך לשחק בחוץ. יהיה קשה מאוד מאוד בשבוע הבא. למשחק עצמו, בשתי מילים - אבירם ברוכיאן. אני כל-כך שמח שכל היכולות והאיכויות שלו התפרצו אתמול, במשחק אולי הכי חשוב שלו עד כה בקריירה ועוד יותר אני שמח שהוא מקבל סוף סוף הכרה. אין ספק, היורש נמצא, המלך החדש כבר כאן. אני רק מקווה שכל ההמולה התקשורתית לא תזיק לאבירם, ואני בטוח שהיא לא כי אבירם בן-אדם עם אופי, שאוהב לעבוד קשה, לא מסתנוור מההצלחה וצנוע. אין לי הרבה מה להגיד על ההופעה שלו אתמול. אני ידעתי שהוא שחקן גדול, ומה שהוא הראה זה כלום לעומת הכשרון שיש לו ברגלים. אני מאוד מרוצה שבשנים האחרונות אבירם מבקש את הכדור ולוקח עליו. כולם מדברים על הצמד שלו, אבל שכחו את המהלך המדהים שלו שהוביל לשער של אבראו שנפסל. הוא פשוט לקח כדור ותוך כדי חילופי מסירות מהירות וחכמות עבר חצי מגרש והכניס כדור עומק מצוין לאבראו. מאוד התרשמתי בכל המשחק מאבראו ופרננדז. אבראו שחקן פנטסטי. המסירה שלו לברוכיאן בשער השני מראה שהוא שחקן עם אינטילגנצית משחק גבוהה מאוד. יחסית למשחק רשמי ראשון הוא הגיע למצבים טובים ונתן משחק טוב מאוד. אני מאמין שעם הזמן הוא רק השתפר. אני מפרננדז כבר התרשמתי מאוד במחנה האימון והמשחק אתמול רק חיזק את דעתי. מלבד ברוכיאן הכי טוב על המגרש. ההרכב שלי למשחק בפולין: קאלה, אלברז, גרשון (בתקווה שיהיה כשיר), בנאדו, זיו, עידן טל, בואטנג, פרננדז, ברוכיאן, זנדברג ואבראו. אני חושב ששומי עשה טעות שפתח עם שני חלוצים. אני חושב שחומר השחקנים יותר מתאים ל 4-5-1 (פרננדז יכול לשחק בעמדה היותר טבעית לו במערך כזה, וטל לא מתאים ל 4-4-2) ושום צריך להפיק לקחים אחרי שבמחצית הראשונה הפולנים שלטו לגמרי במרכז המגרש כשפרננדז הפקיר מעט את בואטנג. מצטער על החפירה, הייתי חייב לפרוק..
דאריו הוא אמנם יותר קשר התקפי מאשר הגנתי אבל יש לו איכויות הגנתיות מעולות, הוא יודע לתקל(היה מצב אחד במשחק שפשוט חשבתי שאלברמן חזר לכמה דקות מגרמניה) והוא יודע לעשות לחץ והוא גם לוקח אחריות כשצריך כך שיש לו יכולות גם הגנתיות וגם התקפיות משובחות. אבירם קשר אמצע ימין, דאריו קשר אמצע-שמאל. 1. יש משהו בדברים שלך למרות שאני חושב שזנדברג הוא שחקן שיודע לעשות הגנה וללחוץ על היריב ואני גם חושב שזה טוב שיהיו 2 שחקנים שיעשו עבודה על לובדז'ינסקי. 2. אני יודע שנראה קראקוב אחרת פשוט כי הם חייבים ניצחון והם לא יכולים לשחק על מתפרצת אבל אני מחזיק בדעה שכל עוד הכדור אצלך ולא אצל היריב כך זה פחות מסוכן ואני וצה לנסות וליצור שליטה במרכז השדה. 3. עם כל הכבוד שאני רוחש לקראקוב בינה לבין ריינג'רס באייברוקס(ואני יודע מה זה ריינג'רס באייברוקס, גיל עשר נסעתי לשם עם בן דוד שלי כשהפסדנו 4:2 לריינג'רס של רינו גאטוסו, היה מדהים) יש הבדלים גדולים. 4. חשבתי שוב וההרכב החדש שלי זה קאלה: אלבארז, גרשון, בנאדו, דנין: בואטנג, פרננדס, משה אוחיון, ברוכיאן, זנדברג: אבראו 4:5:1 עם שלושה קשרים מרכזיים, עם עזרה של זנדברג ליואב זיו באגף שמאל ועזרה של אבירם לכריס באגף ימין. היו להם בחצי הראשון שניים-שלוש התקפות שזה פשוט ללקק את האצבעות, בארבע מסירות הם הגיעו לשער וזה למה? כי הם מסרו מהר ומדוייק מאוד וגם בגלל שלא היה לנו מרכז מגרש בעיקר בגלל החולשה של עידן טל. היה מהוסס והשמיט לא מעט כדורים אבל לא השכלנו להבקיע אותם(הוא השמיט שלוש פעמים וכולם במחצית הראשונה אם אני זוכר נכון) וחוץ מזה הוא עצר שלוש כדורים גדולים, אחד מאבראוף אחד מברק ואחד מהבלם שלו, שלא נדבר על האינסטינקט בגליץ' של כריס, הוא בהחלט שוער לא רע בכלל. בנאדו עצר גדולים ממנו. עכשיו יהיה להם קשה יותר לשלוח אותו לשם כי בית"ר תנסה לצמצם רווחים ולא לתת לשחקני ויסלה שטח, פשוט כי היא לא צריכה יותר מתיקו. הם צודקים, היינו צריכים אבל לא נתנו. בנוגע לקאלה: לירן, נכון קאלה עשה טעות קשה אבל היא לא נובעת מהסיבה שציינת כי אם מהסיבה שאחד אחר ציין כאן, קאלה מאוד מתקשה לסמוך על שחקני ההגנה שלו, כדי לסמוך על בנאדו וגרשון לקח לו חודש וכדי לסמוך על בן יוסף באופן עצמאי זה גם ייקח לו חודש וזאת הבעיה שלו, במקוםש יסמוך עליהם וייתן להם לעשות את העבודה הוא מנסה להציל את המולדת וזו טעות אבל בין זה ובין שהוא חושב רק על טובתו האישית יש הבדל שמיים וארץ.
שיחקנו פשוט מגעיל. לא ניסינו, כל השחקנים שיחקו בהליכה וזלזלו בצורה שמאוד לא אהבתי. אם לא הזלזול זה היה יכול להגמר בעוד כמה שערים ברשת של הדייגים. אנטבי הבקיע משחק שני רצוף, פשוט לא להאמין מה קורה לבנאדם, הוא אשכרה הבקיע שני גולים בשני משחקים וגם בישל אחד, אולי סוף סוף הוא ישחק טוב? אני לא מאמין, המשחק נגד יובנס לא מדד לכלום, קבוצה פשוט גרועה שגם כשיחקנו בהליכה שלטנו במשחק. נ.ב-אנטבי הבקיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx , לא יאומן, זזה בלתי ניתן לעיכול.
לדעתי קרקוב קבוצה מעולה, שרואים את ההנעת כדור שלהם באיזה מהירות הם משחררים לחץ ויוצאים להתקפות רואים בדיוק איך בית"ר הייתה צריכה להיראות מההתחלה כששום הגיע.
בקשר להגרלה היום, אלו האופציות של בית"ר: ברצלונה, ליברפול, ארסנל, יובנטוס, שאלקה, פיורנטינה, פנרבחצ'ה, פנאתנייקוס (פנרבחצ'ה ופנא עם רגל וחצי בסיבוב הבא, גם הן שיחקו בסיבוב המוקדמות השני), אולימפיאקוס, מארסיי, שחטיור דונייצק, ספרטק מוסקבה, גלאזגו ריינג'רס (סיימה ב-0-0 בבית עם קובנה מליטא), סטיאווה בוקארשט, באזל (עשתה 1-1 נגד גטבורג משבדיה בחוץ), ואנדרלכט (הפסידה בבית לבאטה בוריסוב מבלארוס). אז ברור שהחלום מבחינת בית"ר (כמובן כמובן שקודם כל צריכה לעבור את קראקוב) זה לקבל את ריינג'רס, באזל או אנדרלכט ואז לקוות שהם יעופו ע"י הקבוצות שהן משחקות נגדן, אם בית"ר תשחק נגד בוריסוב מבלארוס זה יהיה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבית"ר, כנ"ל נגד קובנה מליטא, אין טוב מזה, בית"ר תהיה פייבוריטית. בקשר לשאר הקבוצות... כל סיפור הוא קשה, אבל גם נגד סטיאווה בוקארשט יכול להיות סיכוי ריאלי. בגביע אופ"א, אלו הרשימות הסופיות. יריבות להפועל ת"א המדורגת: בוראץ צצאק (סרביה), סלבאן קופריבינציה (קרואטיה), שירוקי (בוסניה), ז'רינסקי (בוסניה) ולאזניה שקודר (אלבניה) יריבות אופציונאליות לנתניה וק"ש הלא מדורגות: דפורטיבו לה קורוניה, אאק אתונה, נאפולי, ליטקס לובץ' (בולגריה), צ'ארנו וארנה (בולגריה) והכוכב האדום בלגראד (סרביה) הפועל ת"א צריכה לעבור כל קבוצה שתיפול, נתניה וק"ש צריכות לקוות לקבל את הקבוצות מבולגריה...
ההגרלה הכי קשה שיכלה לצאת בלי ספק בכלל. איזה מזל חרא... לפחות נראה את אלבארז עוצר את אינייסטה ואת בואטנג מבטל את צ'אבי.
היית לי תחושה שבית"ר תקבל את ברצלונה,פשוט מדהים שהתחושה שלי התממשה. אני לא אוהד בית"ר אני במשחק הזה נמצא בטוח. בית"ר לא תהיה בליגת האלופות העונה,אך לדעתי היא תגיד בסוף עונת 08/09 שהיא שיחקה מול אלופת אירופה,הימור שלי ברצלונה זוכה בליגת האלופות. מדהים אטו,פויל ועוד איזה חלום אני הולך להיות במשחק מול ברצלונה ,מקווה שיעבירו אותו לר"ג למלות את האיצטדיון.